Excellent produit. Livraison rapide . Grand choix. Infos claires et précises pour le paiement, retour, livraison. Colis bien délivré dans le timing annoncé. Le seul petit problème etait que l'e... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooie website, alles zeer duidelijk Prachtige collectie en snelle levering De tapijt past super in mijn woonkamer! Ik ga zeker meer bestellen voor onder de zetel en in de slaapkamer
Reakcja na opinię
Snelle en vlotte levering, maar ik kreeg een tapijt in een andere kleur dan de kleur die ik had besteld. Geen 'indruk' maar echt een ANDERE kleur. Het geleverde tapijt vond ik, ondanks de andere kle... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Rugvista — Wij helpen mensen een huis te creëren waar ze van houden. Rugvista is opgericht in 2005 met een duidelijke missie en doel: wij helpen mensen een huis te creëren waar ze van houden, door het voor onze klanten eenvoudig en plezierig te maken het perfecte vloerkleed te vinden. Vanaf het begin hebben we ons gericht op het aanbieden van vloerkleden van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen, terwijl we een soepel, comfortabel en veilig winkelervaring bieden voor elke klant, zowel nieuwe als terugkerende. Vandaag zijn we trots op het feit dat we een van Europa’s toonaangevende online vloerkleedwinkels zijn, die klanten in meerdere landen bedienen en een veelzijdige collectie aanbieden die geschikt is voor elk interieur, zowel thuis als op kantoor. Onze collectie omvat meer dan 30.000 vloerkleden, van traditionele handgeknoopte Oosterse tapijten tot moderne machinaal geweven designs; elk vloerkleed wordt zorgvuldig geselecteerd om kwaliteit, duurzaamheid en tijdloos design te garanderen, zodat onze klanten bij elke bestelling met vertrouwen kunnen kopen en tevreden zijn met hun keuze. Wij geloven dat het kopen van een vloerkleed net zo plezierig moet zijn als het leven ermee: daarom bieden wij duidelijke productinformatie, gedetailleerde afbeeldingen en een intuïtieve, makkelijk te navigeren webshop. Betrouwbare levering door heel Europa, flexibele retourmogelijkheden en vriendelijke, snelle klantenservice maken de winkelervaring eenvoudig, veilig en stressvrij voor elke klant. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Malmö, Zweden, en we opereren door heel Europa; tegelijkertijd combineren wij Scandinavische designwaarden met internationale ambacht en moderne e-commerce oplossingen. Ons team werkt elke dag aan het verbeteren van onze diensten, het uitbreiden van ons assortiment en het inspireren van klanten bij hun interieur keuzes. Wij zetten ons in voor langdurige relaties met onze klanten door hoogwaardige producten, uitstekende service en een transparante, betrouwbare en voortdurend plezierige winkelervaring te bieden. Bij Rugvista helpen we onze klanten ruimtes te creëren die persoonlijk, uitnodigend en mooi zijn — één vloerkleed tegelijk.
Dane kontaktowe
Lodgatan 11, 21124, Malmö, Szwecja
- +31 20 201 8135
- info@rugvista.com
- rugvista.be
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Prachtig en vlug geleverd
Overzichtelijke website met duidelijke…
Overzichtelijke website met duidelijke fotos .
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Très beau choix et je pense bon rapport…
Très beau choix et je pense bon rapport qualité/prix

Odpowiedź od Rugvista
Andere kleur geleverd dan ik had besteld.
Het geleverde tapijt vond ik, ondanks de andere kleur, ook passen met mijn interieur en ik heb daarom beslist om het tapijt te houden. Ik had geen tijd en zin om een terugzending te organiseren.

Odpowiedź od Rugvista
Het vloerkleed is zeer mooi maar het…
Het vloerkleed is zeer mooi maar het had beter gekund wat de levering betreft. Het vloerkleed was opgeplooid in plaats van opgerold waardoor het veertien dagen duurde vooraleer alle plooien er uit waren

Odpowiedź od Rugvista
Excellent rug with great quality
Excellent rug with great quality, perfect size for us, and vibrant color!

Odpowiedź od Rugvista
Très beau tapis conforme aux attentes.
Très beau tapis conforme aux attentes.
La livraison avec UPS fut catastrophique, il serai peut-être avisé de travailler avec d’autres transporteurs

Bloemen in haar haar.
Ik had al een tapijt gekocht van designer treehugger en ben er zo blij mee dat ik er nog één gekocht heb. Ze zijn kleurrijk, vrolijk en van zeer goede kwaliteit. Ze was netjes ingepakt en optijd geleverd. Bedankt Rugvista.

Odpowiedź od Rugvista
Bonjour monsieur MadameAimerais avoir le suivi de mon colis en français Merci pour votre compréhension Eric François 35 /52 4000 Liege 0477579445
Bonjour monsieur Madame
Heureux d’avoir fait cet achat auprès de votre société
Mais désolé de ne pas avoir les renseignements, ni le suivi de mon tapis en français
Bien à vous Eric Francois, rue de l’université numéro 35 boîte 52 à 4000, Liège Belgique téléphone 0477579445

Prachtige tapijten!
Mooie website, alles zeer duidelijk
Prachtige collectie en snelle levering

Prachtig tapijt
Prachtig tapijt. Volledig de stijl die ik wou. Het maakt mijn interieur tot een mooi geheel.
Doświadczenie Trustpilot