Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bestelling geplaatst (met gratis verzending) en netjes betaald op 26 juni, tot op de dag van vandaag nog niets ontvangen. Wel een factuur voor de verzendkosten en veel aanmaningen. Ook op verzo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Een bestelling geplaatst via afzuigmotorkopen.nl Er zijn verschillende websites die qua naam erg op elkaar lijken dus had per abuis een review geplaatst op een eerlijk bedrijf. Rumeyza is dat in iede... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik bestelde ventilatieonderdelen via de webshop rumeyza.nl. Na bestelling heb ik deze ook betaald via overschrijving, maar ze zijn echter nooit geleverd. Wel blijf ik aanmaningen ontvangen om de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

OPLICHTER

Ik bestelde ventilatieonderdelen via de webshop rumeyza.nl.
Na bestelling heb ik deze ook betaald via
overschrijving, maar ze zijn echter nooit geleverd. Wel blijf ik aanmaningen ontvangen om de factuur te betalen, maar op mijn e-mails wordt niet
gereageerd. Het bedrijf is ook op geen enkele manier te bereiken. Niet via e-
mail of telefoon. Ook berichten via de facebookpagina blijven onbeantwoord.

Na wat zoeken op internet blijkt dit geen alleenstaand geval te zijn.

21 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Pas op: je wordt opgelicht

Pas op: als je hier iets besteld en betaald ontvang je niets. Ze zijn telefonisch niet te bereiken en op mails reageren zij niet. Nadat ik betaald had al 3 keer een herinnering ontvangen dat ik nog moet betalen! Echte oplichters. Heb aangifte gedaan bij de politie, ik hoop dat het iets uitmaakt.

26 kwietnia 2024

Wel al betaald

Wel al betaald, maar niks geleverd gekregen. Op meerdere mails wordt niet geantwoord. Telefonisch kun je ze niet bereiken. Conclusie: oplichters

14 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Pure oplichting, pas op! (Eigenaar: Oktay Bogutekin)

Zoals vele anderen hier ook besteld en niets gekregen. Rumeyza.nl en BramHoreca.nl zijn pure oplichting sites. De eigenaar is een Bulgaars bedrijf en getrackte mailtjes worden geopend in Istanbul Turkije. Het vestigingsadres is een virtueel kantoor. Naar je geld kan je dus fluiten. Stom dat ik het niet eerst controleerde. Ik heb aangifte gedaan bij de ACM en de politie.

Rumeyza ventilation products EOOD
Plaats: 1712 Sofia, Bulgarije
Buitenlandse registratie: 20621596
Eigenaar: Oktay Bogutekin
ziek ook www.papagal. bg/eik/206215969/a442

30 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Hier geen zaken mee doen!!!!

Hier geen zaken mee doen!!!!! Zijn ook via marktplaats actief en ook onder andere namen (bramhoreca.nl) en vast nog meer. Reageren niet via e-mail en hebben geen telefoonnummer. Betalen niet terug en leveren niet!

1 maja 2024

Bestelling nooit ontvangen - Ruikte naar Fraude

Bestelling nooit ontvangen. Ruikt naar Fraude
Via zoekertje op 2dehands.be op deze website terecht gekomen.
Bestelling gedaan, mail met bevestiging gekregen. Bedrag overgeschreven.

Nadien via website contact opgenomen (hebben geen e-mailadres of telefoonnummer). Antwoord gekregen om factuurnummer te vermelden. Geantwoord. +7 dagen later nog geen antwoord.
Lijkt me hard op fraude.

10 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Service après vente NUL !!!

Produit qui tombe en panne 3 mois avant la fin de la garantie. Plus de 5 mails et messages via leur site, via mail en cherchant sur @. Aucune réponse !! Service après vente nul, car aucun autre moyen de contact.

19 marca 2024

Hier niks kopen!!

Hier niks kopen!!! Betaald maar helaas niks ontvangen, reageren wel op marktplaats maar niet op mails. 8 december bestelling gedaan maar tot de dag van vandaag nog niks ontvangen!!! Wees gewaarschuwd. Oplichters!!!

Kom graag met meerdere mensen in contact die het zelfde hebben mee gemaakt, Dena Alssema

8 grudnia 2023

Negatieve ervaringen melden

Iedereen die negatieve ervaringen heeft met Rumeyza, Bram Horeca en/ of andere bedrijven van Bram Kerkenbosch mogen een mail sturen naar Avro/ Tros Opgelicht.

Een gezamlijke rechtzaak sluit ik ook niet uit

16 lutego 2024

Pure fraude

Airfan besteld en betaald. Betaling werd nooit bevestigd en na een paar dagen bestelling geannuleerd. Daar het zogezegd een toestel van Bram horeca was heb ik hen gecontacteerd maar daar weten ze van niets. Resultaat, geld kwijt en toestel ergens anders gekocht. Dure afzuigmotor op die manier. Niet te geloven dat ze hier ongestraft mee kunnen doorgaan!

3 lutego 2024

Hier precies het zelfde

Hier precies het zelfde. op 21 januari verdeler voor ventilator besteld. Product was op voorraad, meteen besteld en een mail gekregen dat de betaling was gelukt. Ook een mail van dpd gekregen dat er een levering aangemaakt was. Tot op heden 1 februari niks ontvangen of gehoord. Twee mails verstuurd maar geen reactie. Geen telefoonnummer niets te vinden van dit bedrijf. verzoek ingediend voor terugbetaling. Waardeloos bedrijf.

1 lutego 2024

Oplichters

Ik heb de zelfde ervaring zoals Tom Huijts, twee weken geleden een Airfan afzuigmotor besteld en betaald, maar die word gewoon niet geleverd. Zelfde probleem met DPD alhoewel op de bestelling staat PostNL zal het leveren!!??
OPLICHTERS!!

10 stycznia 2024

Flut bedrijf

In de winter ventilator die mijn verwarming aanstuurt kapot gegaan. Snel gekeken voor vervanging en bij rumeyza uitgekomen. Product was op voorraad, meteen besteld en een mail gekregen dat de betaling was gelukt. Ook een mail van dpd gekregen dat er een levering aangemaakt was. Tot op heden (medio een week later) niks ontvangen of gehoord. Twee mails verstuurd maar geen reactie. Geen telefoonnummer niets te vinden van dit bedrijf. Product middels ergens anders gehaald en een terugbetaling aangevraagd. Mocht er geen reactie komen aangifte van fraude bij de politie. Dat zulke bedrijven in Nederland kunnen bestaan.

5 stycznia 2024

Overdreven geluidsniveau afzuigmotor

Het geluidsniveau van de afzuigmotor is veel hoger dan in brochure vermeld, waardoor ik deze niet kan gebruiken.
Ze hebben:
Geen telefoon
Geen chatdienst
Bij mail ogenblikkelijk automatische mail dat ze uw probleem bekijken
Pas 3dagen later antwoord. Retourneren niet mogelijk.
BESLUIT: NIET BIJ DEZE FIRMA BESTELLEN!

9 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte service en geen intentie om een klacht op te lossen

Heb 5 producten bestelt, waar van er 1 incompleet is, welke ook een geopende verpakking had. Klacht via de Chat levert geen respons en je kan het bedrijf niet bellen! Daarna een klachten formulier in gevuld en nu al 1 week lang elke 24uur 1x contact waarbij er telkens om nieuwe info word gevraag of aangegeven dat Bram het niet begrijpt. Bram is waarschijnlijk GEEN MENS maar een robot! met het doel om je moe te maken dat je het opgeeft. Ook is er op de site geen retour formulier te vinden. Zeer slechte ervaring dus en koop er nooit iets, want daar krijg je spijt van.

21 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Leverings afspraken worden niet…

Leverings afspraken worden niet nagekomen. Waardeloze klantenservice, niet of slecht mee te communiceren. Telefonisch niet bereikbaar, chatmogeijkheid ook nooit bemand. Advies : geen zaken meedoen

24 listopada 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej