Firmaet vil ikke tage imod min reklamation fordi min vare var som de skriver: “tæt på 2 år gammel” Lynlåsen faldt af under 1. Vask. Det kalder de så slitage hos Rytterhjørnet. Man kan åbenbart ikk... Zobacz więcej
Altid en kæmpe fornøjelse at komme hos Rytterhjørnet! Betjeningen er utrolig hjælpsom, sød og kompetent, ligegyldigt hvem man bliver betjent af. Udvalget er stort, og jeg elsker, at det er en god... Zobacz więcej
MEGA tilfreds
God butik, RIGTIG søde medarbejdere som altid vil hjælpe med at finde det helt rigtige. Har rigtig god erfaring med både deres online shop og selve butikken. Har handlet rigtig meget i rytterhjørnet Hillerød, og får altid det helt rigtige med hjem. Er mega glade for de ting jeg har købt der. Vil HELT KLART anbefale rytterhjørnet😊.
Fantastisk hjælpsom og god service
Jeg købte et par ridestøvler til min datter i julegave. De lå ikke indenfor “normal-størrelse”, men jeg blev guidet og fik den bedste hjælp. Støvlerne blev bestilt hjem til os fra udlandet og passede perfekt. Jeg bor i Jylland, men det var ingen hindring via tlf og mail. Kæmpe ros til Nicoline for hendes grundighed og gode service. Kan varmt anbefale rytterhjornet.dk.
Firmaet vil ikke tage imod min…
Lynlåsen faldt af under 1. Vask. Det kalder de så slitage hos Rytterhjørnet.
Man kan åbenbart ikke købe noget hos dem som man kun bruger ganske sjældent.
Personlig kompetent service på højeste niveau
Købte en jakke til min kone, fik super service af medarbejderen der hjalp med at finde den rigtige model og størrelse, Det er virkelig rart at opleve at der stadig findes butikker der tager sig tid til kunden, så kan det godt være de ikke er de billigste men hvor er det dog ligegyldigt når man får så god service. Havde jakken dagen efter, den var pakket meget pænt ind alt i alt en super professionel oplevelse. De får min varmeste anbefaling.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice - meget hjælpsomme og levering var utrolig hurtig.
Jeg vil klart anbefale Rytterhjørnet til alle og dem vil jeg bruge fremadrettet.
Fantastisk butik
Altid en kæmpe fornøjelse at komme hos Rytterhjørnet!
Betjeningen er utrolig hjælpsom, sød og kompetent, ligegyldigt hvem man bliver betjent af. Udvalget er stort, og jeg elsker, at det er en god blanding af dyre og mere prisvenlige mærker. Selv min kæreste, som intet har med heste at gøre, synes det er hyggeligt at være med 😀
Super lækker butik med virkelig god
Super lækker butik med virkelig god, sød og kompetent betjening. Vi købte en hjelm til min datter og personalet tog sig så god tid til at hjælpe. Kan i den grad anbefale Rytterhjørnet.
Nye ridestøvler
Jeg har altid haft svært ved at finde ridestøvler og havde nu igen forberedt mig på at skulle prøve en del støvler for at finde et nyt par.
Jeg tager ind til rytterhjørnet i Hillerød, og med det samme bliver jeg ekspederet af den mest venlige og hjælpsomme medarbejder. Hun måler mit ben og finder et par støvler frem som bare passer perfekt. På under 10 minutter havde jeg prøvet et enkelt par støvler og det blev dem.
Jeg kan helt klart anbefale rytterhjørnet i Hillerød, da deres service er helt i top og man altid får en god oplevelse.
Super service, altid klar til at hjælpe med at finde lige præcis hvad du leder efter.
Fantastiske oplevelser og super service
Jeg elsker at handle i Rytterhjørnet. Jeg har været kunde i mange år nu og har altid fået en absolut service i top. Personalet er altid smilende og klar til at give en god vejledning. Jeg har i dag lige hentet mine nye ridestøvler som har været bestilt ved rytterhjørnet og ved bestilling stod de igen klar med gode råd og vejledning.
Altid god service!
Bedste sted at handle rideudstyr! Lækkert udstyr og super god betjening. Jeg har handlet der i mange nu og har altid fået gode råd og dejlig vejledning. Kan klart anbefale rytterhjørnet.
Fantastisk service
Fantastisk service, super vejledning ved køb! Havde købt en vare hos en online forhandler hvor servicen og kvaliteten af varen var i bund, kørte forbi rytterhjørnet og fik hjælp til at bestille samme vare hos dem og sendte den beskadigede retur. Jeg har købt alt fra dækner i special str og støvler til besværlige fødder og fundet løsninger når det alligevel ikke var det rigtige.
Altid et venligt smil og stor hjælpsomhed i butikken, kan kun anbefales!
Utrolig flot service og betjening
Utrolig flot service og betjening. Jeg købte en flot Le Mieux vinterfrakke i butikken i Hillerød. Desværre gik en af syningerne op, men allerede dagen efter reklamationen fik jeg en helt ny frakke. Jeg fik oven i købet lov til at bytte til en anden størrelse, hvilket bare har gjort mig endnu mere glad for frakken. Jeg kan varmt anbefale Rytterhjørnet i Hillerød :)
Altid god service og professionel vejledning😊
Rytterhjørnet er for os som kunder altid en god og hyggelig oplevelse. Vi kommer ofte og spørger om forskellige produkter og møder altid imødekommende og dygtig vejledning.
Høj faglighed, god kundeservice og lækre varer er for os et kendetegn på Rytterhjørnet.
Et besøg værd👍🏻🐴❤️
Altid søde og hjælpsomme.
Altid søde og hjælpsomme.
Jeg besøgte i dag butikken, og fik som altid en rigtig god og smilende betjening.
Rytterhjørnet har altid byttet mine købte varer, hvis jeg har haft brug for det.
Deres fejl, men betaler ikke penge tilbage
Jeg købte den 06.01.2024, et par termostøvler på deres webshop. På grund af en fejl hos dem, kunne de ikke levere min købte og betalte varer. Jeg beder pr. sms om at få mine penge tilbage den 08.01.2024. Jeg får besked tilbage at der normalt går en til to dag. Her den 15.01.2024 har jeg stadig ikke fået mine penge retur. Beløbet er betalt via mobilepay.
Den bedste rideudstyrsforretning i…
Den bedste rideudstyrsforretning i Danmark.
Virkelig stort udvalg af det bedste kvalitetsudstyr og samtidig utrolig kompetent og hjælpsom betjening.
Fantastisk service!🤩
Fantastisk service!🤩
Mega lækkert udstyr, selv til de små ponyer.
Rigtig god rådgivning.
Fantastisk sted, skal opleves🤩
Jeg har reklameret min regnjakke.
Jeg har reklameret min regnjakke.
Total professionalisme, søde og forstående medarbejder fra start til slut.
Sender min varmeste anbefaling.
Suveræn hjælp
Suveræn hjælp, super lækkert ridesæt.
Er bestemt ikke vores første køb hos rytterhjørnet og bestemt hellere ikke det sidste! Alt sød og kompetent hjælp.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.