Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Loopschoenen Asics zondag besteld, woensdag bestelling binnen met tussentijds bericht over verzending. Keurig netjes verzorgd, dik tevreden. Had enige twijfel n.a.v. andere reviews, maar prima eigen e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Great experience with this shop! They offer the lowest prices in the market, which was the main reason I decided to order from them. The ordering process was smooth and straightforward. My packag... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestelling geplaatst van 4 artikelen. Kwam na enige tijd aan. Echter was 1 artikel een groen adidasshirt zonder bedrukking. Degene die ik heb ontvangen stond op Finisher Athens Marathon. Hierop c... Zobacz więcej

2,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 11% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Dik tevreden

Loopschoenen Asics zondag besteld, woensdag bestelling binnen met tussentijds bericht over verzending. Keurig netjes verzorgd, dik tevreden. Had enige twijfel n.a.v. andere reviews, maar prima eigen ervaring.

18 marca 2026

Ordered shoes

Ordered shoes, no conformation nothing, so i emailed a lot, after 10 days they said i did not pay, but i paid where their site wanted me to pay. En then i just heard nothing when i asked about it, would never order again and would not recommend it to anyone, really poor service

2 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Great experience with this shop

My package arrived exactly as promised, within the expected delivery time, and everything was in perfect condition. It’s always nice when an online store actually delivers on what they advertise.

Overall, I’m very satisfied with the service and the pricing. I would definitely recommend this shop to anyone looking for good deals and reliable delivery.

12 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

In 2 weken tijd 2 paar asics…

In 2 weken tijd 2 paar asics hardloopschoenen aangeschaft.

- asics magic speed 4
- asics gel nimbus 27

Binnen 2 dagen waren zijn beide paar geleverd. Mocht ik niet tevreden zijn zit er een mooi retourlabel bij om te retourneren. Maar dat was niet nodig!

Zeer tevreden!

28 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Goede prijs en prima te vertrouwen

Maandag saucony schoenen besteld. Op dinsdag netjes een mail dat de bestelling onderweg was en donderdag bij mij afgeleverd geleverd door DHL.
Je krijgt geen track and trace code verder, maar prima te vertrouwen dus. Schoenen zijn ook top.

12 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Eerst was ik een beetje huiverig

Eerst was ik een beetje huiverig. In de bestelbevestigin stond:Let op: Deze e-mail bevestigt enkel dat we jouw bestelling hebben ontvangen, niet dat we deze ook hebben geaccepteerd. Zodra de bestelling op transport wordt gezet, ontvang je van ons per e-mail een verzendbevestiging.
Daarna heb ik een mail gestuurd en kreeg ik de volgende dag een factuur en een track en trace mail.
Nu, vijf dagen later, is mijn bestelling afgeleverd.

22 stycznia 2026
Oceniono na 2 z 5

let op je besteld bij een tennis zaak…

let op je besteld bij een tennis zaak in Duitsland en dus niet in Nederland. de levering ging ok. maar helaas gingen mijn schoenen na 3 maanden al kapot. En daar begon de ellende, formulieren invullen, nadat je eindelijk contact met ze hebt gehad. als je dan alles ingevuld hebt gaan ze een alles doorsturen naar een ander interne afdeling welke een onderzoek instellen....

voor mijn kinderen via otto.nl een zelfde geval gehad waar de schoenen ook snel kapot gingen, daar kreeg ik binnen 3 dagen nieuwe schoenen toegezonden met een retourlabel voor de oude schoenen.

dus ook al is het ergens anders iets duurder, de service en ervaring telt. de volgende keer dus weer gewoon via Otto bestellen.

8 stycznia 2026

Odpowiedź od Running Point

Hallo Patrick, hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. We begrijpen je ongenoegen, maar het formulier helpt ons om je klacht duidelijk te verwerken. Je kunt op elk moment een retourformulier aanvragen bij onze klantenservice via e-mail. We bieden je nogmaals onze excuses aan voor het ongemak.

Oceniono na 2 z 5

Niet meer bereikbaar, artikelen niet meer geleverd

30-01-2026 - update
Na lange tijd spullen ontvangen....echter nu is na 3x gebruik van loopverlichting er al een defect aan dit artikel. Wederom klantenservice reageert niet op ingevuld formulier op website, ook niet op mijn melding via de mail en telefonisch zijn ze al helemaal niet bereikbaar (bandje).
Vorige keer reageerde ze wel via trustpilot dat ik direct contact met ze op moest nemen 😂

06-01-2026
Waarschijnlijk, kunnen ze door omstandigheden niet meer leveren. Bestelling geplaatst en bevestiging van leveren gekregen via mail. Daarna niks ontvangen en ook klantenservice is helemaal niet meer bereikbaar.

6 stycznia 2026

Odpowiedź od Running Point

Hallo Pieter, hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons dat je bestelling niet zo snel bij je is aangekomen als je had verwacht. We weten hoe belangrijk een tijdige levering is en werken voortdurend aan het verbeteren van onze processen. Als je wilt, kunnen we je bestelling graag in detail bekijken. Neem hiervoor rechtstreeks contact met ons op met je bestelnummer.

Oceniono na 1 z 5

In januari 2025 ASICS hardloopschoenen…

In januari 2025 ASICS hardloopschoenen gekocht bij Runningpoint. Minder dan een jaar door af en toe gebruik ontstond er een gatje bovenzijde.

3x gemaild naar Runningpoint. Geen enkele reactie. Kan ook niet bellen.
Echt waardeloos leverancier.

Fabrikant (Asics Nederland) benaderd met klacht, foto's en aankoopbon. En aangegeven dat Runningpoint helemaal niet reageert.

Asics Nederland wil ook niets van een klacht horen van haar eigen product. Ze stuurt mij wederom terug naar Runningpoint omdat ik de schoenen daar heb gekocht.

Dus, zowel runningpoint als Asics Nederland zijn voor mij nu totaal onbetrouwbaar.

22 grudnia 2025

Odpowiedź od Running Point

Hallo, hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. We hebben de zaak onderzocht en je een e-mail gestuurd met informatie over hoe je het artikel naar ons kunt opsturen voor een klacht. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de ontstane vertraging.

Oceniono na 5 z 5

Ondanks het lezen van mindere reviews…

Ondanks het lezen van mindere reviews toch hardloopschoenen besteld. Deze werden netjes na 2 dagen geleverd. Helaas was voor mij de pasvorm niet goed. Retour gestuurd, na 2 dagen netjes mijn geld geretourneerd zonder retourkosten. Dus alles prima gegaan.

19 grudnia 2025

Prima ervaring

2 weken geleden hardloopschoenen besteld. Daarna pas de reviews gelezen en toen schrok ik wel een beetje.
Maar ik heb dus een prima ervaring gehad. Producten komen uit Duitsland dus sat duurde iets langer. Schoenen waren perfect en de verkeerde maat heb ik gratis teruggestuurd. Vandaag ook het bedrag op mijn rekening ontvangen van de teruggestuurde producten.

24 listopada 2025

goede ervaring

Na het kopen van van 2 paar schoenen in de Black Friday actie met mega veel korting las ik toch de reviews hierop en die logen er niet om.

Maar bij ging alles supersnel, juiste maat, snel geleverd en maar liefs 70 euro korting per paar!

12 listopada 2025

Ik houd mijn hart vast

Ik houd mijn hart vast, gisteren nieuwe hardloopschoenen besteld na lang zoeken.
Ik dacht dat het gewoon een nederlands bedrijf was
Met i-deal betaald
Nu geen bevestiging gehad alleen dat er gesommeerd is.
Na meerdere keren gemaild de standaard mail terug dat ze niet kunnen reageren en ik op de site verder moet kijken voor hulp.
Daar kom ik geen stap verder.
Nederlands telefoonnummer staat een bandje op en die word na 3 seconden gewoon verbroken
Na het lezen van deze reviews ben ik bang dat ik kan fluiten naar mijn geld of schoenen

3 listopada 2025

Prima ervaring

Zaterdag besteld, netjes en conform afspraak op woensdag daarop geleverd! Beste prijs voor de ASICS die ik graag wilde hebben!! Levering vanuit Duitsland direct vanaf maandagochtend prima te volgen via DHL.
Kortom: erg tevreden!

22 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Bestelling niet geleverd, contact onmogelijk

Bestelling niet geleverd, bedrijf niet te bereiken. Mailen of bellen is niet mogelijk. Er wordt verwezen naar de contactbutton op de site, maar deze is niet actief. Eén ster lijkt me nog te veel.
Overigens dit bedrijf niet verwarren met Runningpoint (zonder streepje) in Vlaardingen.

15 października 2025

Perfect

Ik las achteraf de reviews en schrok toch wel een beetje…Mijn schoenen zijn binnen 3 werkdagen geleverd. Nieuw in de doos. Goede maat. Perfect!

15 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej