Excellent produit. Livraison rapide . Grand choix. Infos claires et précises pour le paiement, retour, livraison. Colis bien délivré dans le timing annoncé. Le seul petit problème etait que l'e... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooie website, alles zeer duidelijk Prachtige collectie en snelle levering De tapijt past super in mijn woonkamer! Ik ga zeker meer bestellen voor onder de zetel en in de slaapkamer
Reakcja na opinię
Ik had al een tapijt gekocht van designer treehugger en ben er zo blij mee dat ik er nog één gekocht heb. Ze zijn kleurrijk, vrolijk en van zeer goede kwaliteit. Ze was netjes ingepakt en optijd gelev... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle en vlotte levering, maar ik kreeg een tapijt in een andere kleur dan de kleur die ik had besteld. Geen 'indruk' maar echt een ANDERE kleur. Het geleverde tapijt vond ik, ondanks de andere kle... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Rugvista — Wij helpen mensen een huis te creëren waar ze van houden. Rugvista is opgericht in 2005 met een duidelijke missie en doel: wij helpen mensen een huis te creëren waar ze van houden, door het voor onze klanten eenvoudig en plezierig te maken het perfecte vloerkleed te vinden. Vanaf het begin hebben we ons gericht op het aanbieden van vloerkleden van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen, terwijl we een soepel, comfortabel en veilig winkelervaring bieden voor elke klant, zowel nieuwe als terugkerende. Vandaag zijn we trots op het feit dat we een van Europa’s toonaangevende online vloerkleedwinkels zijn, die klanten in meerdere landen bedienen en een veelzijdige collectie aanbieden die geschikt is voor elk interieur, zowel thuis als op kantoor. Onze collectie omvat meer dan 30.000 vloerkleden, van traditionele handgeknoopte Oosterse tapijten tot moderne machinaal geweven designs; elk vloerkleed wordt zorgvuldig geselecteerd om kwaliteit, duurzaamheid en tijdloos design te garanderen, zodat onze klanten bij elke bestelling met vertrouwen kunnen kopen en tevreden zijn met hun keuze. Wij geloven dat het kopen van een vloerkleed net zo plezierig moet zijn als het leven ermee: daarom bieden wij duidelijke productinformatie, gedetailleerde afbeeldingen en een intuïtieve, makkelijk te navigeren webshop. Betrouwbare levering door heel Europa, flexibele retourmogelijkheden en vriendelijke, snelle klantenservice maken de winkelervaring eenvoudig, veilig en stressvrij voor elke klant. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Malmö, Zweden, en we opereren door heel Europa; tegelijkertijd combineren wij Scandinavische designwaarden met internationale ambacht en moderne e-commerce oplossingen. Ons team werkt elke dag aan het verbeteren van onze diensten, het uitbreiden van ons assortiment en het inspireren van klanten bij hun interieur keuzes. Wij zetten ons in voor langdurige relaties met onze klanten door hoogwaardige producten, uitstekende service en een transparante, betrouwbare en voortdurend plezierige winkelervaring te bieden. Bij Rugvista helpen we onze klanten ruimtes te creëren die persoonlijk, uitnodigend en mooi zijn — één vloerkleed tegelijk.
Dane kontaktowe
Lodgatan 11, 21124, Malmö, Szwecja
- +31 20 201 8135
- info@rugvista.com
- rugvista.be
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Le lieu de livraison n’est pas certain…
Le lieu de livraison n’est pas certain J’ai demandé un point relais mais le mail de confirmation reçu indique mon adresse On verra

Perfect Experience from Start to Finish
Great experience with Rugvista from start to finish. Their customer service is excellent: friendly, responsive, and very professional.
The rug quality is outstanding and even better than expected. Shipping was fast, secure, and everything arrived in perfect condition.
Overall, a very reliable and professional company. I would definitely order from Rugvista again and highly recommend them.
Alles was correct zoals afgesproken
Alles was correct zoals afgesproken ! Zo kreeg ik bij mijn eerste bestelling de beloofde korting !
Je vous ai vu via Facebook
Je vous ai vu via Facebook, très simple d'utilisation le site le produit que je voulais parfait...
kwalitatieve en mooie lopers, zeer tevreden!
De tapijten (lopers) waren perfect in orde, netjes en tijdig geleverd. Mooie kwaliteit, goede uitleg erbij (wasvoorschriften).
Amazing carpet
Amazing carpet, the delivery have been really fast as well
Very trustworthy website to get exceptional carpets !!!
Poor quality and even worse customer…
Poor quality and even worse customer service.
From the beginning, there was a noticeable irregularity along the edge of the carpet. I initially gave Rugvista the benefit of the doubt, assuming this was a natural occuring variation. However, it has now become clear that this was not normal at all, as that same section has come loose. This is simply a defect.
What is frankly unacceptable is the way this has been handled. Despite this issue occurring well within the two-year legal warranty period under Belgian law, Rugvista has failed to take responsibility and offered a completely inadequate solution. This shows a serious lack of respect for basic consumer rights.
To make matters worse, this carpet has been used under very light conditions. I live alone, without children or pets, so there is absolutely no justification for this kind of damage. This is clearly a quality issue, not wear and tear.
I have purchased multiple carpets from Rugvista in the past without problems, which makes this experience even more disappointing. It proves that when something does go wrong, the company does not stand behind its products.
I will not be purchasing from Rugvista again. If you expect durability and proper customer support, look elsewhere.

misleading info
the announced rebate of 15% when suscribing for the newsletter did not work. Misleading information!

Heel mooi tapijt
Heel mooi tapijt. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Mooie dikke wollen kwaliteit, mooie kleuren en mooi ontwerp. Groot pluspunt ook: de snelle levering. Deze leverancier is zeker betrouwbaar.
Het tapijtje is van zeer goede…
Het tapijtje is van zeer goede kwaliteit . Echter het reinigingsmiddel is na 2 maanden nog steeds niet geleverd.

Odpowiedź od Rugvista
Correct gehandeld en het product is…
Correct gehandeld en het product is goed geleverd met een prachtig product
Tapijt voldoet aan de verwachting
Tapijt voldoet aan de verwachting.
Vlotte levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zeer tevreden.
Moeilijke zoekfunctie op mobiel… rest…
Moeilijke zoekfunctie op mobiel… rest helemaal ok!
Mon problème avec la commande résolu en…
Mon problème avec la commande résolu en très peu de temps.Merci
Belles occasions
Belles occasions! Beaux tapis déjà connus, contente d’en découvrir de nouveaux ou de nouvelles formes!
Merci
Ik had last met de betaling
Ik had last met de betaling. Betalen via Klarna gaf steeds problemen. Ben uiteindelijk opnieuw begonnen en heb dan met creditcard betaald.

Doświadczenie Trustpilot