Scooter Centrum Reeuwijk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Scooter Service Reeuwijk; Bedankt de service en uitleg wat mogelijk is en dat was geweldig. Ook voor inruil van oude scooter naar nieuwe scooter. Speciaal Jelle bedankt. De nieuwe scooter is 50% lich... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Was goed een afspraak te maken daarom goede uitleg en advies over de elektrische scooters waar ik interesse in heb. En ook een inruil besproken en word ook uitgebreid uitgelegd. En vele soort... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte koopervaring bij Scooter Centrum Reeuwijk. In april een elektrische scooter gekocht met accessoires en een extra accu. In totaal voor €4200.- Bij aflevering in juni vermeldden ze... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Superblij met m'n elektrische motortje de Silence S01 Connected. Ideaal voor afstanden tot zo'n 110 km en vooral in de stad, wendbaar en supersnel natuurlijk... Helemaal blij verrast door Scooter Ce... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pojazdy i transport

Napisane przez firmę

Scooters, Elektrische Scooters, Onderdelen en Accessoires. Voor 23.45 besteld? Morgen in huis. 600m2 Webshop, Winkel & Werkplaats.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 113

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Heel erg blij met mijn scooter en de…

Heel erg blij met mijn scooter en de service van Scooter Centrum Reeuwijk. Duidelijke, eerlijke en transparante communicatie, heel fijn. Als je de goedkoopste scooterzaak zoek dan is dat waarschijnlijk niet Scooter Centrum, als je een fijne scooterzaak zoekt dan zit je hier wel aan het juiste adres.

19 grudnia 2025

De perfecte scooter winkel

Iedereen was vriendelijk in de winkel. Ze hebben vol vertrouwen op je. Alles was snel geregeld en met een korte gesprekje wat korting gekregen😉.

De bezorger was erg vriendelijk en aardig. Netjes op tijd geleverd.

18 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

From arrival ‘til departure it was easy peezy!

From the moment I arrived until the moment that I left, everything was easy. I went in knowing exactly what I wanted to look at and talk about. They were super helpful to walk me through some of the differences between models, answer all my questions, and an hour later I left with my new Lambretta and plate! 3 days later and I’m still a little stunned how great/easy it all was. It makes me really confident about future service and support needs.

13 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Fijne en vriendelijk ontvangst op locatie.

Via de site een proefrit aangevraagd. Achteraf op het laatste moment kwam het niet uit. Contact via email gehad en het werd snel aangepast. Er werd super snel gereageerd via email trouws. Locatie is top voor proefritten. Vriendelijk personeel die je snel helpen om de proefrit te doen. Wil je meer proefritten, dan is dat geen probleem. Alles werd met een smile gedaan.
Ik voelde me dan ook zeker welkom.

Ik ben eruit en ga zeker mijn scooter hier bestellen.

13 grudnia 2025
Oceniono na 4 z 5

JELLE

Werd netjes geholpen doordat geen trap kon lopen netjes met de lift begeleidt proefritje was geen probleem en de inruil was zeer netjes

28 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Overgestapt naar Elektrisch, top ervaring!

Nadat bleek dat mijn oude scooter teveel mankementen had, heb ik in de showroom een prachtige nieuwe scooter uitgezocht. Overgestapt naar elektrisch voor een mooie prijs, snel klaargemaakt en een hele fijne ervaring tijdens het proces.

4 grudnia 2025

Veel informatie, goede service dus kan niet anders dan 5 sterren geven

Eerst heb ik de website en de ‘maandagfilmpjes’ bekeken. Alle informatie en tests over scooters vind je daar: alles wordt duidelijk uitgelegd en getest. Zo kun je goed onderzoeken wat bij je past en gerust online een scooter kopen.
Ik ben uiteindelijk zelf langsgegaan (woon op 20 minuten afstand). De zaak ziet er netjes uit en heeft een mooie werkplaats. Ook daar werd ik uitstekend geholpen en kon ik mijn oude scooter inruilen voor een nieuwe.
De administratie verloopt waar mogelijk volledig digitaal, waardoor de afhandeling snel en soepel ging.
Ik zou mijn scooter op vrijdag ophalen, maar kreeg dinsdag een lekke band met mijn oude scooter. Toen heb ik de service echt ervaren: ze haalden mijn oude scooter op en brachten direct mijn nieuwe thuis. Super service!
Ga zo door, Scootercentrum!

3 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Super service, heel blij met mijn aankoop🎉

Tijdens mijn zoektocht naar een scooter ben ik (via Youtube) bij Scooter Centrum Reeuwijk terecht gekomen. Helemaal niet bij mijn woonplaats in de buurt, maar dankzij hun duidelijke en informatieve video’s toch de keuze gemaakt om er heen te rijden.

Het was toevallig rustig en ik had geen afspraak gemaakt. Jelle heeft me heel goed geholpen en mijn keuze was gevallen op de Segway E150s.

Er zat wat levertijd op, en na een paar dagen begon ik toch te twijfelen om voor de motorvariant (E250s) te gaan. Ik belde gewoon ter info of dat überhaupt nog mogelijk was, en dat bleek absoluut geen probleem te zijn.

Vandaag heb ik de E250s in ontvangst genomen🎉, super goede communicatie per mail en Whatsapp over de levering.

En een mooie luxe motor kentekenplaat met opgelegde letters, dat zijn voor mij echt de kleine details die laten blijken dat ze hier niet om de kwantiteit maar de kwaliteit gaat.

Ik ben helemaal blij met mijn aankoop en de service!

Ga zo door mannen! Ik kom zeker weer terug als ik weer in de markt ben voor een scooter.

Maurice van Binsbergen.

28 listopada 2025

Amazing experience!

Excellent experience.
Booked an in-person session to look at a Segway E150s in the showroom.
Staff were amazing and explained everything in detail.
Also asked me if I wanted to have test drive, which I did!
Really impressed and the purchase process was quick & easy as well.
I can highly recommend dealing with Scooter Centrum!

18 października 2025

Aanrader

Alles duidelijk, goed geregeld. Op afgesproken tijd scooter netjes thuis afgeleverd

28 października 2025

Top Service

Top Service, uitstekende aankoop begeleiding, flexibel en duidelijk advies bij aankoop van je (elektrische) scooter.

24 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej