Schilderopnr Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bijna klaar met mijn vierde ‘schilderen op nummer’, heb er nog eentje liggen en alweer drie nieuwe besteld met de huidige aanbieding. Een fijne hobby waar ik echt even helemaal in op kan gaan. In verb... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

7 september besteld en inmiddels nog niks binnen. (17 sep) Na contact zou de bestelling nog 20 dagen duren vanwege logistieke problemen… Als ik me geld terugvraag moet er eerst overlegd worden met e... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Goede site met groot assortiment. Bestelling ging snel en makkelijk. Prijs op productpagina kwam niet overeen met de prijs in het winkelmandje. De herfstactie van 50% overrulede de korting van 60%.. b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Cosy Colouring is leuk, maar nog meer ontspannend is schilderen op nummer. En dit bedrijf heeft alles wat je daarvoor nodig hebt. Complete pakketten zodat ze gelijk kunt beginnen. En ontzettend veel k... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 138

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering goed contact en leuke…

Snelle levering goed contact en leuke ontwerpen

2 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor je leuke review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, het contact met ons team en natuurlijk onze ontwerpen. 🎨✨

We hopen dat je inmiddels lekker aan de slag bent en veel plezier beleeft aan je schilderij. Bedankt voor je vertrouwen en heel veel schilderplezier!

De levering duurde wel lang

De levering duurde wel lang
Maar alles is wel compleet
Verf kwaliteit prima voor wat ik voor gesteld had
Ik hoop wel dat het genoeg verf is maar ik zag dat je dit bij kan bestellen erg fijn

Ik heb er veel plezier in
Wat wel jammer is dat de nummers bij de lichte kleuren door schijnt
Dit kan je op lossen door met een witten a acrylverf stift het nummer even aan te stippen
Dit had wel bij het pakket kunnen zitten of vermeld worden

Veder erg tevreden

Inmiddels heb ik het schilderij af en ben echt super te blij ik heb al weer wat nieuw bestellingen gedaan
Verslavend

2 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw uitgebreide 4-sterrenreview! 😊 Fijn om te lezen dat uw pakket compleet was, de verfkwaliteit u goed bevalt en u vooral veel plezier beleeft aan het schilderen.

Jammer dat de levering wat langer duurde en dat de nummers bij de lichte kleuren soms doorschijnen. Bedankt ook voor uw praktische tip en uw suggestie om hiervoor een witte acrylstift mee te leveren of hierover een tip toe te voegen. We nemen dit zeker mee.

We wensen u nog heel veel plezier met uw schilderij en veel creatieve momenten! 🎨✨

Eerlijk.

Top. Leveren wat ze zeggen.

31 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor je korte maar krachtige review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat alles volgens verwachting is verlopen.

Veel plezier met je schilderij en bedankt voor je vertrouwen! 🎨✨

Oceniono na 3 z 5

Slechte bezorging - veel te laat

de producten zien er ok uit, maar levertijd duurt heel wat langer dan beloofd. Ik had mijn bestelling op 6/7 moeten krijgen (2 weken na bestelling), maar uiteindelijk toegekomen op 25/7. Hierdoor heb ik betaaldatum bij klarna ook gemist. Niet leuk!!

25 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling pas op 25/7 is aangekomen, terwijl u deze rond 6/7 verwachtte. We begrijpen dat zo’n vertraging erg vervelend is, zeker wanneer dit er ook voor heeft gezorgd dat u de geplande betaaldatum bij Klarna heeft gemist.

Fijn om te horen dat de producten er verder goed uitzien. We nemen uw opmerking over de langere levertijd serieus en werken eraan om de verwachtingen rond levering duidelijker te maken en vertragingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt.

Oceniono na 4 z 5

Ik ben helemaal gebeten door deze leuke…

Ik ben helemaal gebeten door deze leuke hobby. Ondertussen al de zoveelste bestelling geplaatst.
Doeken/canvassen zijn zeer kwalitatief, de verf even zeer. Enkele kleuren zijn iets moeilijker om dekkend te schilderen maar dit is eigen aan deze kleuren. Er is meer dan voldoende verf om sommige kleuren een extra laagje te geven.
Heerlijk meditatief schilderen is het voor mij geworden.

29 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat geweldig om te lezen dat u helemaal enthousiast bent geworden over deze hobby! 😊 Enorm bedankt voor uw vertrouwen en voor het plaatsen van al zoveel bestellingen.

Fijn dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de doeken en verf en dat het schilderen voor u zo’n heerlijke, meditatieve bezigheid is geworden. 🎨✨ Ook bedankt voor uw opmerking over de dekking van enkele kleuren.

We wensen u nog heel veel ontspannen schildermomenten en plezier met al uw volgende motieven! 💛

Oceniono na 3 z 5

Vlotte bestelling alleen altijd lang…

Vlotte bestelling alleen altijd lang wachten op mijn schilderijtjes

26 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw 2-sterrenbeoordeling en voor uw feedback. Fijn om te horen dat het bestellen zelf vlot verloopt. Het spijt ons wel dat u telkens zo lang op uw schilderijen moet wachten.

We begrijpen dat dit extra jammer is wanneer u enthousiast bent om aan een nieuw schilderij te beginnen. We nemen uw opmerking over de levertijd serieus en hopen u in de toekomst sneller te kunnen leveren.

Onze excuses voor het lange wachten en bedankt voor uw geduld.

Oceniono na 5 z 5

Het was makkelijk om uit te zoeken

Het was makkelijk om uit te zoeken, op de keuze na...wat veel en moeilijk te kiezen!
Bestellen ging ook eenvoudig. Nu wachten tot ik de schilderijen binnen heb en kan beginnen!

26 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor je leuke review! 😊 Fijn dat het uitzoeken en bestellen zo makkelijk ging — al begrijpen we dat kiezen uit zoveel mooie ontwerpen nog best lastig kan zijn! 😉🎨

We hopen dat je bestelling snel binnen is, zodat je lekker kunt beginnen. Heel veel plezier met het schilderen en succes met het maken van je keuze voor het volgende project! ✨

Pure dropshipping

Pure dropshipping, koop hier niet. Schimmige Chinese verzender, blanco verpakking, uitgedroogde verf.

22 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, vooral door de uitgedroogde verf en de manier waarop het pakket bij u is aangekomen.

We nemen uw opmerkingen over de verpakking en productkwaliteit serieus. Dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Wilt u ons uw bestelnummer en eventueel een foto van de uitgedroogde verf sturen via info@schilderopnr.nl? Dan kijken we graag persoonlijk naar uw situatie en zoeken we naar een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling

Levertijd en kwaliteit

Er wordt overal duidelijk gecommuniceerd dat de levering wat langer duurt dan je gewend bent. Het pakket is goed aangekomen en alle materialen zien er heel goed uit. Mooi dik canvas en goeie spullen erbij. Het pakket kwam uit Frankrijk. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

22 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor je fijne review! 😊 Goed om te horen dat je bestelling netjes is aangekomen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van het canvas en de meegeleverde materialen.

Fijn dat de informatie over de levertijd duidelijk voor je was en dat alles naar verwachting is verlopen. We vinden het extra leuk om te horen dat je zeker nog een keer bij ons zou bestellen! 🎨✨

Veel plezier met schilderen en hopelijk tot de volgende bestelling!

Oceniono na 4 z 5

Wat een enorme ruime keuze qua…

Wat een enorme ruime keuze qua afbeelding en moeilijkheidsgraad. En een goede kwaliteit verf en doek. Ik heb meteen meer besteld. Minpuntje is dat het lang duurt voor het ontvangen is. Dus aan het begin van de vakantie bestellen, betekent niet dat je in de vakantie kunt starten.

10 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw mooie 4-sterrenreview en voor uw extra bestelling! 😊 Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze ruime keuze aan motieven en moeilijkheidsgraden en tevreden bent over de kwaliteit van de verf en het doek.

Jammer dat de langere levertijd ervoor zorgde dat u niet meteen tijdens uw vakantie kon beginnen. We begrijpen dat dit extra teleurstellend is wanneer u zich verheugt op een ontspannen schildermoment.

We wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe motieven en hopen dat ze snel voor veel creatieve momenten zorgen! 🎨✨

Oceniono na 5 z 5

Het was prima en duidelijk ik ben…

Het was prima en duidelijk ik ben tevreden en had de bevestiging smel binnen

15 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat je de bevestiging snel hebt ontvangen.

We wensen je veel plezier met je bestelling en natuurlijk met het schilderen! 🎨✨

Behandeling klanten

Geweldig zoals ik door de klantenservice en geholpen.
Op mijn mail werd onmiddellijk gereageerd en er kwam ook direct een oplossing. Grote klasse.

14 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat fijn om te lezen! 🥰 We zijn blij dat we je zo snel konden helpen en dat er meteen een passende oplossing voor je was.

Een snelle en goede service vinden we ontzettend belangrijk, dus dit compliment doet ons echt plezier. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden! 🩷

Veel plezier met je schilderproject! 🎨✨

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden van de service

Heel tevreden van de service. Ik had een kleur die open was bij levering en ondertussen is het nieuwe potje al vertrokken.

14 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat fijn om te horen! 😊 Vervelend dat er een potje verf beschadigd aankwam, maar gelukkig konden we snel voor een nieuw potje zorgen.

Bedankt voor je vertrouwen en voor de fijne woorden over onze service. We hopen dat je snel weer lekker verder kunt schilderen! 🎨✨

Ik zou 0 sterren geven als het kon

Ik zou 0 sterren geven als het kon. 8 juni een bestelling gedaan. Pakket was kwijt geraakt, ik moest vanalle acties doen in contact met Bpost. Ze deden zelf niets. Bpost zei ook dat dat hun taak was. Communicatie via mail liep niet, kreeg continu hetzelfde antwoord. Enige dat ze aanbieden was pakket terug opsturen of korting bij de winkel zelf. Dit pas een maand na datum. Erg lang moeten eisen om geld terug te krijgen. Slechte service, slechte communicatie.

13 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling verloren is gegaan en dat u vervolgens zelf zoveel moeite heeft moeten doen met Bpost. Dat u daarbij meerdere keren dezelfde reactie kreeg en lang moest aandringen op een terugbetaling, is bijzonder frustrerend en zeker niet de service die we willen bieden.
We begrijpen dat dit uw vertrouwen in ons ernstig heeft geschaad. We nemen uw opmerkingen over de communicatie en de afhandeling van verloren zendingen dan ook zeer serieus.
Als u wilt dat we uw dossier nogmaals bekijken, kunt u ons uw bestelnummer sturen via info@schilderopnr.nl. We helpen u graag verder.
Onze oprechte excuses voor de slechte ervaring en het ongemak.

Clear and simple

It was clear and easy to understand and find your way through.

12 lipca 2026

Hi Thorsten,

Thank you so much for your kind review! We're delighted to hear that you found everything clear, easy to understand, and simple to navigate.

We work hard to make the experience as smooth and enjoyable as possible, so it's wonderful to know that this stood out to you.

Thank you for choosing DIY Art Club. We hope you enjoy your creative journey with us and look forward to welcoming you back again soon!

Oceniono na 5 z 5

Wat ontzettend leuk om te doen

Wat ontzettend leuk om te doen.
Mooie kleuren verf en fijne kwasten.
Het resultaat is prachtig.

6 lipca 2026

Hallo Peggy,

Thank you so much for your lovely review! We're delighted to hear that you had so much fun creating your painting.

It's wonderful to know that you enjoyed the beautiful paint colours, the brushes, and that you're happy with the finished result. There's nothing better than seeing a painting come to life!

Thank you for choosing DIY Art Club and for sharing your experience. We hope you enjoy many more relaxing and creative moments with us. Happy painting!

Oceniono na 2 z 5

Hele slechte levertijd

Op 30 juni besteld, nu op 13 juli nog niets ontvangen, behalve dat ik nu via track&trace kan zien dat ik mijn bestelling pas rond de 16de juli kan verwachten. Duurt dus meer dan 2 weken. Ik vind dat een hele slechte levertijd.

3 lipca 2026

Hallo Paul,

Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld was over de levertijd.

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn wanneer een bestelling langer duurt dan verwacht, en het spijt ons dat we deze keer niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. We waarderen dit enorm, omdat het ons helpt om de ervaring voor onze klanten steeds verder te verbeteren.

Oceniono na 1 z 5

Dropshipper met daardoor lange levertijd en nauwelijks gegarandeerde kwaliteit

Helaas niet vooraf de reviews opgezocht en daarom bij deze dropshipper besteld.
Ik zie dat het nog enigszins 'aangekleed' wordt met 'eigen leverancier' en 'de levertijd staat op de website' maar er wordt toch echt fout geïnformeerd en de indruk gegeven dat je snel je bestelling krijgt.....en dan blijft het stil.
Blijkbaar kan er aan dit soort praktijken door niemand iets gedaan worden maar vermeld dan gewoon eerlijk hoe je zaken doet want goedkoop bestellen in China en dan afwachten wat je krijgt, kan ik zelf ook.
Nu maar hopen dat wat er uiteindelijk komt nog enigszins van kwaliteit is en daarna hier nooit meer opnieuw bestellen.

29 czerwca 2026

Hallo,

Het spijt ons te horen dat je eerste indruk van onze service teleurstellend is geweest.

We begrijpen je frustratie over de levertijd en dat deze niet overeenkwam met je verwachtingen bij het plaatsen van je bestelling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen, omdat dit ons helpt om de informatie die we aan klanten geven en de algehele klantervaring verder te verbeteren.

Het spijt ons dat we deze keer niet aan je verwachtingen hebben voldaan en we waarderen je eerlijke feedback.

Oceniono na 4 z 5

In eerste instantie had ik een klacht…

In eerste instantie had ik een klacht over de kleuren van mijn product. Ik heb een aantal keren contact gehad hierover en werd zeer professioneel en aardig geholpen. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen met de kleuren en kan ik een prachtig schilderij gaan maken.

22 czerwca 2026

Hallo Ingrid,

Thank you so much for your wonderful review! We're sorry that your kit initially had an issue with the colours, but we're delighted to hear that our team was able to help resolve everything for you.

It means a lot to us that you found our support professional and friendly throughout the process. Providing excellent customer service is incredibly important to us, so we're pleased we could get everything sorted and have you ready to start your painting.

Thank you for choosing DIY Art Club and for giving us the opportunity to make things right. We hope you have a fantastic time creating your beautiful artwork. Happy painting!

Oceniono na 1 z 5

Ik wacht al ruim drie weken

Ik wacht al ruim drie weken. Niet eerst trustpilot gecheckt, eigen schuld, maar ik had dus te maken met oplichters.
Mail gestuurd, en ze nemen mijn feedback mee... grapje zeker!

14 czerwca 2026

Hallo Krista,

Bedankt voor uw feedback.

We begrijpen uw frustratie over de levertijd en waarderen het dat wachten langer dan verwacht teleurstellend kan zijn. We willen echter graag verduidelijken dat uw bestelling succesvol is geleverd en door u is ontvangen.

Toen u contact met ons opnam, hebben wij uw zorgen bekeken en uw feedback over de verzendervaring serieus genomen. Hoewel wij het betreuren dat de levertijd niet aan uw verwachtingen voldeed, was er geen sprake van een bestelling die niet werd uitgevoerd of geleverd.

Wij blijven klantfeedback gebruiken om onze service en verzendervaring verder te verbeteren en waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej