Oceniono na 5 z 5

Idag fick jag min Original Mckenzie neck roll levererat till Sverige. Varan var exakt som på bilden. Jag skrev flera gånger till kundservice från Sverige och fick svar omedelbart på alla mina frågor.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en Servoprax drikkekop med tud, fordi jeg på grund af Parkinson har svært ved at drikke af en almindelig kop. Men låget sidder ikke ordentligt fast i koppen, så det falder af når man hælder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte nogle sko hos Seniorsalg, og satte stor pris på at skoenes bredde var beskrevet på hjemmesiden. Pakken ankom til min lokale pakkeshop dagen efter, at jeg havde bestilt. Jeg returnerede no... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde købt et par sko der var for store, de blev hurtig byttet til et nr. mindre, som så blev for smalle. Der var ingen problemer med returnering, selv om tiden var overskreden. Det er jeg meg... Zobacz więcej

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością

Napisane przez firmę

Velkommen til SeniorSalg.dk´s netbutik. Danmarks billigste Seniorbutik - WEB-shop. Vi forhandler kvalitets hjælpemidler - f.eks. rollatorer, stokke, siddepuder mv. samt kvalitets fodtøj - f.eks. New Feet, til vildt skarpe priser. Gratis fragt > 499,-. ...

4,0

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 3 z 5

Jeg købte nogle udmærkede produkter

Jeg købte nogle udmærkede produkter, men den oppustelige benpude tabte hurtigt luften, så det var spildte penge, da SeniorSalg ikke kunne erstatte den med en der virkede. Og for at få penge retur skulle jeg sende tilbage og det er svært, når man pludselig er på krykker og uden bil.

23 lutego 2024
Oceniono na 4 z 5

Rigtig god kundeservice

Super venlig og professionel og hurtig ekspedition både ved køb og levering og reklamation.

6 marca 2024

Odpowiedź od Seniorsalg

Hej Ebbe, tak for din fine anmeldelse

Fin kundeservice 😀

Efter kort tids brug, gik varen desværre i stykker, og derfor fremsendte vi reklamation. Her oplevede vi rigtig fin kundeservice. Hurtig behandling og afklaring af reklamation, købet refunderet og pengene blev hurtigt overført til min konto. Var udelukkende i kontakt med firmaet via mails, der blev besvaret hurtigt og venligt.

29 stycznia 2024

Odpowiedź od Seniorsalg

Hej, tak for den fine anmeldelse

Oceniono na 5 z 5

Der var lidt udfordringer med…

Der var lidt udfordringer med beskadiget vare, men det blev klaret omgående
God service/ behandling

15 grudnia 2023

Odpowiedź od Seniorsalg

Hej, tak for den fine anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Først og fremmest lynhurtig levering

Først og fremmest lynhurtig levering. Jeg købte en ny stok med indbygget lygte (kan stærkt anbefales for stokkebrugere) og dagen efter havde jeg den. Så var der et problem med den, og den blev ombyttet uden problemer. Dagene efter de havde modtaget den fra mig, lå der en ny til mig. Det er ikke sidste gang, jeg hander hos dem.

27 listopada 2023

Odpowiedź od Seniorsalg

Hej Erik, tak for den fine anmeldelse.

Den Kundeservice og den vare jeg har fået rækker ud over 5 Stjerner

Den Kundeservice og den vare jeg har fået, rækker ud over 5 Stjerner. Alt for lang tid har jeg søgt efter en Otium Stol og fandt så omsider SeniorSalg.dk. De har i dag via Danske Fragtmænd leveret min stol til min adresse 8940 Randers SV, og har undervejs i mit valg af stol givet mig den bedste service man kan drømme om 👍 kan varmt anbefale andre at slå vejen forbi deres hjemmeside de har rigtig mange gode ting. Og stort cadeau til Hanne der var med hele vejen! Mvh. Arne

5 grudnia 2023

Hej Arne,
Mange tak for den fine anmeldelse og de rosende ord til Hanne. De er givet videre. Dejligt stolen lever op til dine forventninger.
Du ønskes en glædelig jul.

Oceniono na 5 z 5

Fejlagtig levering grundet forkert transportfirma

Vær opmærksom på, at hvis leveringen sker med GLS, så leveres der ikke til ikke brofaste øer. Og det uanset om man betaler fragt for at få leveret det til egen adresse. Har skrevet og talt med en yderst behagelig kundeservice som selvfølgelig beklagede, at jeg skulle hente min pakke på den anden side af vandet. Hvad jeg ikke forstår er, at hun påpegede, at jeg skulle have skrevet, at pakken kunne sættes f.eks. i garagen eller ved døren, hvis jeg ikke var hjemme. Hvad havde det hjulpet, når GLS ikke kommer til øen?????

28 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Hurtig service og gode priser

Det var første gang jeg bestilte hos jer, skulle have nye medicin æsker som jeg bestilte om formiddagen og var allerede klar til afhentning i pakkeshoppen dagen efter

De var lige som de skulle være og skønt med den hurtig levering
Så vil klart se hos jer næste gang jeg mangler nyt i hjælpemiddel verden

30 września 2023

Hej Bertine,

Kan bestemt anbefales 👍

Fin overskuelig hjemmeside og nem bestilling, super kundeservice 👍 kan bestemt anbefales.

25 września 2023

Odpowiedź od Seniorsalg

Hej, tak for den fine anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en vare og kunne hente den…

Bestilte en vare og kunne hente den dagen efter. Fantastisk dejlig og hurtig levering og en perfekt vare, lige hvad jeg stod akut og skulle bruge.
Handler der gerne igen. Tak

24 sierpnia 2023

Odpowiedź od Seniorsalg

Hej Jette, tak for din flotte anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

Pakkefejl

Pakkefejl. Okaydet er hvad det er . Men de ikke sender min vare før de har modtaget deres er under al kritik. Jeg bestilte en kryk . Fik noget andet . Jeg skal bruge en kryk nu ikke om en uge 🙈 så ingen stjerner herfra . Og bliver temmelig sikkert heller ikke kunde . Og anbefalinger nope ….

17 sierpnia 2023

Hej Diana,
Undskyld pakkefejlen.
Håber du har fået din krykke, for vi sendte den til dig i fredags, også inden vi modtog varen vi fejlagtigt havde sendt.

De fortjener 6 stjerner!

Jeg købte et par vandrestave for et halvt år siden, og det i sig selv var en upåklagelig handel. Men så da jeg begyndte at bruge dem i mere udfordrende terræn her på det sidste, oplevede jeg et problem. Jeg skrev til kundeservice, og blev tilbudt at få hjælp over telefon. Her forklarede den utroligt venlige og meget tålmodige Hanne for mig, at der er nogle skruer inde i stavene, som jeg slet ikke var klar over kunne bruges til noget, og hvordan jeg skulle indstille dem for at stavene blev (endnu) mere stabile. Det betyder meget for mig (da jeg har nogen balance problemer) og jeg er simpelthen så glad! Tak Hanne og SeniorShoppen!

8 sierpnia 2023

Odpowiedź od Seniorsalg

Hej, tak for den fine anmeldelse. Roserne er givet videre til Hanne. :)

Oceniono na 5 z 5

Trygt at handle med en dansk netbutik

Om aftenen den 24. juli 2023 købte jeg for 1200 kroner støttegreb til et badeværelse. Næste formiddag fandt jeg ud af, at de ikke kunne monteres som planlagt på grund af risiko for at ramme skjult rørføring i væggen. Jeg sendt en mail til seniorsalg og annullerede købet og ringede for en sikkerheds skyld. Telefonen blev taget med det samme. De havde modtaget min annullering og lovede at returnere beløbet. Dagen efter havde jeg mine penge retur.

Det var en god og tryg oplevelse at handle med en dansk virksomhed med e-mærke. Jeg har haft dårlige erfaringer med virksomheder, der fremstår som danske og så sender varen med slow-boat fra China.

24 lipca 2023

Hej Jørgen,

Super kundeservice.😃

Super kundeservice.😃
Lyn hurtigt respons ved ordreændring.👍
Super opfølgning via mail.
Ingen problemer ved returnering. 👍
Pengene retur på egen konto dagen efter.👏
Har aldrig før oplevet så hurtig og venlig kundeservice 🙌🙌🙌

18 lipca 2023

Hej Helle,
Tak for den fine anmeldelse.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej