Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en Servoprax drikkekop med tud, fordi jeg på grund af Parkinson har svært ved at drikke af en almindelig kop. Men låget sidder ikke ordentligt fast i koppen, så det falder af når man hælder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte nogle sko hos Seniorsalg, og satte stor pris på at skoenes bredde var beskrevet på hjemmesiden. Pakken ankom til min lokale pakkeshop dagen efter, at jeg havde bestilt. Jeg returnerede no... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde købt et par sko der var for store, de blev hurtig byttet til et nr. mindre, som så blev for smalle. Der var ingen problemer med returnering, selv om tiden var overskreden. Det er jeg meg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością

Napisane przez firmę

Velkommen til SeniorSalg.dk´s netbutik. Danmarks billigste Seniorbutik - WEB-shop. Vi forhandler kvalitets hjælpemidler - f.eks. rollatorer, stokke, siddepuder mv. samt kvalitets fodtøj - f.eks. New Feet, til vildt skarpe priser. Gratis fragt > 499,-. ...

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Super god service

Super god service. Stor hjælpsomhed, og ikke mindst ærlige svar på spørgsmål. Jeg kan på det varmeste anbefale Seniorsalg. Oven i købet er priserne lavere end hos lignende firmaer.

3 września 2025

Odpowiedź od Seniorsalg

Tak for dit svar. Dejlig at vi må hjælpe. Rart med ros for det vi laver. Tak for din anbefaling. Rigtig god dag til dig.

Handl et andet sted

Jeg købte et par sandaler i september 2024 og for lidt tid siden begyndte det yderste lag at skalle af. Det er det lag der udgør blomsterne og grunden til at jeg købte sandalerne. Min henvendelse er (efter at have været videresendt til producenten?!) blevet afvist med begrundelsen: BRUGSSLID. Jeg er tom for ord. Så hvis man vil have garanti på sine varer, så gør som jeg gør fremover: handl et andet sted.

26 sierpnia 2025

Hej Karen
Tak for din tilbagemelding.
Beklager meget at måtte afvise din reklamation på baggrund af slid.
Reklamationsret omfatter ikke slid.
Hilsen

Oceniono na 5 z 5

Idag fick jag min Original Mckenzie…

Idag fick jag min Original Mckenzie neck roll levererat till Sverige. Varan var exakt som på bilden. Jag skrev flera gånger till kundservice från Sverige och fick svar omedelbart på alla mina frågor. Jag rekommenderar starkt företaget Seniorsalg. dk. Bra kundservice och snabba leverans. Jag är mycket nöjd. Cecilia H.

14 sierpnia 2025

Hej Cecilia
Tack för din positiva feedback.
Kul att få beröm för vår hjälp och vägledning.
Ha en trevlig helg.

Glemte at afhente pakke

Glemte at afhente pakke. Seniorsalg ringede til mig da de fik den retur.

Hold da op for en fantastisk kundeservice. De lever åbenbart efter devisen at god service betyder flere kunder i forretningen.

16 lipca 2025

Odpowiedź od Seniorsalg

Tak for din besked og ros.
Rigtig god weekend

Oceniono na 5 z 5

Gode varer - super betjening- hurtig levering

Gode varer - super og venlig betjening, hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Birgit Thomsen

29 lipca 2025

Hej Birgit
Tak for du tager dig tid til at skrive og rose os. Dejligt med positivt anbefalinger.
Rigtig god sommer

Oceniono na 5 z 5

Fremragende kundeservice, også i ferietiden.

Købte et par vandrestave hvoraf den ene gik i stykker efter kun 3 dages brug. Sendte et billede af den og oplyste jeg syntes det var dårlig kvalitet. Jeg skrev ikke noget om krav eller penge retur.

Der blev hurtigt svaret at jeg kunne få pengene retur hvis jeg returnerede dem, eller få ombyttet til et par som måske bedre passede til mit behov.

Jeg valgte ombytning, har nu modtaget de nye stave og er en meget tilfreds kunde :-)

25 lipca 2025

Tak for dit svar :-)
Dejligt du er er tilfreds med vores løsning.
Rigtig god sommer og vandreture til dig og mange tak for din respons.

Oceniono na 5 z 5

En af mine vandrestave gik i stykker

En af mine vandrestave gik i stykker, som var købt for 4 måneder siden.
Jeg fik dem uden problemer ombyttet til et nyt sæt.
Go' service fra firmaet.

26 lipca 2025

Hej Anne
Tak for din tilbagemelding.
Dejligt du kan komme ud at gå her i det gode vejr.
Tak for din positiv tilbagemelding.
God sommer

Fremragende og troværdig.

Jeg købte sandaler, de bedste jeg længe har haft.
Jeg var i kontakt med kundeservice to gange, hvor jeg fik hjælp af en meget venlig medarbejder.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle der. Og de har mange gode produkter.

23 maja 2025

Odpowiedź od Seniorsalg

Mange TAK for den varme anbefaling.
Det betyder meget for os:-)

Hurtig.

Bestildte stol forhøjer.tors.fredag kl 14 sat de på sofa.tak

23 maja 2025

Odpowiedź od Seniorsalg

Tak for du skrive om din oplevelse. Dejligt at du kan bruge det bestilte. God dag

Oceniono na 5 z 5

Usædvanlig venlig, imødekommende & hjælpsom kundeservice

Jeg kan ikke andet end rose seniorsalg.dk for en overraskende og helt igennem god kundeservice. Dem måtte der godt være flere af.
Man mærker tydeligt, at det betyder alt for dem, at kunne hjælpe kunderne med den rette løsning. Samtidig er de også åbne for at lære nyt og tager gerne imod feedback om deres produkter.
Bestemt et sted jeg kan anbefale.

16 maja 2025

Hej Daniel
Tak for din dejlige opslag og tilbagemelding.
Og mange tak for dit flotte håndskrevet brev. Dejligt at du har energi til at melde tilbage på din oplevelse.
Rigtig god dag og TAK

Nemt og hurtigt

Ret enkelt kan det siges, hurtig levering og let at bestille :)

26 kwietnia 2025

Odpowiedź od Seniorsalg

Mange tak for din tilbagemelding:-) Altid dejligt med positive hilsen og ros. Rigtig god dag til dig-:)

GOD OPLEVELSE AT HANDLE HER

Jeg har kun positivt at skrive om denne Netbutik.
Derfor har jeg handlet her flere gange !
Hurtig levering af bestilte varer.
Stort udvalg, god hjemmeside.
Hurtig tilbagebetaling ved returnering.

3 kwietnia 2025

Hej Susanne
Tak for at din tilbagemelding.
Vi prøve hver dag at gøre vores bedste.
Dejlig med positivt respons.
Rigtig god påske til dig.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kendte ikke dette firma før nu

Jeg kendte ikke dette firma før nu, men sikke en positiv oplevelse.
Jeg bestilte min vare fredag formiddag og kunne hente den lørdag eftermiddag. Det må jeg sige - det er godt nok hurtigt. Mange tak, og varen passer perfekt.

5 kwietnia 2025

Hej Bente
Tak for din ordre og tilbagemelding.
Dejligt med din positive svar.
Rigtig god uge til dig.

Varning!

Vill varna för detta företag. De säger att de skickat paketet men det kommer aldrig fram.
På mail svarar de nonschalant och ointresserat så jag undrar om detta är en bluffirma?
Är så arg att jag snart exploderar.

5 marca 2025

Hej Anna
Jag är mycket ledsen att ditt paket inte har kommit fram, men som jag skriver är det efterlyst av Schenke, Sverige och vi skickar ett ersättningspaket till dig idag.
Ursäkta besväret.
Hälsning

God kundeservice og vejledning

Fik god og nyttig vejledning i telefonen, så jeg kunne bestille de rigtige køkkenredskaber på webshoppen.
Er overrasket over hvor meget Seniorsalg har i deres sortiment.
Klar anbefaling til at benytte denne webshop. De har virkelige mange hjælpemidler, til at gøre hverdagen nemmere.

27 lutego 2025

Hej Annette
Tak for din tilbagemelding.
Dejligt vi kan være med til at gøre hverdage lettere og du vender tilbage med din oplevelse. Mange TAK og god dag

Fremragende

Fremragende, bestilte badestol havde den 2 døgn senere. TAK

7 lutego 2025

Hej Steen
Tak for din tilbagemelding og dejlig du gav dig tid til at skrive til os. God dag/Hanne

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og det ønskede produkt…

Hurtig levering og det ønskede produkt til en meget fair pris, tak Seniorsalg jeg vil helt sikkert handle os jer igen⭐️👍😊

10 stycznia 2025

Hej Bitten
Tak for din tilbagemelding.
Dejligt at du deler din oplevelse her 😁
Du er altid velkommen forbi vores side.
Rigtig god dag til dig.

Oceniono na 5 z 5

Har købt en rollator hos Seniorsalg

Har købt en rollator hos Seniorsalg, model "Actiumplus Space Rollator". Talte med den sødeste medarbejder og fik super god vejledning. Jeg følte mig tryg, og kan kun sige, at jeg er umådeligt tilfreds. De bedste anbefalinger herfra.

10 stycznia 2025

Odpowiedź od Seniorsalg

Mange TAK for din søde tilbagemelding.
Håber du får mange godt oplevelser sammen med din Rollator;-)
God weekend/Hanne

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej