Schilderopnr Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bijna klaar met mijn vierde ‘schilderen op nummer’, heb er nog eentje liggen en alweer drie nieuwe besteld met de huidige aanbieding. Een fijne hobby waar ik echt even helemaal in op kan gaan. In verb... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

7 september besteld en inmiddels nog niks binnen. (17 sep) Na contact zou de bestelling nog 20 dagen duren vanwege logistieke problemen… Als ik me geld terugvraag moet er eerst overlegd worden met e... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Goede site met groot assortiment. Bestelling ging snel en makkelijk. Prijs op productpagina kwam niet overeen met de prijs in het winkelmandje. De herfstactie van 50% overrulede de korting van 60%.. b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Cosy Colouring is leuk, maar nog meer ontspannend is schilderen op nummer. En dit bedrijf heeft alles wat je daarvoor nodig hebt. Complete pakketten zodat ze gelijk kunt beginnen. En ontzettend veel k... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 138

Napisz recenzję

Goede website

Goede website, goede klantenservice, vlotte communicatie

10 czerwca 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review!

We zijn erg blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze website en onze klantenservice. Het bieden van duidelijke communicatie en een soepele ervaring van begin tot eind is iets waar wij ons dagelijks voor inzetten.

We waarderen uw steun enorm en hopen dat u veel plezier beleeft aan uw schilderervaring. Mocht u ooit hulp nodig hebben, dan staan wij altijd graag voor u klaar!

Oceniono na 5 z 5

Wel betaald, maar niet besteld

Na een probleem die zich had voorgedaan bij mijn bestelling heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik had namelijk een bestelling gedaan en betaald, maar kreeg geen bevestiging. Na een mail te hebben gestuurd naar de klantenservice werd ik binnen mum van tijd geholpen. Er was wat fout gegaan in het systeem, waardoor mijn bestelling niet goed was binnen gekomen. Ze hebben mij de best mogelijke oplossing aangeboden, geld terug. Ik heb daarna gelijk opnieuw besteld, met nog een beetje extra korting voor het ongemak ook! Vriendelijke, snelle service waar ik enorm blij van wordt!

9 czerwca 2026

Hallo Joanne,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat vervelend dat er aanvankelijk iets misging met uw bestelling, maar we zijn blij dat ons klantenserviceteam het probleem snel heeft kunnen oplossen. We doen altijd ons best om een passende oplossing te bieden wanneer er onverwachts iets fout gaat.

Het betekent veel voor ons dat u ondanks deze ervaring opnieuw een bestelling heeft geplaatst. Uw begrip, vertrouwen en vriendelijke woorden waarderen we enorm.

We wensen u alvast veel plezier met uw bestelling en staan uiteraard altijd voor u klaar als u nog vragen heeft!

Prachtig

Prachtig! De gezichten zijn goed herkenbaar. Makkelijk om te schilderen maar toch moeilijk genoeg om het hoofd leeg te maken. Heel mooi resultaat. Schitterende service bij problemen.

7 czerwca 2026

Hallo Ilse,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!

We zijn ontzettend blij om te horen dat de gezichten gemakkelijk herkenbaar waren en dat u het schilderen zowel plezierig als uitdagend vond. Het creëren van een ervaring die ontspannend is en tegelijkertijd een leuke uitdaging biedt, is precies waar we naar streven.

Het is ook fijn om te weten dat ons supportteam u goed heeft kunnen helpen wanneer dat nodig was. Uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en we zullen deze zeker met het team delen.

We hopen dat u nog jarenlang van uw prachtige kunstwerk zult genieten en kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Gepersonaliseerd schilderij op nummer

Vorig jaar kocht ik mijn eerste gepersonaliseerde schilderij om te schilderen op nummer, super tevreden was ik hiervan! Bij problemen werd ik direct geholpen. Nu kocht ik mijn tweede schilderij, helaas is er een potje verf uitgelopen tijden het transport. Ik stuurde een mailtje naar de klantendienst en het probleem werd direct opgelost! Er wordt nieuwe verf naar mij opgestuurd! Zeker een aanrader! De schilderijen zijn mooi en van goede kwaliteit, het schilderij komt goed overeen met de foto en er is snelle service bij problemen!

21 maja 2026

Hallo Senze,

Hartelijk dank voor je mooie review!

We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden was met je eerste gepersonaliseerde paint-by-numbers schilderij en dat je er zo van hebt genoten. Ook fijn dat ons team je opnieuw snel heeft kunnen helpen met je tweede bestelling en dat de vervangende verf meteen is nagezonden.

We waarderen je aanbeveling en je vriendelijke woorden over de kwaliteit en onze service enorm. Veel schilderplezier en we hopen dat je ook van je volgende kunstwerk weer net zo geniet!

Oceniono na 1 z 5

Dom niet eerst op Trustpilot te kijken

Dom niet eerst op Trustpilot te kijken. Via DHL kom je er dan achter dat er een pakketje van Alibaba naar je onderweg is terwijl ik via BOL een bestelling heb gedaan bij LifestyleCommerce. Nu blijken ook de nrs op de potjes niet overeen te komen met de instructie, dure les. Mijn advies; koop hier niets.

19 maja 2026

Hallo Margot,

Het spijt ons oprecht om te horen dat je deze ervaring hebt gehad — we begrijpen heel goed hoe frustrerend dit moet zijn.

Wat je beschrijft klinkt alsof er mogelijk sprake is van een verwarring met de trackinginformatie en de bestelling zelf, en het feit dat de nummers op de potjes niet overeenkomen met de instructies is zeker niet de bedoeling.

We zouden dit graag goed voor je willen uitzoeken en samen tot een oplossing komen. Zou je alstublieft contact kunnen opnemen met onze klantenservice met je bestelgegevens, zodat we kunnen nagaan wat er is gebeurd en je verder kunnen helpen?

We staan voor je klaar en willen dit graag voor je oplossen.

Klantenservice is goed bereikbaar

Klantenservice is goed bereikbaar, denken mee. Ik had de verkeerde kleurcode doorgegeven bij nabestellingen en deze kon op tijd worden geruild. Klantenservice hield mij goed op de hoogte!

13 maja 2026

Hallo Judith,

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze feedback achter te laten!

We vinden het fijn om te horen dat onze klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam was, en dat we je snel konden helpen met het aanpassen van de kleurcode. Ook goed om te horen dat alles op tijd kon worden omgeruild en dat je goed op de hoogte bent gehouden tijdens het proces.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Oceniono na 5 z 5

Erg goed materiaal en netjes verpakt

Erg goed materiaal en netjes verpakt. Ben zeer tevreden.

12 maja 2026

Hallo J,

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de materialen en dat uw pakket netjes verpakt is aangekomen.

Uw tevredenheid betekent veel voor ons en we waarderen uw steun enorm. We hopen dat u nog veel plezier zult beleven aan uw schilderervaring.

Oceniono na 4 z 5

ik zou opnieuw bestellen, maar verwacht geen perfecte kwaliteit

3.5 sterren. Ik zal mijn review zo overzichtelijk mogelijk houden en ik hoop dat iemand iets hieraan heeft! Zelf vind ik reviews altijd lastig omdat er zo veel verschillende meningen zijn en je toch gaat twijfelen. Onderaan staat de korte versie.

bezorging: het is alweer een tijdje geleden, maar volgens mij kreeg ik het redelijk snel. kwam pas later de dropshipping reviews tegen, maar dit zou me niet weerhouden om opnieuw te bestellen (zie verdere review)

prijs: Ze adverteren altijd met korting. Alleen hierom zal ik al vraagtekens hebben, echter as long as you're having fun who cares. Ik had de versie gekocht zonder frame, want anders was het zo'n 20-30 euro duurder volgens mij en het werkt prima! Voor deze prijzen zal ik zeker opnieuw bestellen bij hun. Dit ook omdat ze schilderijen adverteren die ik niet zo snel ergens anders vind.

kwaliteit: Vanwege de kwaliteit geef ik 3.5 sterren, en niet hoger.
-Verf: verschilt erg van kwaliteit. Ik heb potjes met dikkere verf waarmee je best moeilijk de kleine details mee kan verven, en ik heb verf wat aan de "dunne" kant is waardoor het meer op waterverf lijkt en je meerdere keren eroverheen moet gaan om een gladde look te krijgen. Er waren ook potjes waarbij de verf een 10 was.
-canvas: de canvas is prima om op te verven. Wel moet je niet te weinig verf gebruiken omdat de canvas groeven heeft waardoor je op sommige plekken witte punten anders krijg. Daarnaast heb ik opgemerkt dat sommige details niet overeen komen met de foto's. op de foto's zie je meer details dan dat je daadwerkelijk hebt. MAAR ik vond dit niet heel erg vervelend want er waren nog steeds meer dan genoeg details om te zeggen dat het niet op schilderen op nummers lijkt. Iets wat ik bv bij Ravensburger erg miste en anderen. Dit was ook een van de grootste redenen waarom ik schilderen op nummers niet meer wilde proberen. Ik voelde me altijd een beetje belazerd haha. Wel moet je onthouden, je gaat meerdere keren over dezelfde plek moeten verven. Bij sommige kleuren blijven de nummer vrij zichtbaar en ik zal waarschijnlijk op sommige plekken nog toevoegen met een kleurpotlood of iets ivm de hele kleine details die vrij moeilijk zijn te verven.
-kleuren: mai mai mai. Echt een dikke 10 en de redder. Ik was echt amazed over hoe de kleuren eruit zien. Zo vibrant en een goede samenstelling dat het er als 1 geheel uitziet en niet afsteekt.
- penselen: De penselen zijn niet van goede kwaliteit. halverwege heb ik anderen moeten halen (ook slechte kwaliteit helaas, aangezien ik wat goedkoops wilde), maar dit is makkelijk op te lossen vind ik.

Eindresultaat:
ik zal zeker opnieuw bestellen bij hun. Voor een leuke prijs krijg je een schilderij waar je erg lang mee bezig bent. Ik heb er ong 24-32 uur (gokje) in zitten in totaal en ben nog net niet halverwege. Daarnaast ben ik er vrij zeker van dat de eindresultaat enorm mooi zal zijn vanwege de kleuren en niet zozeer mijn schilderen haha. ik kan nogal shaken af en toe door krachtverlies in vingers.

13 maja 2026

Hallo Alicia,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo’n uitgebreide en doordachte review achter te laten. We waarderen uw eerlijkheid en de moeite die u heeft genomen om uw ervaring te delen enorm, en we weten zeker dat dit erg behulpzaam zal zijn voor andere klanten die onze kits overwegen.

We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van de kleuren, het detailniveau en de algehele schilderervaring. Het betekent veel voor ons dat u vond dat het kunstwerk realistischer en gedetailleerder oogde dan eerdere paint-by-number ervaringen die u heeft gehad. Het is geweldig om te lezen dat de kleuren zo mooi samenkomen en u gemotiveerd houden tijdens zo’n groot project!

Daarnaast waarderen we uw constructieve feedback over de verfconsistentie, penselen en de structuur van het canvas enorm. Omdat onze kits veel verschillende kleuren en pigmenten bevatten, kan de dikte van sommige verfpotjes van nature iets verschillen, maar we begrijpen volledig hoe dit invloed kan hebben op kleine details en dekking. Uw opmerkingen over de penselen en de structuur van het canvas zullen we zeker delen met ons productteam terwijl we onze kits blijven verbeteren.

We bewonderen vooral uw geduld en toewijding aan het project, zeker terwijl u af en toe last heeft van trillingen in uw vingers. Paint by numbers moet ontspannend en plezierig zijn, niet stressvol, dus we zijn erg blij om te horen dat u toch van het proces heeft kunnen genieten en iets heeft kunnen maken waar u trots op bent.

Nogmaals hartelijk dank voor uw eerlijke en gebalanceerde review, en we vinden het fantastisch om te horen dat u in de toekomst opnieuw bij ons wilt bestellen.

Oceniono na 4 z 5

Ondanks dat het even duurt voordat je…

Ondanks dat het even duurt voordat je je bestelling binnen hebt, ben ik meer dan tevreden over dit product, het is duidelijk en als je eventueel verf tekort komt wordt dit op een goede manier opgelost, en worden de kleuren nagezonden, ik kan dit iedereen aanbevelen, conclusie, het is het wachten waard en zijn zeer meegaand

5 maja 2026

Hallo Conny,

Heel erg bedankt voor je lieve en uitgebreide review! We waarderen je geduld met de levertijd enorm en zijn heel blij om te horen dat je uiteindelijk zo tevreden bent met je ervaring.

Fijn om te horen dat het canvas duidelijk was en dat ons team je goed heeft kunnen helpen toen je extra verfkleuren nodig had. We willen er altijd voor zorgen dat onze klanten optimaal kunnen genieten van het maken van hun kunstwerk.

Bedankt ook voor je aanbeveling en je begrip. Jouw steun betekent veel voor ons en we vinden het geweldig om te horen dat je vindt dat het wachten de moeite waard was!

Oceniono na 4 z 5

Ik had niet op Trustpilot gekeken voordat ik mijn bestelling plaatste, natuurlijk niet zo handig, maar ik had zo'n leuk canvas schilderen op nummer gezien.
Het duurde wel lang voordat ik mijn bestelling kreeg, in de tussentijd had ik wel op Trustpilot gekeken en schrok van een aantal negatieve reviews. Ik heb rustig afgewacht en mijn bestelling gekregen.
Helaas was er iets mis gegaan en heb ik per abuis een verkeerd canvas gekregen.
Ik heb via de website contact opgezocht met de klantenservice. Er werd super snel en heel vriendelijk gereageerd en meegedacht voor een passende oplossing.
Inmiddels heb ik mijn canvas, ik heb zin om ermee aan de slag te gaan.
De kwaliteit ziet er goed uit.

Ik heb wel een tip. Het zou fijn zijn als bij het bestellen bekend is wat de verwachte levertijd is.

4 maja 2026

Hallo there,

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo eerlijk en uitgebreid te delen. We begrijpen heel goed dat je je zorgen maakte na het lezen van gemengde reviews tijdens het wachten op je bestelling, dus we waarderen je geduld en het vertrouwen dat je ons toch hebt gegeven enorm.

Nogmaals onze excuses dat je in eerste instantie het verkeerde canvas hebt ontvangen, maar we zijn heel blij om te horen dat ons klantenserviceteam je snel heeft kunnen helpen en samen met jou een passende oplossing heeft gevonden. Het is ook fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het canvas en ernaar uitkijkt om eraan te beginnen.

Bedankt ook voor je waardevolle feedback over de levertijdinformatie. We begrijpen volledig hoe belangrijk duidelijke verwachtingen zijn bij het plaatsen van een bestelling en dit is iets waar we continu aan blijven werken.

We wensen je heel veel plezier en ontspanning tijdens het maken van je schilderij en waarderen je vertrouwen en steun enorm!

Oceniono na 2 z 5

Leuke afbeeldingen en redelijk snel…

Leuke afbeeldingen en redelijk snel geleverd. Vind de verf van lage kwaliteit. Niet goed dekkend, veel vlekken, en bobbeltjes ontstaan. Kwastjes erbij zijn redelijk maar niet super. Vind het zijn geld absoluut niet waard

23 kwietnia 2026

Hallo Natascha,

Bedankt voor je eerlijke feedback—we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Fijn om te horen dat je de afbeeldingen mooi vond en dat de levering naar verwachting was, maar het spijt ons dat de kwaliteit van de verf tegenviel. Problemen zoals slechte dekking, vlekken of luchtbelletjes zijn niet wat we willen bieden, en we begrijpen dat dit je ervaring negatief beïnvloedt.

Je opmerkingen over zowel de verf als de penselen zijn erg waardevol, en we zullen dit delen met ons productteam om onze kits verder te verbeteren.

Als je daarvoor openstaat, neem gerust contact met ons op met je bestelgegevens—dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Deze website is bedrog

Deze website is bedrog! Het is rommel uit China. De website geeft aan dat ze een Nederlands bedrijf zijn. Niets is minder waar.
Ik wil iedereen waarschuwen, koop hier niets!

21 kwietnia 2026

Hallo Nancy,

Het spijt ons dat je dit zo ervaart, en we nemen dit soort feedback serieus.

We willen je geruststellen dat we een legitiem bedrijf zijn en samenwerken met internationale productiepartners om onze producten te maken en te verzenden. We begrijpen dat dit mogelijk niet duidelijk genoeg is geweest, en dat nemen we mee.

Dat gezegd hebbende, “rommel” is niet de standaard waar wij naar streven. Als er een specifiek probleem is met het product dat je hebt ontvangen, kijken we daar graag naar en zoeken we naar een passende oplossing.

Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice met je bestelgegevens, zodat we dit kunnen bekijken en je verder kunnen helpen.

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldige ervaring!!

Wat een geweldige ervaring en openbaring, uit nieuwsgierigheid een werkje besteld, dat is mij meer dan 💯 % bevallen!!!
Zo rustgevend en ontspannend, dat had ik mij niet kunnen voorstellen.
En al zeg ik het zelf… prachtig resultaat.
Er zat wel een klein foutje in de kleurtjes, na een mailtje naar de klantendienst is er dadelijk actie ondernomen en opgelost.
Mijn twee volgende schilderijen zijn onderweg.
Vriendin en schoondochter zijn ook enthousiast en gaan ook aan de slag.
Top top!!
Ann
Herentals
Belgie

18 kwietnia 2026

Hallo Ann,

Heel erg bedankt voor je geweldige review — we zijn hier ontzettend blij mee!

Het is fantastisch om te horen dat je eerste ervaring zo’n ontspannende en leuke verrassing was, en nog mooier dat je trots bent op je eindresultaat—daar draait het allemaal om!

We zijn ook blij dat ons team het probleem met de kleuren snel voor je heeft kunnen oplossen. En wat leuk dat je vriendin en schoondochter ook enthousiast zijn en gaan beginnen—veel schilderplezier voor iedereen 🎨

Nogmaals bedankt voor je steun, en we hopen dat je net zoveel geniet van je volgende twee schilderijen!

Heel fijne ervaring

Heel fijne ervaring. Ik werd goed geholpen met mijn vraag ☺️

Hallo Mirte,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!

We zijn erg blij om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad en dat ons team u goed heeft kunnen helpen met uw vraag.

We staan altijd voor u klaar als u nog hulp nodig heeft—nogmaals bedankt voor uw steun.

Oceniono na 5 z 5

Het is echt geweldig geworden

Het is echt geweldig geworden.
De verf is echt super......

Als je een probleem hebt wordt het direct opgelost, super service.

Ik raad het aan .

16 kwietnia 2026

Hallo Willy,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback!

We zijn ontzettend blij om te horen dat uw schilderij zo mooi is geworden en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de verf—dat betekent veel voor ons.

Fijn om te horen dat ons team eventuele problemen snel heeft kunnen oplossen en de service heeft geboden die u mag verwachten.

Bedankt voor uw aanbeveling en steun—we hopen dat u nog van veel schilderijen zult genieten.

Oceniono na 5 z 5

Super snel en vriendelijk klantcontact!

Precies een jaar geleden een schilder op nummer canvas besteld. Snelle levering, goede service.
Kwam er nu pas achter dat 1 van de verf potjes open was en uitgedroogd, ook had ik te weinig verf van een aantal kleuren. Contact opgenomen via de mail, kreeg direct bericht terug. Hele nette en vriendelijke communicatie, komen met een oplossing en zijn snel in hun reactie!
Kwaliteit van de producten is ook top!

Hallo MRY,

Hartelijk dank voor uw mooie review en voor uw steun het afgelopen jaar!

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden was over de levering, service en de algehele productkwaliteit. Het spijt ons dat er een potje verf was uitgedroogd en dat sommige kleuren niet voldoende waren, maar fijn dat ons team dit snel voor u heeft kunnen oplossen.

Het bieden van vriendelijke en efficiënte service is voor ons erg belangrijk, dus uw feedback betekent veel voor ons.

Nogmaals bedankt en we hopen dat u blijft genieten van uw schilderervaring.

Oceniono na 5 z 5

Snelle en fijne communicatie.

Snelle en fijne communicatie.
Wilde een ander product en was binnen notime geregeld en geld gelijk terug gekregen.

Hallo Dorien,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback!

We zijn erg blij om te horen dat u een soepele ervaring heeft gehad met ons team en dat we de wijziging snel konden regelen en uw terugbetaling zonder gedoe konden verwerken.

Het bieden van snelle en vriendelijke service vinden wij erg belangrijk, dus het is fijn om te weten dat dit zo is overgekomen. We waarderen uw steun enorm en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Fantastisch team

Het team is zeer vriendelijk en bereidt om te helpen en een oplossing te zoeken en te geven. Het kader was door transport gebroken en ik heb foto’s gezonden en het team heeft voor een nieuw kader gezorgd. Super ervaring!

11 kwietnia 2026

Hallo Godelieve,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!

We zijn erg blij om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met ons team. Het spijt ons dat de lijst beschadigd is aangekomen, maar we zijn blij dat we dit snel voor u konden oplossen en een vervangend exemplaar hebben kunnen opsturen.

Het bieden van behulpzame en vriendelijke service is voor ons erg belangrijk, dus uw feedback betekent veel voor ons. Nogmaals bedankt voor uw steun en we hopen dat u geniet van uw kunstwerk.

Doe het niet

Doe het niet!
Gewoon een enthousiaste dropshipper: de verzendtijd is net zo lang als bij Chinese websites, de klantenservice idem. Een pakket dat niet op tijd wordt opgehaald bij het afhaalpunt gaat regelrecht de vernietiging in. Interessante werkwijze in tijden van duurzaamheid. Ik had beter moeten lezen en nadenken, en behoed mensen heel graag voor dezelfde fout die ik heb gemaakt.
Gewoon niet doen! :-).

5 kwietnia 2026

Hallo Merel,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat lange verzendtijden frustrerend kunnen zijn en we werken er actief aan om dit te verbeteren.

Wat betreft pakketten bij afhaalpunten: zodra een bestelling bij de lokale vervoerder is aangekomen, worden hun beleid en bewaartermijnen door hen bepaald. Als een pakket niet binnen die termijn wordt opgehaald, kan het helaas worden geretourneerd of vernietigd door de vervoerder. We raden echter altijd aan om in zulke situaties contact met ons op te nemen—we staan voor u klaar en doen ons best om samen tot een passende oplossing te komen.

We waarderen uw feedback enorm, omdat dit ons helpt om zowel onze service als communicatie te verbeteren. Als er nog iets is waarmee we u kunnen helpen, neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op.

Oceniono na 5 z 5

Door een fout mijnerzijds bestelling…

Door een fout mijnerzijds bestelling niet aangekomen . Is door jullie helemaal uitgezocht hoe het zat
Opgelost waarvoor dank

2 marca 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor je fijne review.

We waarderen je eerlijkheid enorm en zijn blij dat we de situatie volledig hebben kunnen onderzoeken en samen tot een oplossing zijn gekomen.

Mocht je ooit nog iets nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met je schilderij!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej