Seats and Sofas - Lochristi Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Antwerpse Steenweg 102, 9080 Lochristi, Oost-Vlaanderen, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hervé gaf ons direct het gevoel van thuiskomen toen we voor de eerste maal Seats and Sofa’s te Lochristi binnenkwamen. We hadden voor onszelf al een goed beeld van wat we wouden en dankzij de prof... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

We kochten in januari een zetel bij Seats and Sofas te Lochristi. Bij thuiskomst stelden we vast dat de zetel beschadigd was, hoogstwaarschijnlijk tijdens het inpakken in het magazijn. Bij contactname... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rustig kijken en kopen.... We kregen onmiddellijk uitleg i.v.m. de prijslijst, waarna we rustig konden rondgaan in de winkel. Op onze vraag kwam een verkoper mee, waarna hij o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Grote op maat gemaakte hoeksalon gekocht in november 2025. De verkoper was heel behulpzaam en dacht mee na over het ontwerp. Bij levering in januari bleek er een fabricagefout te zitten in de grote ch... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z sofami
  2. Sklep meblowy
  3. Sklep z wyposażeniem domowym
  4. Sklep z meblami do salonu

Napisane przez firmę

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren. Seats and Sofas est votre spécialiste des sièges. Grâce à la formule Giant Take Away, il est possible de livrer directement du stock des canapés, des canapés d'angle, des canapés lounges et des fauteuils à un prix avantageux. Notre collection est continuellement adaptée aux dernières tendances et est disponible dans une multitude de revêtements et de couleurs. Nous sommes très intéressés par vos avis et ouverts à vos réclamations, afin de pouvoir nous améliorer constamment.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 500

Napisz recenzję

Friendly and experienced staff

Friendly and experienced staff

26 sierpnia 2025

Beste Annamaria,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij dat u onze medewerkers als vriendelijk en ervaren heeft ervaren. Het is voor ons belangrijk dat klanten zich goed geholpen voelen en vertrouwen hebben in hun aankoop. Uw positieve feedback laat zien dat ons team in Lochristi hierin geslaagd is.

Wij waarderen het dat u dit met ons deelt en wensen u veel plezier met uw nieuwe sofa.

Cordiali

Eccellente

25 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Bonjour Annamaria,

Merci beaucoup pour votre avis positif et vos aimables mots. Nous sommes ravis de savoir que vous êtes satisfaite de votre expérience chez Seats and Sofas. Votre reconnaissance pour notre service nous motive à continuer à offrir la meilleure qualité possible à nos clients. Nous espérons que vous profiterez pleinement de votre achat et serions heureux de vous accueillir à nouveau dans l’une de nos enseignes à l’avenir. Encore merci d’avoir pris le temps de partager votre satisfaction.

Cordialement,

Oceniono na 1 z 5

Koop uw zetel ergens anders!

Op 8 december een zetel aangekocht waarbij een levertermijn van 15 tot 20 weken verwacht werd. Vond dit al lang maar alsnog akkoord gegaan. In de 20e week mijn oude zetel verkocht omdat de nieuwe zetel elk moment zou aankomen, enkele dagen op een stoel zitten vond ik geen probleem. Jammer genoeg werden het enkele weken. Toen ik belde voor info werd er gezegd dat ik op de hoogte zou worden gehouden en de telefoon werd abrupt neergelegd. Van die info heb ik niet veel gehoord want ik wist nog steeds van niks. Uiteindelijk naar de winkel geweest waar gezegd werd dat de levertijd nog 10 weken extra kon duren. Ik zou een leenbank mogen gebruiken maar om die thuis te krijgen moesten ik een bestelbusje huren dus die kosten wou ik niet maken. Na een lichte discussie werd mij een korting aangeboden voor de late levering. Uiteindelijk na 27 weken werd ik opgebeld dat mijn zetel geleverd is, de dag na de berichtgeving zijn we hem gaan ophalen. Eind goed al goed, nee absoluut niet! Nu 1 maand na afhaling is de zetel zelf nog een grotere teleurstelling dan het geklungel met de levering. Draadjes komen los, stof is van uitermate slechte kwaliteit en de zetel staat heel onstabiel. Het product dat in de winkel tentoongesteld wordt is van betere kwaliteit dan de zetel die ik uiteindelijk heb ontvangen…Voor 1700 euro vind ik dit absoluut een schande!

17 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Beste Natasja Janssens,

Dank u dat u uw uitgebreide ervaring met ons deelt. Wij begrijpen hoe frustrerend de lange wachttijd en de teleurstelling in de kwaliteit van uw zetel voor u moeten zijn geweest. Dit is zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Uw opmerkingen nemen wij serieus en wij willen dit samen met u bekijken om tot een gepaste oplossing te komen.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw contactgegevens en ordernummer door te sturen naar service@seatsandsofas.be?

Beste Ludo Desmedt,

Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u interesse heeft in onze mogelijkheden in het Vlaams. Uiteraard helpen wij u graag verder in uw eigen taal en zorgen wij ervoor dat onze communicatie duidelijk en persoonlijk blijft. U kunt steeds bij ons terecht voor advies, uitleg en service op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze winkel of u verder te helpen met uw specifieke vraag.

Oceniono na 4 z 5

Super tevreden over de uitleg en…

Super tevreden over de uitleg en bediening hopelijk ook over de zetels moet even wachten geduld dus … ook koffietje gekregen was lekker 😊😊

11 sierpnia 2025

Beste mevrouw De Lathouwer,

Dank u wel voor uw enthousiaste beoordeling. Het doet ons plezier dat u tevreden bent over de uitleg en bediening in onze vestiging in Lochristi. Ook leuk dat u genoten heeft van het koffietje tijdens uw bezoek. Wij hopen dat de zetels straks volledig aan uw verwachtingen voldoen en dat het wachten snel voorbij zal zijn.

Beste De Decker,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij vinden het fijn te horen dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Klantgerichtheid staat bij ons centraal en uw tevredenheid is de grootste beloning voor ons team.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Ze waren heel behulpzaam

Ze waren heel behulpzaam, maar drongen zich niet op. Dit zorgde ervoor dat we op een rustige manier konden nadenken en beslissen

26 lipca 2025

Beste Van Den Borre,

Dank u wel voor uw fijne review. Het doet ons plezier te horen dat u onze rustige en behulpzame aanpak kon waarderen. Wij vinden het belangrijk dat u voldoende ruimte krijgt om weloverwogen keuzes te maken.

Veel plezier gewenst met uw aankoop!

Beste mevrouw De Kimpe,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. We zijn blij dat u onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. We doen ons uiterste best om klanten goed te begeleiden bij hun aankoop.

We wensen u veel plezier met uw zetel en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Goede uitleg

Goede uitleg. Ruime keuze. Laten de mensen op hun gemak rond kijken.

29 lipca 2025

Beste Sabina,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitleg die u heeft gekregen en dat u onze ruime keuze aan meubels waardeert. We vinden het belangrijk dat klanten rustig kunnen rondkijken en zich op hun gemak voelen in onze showroom.

We hopen dat u iets moois heeft kunnen vinden en verwelkomen u graag opnieuw in onze winkel.

Aangename rustige bezoek

We zijn binnen gewandeld in Lochristi en hartelijk ontvangen door Danny. Hij heeft ons rustig de tijd gegeven om alles te bekijken en als we vragen hadden stond hij paraat. Een aangename ervaring en weggegaan met een gloednieuwe zetel die we 's avonds nog hebben geïnstalleerd. Dank je wel voor de moeite en hulp.

26 lipca 2025

Beste Letor,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat leuk om te horen dat u zo rustig en vriendelijk geholpen werd door onze collega Danny in Lochristi. Het doet ons plezier dat u met een mooie zetel naar huis bent gegaan en dat u een aangename ervaring had. We geven uw compliment zeker door!

Sofa

Dank u wel dat jullie ons zo goed geholpen hebben

23 lipca 2025

Beste mevrouw Louagie,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Het doet ons veel plezier dat u zich goed geholpen voelde tijdens uw bezoek aan onze winkel in Lochristi.

We hopen dat u volop kunt genieten van uw nieuwe sofa en we verwelkomen u graag opnieuw in de toekomst.

Oceniono na 5 z 5

Veel keuze,vriendelijk onthaal en goede…

Veel keuze,vriendelijk onthaal en goede deskundige uitleg op gestelde vragen

17 lipca 2025

Beste meneer Vasseur,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over het ruime aanbod en dat u een vriendelijk onthaal en deskundige uitleg heeft ervaren in onze vestiging in Lochristi. We vinden het belangrijk dat elke klant zich welkom voelt en goed geïnformeerd wordt.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en danken u voor uw vertrouwen.

Oceniono na 4 z 5

Zeer vriendelijke verkoper die mee…

Zeer vriendelijke verkoper die mee zoekt naar een oplossing voor de klant!

15 lipca 2025

Beste Verstraeten,

Dank u wel voor uw fijne feedback. We zijn blij dat onze verkoper u op een klantgerichte manier geholpen heeft om tot een oplossing te komen. Klantgericht denken en persoonlijke service staan bij ons centraal.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop.

Vriedellijke personeel.

Vriedellijke personeel.
Zeer goed.

11 lipca 2025

Beste Daniel,

Dank u wel voor uw korte maar fijne reactie. We zijn blij dat u tevreden bent over ons vriendelijke personeel. Klantgerichtheid staat bij ons centraal, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt.

Oceniono na 4 z 5

De verkoop gaat vlot en vriendelijk

De verkoop gaat vlot en vriendelijk , maar tussendoor even updat voor de lange wachttijden zou voor mij beter zijn

8 lipca 2025

Beste mevrouw De Bock,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u de verkoop als vlot en vriendelijk heeft ervaren. We begrijpen dat tussentijdse updates tijdens langere wachttijden prettig zouden zijn. Uw feedback nemen we mee om onze communicatie te verbeteren, zodat we onze klanten nog beter kunnen informeren tijdens het leveringsproces.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Beste Anja Herman,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen bij uw bezoek. We streven ernaar om onze klanten efficiënt en vriendelijk te helpen, en het doet ons plezier dat dit bij u gelukt is.

We hopen dat u lang zult genieten van uw aankoop en verwelkomen u graag opnieuw in één van onze winkels.

Prima service.

Vriendelijk onthaald. Prima service gekregen van Karim. We zochten een kleine hoekzetel en ze hadden precies wat we zochten en dit voor een prima prijs. Zeker aan te raden.

6 lipca 2025

Beste Steve,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de service en het aanbod!
Dank voor de mooie woorden over Karim en de goede prijs-kwaliteitverhouding. We vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt en blij bent met uw aankoop.

Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Veel plezier gewenst met uw nieuwe hoekzetel!

Snelle service

Goed ontvangen en zeer snel geholpen danku Danny

4 lipca 2025

Beste Krimme,

Wat fijn dat u zo snel geholpen bent en goed ontvangen werd!
We geven uw dank zeker door aan Danny. Uw tevredenheid is voor ons heel waardevol, en we hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop.

Very good

De jongen, een zeer behulpzame verkoper, gefeliciteerd.

25 czerwca 2025

Beste heer Martins,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent over de hulpvaardigheid van onze verkoper. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op een vriendelijke en professionele manier worden geholpen. Uw compliment geven wij graag door aan onze collega in Lochristi. We hopen dat u geniet van uw aankoop en zien u graag nog eens terug.

Geweldig verwelkomd

Geweldig verwelkomd, vriendelijke verkopers ! Je ziet dat ze graag hun job doen! Dikke merci aan Danny & Robin

16 czerwca 2025

Beste Van Der Meulen,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zich geweldig verwelkomd voelde in onze winkel in Lochristi. Uw complimenten over onze vriendelijke verkopers, Danny en Robin, waarderen wij enorm en zullen wij zeker aan hen doorgeven. Het doet ons plezier dat u merkt dat onze medewerkers hun werk met passie doen – dat is precies wat we willen uitstralen.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en verwelkomen u graag opnieuw in onze showroom.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej