Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Jeg har fått et annet produkt enn det som står på deres nett siden. Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandøren. Den jakke vi har fått er ikke den vi ønsker, så jeg vil gjerne... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jakken som jeg bestillte hadde en veldig rar lukt. Litt sånn innestengt sigarettlukt. Til og med 4-åringen som skulle ha den sa at den luktet rart. Litt kjedelig å måtte vaske en ytterjakke med en gan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Står på nettsiden at man skal få varene raskt. La inn en bestilling 2.mars, nå to uker etterpå er den fortsatt under behandling. Kontaktet nettbutikken uten svar. Kunne gjerne ha fått beskjed ved... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God hjelp i forhold til retur. Hadde vert fint om det var retur lapp i pakken, slik det blir lettere og sende tilbake. Retur skjema kan enn printe ut. Men man må selv kjøpe retur på posten og betale... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą

Napisane przez firmę

Velkommen til vår nettbutikk for barneklær! Vi er en liten, familiepreget nisjebutikk med bare 1,5 ansatte – og nettopp derfor legger vi ekstra stolthet i hver eneste bestilling vi sender ut. Hos oss finner du et stort og nøye utvalgt sortiment av barneklær, babyklær, barnesko og ungdomsklær – plagg vi selv elsker og trygt kan anbefale videre. Vi oppdaterer stadig utvalget, og du vil alltid finne gode tilbud og tusenvis av varer på salg. Siden 2010 har vi sendt ut rundt 1000 ordre hver måned til kunder over hele landet, og vi jobber hver dag for å gi deg en trygg, hyggelig og personlig handleopplevelse. Når du handler hos oss, støtter du en liten butikk med stort engasjement 💛 Vi gleder oss til å pakke din bestilling!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 82% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Rask levering

Rask levering. Det betyr mye.

29 maja 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for super tilbakemelding. Vi gjør vårt beste :)

Rask levering

Rask levering! Veldig fornøyd!

25 maja 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Kari

Rask service

Rask service

30 kwietnia 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for tilbakemelding Julie ! Håper du ble fornøyd med produktet :)

Skuffet kunde

Hadde jeg lest her inne på trustpilot før jeg bestilte, hadde jeg styrt unna denne nettbutikken. Bestilte 3 kattnakken regnsett til barna mine, stusset da dagene gikk og de enda ikke hadde sendt pakken. Bor i nord norge så at nettbutikker er rask å sende ut er absolutt en stor fordel mtp frakt også. Da det begynte å haste prøvde jeg å kansellere orderen min både på mail, messenger og det kundeservice skjema på nettsiden deres (som ikke fungerer). Fikk aldri svar og 6 dager etter jeg hadde bestilt sendte de pakken. Da hadde jeg allerede fått tak regndresser til barna en annen plass. Pakken i seg selv var fint pakket inn så var ingenting i veien med sendingen. Returen må man stå for selv, jeg sendte pakken i retur samme dag som jeg fikk den og sendte mail til Sam & Sofie uten å få svar. Ser jo de svarer raskt her på trustpilot så er tydeligvis her man må skrive, noe jeg synes er merkelig. Pakken jeg sendte i retur er enda ikke hentet ut og det er 3 dager til den sendes tilbake i retur til meg, så er meget spent på om det skjer eller om de henter den.
De har så mye fint på nettsiden sin og fine priser så syns det er synd det ble sånn her.

9 kwietnia 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Hei Lotte; Ja - vi er her , og vi er også på jobb omtrent hele tiden :) Veldig leit det tok 6 dager ( inkl helg å pakke ordren din. Normalt går det jo mye raskere. Så godt å høre at du fikk ordnet det en annen plass , regntøy er jo viktig til de små. Vi fikk også mailen din - men da var ordren allerede pakket og sendt. Mandager går pakking av ordre foran mailer - alltid, nettopp fordi vi skal få mest mulig avgårde og fram til dere. Vi håper enda vi får hentet ut pakken din og at Postnord hjelper oss med det. De har tydelig noe feil med appen deres - så vi får ikke registrert oss der med det nummeret som pakken er sendt til . Vi har bedt dem om å ta den med til en butikk slik at vi kan hente der, for de kunne ikke hjelpe oss å få åpnet luken på automaten da vi var der, ei heller flytte den over til et annet telefonnummer hvor vi allerede er registrert. Håper enda de skal klare å flytte den. Om du kan hjelpe oss med å formidle det til dem er det supert - så får vi ordnet med returen din også.

Fornøyd

super rask levering og fine produkter.

25 kwietnia 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for tilbakemelding Beri! Det gleder oss :)

Flotte produkter

Flotte produkter, utrolig rask forsendelse og veldig god pris! Her har jeg handlet tidligere og kommer garantert til å handle igjen.

24 kwietnia 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for herlig tilbakemelding Anita; Det gjør oss hoppende glad her :) Tusen takk for ordrene dine !

Elendelig kundeservice

Jeg la inn en bestilling 15.03, mottok ordrebekreftelsen på mail raskt etterpå, men har siden ikke hørt noe.
Jeg har sendt flere mail og meldinger på facebook uten svar. Sendte til slutt ny melding om at jeg ikke ønsket varene, men pengene tilbakeført. Fortsatt ikke hørt noe.

15 marca 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Hei Helena; Denne ordren har dessverre blitt avglemt her - vi printet den faktisk i morges, men da lar vi være å sende den til deg - selvfølgelig. Pengene er aldri krevd inn, vi gjør aldri det før vi sender varene. Vipps reserverte dem nok i 5 dager - men så blir det automatisk oppløst - derfor er det ingen penger å tilbakeføre. Sjekk selvfølgelig med vipps om du er usikker !

Etter 6 uker har jeg fortsatt ikke hørt noe

Bestilte noe 12.februar. Fikk lynkjapt svar på mail da jeg ville legge til en ekstra vare, og vippset mellomlegget. Hørte aldri noe, annet enn en mail om at ordren var «under behandling».

10.mars etterlyste jeg info på mail, den fikk jeg aldri svar på.. Beløpet står som «reservert» på Vipps, så det kan jeg jo forsåvidt avbryte - men beløpet for ekstrating vippset jeg til innehaver privat. Tenkte det var god service, men vanskelig å ikke føle seg litt svindla når man da aldri får verken varene i posten eller svar på henvendelse..

12 lutego 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Hei Tone; Her er det bare å legge seg flat for vår del - for her har vi tabbet oss ut. Jeg er enda på jobb her ) klokken 0115 og ordren din står plukket i ordrehylla minus den ene koppen som de ikke har funnet fram). Det har rett og slett vært så hektisk at den ordren har blitt glemt. Beklager til deg . Det er kun de 69,- som er belastet - ikke resten. Skal vi kansellere alt og tilbakeføre omgående ? Gjør selvfølgelig det som er best for deg her.

Totalt manglende informasjon/kommunikasjon

La inn bestilling for over en uke siden. Har ikke mottatt noen bekreftelse på bestillingen per e-post, og i Klarna står det enda at bestillingen er under behandling. Har sendt melding på Facebook for å etterlyse bestillkngsbekreftelse, uten å få svar. Og så får jeg nå en e-post for å "fortelle om min opplevelse med butikken", uten å i det hele tatt vite om jeg faktisk har fått bestille noe.

2 marca 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Hei Sigrid ; Så vondt å høre. Sjekker med lageret i morgen hva som kan ha skjedd. Vi har sendt deg en ordrebekreftelse 2 mars kl 20.22 og en ny mail 40 min senere. Se om de ligger i søppelpostboksen din.

Oceniono na 4 z 5

Rask levering

Rask levering, klær som jeg ikke fikk tak i andre steder

3 lutego 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for tilbakemelding Tina!

anbefales

jeg er veldig fornøyd med kjøpet! gøy å støtte en liten familiebedrift i samme slengende man kjøper klær til babyen sin. pakken kom fort.

5 lutego 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for tilbakemelding ! Vi gjør en liten happy-dance for hver ordre vi ! Like morsomt nå som for 13 år siden :)

Produkt

Rask levering, produkt stammer med oversikten. Kjempe fin tillegskort med dikt.

2 lutego 2024

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Tusen takk Tatiana :) Vi gjør vårt beste for å få sendt ut raskt til dere. Takk for at du tok deg tid til å skrive en review!

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte for første gang herifra og…

Jeg bestilte for første gang herifra og må si jeg ble skremt etter jeg las anmeldelsene, etter jeg hadde bestilt!😂 Mulig jeg har hatt flaks, men jeg er altså en av de fornøyde! Bestilte på onsdag, fikk melding bare noen timer etterpå at bestillingen var behandlet, og på mandag var det en fresh rosa pakke i postkassen. Jeg bestilte regnjakke, regnbukse og votter fra kattnakken, og alt er riktig og ser fint ut. Fortsett sånn!👌

4 września 2023

Odpowiedź od Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for koselig review Lina! Veldig kjekt at du tar deg tid til å skrive :). I forhold til mange andre butikker samler ikke vi inn reviews og da er det bare de som er misfornøyd som skriver inn - stort sett. Nå har vi holdt på i 12 år og levert over 98 000 ordre - så stort sett går det veldig fint med alle ordre - men det kan skje feil også. Håper dere blir fornøyd med alt fra Kattnakken , og takk igjen !

Oceniono na 1 z 5

Styr unna. Dårlig kundeservice.

Startet sak om trøblete glidelås 04.05.23 på dress brukt 1 gang og kjøpt i april 23 , fikk svar på første Mail samme dag. Etter det har jeg purret på svar 2 ganger uten hell. Kaster i dag derfor kattnakken dressen og anser pengene som tapt. Urolig dårlig kundeservice. Styr unna..

6 sierpnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej