Bijna klaar met mijn vierde ‘schilderen op nummer’, heb er nog eentje liggen en alweer drie nieuwe besteld met de huidige aanbieding. Een fijne hobby waar ik echt even helemaal in op kan gaan. In verb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
7 september besteld en inmiddels nog niks binnen. (17 sep) Na contact zou de bestelling nog 20 dagen duren vanwege logistieke problemen… Als ik me geld terugvraag moet er eerst overlegd worden met e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goede site met groot assortiment. Bestelling ging snel en makkelijk. Prijs op productpagina kwam niet overeen met de prijs in het winkelmandje. De herfstactie van 50% overrulede de korting van 60%.. b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cosy Colouring is leuk, maar nog meer ontspannend is schilderen op nummer. En dit bedrijf heeft alles wat je daarvoor nodig hebt. Complete pakketten zodat ze gelijk kunt beginnen. En ontzettend veel k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Doek nummer 6 ligt nu op tafel. Ik vind het verslavend. Heerlijk om helemaal nergens aan te denken en alleen met priegel-vakjes bezig te zijn. Mooie kleuren, voldoende verf, leuke ontwerpen. Ook een eigen foto heb ik gemaakt en ook die is prachtig geworden (al zeg ik het zelf). De doeken (met frame en zelf ingelijst) heb ik allemaal op kunnen hangen. Als de muren vol zijn moet ik af en toe wisselen, net als een galerie :-)
Je moet even geduld hebben voor het in huis is. De kwasten zijn ok, al heb ik zelf wat professionelere versies gekocht.

Odpowiedź od Schilderopnr
Soms wat lang wachten nadat je besteld hebt…. Maar daarna veel plezier!

Odpowiedź od Schilderopnr
Het duurt wel een beetje langer voor het binnen is maar is wel mooie kwaliteit goede verf en heb de extra kwasten erbij gekocht die zijn wel heel goed

Odpowiedź od Schilderopnr
Goed bedrijf. Mooie schilderingen en goede kwaliteit verf. Meerdere keren iets besteld hier. 1x verkeerde schilderij binnen gekomen. Mocht de verkeerde houden en de juiste is opgestuurd. Alleen maar positief!

Odpowiedź od Schilderopnr
Een nieuwe hobby! Schilderen op nrs. Zo heerlijk ontspannend. Mooi materiaal. Duidelijke omschrijving.
Kortom geweldig.

Odpowiedź od Schilderopnr
Veel diversiteit aan schilderijen! Heel makkelijk systeem en brengt rust met zich mee. Enige minpuntje is dat niet alle kleuren even hard dekken en je soms dus een tweede laag moet aanbrengen, zeker bij de lichtere kleuren. Sommige kleuren hebben ook een vreemde textuur waardoor ze niet altijd goed dekken.

Odpowiedź od Schilderopnr
De getoonde kleuren e.d kloppen met de ontvangen uitvoering.
Ikzelf heb er eentje af, en ben nu bezig met de delfsblauwe uitvoering.
Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Prettig materiaal en veilig verpakt ivm verzenden .

Odpowiedź od Schilderopnr
kreeg n zending die helemaal geknakt aankwam, door de bezorger. heb fotos gemaakt, naar schilderen op nummer gestuurd. ik kreeg n nieuw doek waar ik weer lekker op kan gaan schilderen. top

Odpowiedź od Schilderopnr
Goede materialen, mooie afbeeldingen, prachtig eindresultaat en een heerlijke manier om uit je hoofd te komen.

Odpowiedź od Schilderopnr
Door vele keuze in het assortiment heb ik het zeewezen besteld, kan niet wachten tot hij binnen
Wat een leuke hobby is dit.
En als ik klaar ben heb ik al een nieuwe op het oog

Odpowiedź od Schilderopnr
Heb een nieuwe hobby ontdekt!!!Zo leuk om te doen!!!.Ikheb nu 4x een schilderij bij schilderen op nummer besteld.
Het wordt in een leuk pakketje bezorgd,er zitten kwastjes,verf en haakjes bij om op te hangen.
Wordt er elke keer zo blij van,als het binnen komt

Odpowiedź od Schilderopnr
I've ordered multiple times now, mostly I've ordered a self chosen picture. The reason why I keep ordering is because of the great customer service.
I've seen a lot of negative reviews. About it's coming from China and that the prices are way too high. Almost everything we order in our life comes out of China.
The delivery time might be long, the price might be high for a self chosen picture but at least you have great direct customer service. If something is wrong, you can contact them and they will solve the problem for you, and they do it quick as well. While if you order directly via a direct Chinese company and had to contact them, this wouldn't be as easy.
I had a few times the coloring didn't match as I would have liked it to be, so I contacted them, they confirmed they issue and they solved the problem, which resulted in a beautiful painting in the end.
People like to complain when they receive something and it turns out to be not good. In stead of complaining, just send an email and it will be fixed, it's not that hard.
I'm happy and will continue to order with them.

Odpowiedź od Schilderopnr
Hartstikke leuk om te doen, mooie ontwerpen
wel tip om goede penselen te gebruiken en soms zijn de cijfers van de kleuren lastig te lezen, handig om een separaat tekening te krijgen met de getallen erin

Odpowiedź od Schilderopnr
Met veel enthousiasme kocht ik 3 stuks schilderen op nummer, 1 voor mezelf en 2 om cadeau te geven. Alles had de status op voorraad. Toch moet ik nog steeds wachten op mijn order! Verwacht wordt het tussen 8 &18 augustus! Niet best als je 20 juli besteld hebt! De cadeautjes moet ik nu toesturen wat mij extra werk en kosten oplevert maar het belangrijkste mis: de reactie op de verrassing.
Kortom veel irritatie vooraf en nu maar hopen op een mooi pakket waarvan ik kan genieten.

Odpowiedź od Schilderopnr
Betrouwbaar en goede kwaliteit! Verzending duurt ong. 1,5 week.

Odpowiedź od Schilderopnr
Leuk om te doen. Enigste alleen de lichte kleuren dekken de nummers niet goed. Aanrader een nog kleinere verfborstel bij doen. Heel kleine vlakken moeilijk in te schilderen. Voor de rest wel tevreden.

Odpowiedź od Schilderopnr
Fijne materialen om mee te werken. En mooie prints. Alsook goede service

Odpowiedź od Schilderopnr
Mijn ervaring met Schilderen op Nummer is superpositief. Het doek en de verf zijn van uitstekende kwaliteit. Het is mijn nieuwe hobby geworden. Het schilderen brengt rust en als het werk klaar is een kunstwerk om trots op te zijn. Ideaal voor jezelf of om geschenk te geven. De klantenservice is ook zeer goed. Ik ben een tevreden persoon over deze firma.

Odpowiedź od Schilderopnr
Snelle levering goed contact en leuke ontwerpen