Bestelling geplaatst (met gratis verzending) en netjes betaald op 26 juni, tot op de dag van vandaag nog niets ontvangen. Wel een factuur voor de verzendkosten en veel aanmaningen. Ook op verzo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een bestelling geplaatst via afzuigmotorkopen.nl Er zijn verschillende websites die qua naam erg op elkaar lijken dus had per abuis een review geplaatst op een eerlijk bedrijf. Rumeyza is dat in iede... Zobacz więcej
Zoals vele anderen hier ook besteld en niets gekregen. Rumeyza.nl en BramHoreca.nl zijn pure oplichting sites. De eigenaar is een Bulgaars bedrijf en getrackte mailtjes worden geopend in Istan... Zobacz więcej
Ik bestelde ventilatieonderdelen via de webshop rumeyza.nl. Na bestelling heb ik deze ook betaald via overschrijving, maar ze zijn echter nooit geleverd. Wel blijf ik aanmaningen ontvangen om de... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Bende oplichters moeten ze opsluiten
Bende oplichters moeten ze opsluiten, Nederland bolwerk van internet oplichters waar niets wirdt aan gedaan.
helaas verkeerde filters binnengekregen…
helaas verkeerde filters binnengekregen en geen mogelijkheid voor omruilen voor de juiste maat.
geen service helaas
bedankt Bram
Klantenservice is waardeloos pakket…
Klantenservice is waardeloos pakket nooit aangekomen 0.0 reactie na nog een mail word er gereageerd met IS bezorgd met een track en tracé van GROOTHANDEL ECONOX echter na contact rechtstreeks na econox bleek pakket kwijt te zijn na het zelf te hebben geregeld met econox nooit meer wat gehoord van rumeyza bestel rechtstreeks bij econox hun website is een 1 op 1 namaak voor econox elk compliment ze hebben ondanks ik hun klant niet ben alles zo goed mogelijk opgelost 2sterren aangezien de producten van econox gewoon van kwaliteit zijn. 2x muurdoorvoer geïsoleerd was erg goed verpakt en schadeloos aangekomen, 4x instucbaar ergovent niks mis mee en schadeloos
Combisteel bakplaat met 1 warmtezone
Heb een proffesionele bakplaat bij dit bedrijf besteld waar ik heel blij mee ben, de levertijd was erg lang ivm de grote vraag naar de bakplaat maar dat mag de pret niet drukken; hij werkt als een trein!
Makkelijk schoon te maken en de temperatuur is regelbaar van 50 tot 300 graden en blijft lang heet na uitzetten
Het gaat om de kleine bakplaat van het merk Combisteel; topding!
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Misleidend, oplichters. Kan de rommel die ze leveren volgens hun voorwaarden (die je pas later krijgt) niet terugsturen. Dat is tegen Europees recht in. Koop hier NOOIT wat, laat je niet misleiden door gelogen recensies. Schaamteloze oplichters.
Retourneren niet mogelijk en erg onvriendelijk
Retourneren niet mogelijk en schandalige klantenservice, bestel heier niet. guns dit bedrijf niks. eikels
Pure misleiding en oplichting
Wij bestelde een spanningsregelaar, je krijgt eerst een bevestiging en laten je betalen, dan krijg je een bevestiging dat je betaald hebt, en gelijk daarna komt de factuur.
Het apparaat voldeed niet en wij deden een verzoek om een retourformulier te sturen. Daarop kwam enkel de mededeling wij doen geen retouren. Dit is nergens te vinden op de website.
Wel blijkt op de factuur te staan: dit betreft een zakelijke order en kan derhalve niet geretourneerd worden.
Wij zijn particulier en geen bedrijf.
We hebben een mail gestuurd over deze misleiding en dat het geen geldige overeenkomst is. Echter geen reactie terug.
Ook wij kunnen fluiten naar onze centen.
Wij hebben bij ACM.nl een officiële klacht ingediend.
Bijna 5 maand na de levering van een…
Bijna 5 maand na de levering van een ventilator wordt ons plots extra factuur opgestuurd voor leveringskosten, waarvoor we echter reeds betaalden bij de initiële factuur.
Op advies van dit bedrijf kochten we een regelaar voor de ventilator, regelaar die er echter niet volledig compatibel voor blijkt;
Pogingen tot contactname worden genegeerd of beantwoord met dreiging tot 'doorzetten aan incassobureau'.
Wij raden dit bedrijf geenszins aan
je krijg niet je geld terug
nooit iets in voorraad,en als je dit keer niet wil wachten,willen ze de helft van je geld teruggeven.
echt een slecht bedrijf,ik heb veel gekocht daar,maar je krijgt het beschadigd of een heel ander merk.
het is ,dat ik het hard nodig had,slikken en verder gaan.
echt een badcompagny!!!
Bestel hier NIET
Bestel hier NIET. Retourneren kan niet, omdat “wij niet voor consumenten werken”. Maar verkopen doen ze wel aan je hoor. Nergens op de website staat dat ze alleen aan bedrijven leveren. Op een reactie via het formulier moet je ook niet hopen, gewone mail met “KLACHT” in de omschrijving gaf deze loze opmerking.
Schaamteloze oplichters
Schaamteloze oplichters ! had ik de reviews maar eerst gelezen. Ik heb noppenschuim bij ze besteld met een dikte van 20 mm, krijg noppenschuim met een dikte van 10 mm. Niet wat ik besteld heb en niet wat ik wil. Dit is zo dun, hier kun je bijna doorheen kijken en dus wilde ik het terugsturen en mijn geld terug. Krijg ik als antwoord dat de maat iets kan afwijken en dat dat op de site stond. Iets afwijken ? 50% is iets afwijken. Toen ik zei dat ik me daar niet in kon vinden, kreeg ik de melding "wij nemen uw berichten verder niet in behandeling. Daar zit je dan midden in een verbouwing, wordt het verkeerde materiaal geleverd en blijk je de pest te kunnen krijgen en te kunnen fluiten naar je centen. ONVOORSTELBAAR TUIG DUS !
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.