Rytterhjoernet Recenzje 54

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et par ridestøvler til min datter i julegave. De lå ikke indenfor “normal-størrelse”, men jeg blev guidet og fik den bedste hjælp. Støvlerne blev bestilt hjem til os fra udlandet og passede... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Firmaet vil ikke tage imod min reklamation fordi min vare var som de skriver: “tæt på 2 år gammel” Lynlåsen faldt af under 1. Vask. Det kalder de så slitage hos Rytterhjørnet. Man kan åbenbart ikk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Utrolig flot service og betjening. Jeg købte en flot Le Mieux vinterfrakke i butikken i Hillerød. Desværre gik en af syningerne op, men allerede dagen efter reklamationen fik jeg en helt ny frakke. J... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid en kæmpe fornøjelse at komme hos Rytterhjørnet! Betjeningen er utrolig hjælpsom, sød og kompetent, ligegyldigt hvem man bliver betjent af. Udvalget er stort, og jeg elsker, at det er en god... Zobacz więcej

4,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Topklasse service og ekspertise

Jeg har gennem mange år brugt Rytterhjørnet som min tæt på eneste leverandør af rideudstyr. Jeg oplever altid venlig og kompetent service. Også i situationer ved eventuelle fejlkøb eller reklmationer, finder vi altid frem til løsninger hvor jeg som kunde kan gå tilfreds hjem. Nu hvor der primært handles over webshop, oplever jeg stadig super service og lynhurtig levering.
Jeg vil til enhver tid anbefale rytterhjørnet

15 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Bestilte mine varer onsdag lige inden…

Bestilte mine varer onsdag lige inden godnat. Og pakken lå klar til afhentning fredag til middag.
Både jeg og min gamle mule er tovlig glade for den hurtige levering.
Herudover en personlig hilsen og lidt sødt til mig...
Whats not to like 🥰

15 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Bedste butik ever👏👏👏👍💪ikke kun er…

Bedste butik ever👏👏👏👍💪ikke kun er udvalget stort men i disse forfærdelige covid-19 tider har de overskud til click og collect og det virker bare👍Når verden er normal er der altid sød og smilende service om man har en hest til 5 millioner eller 10.000 - er der ikke det man “lige synes” så der gode forslag eller det kommer hjem❤️Jeg køber også til hunden og for nogle år siden da man reddede 3 hvalpe i det nordlige Sverige (39 hunde i alt) trådte Rytterhjørnet til og sponsorede dæknet så de små hvalpe kunne holde varmen og få en bedre start på livet🙏👍💪af❤️Tak for jer

13 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

Jeg vil på ingen måder anbefale…

Jeg vil på ingen måder anbefale Rytterhjørnet og deres elendige kundeservice og “viden” om købeloven. Sidste år købte jeg hvad jeg mener et par dyre CT bukser, hvor det nederste stykke er strømpe. Efter ikke en gang halvanden måned, så kommer der små huller i strømpedelen, jeg kontakter derfor Rytterhjørnet som afviser fejlen, påstår det er slid eller lynlås fra mine støvler, selvom jeg vil og mærket fortalte at lynlåsen ikke sad i det område. Jeg lader dog sagen ligge indtil nu, da jeg i anden forbindelse kom i kontakt med købeloven og hvilke rettigheder jeg egentlig har, i forhold til hvor langtid reklamationsret m.m. jeg har.
Jeg tager derfor fat i Rytterhjørnet, som nu påstår, at de INTET har at sige, fordi de er bare mellemled mellem mig og leverandør 😂 Altså, hvad er det for en dårlig undskyldning, når man forsøger at drive en butik.
Jeg sammenligner med Sport24 for hende, hvor det jo heller ikke er Nike som skal tage beslutningen om hvorvidt skoene skal laves fordi sålen er gået, det er vel og mærket butikken selv, og så oplever kunden også at der foregår kundeservice!
Rytterhjørnet bliver ved med at påstå at de ikke kan tage varen tilbage eller give mig et tilgodebevis og tage bukserne retur, nu hvor de overhovedet ikke lever op til hverken pris og kvalitet. Jeg har aldrig oplevet en kundeservice der var så ringe, som hos Rytterhjørnet, de vil ikke stå ved noget selv eller tage egne beslutninger, fordi det er sådan “de kan spare penge” ved at sige at det er leverandøren som har alt ansvaret og de kun er mellemled😂😂
Det er til grin at man sælger så dyre produkter, og så bagefter ikke vil erkende at kvaliteten på de pågældende bukser virkelig er ringe i forhold til prisen. Nu har jeg brugt 1.500kr. På ingenting og fået sådan en service. Aldrig handel der, jeg kan se på anmeldelser, at jeg desværre ikke er den første som oplever det, bare ærgerligt de ikke lærer af det.
Alt er på skrift heldigvis, og det kommer til min fordel.

14 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Rar og venlig kundeservice.

Rar og venlig kundeservice.
Jeg ønskede at ændre noget på en ordre jeg havde bestilt på hjemmesiden. Det blev gjort med et smil og en venlig tone.
Leveringen var også hurtig og produkterne gode :)

21 stycznia 2020

Elendig behandling af garanti

Pas på rytterhjørnet tager ikke mod reklamationer!
Jeg købte en ridepisk (Kr. 250.-) som gik i stykker inden for garantien, men fik at vide at ”man ikke ville tage imod reklamationen” !!! man sagde at jeg havde haft den i klemme i en bildør, for det havde hun selv haft (ejeren af Rytterhjørnet).
Nu ligger landet sådan at jeg ikke bruger den på eller i nærheden af min bil, det er sådan set kun når jeg rider på min hest at jeg bruger den.

Så pas på med at købe ride udstyr i RYTTERHJØRNET – man tager ikke imod reklamationer på udstyr der går i stykker !!!!

11 grudnia 2016

Flot service

Rigtig fin og hurtig betjening i forb. med bytning af børnehandsker som vi fik i gave! God e-mail korrespondance og rådgivning om størrelse.

28 sierpnia 2016
Oceniono na 2 z 5

Laaaang ventetid på reklamation.

Købte super lækre Pikeur ridebukser til 1800kr . God service og flotte bukser. Så langt så godt. Desværre går bukser hurtigt i stykker og bliver afleveret til reparation. Så sker der ikke rigtig mere..
Efter 3-4 uger spørger jeg til bukserne og får af vide der er sendt til fabrikken. Efter 6 uger spøger jeg igen, samme svar dog lovning på opfølgning et par dage efter. Intet sker..
Først 2 måneder efter indlevring får jeg mine bukser igen.
Det er efter min mening alt for lang tid.
Lidt status undervejs eller undskyldning over den lange vente tid kunne have hjulet.
Vil helt sikkert ikke købe mine dyre ting der.

10 lipca 2015

Rigtig god!

Helt klart et sted jeg vil anbefale andre at handle, har godt nok kun handlet der en gang, men virkelig et sted jeg føler mig tryg ved at handle og bestemt et sted jeg vil købe rideudstyr over nettet ved igen..
Den fysiske butik ligger desværre langt væk fra mig, så benytter deres hjemmeside! :) Men der er hurtig levering når man handler på nettet og via den fine hilsen der følger med ens varer, føler man virkelig de vil deres kunder det bedste ;) Og så er det nogle gode priser..

11 stycznia 2013

Super!

Kan helt klart anbefales til alle. God pris, hurtig levering og bare hyggeligt med en lille personlig besked sammen med kvitteringen. Man føler sig helt sikkert værdsat som kunde! Er fra nu af min foretrukne rideudstyrs butik på nettet!

1 listopada 2012

Super kundeservice

Virkelig god hjælp og vejledning via mail...Dejligt at føle man ikke er til besvær selvom man har nogle spørgsmål.
Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her :)

17 października 2012

Perfekt!

Absolut oplevelsen værd. MEGET hurtig og nem levering, ekstra gave sammen med ordren = flot kundepleje og god service. Absolut et sted jeg vil handle i fremtiden og vil anbefale andre at gøre det samme ;)

30 maja 2012

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej