Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Jeg har fått et annet produkt enn det som står på deres nett siden. Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandøren. Den jakke vi har fått er ikke den vi ønsker, så jeg vil gjerne... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jakken som jeg bestillte hadde en veldig rar lukt. Litt sånn innestengt sigarettlukt. Til og med 4-åringen som skulle ha den sa at den luktet rart. Litt kjedelig å måtte vaske en ytterjakke med en gan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Står på nettsiden at man skal få varene raskt. La inn en bestilling 2.mars, nå to uker etterpå er den fortsatt under behandling. Kontaktet nettbutikken uten svar. Kunne gjerne ha fått beskjed ved... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God hjelp i forhold til retur. Hadde vert fint om det var retur lapp i pakken, slik det blir lettere og sende tilbake. Retur skjema kan enn printe ut. Men man må selv kjøpe retur på posten og betale... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą

Napisane przez firmę

Velkommen til vår nettbutikk for barneklær! Vi er en liten, familiepreget nisjebutikk med bare 1,5 ansatte – og nettopp derfor legger vi ekstra stolthet i hver eneste bestilling vi sender ut. Hos oss finner du et stort og nøye utvalgt sortiment av barneklær, babyklær, barnesko og ungdomsklær – plagg vi selv elsker og trygt kan anbefale videre. Vi oppdaterer stadig utvalget, og du vil alltid finne gode tilbud og tusenvis av varer på salg. Siden 2010 har vi sendt ut rundt 1000 ordre hver måned til kunder over hele landet, og vi jobber hver dag for å gi deg en trygg, hyggelig og personlig handleopplevelse. Når du handler hos oss, støtter du en liten butikk med stort engasjement 💛 Vi gleder oss til å pakke din bestilling!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 82% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Dårlig kundeservice

Feil på vare ved mottak. Ene trykknappen var ødelagt da jeg skulle prøve klesplagget på veslejenta. Butikken er totalt uinteressert i å kommunisere. Får ikke svar på mail. Gjentatte henvendelser. Rett og slett dårlig kundeservice. Skal aldri handle der igjen.

Oppdatering pr 21/3-19. Fikk til slutt svar på epostene og ny vare tilsendt slik det bør være.

7 marca 2019
Oceniono na 3 z 5

Sam&Sofie svarte ikke på henvendelser

Leveranse tok lengre tid enn vanlig, måtte purre en gang. En retur er sendt for en måned siden. Har ikke fått tilbake pengene. ingen kontakt selv etter flere henvendelser via epost. De svarer heller ikke på tlf.
En uke senere: Nå, endelig fikk jeg svar pr. mail og med en unnskyldning. Utestående blir kreditert til min konto.

9 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Ignorerer al forsøg på kontakt. Dårlig service

Jeg har handlet hos Sam&Sofie 2 gange, der begge gange er endt i reklamationer vedr Molo overtøj.

1. Gang rettede jeg henvendelse mange gange gennem en måneds tid, før jeg til sidst kontaktede Molo. Derpå rettede den norske konsulent henvendelse til dem, og endelig fik jeg svar og fik pengene retur.
Da MOLO normalt er god kvalitet, tænkte jeg, at risikoen for at det ville gå galt igen var meget lille. Da butikken var de eneste der havde den flyverdragt vi skulle bruge, valgte jeg derfor at tage chancen igen.
Desværre! Det viste sig at lommen ikke var syet og der derfor var hul. Det var i starten af december og der er stadig ikke kommet en afslutning på sagen.

Jeg handler helt sikkert ALDRIG der igen og vil på det kraftigste fraråde andre at gøre det.

2 stycznia 2018

Modtog aldrig varen

Modtog aldrig varen. Penge blev trukket for en måned siden og nu svare de ikke længere på e-mail.

Fik svar efter utallige mails til dem og fik langt om længe mine penge retur

9 kwietnia 2017

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej