En fantastisk butik med et stort udvalg og virkelig god service. Personalet er venligt, hjælpsomt og imødekommende, og man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind. Produkterne er af høj kv... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Virkelig god kundeservice hos Sakura! Jeg bestilte en vare, som viste sig at være udsolgt, hvorefter jeg straks blev ringet op af butikken, som annullerede ordren De kunne ikke sige hvornår varen vi... Zobacz więcej
Jeg havde bestilt en vare, sommjeg skulle bruge til gave den efterfølgende lørdag. Desværre var varen ikke på lager, da de skulle sende den, hvilket de meddelte mig. Jeg annullerede så ordren for at f... Zobacz więcej
Jeg har kun lige stiftet bekendtskab med Sakura, da jeg skulle købe fødselsdagsgave efter specifikt ønske. Gaven er heller ikke afleveret endnu, så lige på det punkt kan jeg ikke anmelde. Men jeg gi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Sakura Copenhagen er en dansk webshop, hvor universet udspringer fra Japan og japansk æstetik. Vi designer og producerer keramik og boliginteriør og håndplukker unikke ting fra hele verden. Butik og showroom på Gl. Kongevej 91 på Frederiksberg C.
Dane kontaktowe
Gl. Kongevej 91, 1850, Frederiksberg C, Dania
- sakuracopenhagen.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fint indpakket🙏
Fik tre meget fint indpakkede gaver 🎁 tak og så var det hurtig levering 🚚 kun ros herfra
Hurtig nemt og trygt ingen slinger i…
Hurtig nemt og trygt ingen slinger i valsen der .. bare perfekt
Rigtig fin og hurtig betjening
God og hurtig service
Altid bare mega god service
Altid bare mega god service, og så er det jo bare den dejligste butik.
nemt & enkelt
Hurtig nem bestilling og service
Hurtig nem bestilling og service. Kan varmt anbefales.
Meget smukt vægtæppe og i fin japansk…
Meget smukt vægtæppe og i fin japansk stil. Lidt peberet i prisen.
Super hurtig levering
Super hurtig levering! Det er en julegave, så jeg kan ikke udtale mig om produktet 😉
Havde forventet indpakning af køb for…
Havde forventet indpakning af køb for 495 kr. men nej udlevering af bestilt vare i bølgepap

Odpowiedź od Sakura Copenhagen
Jeg elsker alle produkter der Sakura…
Jeg elsker alle produkter der Sakura sender til mig hver måned.
Hurtig levering.
Beautiful product and amazing customer…
Beautiful product and amazing customer service. So happy with our purchase!
Meget smukt papir❤️ og hurtig levering.
Har stadig ikke fået min vare
Har stadig ikke fået min vare
Indrømmet jeg er ikke en ørn på pc. Så jeg bærer nok en del af af skylden. Har dog henvendt mig et par gange hvor jeg er blevet oplyst om. Min vare er sendt med gls men har ikke hørt fra dem tja

Odpowiedź od Sakura Copenhagen
Jeg købte en Yume vifte og den lille…
Jeg købte en Yume vifte og den lille dråbelampe i rispapir.
Lampen er rigtig fin og er meget tilfreds med udseende og kvaliteten :-)
Viften i sig selv er rigtig flot og virker til at være lavet ordentligt. Desværre er den snor, der udgøre ophængt og hvor knasterne er sat fast på, en billig nylon snor der allerede var rippet ved modtagelse. Den kan heldigvis skiftes. Havde jeg betalt fuld pris, var viften røget retur.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.