Kendte produktet i forvejen så skulle bare bruge dette hjælpemiddel. Det blev leveret på adressen, i løbet af et par dage. Søgning efter produkt er lidt omstændigt…..
Bestilte tirsdag sidste på dagen,havde min skønne silvana pude torsdag 😊👍handler gerne, hos jer igen en anden gang
Alt for lang ventetid fra bestilling til levering Det viste sig at den var udsolgt, til trods for at den kunne bestilles på hjemmesiden Og der skulle gå næsten en måned før den blev leveret De... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
D 30 januar fik vi leveret og 2 Calpe elektriske opium stole, og de kom hurtigere end forventet. Blev båret ind på plads og “ installeret “ og vi fik en grundig vejledning om deres funktion.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Hos Seniorland finder du rejsescootere, rollatorer og et bredt udvalg af hjælpemidler, der gør hverdagen lettere. Besøg os på seniorland.dk. Vi tilbyder højkvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører og producenter. Med 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, som gør os til en af Danmarks førende specialister inden for hjælpemidler. Vi samarbejder tæt med kommuner og har eget serviceværksted, hvor vi sørger for reparation og vedligeholdelse, så dine hjælpemidler altid fungerer optimalt. Hos os får du ikke bare produkter – du får professionel rådgivning, høj service og tryghed i dit køb. Seniorland – hjælpemidler med kvalitet, erfaring og personlig service.
Agerhatten 16 B, 5220, Odense, Dania
- 56 500 100
- kundeservice@seniorland.dk
- www.seniorland.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
En positiv oplevelse
Søgning efter produkt er lidt omstændigt…..
stokke stolen …
Ser ud til at stokke stolen er fin ,har ikke prøvet den endnu .
Købte først en Ultralight rollator i…
Købte først en Ultralight rollator i klassisk- det var ikke noget problem at bytte den til en komfort model. Fin imødekommende kommunikation med Seniorland.
Køb af kørestol
Alt for lang ventetid fra bestilling til levering
Og der skulle gå næsten en måned før den blev leveret
Derfor kun 3 stjerner
Personalet var flinke at snakke med
Derfor hele 3 stjerner

Go hjemmeside
Nem forståelig hjemmeside, nemt at bestille.
Perfekt samarbejde med GLS angående levering.
God oplevelse
Kunne ikke handle et bedre sted
Perfekt
Super hurtig levering og produktet præcis som forventet af høj kvalitet. Tak!

Odpowiedź od seniorland.dk
Gode priser kombineret med Super hurtig levering.
Tak for virkelig god service.

Dejlig hurtig levering.
Hurtig levering og så lige til døren, leveringstid, kun 48 timer.

Odpowiedź od seniorland.dk
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service, da firmaet havde glemt at sende en vare med.

Ikke opdateret hjemmeside
Jeg havde en træls oplevelse, bestilte sådan nogle svømmeovertræk til gips, og størrelses guiden var så forkert, så modtog den forkerte størrelse og kunne så ikke nå at få nye til de skulle bruges øv øv
Har ikke hørt fra kundeservicen returnering endnu

fin service
fin service, men manglede besked om at varen ikke var tilgængelig , fik en anden vare i stedet, hurtig levering af denne vare

Tempure pude
Købte en Tempure pude, efter nogen tid ringede jeg til Morten for at høre hvor den blev af? Han blev ked af at han ikke havde kontaktet mig, fordi den var udsolgt, lovede mig rabat og ville sende den ugen efter. Puden kom, beløbet blev hævet uden rabat, skrev til Morten og samme dag overførte han rabatten til min konto. Super sød service.

Klart 5 stjerner
Bestilte verden bedste rollator og den kom allerede dagen efter, så kan varmt anbefales 😃

Odpowiedź od seniorland.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.