Scooter Centrum Reeuwijk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Scooter Service Reeuwijk; Bedankt de service en uitleg wat mogelijk is en dat was geweldig. Ook voor inruil van oude scooter naar nieuwe scooter. Speciaal Jelle bedankt. De nieuwe scooter is 50% lich... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Was goed een afspraak te maken daarom goede uitleg en advies over de elektrische scooters waar ik interesse in heb. En ook een inruil besproken en word ook uitgebreid uitgelegd. En vele soort... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte koopervaring bij Scooter Centrum Reeuwijk. In april een elektrische scooter gekocht met accessoires en een extra accu. In totaal voor €4200.- Bij aflevering in juni vermeldden ze... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Superblij met m'n elektrische motortje de Silence S01 Connected. Ideaal voor afstanden tot zo'n 110 km en vooral in de stad, wendbaar en supersnel natuurlijk... Helemaal blij verrast door Scooter Ce... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pojazdy i transport

Napisane przez firmę

Scooters, Elektrische Scooters, Onderdelen en Accessoires. Voor 23.45 besteld? Morgen in huis. 600m2 Webshop, Winkel & Werkplaats.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 113

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte koopervaring bij Scooter…

Zeer slechte koopervaring bij Scooter Centrum Reeuwijk.
In april een elektrische scooter gekocht met accessoires en een extra accu. In totaal voor €4200.- Bij aflevering in juni vermeldden ze dat de extra accu er niet is. Deze zou nageleverd worden in juli. De accu was al wel door mij betaald, ruim €1000.- Nu, eind september, nog steeds geen extra accu. Scooter vertoont tevens gebreken die onder de garantie vallen.
Alleen is Scooter Ccentrum Reeuwijk niet te bereiken. Telefonisch en per mail niet. Waar ze eerder nog op de mail reageerden, word ik nu compleet genegeerd. Geen reacties op mails (11 en 20 september).

Via een ander mailadres deed ik mijzelf voor als nieuwe klant, en wat denk je? Direct een reactie dat ik welkom ben voor een proefrit. Dit is onbeschoft en riekt naar oplichting.

Wellicht dat deze review Scooter Centrum Reeuwijk motiveert om zich als goede verkoper op te stellen. Betreft
order 2601020035.

27 września 2026
Oceniono na 2 z 5

2e hands scooter gekocht

2e hands scooter gekocht, tijdens proefrit liep de rem aan. De scooter wel gekocht, zou nagekeken worden en een servicebeurt krijgen. Toen ik wegreed na aankoop piepte de rem nog steeds. Hij loopt nog net zo aan als tijdens de proefrit, wat is er bij de service beurt gedaan? Terug gegaan, zeiden even hard remmen dan gaat het wel weg. Niet dus. Ook hoor ik nog iets aan de motor.
Goed zou weer naar gekeken worden. Afspraak gemaakt ter plaatse, zou dinsdag gebeld worden, vrijdag ervoor nog gevraagd, gaat het nog door? Ja gaat door
Dinsdag, niks natuurlijk. Geappt gemaild, het is nu weer vrijdag en 0 reactie. Slechte service!

22 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Snelle reparatie: blij mee!

Heel fijn dat de parkeerrem van m'n citycar zo snel gerepareerd werd! Ik had m'n karretje binnen een week weer terug en ook nog 'ns gratis (garantie begreep ik). Blij mee!

11 września 2026

Scooter Service Bedankt

De nieuwe scooter is 50% lichter waardoor deze nog makkelijk met de camper meegenomen kan worden .Op advies van Jelle ben ik voor de Goccia gegaan.Stukken lichter, makkelijker handelbaar en toch een redelijke rang

14 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Was goed een afspraak te maken daarom…

En ook een inruil besproken en word ook uitgebreid uitgelegd.
En vele soorten elektrische scooters ook.
Ben zeer tevreden geholpen en eerlijk geholpen ook.

M.kronenburg

11 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Het adres voor een nieuwe scooter

Ik wilde voor dat ik een nieuwe scooter kocht weten wie er achter de website zit, dus ben ik in Reeuwijk naar de shop gegaan. Dit viel zeker niet tegen. Service en advies is geweldig
Ze hadden het model en kleur op voorraad, dus na 2 dagen kon ik de weg op

12 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Wordt vriendelijke ontvangen zijn meegaand en luisteren naar je wensen…

Wordt vriendelijke ontvangen zijn ook meedenkend nemen de tijd voor je luister ook goed naar je wensen en geven je daar ook een eerlijke mening over ben bij heel veel scooterzaaken geweest in het land sommige kraken echt andere merken af of zijn kortaf en neem niet de tijd voor je dat is hier zeker niet aan orde en al kom je twee of drie keer dan maakt het niet uit ze blijven vriendelijk en nemen de tijd voor je ook al koop je niks

7 września 2026
Oceniono na 1 z 5

duurt abnormaal lang, ondanks ruim van te voren afspraak gemaakt

mijn elektrische brommert daar gebracht, niet voor het eerst. Maak afspraak voor een datum (controlebeurtje) waarop ik er ruimte zou zijn in de planning;
Duurt weken voordat ik hem terugkrijg. En als ik dan vraag waarom het zo lang duurt komt er geen overtuigend antwoord. Heb het idee dat er niets aan is gedaan. (kan ook niet echt want dat ding is nieuw) Wel ff 120 euro aftikken

12 lipca 2026

Zeer tevreden

Na een prima ervaring bij mijn eerste bezoek in Reeuwijk en een tweetal waardevolle proefritten heb ik juni j.i. een Segway E250S besteld.
Deze werd afgelopen week thuis bezorgd en de ingeruilde scooter werd meegenomen.
Ik kan vol overtuiging zeggen dat ik over alle aspecten zeer tevreden ben: mooi product, geweldige belevenis hierop te rijden, duidelijke communicatie over termijn en levering en een zeer vriendelijke collega die de aflevering verzorgde.
Ik kan Scootercentrum bij iedereen van harte aanbevelen !!!

27 sierpnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Een positief punt

Helaas kan ik mijn ervaring niet als positief bestempelen. Toen ik de scooter via de website bestelde, werd nergens vermeld dat bepaalde onderdelen niet op voorraad waren of dat de levertijd daarvan aanzienlijk afweek van de levertijd van de scooter zelf.
Uiteindelijk kreeg ik, toen de scooter werd geleverd, een bijgewerkte factuur waarin een andere kleur stond vermeld dan ik had besteld, en bleken het windscherm en het pakket met software-updates te ontbreken.
Toen ik vroeg waarom ik hierover niet was geïnformeerd, terwijl ik al ongeveer een maand op de scooter had gewacht, kreeg ik te horen dat ik hun e-mail had gemist. Toen ik mijn argumenten aanvoerde en een screenshot van mijn e-mailbox liet zien, veranderde de medewerker van de winkel zijn verhaal: het bleek dat hun ‘nieuwe’ automatische systeem de e-mail niet had verzonden
Nog eens bijna een maand later, toen ik de scooter bij de winkel kwam ophalen, vertelden ze me dat de levertijd van het windscherm was gewijzigd – 2–3 maanden in plaats van 4–6 weken – en maakten ze een grappige opmerking (blijkbaar lokale humor): „Maar u kunt in ieder geval al rijden“
Ik zou zeggen: dat is ongeveer hetzelfde als een pak kopen dat zonder knopen en zakken is genaaid – maar je kunt het toch dragen
Een van de positieve punten is echter ongetwijfeld het feit dat de scooter op twee wielen naar de winkel is gebracht, en niet op één – dat is zonder meer een grote prestatie

25 sierpnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Garantie claim oplader

Goed geholpen en ondersteund met een vervangende oplader voor een IVA scooter. Alles netjes binnen garantie geregeld en op de hoogte gehouden door het Scootercentrum.

25 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Twee motorscooter getest bij Scooter…

Twee motorscooter getest bij Scooter Centrum Reeuwijk goed bedrijf je wordt snel geholpen, Testrit ook geen probleem. Mooie modellen die ze hebben staan! Echt een aanbeveling.
Moet nu nog de keuze maken welke van de twee het gaat worden.

21 sierpnia 2026

Geweldig bedrijf!

Geweldig bedrijf!

Vanwege de grote tevredenheid over de eerste aankoop en begeleiding van een Segway Escooter e150s en de service ervan, heb ik wederom een Escooter gekocht bij Scootercentrum Reeuwijk. De huidige scooter kan ik blijven rijden totdat de allernieuwste Niu nqix 150 wordt afgeleverd. Aangezien de levertijd vrij lang is, is dit een geweldige oplossing.

19 sierpnia 2026

Professioneel, vriendelijk en betrouwbaar

Uitstekende service van begin tot eind! Het team is vriendelijk, respectvol en denkt echt met je mee. De communicatie was helder en professioneel. Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe aankoop en kom hier zeker terug. Een echte aanrader!

22 sierpnia 2026

Super

Het maken van een afspraak voor bezichtiging was makkelijk en snel gemaakt. Op de afgesproken dag werd ik erg vriendelijk ontvangen en de verkoopmedewerker dacht super goed met mij mee. Dit heb ik als heel prettig ervaren. Er was geen haast en ik kon alles vragen. Ik ben met veel informatie en een goed gevoel weer huiswaarts gegaan.

8 sierpnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej