Bestelling geplaatst (met gratis verzending) en netjes betaald op 26 juni, tot op de dag van vandaag nog niets ontvangen. Wel een factuur voor de verzendkosten en veel aanmaningen. Ook op verzo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een bestelling geplaatst via afzuigmotorkopen.nl Er zijn verschillende websites die qua naam erg op elkaar lijken dus had per abuis een review geplaatst op een eerlijk bedrijf. Rumeyza is dat in iede... Zobacz więcej
Zoals vele anderen hier ook besteld en niets gekregen. Rumeyza.nl en BramHoreca.nl zijn pure oplichting sites. De eigenaar is een Bulgaars bedrijf en getrackte mailtjes worden geopend in Istan... Zobacz więcej
Ik bestelde ventilatieonderdelen via de webshop rumeyza.nl. Na bestelling heb ik deze ook betaald via overschrijving, maar ze zijn echter nooit geleverd. Wel blijf ik aanmaningen ontvangen om de... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestelling geplaatst (met gratis…
Ook op verzoeken om het geld terugte storten wordt niet gereageerd.
Ook verder geen contact gegevens alleen een email adres!
Zeer onbetrouwbaar bedrijf en in mijn ogen een frauduleus bedrijf!
Afzuigmotorkopen.nl blijkt Rumeyza.nl te zijn
Een bestelling geplaatst via afzuigmotorkopen.nl
Er zijn verschillende websites die qua naam erg op elkaar lijken dus had per abuis een review geplaatst op een eerlijk bedrijf. Rumeyza is dat in ieder geval zeker niet. De betaling die ik heb gedaan is ook gelinkt aan Rumeyza.nl Dit bedrijf reageert nergens op, levert niets en is niet bereikbaar. Alleen via contactformulier kun je contact opnemen met dit bedrijf en je raad het al; reageren doen ze niet. Ik heb het idee dat veel webshops gelinkt zijn aan deze oplichters. Dom dat ik hier ben ingetrapt. Ik ga aangifte doen.
SCAM and fake sales
SCAM and fake sales. Never deliver the products. Similar site they created is afzuigmotorkopen
Unfortunately google keeps promoting these SCAM websites
Oplichters
Ze hebben niet geleverd en reageren niet op e-mails. Ook bramhoreca.nl is van dezelfde organisatie en reageert ook niet op e-mails. Telefoonnummers zijn van de website verdwenen. Dit zijn echte oplichters!!!!
Oplichterij
Ventilatieonderdelen besteld via de webshop rumeyza.nl.
Na bestelling heb ik deze betaald via overschrijving, maar ze zijn echter nooit geleverd. Op mijn e-mails wordt niet gereageerd en er is geen telefoonnummer te vinden.
Opgelicht voor €600,-
Opgelicht voor €600,-
Afzuiger besteld en nooit geleverd gekregen.
Eerst stond er geen telefoonnummer op de site, nu ook geen mailadres. Bramhoreca is hetzelfde bedrijf.
Politie onderneemt geen stappen, want ze hebben het te druk. Pas als er genoeg mensen opgelicht zijn en aangifte doen
lijken failliet
lijken failliet; website is nu ook offline; niet geleverd, geld niet terug gehad
creditfactuur gekregen, maar geen geld terug natuurlijk
Bestelling gedaan maar dit konden ze niet leveren. Credit factuur gekregen maar nooit het geld terug. Zou binnen 90 dagen teruggestort worden. Geen contact mee te krijgen en geen geld gezien.
OPLICHTERS bestelling twee maanden…
OPLICHTERS bestelling twee maanden geleden gedaan maar leveren niets. Ook geen reactie op de mail. Niets bestellen dus.
Pure oplichterij, dievenbende
Pure oplichterij, dievenbende. Op 15 mei'24 friteuse op gas besteld en betaald en een bevestigingsmail ontvangen van de bestelling. Op 23 mei eerste betalingsherinnering, geantwoord via contactformulier. Op 7 juni tweede herinnering, geantwoord op email en betalingsbewijs toegevoegd. Op 12 juni nogmaals contactformulier ingevuld. Op 17 juni een mail ontvangen met de bevestiging van de betaling. Op 2 juli 2x mail ontvangen, eentje dat ik mijn bestelling niet afgerond heb en eentje dat mijn winkelwagentje werd opgeslagen, diezelfde dag nog gereageerd via het contactformulier. Tot op vandaag niets ontvangen en 1.298,33 euro kwijt.
oplichters
opgelet: oplichterij!
We bestelden 2 maand geleden een horecabakplaat. We ontvingen per email bevestiging van de bestelling en de volledige som werd betaald. De bestelling zelf werd nooit geleverd. Er is geen enkel reel contact mogelijk: geen telefoonnummer, geen emailadres of fysiek adres. Alleen via een contactformulier op de website kan een klacht worden geformuleerd. Deze blijven echter onbeantwoord.
3 jaar terug een bestelling gedaan…
3 jaar terug een bestelling gedaan alles netjes geleverd.
Nu weer besteld voor veel geld en betaald via bank belgie was toen ook vandaar geen argwaan .
Na vele mails en vragen kreeg ik van Daan de vries een mail met antwoord.
Ik heb al veel gelezen en zit niet goed oplichten weet ik niet zeker maar er zijn daar zeker problemen.
Zal nog 3 weken wachten op levering.
Na ontvangst van een offerte de…
Na ontvangst van een offerte de betreffende goederen besteld en betaald. Hierna niets meer van vernomen, ondanks herhaaldelijke pogingen tot e-mail contact.
Telefonisch is men niet te bereiken, aangezien er geen telefoonnummer op de website staat vermeld.
Kortom, geen goederen en geld naar alle waarschijnlijkheid kwijt!!
Volgens mij zijn deze personen actief via verschillende websites, waaronder ook Bram Horeca!
Deze firma is NIET BETROUWBAAR en dient geblokkeerd te worden.
Ik zal tevens aangifte doen bij de politie en de 'fraude en bedrog' melden bij de KvK!
Ik vermoed dat dit bedrijf oplichters…
Ik vermoed dat dit bedrijf oplichters zijn. Ze laten je een bestelling vooruit betalen en sturen dan niets op.
Ze reageren niet op berichten via hun site. Bellen of e-mail kan niet.
Mooi mijn geld kwijt vrees ik. Maar ik blijf het hun lastig maken tot ze reageren.
Ik heb 3 filters besteld en betaald op…
Ik heb 3 filters besteld en betaald op een Belgische bankrekening maar nooit meer iets van gehoord.
Ik snap niet dat ze nog gewoon te benaderen zijn op de site.
Moeten ze meteen blokkeren.
Dakdoorvoeren besteld 29 mei 2024…
Dakdoorvoeren besteld 29 mei 2024 betaald via een BE dus Belgie. Dit door een bevestigings mail van de bestelling waarna je dan het geld moet overmaken. Let op je Bank kan het geld niet terug vorderen, omdat dit niet kan volgens de RABO bank in het buitenland. Slimme oplichters dus. Wel aangifte gedaan bij politie.
Geen contact meer te krijgen, ook alleen via mail te benaderen. Geen antwoord. BESTEL HIER NOOIT IETS.
Na betaald te hebben niets meer gehoord…
Na betaald te hebben niets maar gehoord van hen. Wss 2000 euro kwijt. Email bijna dagelijks en krijg gewoon geen antwoord. Spijtig aangezien de 1ste bestelling vlekkeloos verliep. Exit Scam noemt men dit.
Nederlandse Televisie heeft ondertussen contact met mij gezocht ivm met dit heerschap. Gaan hem binnenkort dus wss bij Kees van der Spek ofzo zien.
Deze organisatie is opliching pur sang
Deze organisatie is opliching pur sang. Filter van afzuigkap besteld en betaald (via BramHoreca). Nooit levering ontvangen, maar wel continu aanmaningen. GEEN ZAKEN MEE DOEN!!
Pas op
Pas op: oplichters besteld betaald maar niets ontvangen. er worden wel aanmaningen gestuurd maar geen contact mogelijk.
schimmig zaakje is gevestigd in Turkije
NIET BESTELLEN!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.