Ruralidays.com Recenzje 1356

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Un año más, y seguimos disfrutando como el primer día. Un lugar encantador y lo primordial es q te sientes mejor q en casa ya q la relajación es máxima ya q no le falta un detalle y encima una piscina... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Organisation d'un anniversaire en famille et quelques amis. Organisation d'Olympiades avec toutes les infrastructures de loisirs, du repas dans la grande pièce avec tout le matériel nécessaire. Le res... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Very easy to navigate and clear information and images. Painless to book, apart from paying that is, ha ha. Would recommend highly.

Oceniono na 5 z 5

Al meerdere keren bij Ruralidays geboekt en steeds tot tevredenheid. Wat je op de foto's ziet is wat je krijgt, en de prijs ligt een stuk lager dan bij andere verhuurorganisaties. Fijn dat de website... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4. Wynajem apartamentów wakacyjnych
  5. Dom letniskowy
  6. Wynajem wakacyjny

Napisane przez firmę

You’re invited to join the community of satisfied customers on Ruralidays.com’s official Trustpilot page. Since 2009, our mission has been to connect travelers from around the globe with over 2,700 carefully selected villas in southern Spain. Each property combines comfort, style and authentic Andalusian charm, ensuring you a unique and unforgettable experience. Book your perfect holiday home today and take the first step toward turning the dreams you’ve been imagining into reality. Behind this project stands a dedicated team of more than twenty professionals representing seven different countries, all united by one passion: Andalusia and everything it offers its visitors. Our staff—hailing from Mexico, Argentina, Germany, Italy, and, of course, Spain—brings cultural and linguistic richness to every aspect of our service. From personalized assistance during the booking process to insider tips on the best routes, restaurants and hidden gems, each team member shares a deep love for the land we call home. At Ruralidays, we believe that the key to a memorable holiday lies in the warmth and commitment of those who assist you. That’s why we maintain clear, open communication, listening to your needs and adapting at every turn. Join the thousands of travelers who have already trusted us and rate your experience on Trustpilot: your feedback is essential for helping us improve and continue sharing the beauty of Andalusia with the world.

YOUR OPINION MATTER TO US

Napisane przez firmę

YOUR SATISFACTION IS OURS, TOO
Earning your trust is our biggest reward; to this end, we strive to offer the best service in a personalised way. We'd like to know what you think so that we can improve our service. We thank you for your honesty.
CONTACT US
How can we help you? We will be happy to assist you. Email: reservation@ruralidays.com | Telephone: +34 951 409 873

MAXIMUM PROTECTION

YOUR SECURITY MATTERS TO US

YOUR SECURITY MATTERS TO US
Disconnect and start enjoying your trip from the first moment. Free Cancellation Insurance | Secure Payment | Trustworthy Reservation

Dane kontaktowe

Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Große Auswahl an Unterkünften.

Die Auswahl an Unterkünften ist beispiellos und die Anmietung erfolgt einfach und komfortabel.

7 listopada 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung!
Es freut uns sehr, dass Sie die Auswahl an Unterkünften und den komfortablen Buchungsprozess bei Ruralidays schätzen. Wir freuen uns, Sie auch in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Oceniono na 4 z 5

Wir hatten ein Haus gemietet in Rincón…

Wir hatten ein Haus gemietet in Rincón de la Victoria. Der Service von Ruralidays war sehr gut. Die Reaktionsgeschwindigkeit im Mailverkehr ebenfalls. Danke dafür!

Das Objekt und die Eigentümerin weniger. Die nächtliche Geräuschkulisse war unerträglich. Das hätte man angeben müssen. Dann gab es fast tägliche „Besuche“ des Eigentümers und am Abreisetag waren dann beide ca. eine Stunde vor unserer Abreise vor Ort. Da fühlt man sich schon gedrängt.

Insbesondere auch, dass die Eigentümerin vor Ort lediglich Bargeld haben wollte und keine Rechnung aushändigte, war schon sehr mysteriös und unseriös.

15 października 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen zu teilen.
Es freut uns zu hören, dass Sie mit dem Service und der schnellen Kommunikation von Ruralidays zufrieden waren. Gleichzeitig bedauern wir sehr, dass Ihre Unterkunft nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat.

Bezüglich der Lärmbelästigung und der wiederholten Besuche der Eigentümerin möchten wir betonen, dass solche Situationen nicht dem Standard entsprechen, den wir anstreben. Wir empfehlen unseren Gästen immer, uns während des Aufenthalts direkt zu kontaktieren, damit wir gemeinsam mit der Eigentümerseite rechtzeitig reagieren und Lösungen finden können.

Was die Barzahlung und das Fehlen einer Rechnung betrifft, möchten wir klarstellen, dass die akzeptierte Zahlungsart wird vor der Buchung im Buchungsprozess sowie im Reservierungsdokument angegeben.

Ihre Rückmeldung ist für uns sehr wertvoll und hilft uns, die Qualität der angebotenen Unterkünfte zu überprüfen und zu verbessern.

Very helpful advisor

Very helpful advisor, organised things for me immediately and made the process of booking very easy.

5 listopada 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Thank you very much for your kind words!
We’re delighted to hear that our team was able to assist you efficiently and make the booking process smooth and easy. Providing helpful and reliable support is always our top priority.

Schöne Bilder die einen überzeugen

Schöne Bilder die einen überzeugen. Klare und detaillierte Beschreibung des Hauses und Umgebung. Einschließlich die Hilfestellung bei der Anreise.

1 listopada 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Vielen Dank für Ihre freundliche Rückmeldung!
Es freut uns sehr, dass Ihnen die Präsentation des Hauses auf unserer Website gefallen hat und Sie mit den Informationen zur Unterkunft sowie der Unterstützung bei der Anreise zufrieden waren. Unser Ziel ist es, dass Sie sich von Anfang an gut begleitet fühlen.

Schnelle Reaktion

Schnelle Reaktion, gute telefonische Erreichbarkeit. Oft günstiger wie andere Anbieter

1 listopada 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung!
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserer schnellen Reaktionszeit und der telefonischen Erreichbarkeit zufrieden waren. Wir geben täglich unser Bestes, um Ihnen einen freundlichen und zuverlässigen Service zu bieten – und das zu wettbewerbsfähigen Preisen.

Oceniono na 1 z 5

Waarschuwing voor Ruralidays en villa Mateos in Ronda

De korte versie: het huis Villa Mateos in Ronda was in slechte staat, er waren onvoldoende meubels en de meubels die aanwezig waren waren kapot, er was waarschijnlijk 'schoon' gemaakt door een student of bejaarde, het heeft een eigenaar/beheerder die de boel bij mekaar liegt, bedriegt en op zijn minst een kapot ethisch kompas heeft en maakt gebruik van een platform die er alles aan doet om je vakantieleven onmogelijk te maken en ervoor te zorgen dat je nooit meer iets bij hun zal boeken.

Dan de lange versie:
We verbleven in de accommodatie in Ronda begin april 2025. De reden dat ik nu pas een recensie schrijf is dat
na een half jaar juridische strijd er eindelijk een uitkomst is. De juridische uitkomst laat ik in het midden, want ongeacht de uitslag is mijn doel andere toekomstige vakantiegangers te waarschuwen voor zowel Ruralidays als het verblijf waar we zaten.

Begin 2025 hebben we een boeking gedaan via Ruralidays voor Villa Mateos Ronda. Het huis oogde op de foto's wel aardig. In combinatie met gebrek aan beter in de omgeving en de grootte van onze groep, hadden we besloten een aantal dagen te boeken in dit huis. Het zwembad bleek seizoensgebonden en wij waren daar te vroeg voor; het was leeg. Naast het lege zwembad was het duidelijk zichtbaar dat er al een geruime tijd niks aan onderhoud of schoonmaak was gedaan. Niet alleen de tuin zag er niet uit; als je van iets wat op een bank leek naar iets wat op een keuken leek liep, dan was het alsof je op zwart zand had gelopen. Maakt u zich geen zorgen: volgens de eigenaar is het huis in 'perfecte' staat en deze held zal ook nog steeds schoonmaakkosten aan u doorrekenen. U kunt het maar weten.
Verder kon u een cursus elektricien volgen want meerdere stopcontacten waren kapot of niet aanwezig, waardoor meerdere elektrische draden uitstaken. Daarnaast deden een aantal lampen het niet, wist je bij het indrukken van een lichtschakelaar niet of de vaatwasser, het rolgordijn of een raket naar Mars aan gaat en was de eigenaar even vergeten te vertellen dat er meerdere stoppen nog even omgezet moesten worden. Het was vreemd dat deze niet aanstonden, maar even later wisten we waarom: een gedeelte van de lichten van een slaapkamer konden niet uit. De enige manier was om een volledige groep uit te schakelen.
Door de elektrische perikelen, werd het nog vervelender toen bleek dat toen het eenmaal ging regenen, het dak op meerdere plekken lek was. Ongecontroleerd stromend water in combinatie met zichtbare elektrische draden en kapotte stopcontacten vinden mensen met een werkend brein geen goed idee en zouden dit niet aan mensen verhuren. De beheerder (en Ruralidays) vinden dat wel en zullen hun uiterste best doen om je niet te helpen.

Bij de reservering heb ik verzocht voor een kinderbedje. Dit was niet geregeld, en heeft meerdere uren gekost om dit uiteindelijk voor mekaar te krijgen. Dit kwam omdat de eigenaar in het buitenland zat, en degene die de meerdere problemen moest oplossen geen woord Engels sprak en het lastig vond om alles in één keer op te lossen. Toen eenmaal het kinderbedje werd bezorgd, bleek dat er schimmel op de onderkant van het bedje zat. Gezien het late tijdstip dat het bedje werd bezorgd, was er op dat moment geen oplossing meer, en moesten we het er maar mee doen.

Ondanks dat we er uiteindelijk nog geen 24 uur verbleven hebben, kan ik nog wel even doorgaan met hoe slecht de staat van het huis en de 'service' van de beheerder was. Vanaf de eerste minuut voelde het huis niet goed. Het was er vies en onveilig en voelde 's nachts aan als een spookhuis. De dag erna besloten we dan ook om niet de 4 nachten vol te maken en voor onze veiligheid weg te gaan.

Je zou zeggen dat als een huis dusdanig afwijkt van wat er op de foto's staan en wat wordt beloofd, naast het feit dat er meerdere zaken kapot en onveilig waren, je bij de eigenaar en/of Ruralidays terecht kan om de zaken op te lossen. Als dat niet lukt, zouden die partijen ook zoals het hoort hun best moeten doen om te compenseren voor de gelede schade en zich aan de wet en aan hun eigen voorwaarden te houden. Dit bleek niet zo. De communicatie met Ruralidays was waardeloos. Er werd gereageerd door een alleen Spaans sprekende werknemer wat ervoor zorgde dat alles met google-translate werd gedaan. Daarnaast worden er nog sneller huizen gebouwd dan dat Ruralidays kan reageren op communicatieverzoeken. Het feit dat Ruralidays nog geen enkele keer binnen 3 dagen heeft gereageerd, kan er niet worden voldaan aan hun voorwaarde dat bij een probleem met een huis Ruralidays in staat moet worden gesteld om het probleem op te lossen. Als een eigenaar dan óók niet wil helpen, dan houdt het wel op. Ruralidays heeft zich opgesteld als een stel amateuristische oplichters, waar de eigenaar van het huis zich wel thuis zou moeten voelen

3 kwietnia 2025

Beste meneer Roethof,

Allereerst willen wij u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij vinden het oprecht jammer dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed.

Na grondige beoordeling van uw dossier, inclusief alle communicatie en bewijsmateriaal van beide partijen, willen wij enkele belangrijke punten verduidelijken:

- Ruralidays fungeert als intermediair tussen reiziger en eigenaar. Het huurcontract wordt rechtstreeks tussen beide partijen afgesloten, zoals ook vermeld in onze algemene voorwaarden.

- Op de dag van aankomst heeft de eigenaar u direct aangeboden om de reservering kosteloos te annuleren indien u niet tevreden was. U besloot echter om te blijven en bracht minstens één nacht in de woning door.

- De eigenaar heeft als commercieel gebaar een gedeeltelijke terugbetaling van één nacht aangeboden, ondanks dat er geen aantoonbare structurele gebreken zijn vastgesteld die het verblijf onmogelijk maakten.

Wij respecteren uw beleving, maar vinden het belangrijk om onze rol en de feiten correct toe te lichten. Uw feedback is waardevol en zal meegenomen worden in onze kwaliteitscontroles. Wij blijven altijd streven naar transparantie en duidelijke communicatie.

Het team van Ruralidays

Oceniono na 5 z 5

La casa cumplió con todas las expectativas

La casa cumplió con todas las expectativas y los dueños nos atendieron de una forma exquisita. Fuimos un grupo de 10 personas y la opinión es unánime

Odpowiedź od Ruralidays.com

¡Muchas gracias por su bonita reseña! Esperamos volver a verles en el futuro :)

Prima website

Prima website, ruime keuze rn goede filters om te zoeken.

Odpowiedź od Ruralidays.com

Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website en het gebruiksgemak van de zoekfilters. We blijven continu verbeteren om u de beste ervaring te bieden.

Excepcional

Seguridad total y atencion inmediata y optima

23 października 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Muchas gracias por su valoración.
Nos alegra saber que se ha sentido segura y bien atendida. En Ruralidays, la confianza y la atención personalizada son siempre una prioridad.

Excelente

Rápido y sencillo.
Genial

Odpowiedź od Ruralidays.com

Muchas gracias por su comentario.
Nos alegra saber que su experiencia fue rápida y sencilla. ¡Así es como debe empezar unas buenas vacaciones!

La mejor web

Proceso fácil e intuitivo. Calidad de lls alojamientos ofrecidos y cantidad de imágenes. Proceso de pago fácil y rápido, con confirmación al instante.

22 października 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Muchas gracias por su valoración tan positiva.
Nos alegra saber que encontró el proceso de reserva sencillo y que la información sobre los alojamientos le resultó útil. Trabajamos para que cada etapa, desde la búsqueda hasta la confirmación, sea clara y rápida.

Fantastic agency

Fantastic agency, great communication!!! Everything spot on!! Highly recommend

2 października 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Thank you so much for your kind words!
We're thrilled to hear you had such a positive experience with us. Your recommendation means a lot, and we hope to welcome you again in the future.

Goede ervaring

Bij een vraag bellen ze direct terug en geven goede info.

16 października 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Hartelijk dank voor uw reactie.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze bereikbaarheid en de duidelijke informatie. We doen ons best om altijd snel en persoonlijk te helpen.

helpful and friendly staff

When I had difficulty paying on line the staff were easy to talk to and talked me through how to pay using using a secure link which was very easy. Debora was very helpful and we are looking forward to our holiday.

14 października 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Thank you for your lovely feedback.
We’re glad to hear that our team — and especially Debora — could assist you quickly and clearly. It’s great to know the payment process was resolved easily, and we’re excited to welcome you soon for your holiday.

Bien

Por la facilidad.

17 października 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Muchas gracias por dejarnos una reseña positiva

Oceniono na 4 z 5

Alles heel helder en duidelijk

Alles heel helder en duidelijk. Eén klein minpuntje: ik kon niet betalen via credit card. Dat is jammer want via credit card is alles altijd verzekerd. Via iDeal is het wel gelukt en dat ging super snel.

11 października 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Hartelijk dank voor uw feedback.
We zijn blij dat u de informatie duidelijk vond en dat de betaling via iDEAL vlot is verlopen. Het spijt ons dat de betaling met creditcard niet lukte – we werken eraan om dit soort situaties in de toekomst te vermijden.

Dank u wel voor uw begrip, en we wensen u alvast een fijne vakantie!

Oceniono na 5 z 5

Tolle Website mit allen notwendigen…

Tolle Website mit allen notwendigen Angaben. Tel. Kontakt sehr freundlich und hilfsreich.

10 października 2025

Odpowiedź od Ruralidays.com

Herzlichen Dank für Ihre positive Rückmeldung.
Es freut uns sehr, dass Sie unsere Website informativ fanden und mit unserem telefonischen Kundenservice zufrieden waren. Wir sind gerne für Sie da, wenn Sie weitere Unterstützung benötigen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej