Czekałam 4 dni robocze na spakowanie przesyłki. Wszystko zostało luzem wrzucone do kartonu jak śmieci do pudła, bez ładnie bez zabezpieczenia, pogniecione tragicznie. Powinni zwolnić pracownika odpowi... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Maszynka do strzyżenia IDEENWELT
Kupiłam dwa razy maszynkę IDEENWELT do strzyżenia włosów i brody za 44,99 zł. W pierwszej, a potem w drugiej ułamała się jedna ze sprężynek trzymających ostrze, przy normalnym stosowaniu. Wskutek tego ostrze może spowodować przerwanie skóry i krwawienie przy próbie używania.
W opisie maszynki powinno być, że jest jednorazowa z taką jakością... Zdecydowanie odradzam zakup tej "maszynki".
Pięć lat temu, gdy kupiłam maszynkę tej samej firmy starczyła mi na kilka lat. Jestem rozczarowana tym, że Rossmann dołączył do klubu producentów celowo używających najgorszych części do swoich produktów.
Nigdy więcej Rossmann
Byłam sceptyczna do sklepów Hebe* (mniejszy asortyment) i zachwycona Rossmannem.
Od wielu miesięcy przekonuję się w jakim błędzie byłam.
Rossmann na Grójeckiej- puste półki, nieprzyjemne pracownice. Chcą być cwane, wciskają stare, wysuszone maskary.
Rossmann na bazarze Szembeka- identycznie. Puste półki, brak cen przy kosmetykach, cwana pani w kolorowym ubraniu wciskającą wysuszoną mascarę bo -" ktoś musi kupić te pootwierane". Wyjmie nowe gdy te otwarte ktoś naiwny kupi. Nawet 1 gwiazdką to za dużo.
W Hebe NIGDY mi się to nie przytrafiło.
Czy to w Warszawie czy na Pomorzu.
Miło, sympatycznie, dla dobra klienta.
Oglądam Waszą ostatnią reklamę
Oglądam Waszą ostatnią reklamę. Jestem bardzo tolerancyjną osobą ale to normalne prawie jak pedofilia. Wy jesteście normalni?
Tak głupjej iżenójącej reklamy z sarom…
Tak głupjej iżenójącej reklamy z sarom jemes jeszcze niebyło pokazóje krocze
i tłuściutki zadek jakim krmem go wyszczuplić izdezynfekować krocze?
Nic nie warte produkty
Zakupiłam jednorazowe paznokcie w Rossman i jestem rozczarowana jakością produktu który pozostawia same rozczarowanie. Nie wytrzymały nawet paru godzin! Zwykle kupuję takie artykyły w chińskim markecie za mniej niż połowę ceny jak w Rossmanie i na dodatek są o wiele lepszej jakości!
Jak można promować niezdrowy tryb życia…
Jak można promować niezdrowy tryb życia i nadwagę zagrażającą zdrowiu człowieka??
Jak można pokazywać takie reklamy w telewizji robiąc wodę z mózgu młodych ludzi?
Obrzydliwość. Na coś takiego powinien byc paragraf.
Co za idiotyczna firma
Co za idiotyczna firma. Czekałem na Połączenie 13 minut, wysłuchując, że jestem pierwszy w kolejce aż głos zamilkł i nic.
Drugi raz zamawiając online dostałam…
Drugi raz zamawiając online dostałam korektor nr 5 a nie 1. W obu przypadkach powinno być 1.
Zwrot towaru odrzucony ponieważ produkt…
Zwrot towaru odrzucony ponieważ produkt jak każdy inny w tym sklepie nie miał foli. Także proszę zwrócić zawsze uwagę czy produkt ma folię bo wątpię żeby taki się znalazł na stanie, a niestety przy zworcie się usłyszy że wiedzą o tym że te produkty nie mają foli no ale żeby zwrócić to już muszą mieć !
Z obsługą nie ma tragedii ale z…
Z obsługą nie ma tragedii ale z jakością już gorzej. # razy kupowałem tu perfumy - raz CK Obsession, raz Boss Bottled i raz Boss Selection. Za każdym razem zapachy różnią się od oryginału kupionego w Hebe Douglasie czy Sephorze. Do tego wytrzymują 2 godziny i zapach znika. Zdecydowanie jakies tandetne podrobki albo towar nawet nie drugiego a trzeciego sortu. Zamawiałem z Notino tez nie było problemu. Zdecydowanie odradzam zakup perfum tutaj.
Sprzedają towar którego nie mają na…
Sprzedają towar którego nie mają na stanie,potrzebowali 3 dni,żeby się o tym zorientować,nigdy więcej zakupów on-line ,nie polecam
Bardzo miła obsługa i , zawsze pomocne Panie doradzą jak ktoś jest w potrzebie polecam Rossmann Sosnowiec na Modrzejowska
To miejsce zdecydowanie nie nadaje się…
To miejsce zdecydowanie nie nadaje się do robienia zakupów. Obsługa jest bardzo nieprzyjemna, a jakość obsługi klienta w oddziale pozostawia wiele do życzenia. Pracownicy są bronieni, mimo że ich prawa są łamane w miejscu pracy. Brak szacunku dla klientów jest tu na porządku dziennym – nie tylko nie otrzymuje się fachowej pomocy, ale także nie podejmuje się żadnych działań w celu poprawy sytuacji. Banda nierobów i niemiłych ludzi dookoła. To miejsce znalazło się na mojej czarnej liście – kosmetyki można kupić wszędzie, więc zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.
Bardzo nie mila obsługa w sklepie…
Bardzo nie mila obsługa w sklepie Rossman w galerii. Brak testera perfum i tłumaczenie, że klienci ukradli. Zwracanie uwagi klientce krzykiem na cały sklep. Porażka.
Rossmann sprzedaje karty prezentowe
Rossmann na Podkarpaciu sprzedaje karty prezentowe. Fajny pomysł na święta, niestety, karta nie świąteczna i nawet kopert do niej nie dodają. Niewiadomo jak taki format zapakować. Na kartach prezentowych robi się duży utarg, a Rossmann tego nie odkrył. Nie polecam!
nieterminowa realizacja
Obiecywany termin realizacji - można o nim zapomnieć. Zamówienie leży bez podjętej realizacji, choć powinno być dziś doręczone do paczkomatu.
Lepiej wybrać inny sklep do zakupów online.
Najgorszy serwis
Zamowilam produkt i za niego zaplacilam, oczekujac na dostawe. To mial byc prezent na swieta!!! Rossman czekal zebym potwierdzila zakup, jakby sam fakt spedzenia godziny na ich stronie i zaplaty za produkty nie byl wystarczajacy. Anulowali i tyle, to ostatni raz kiedy robie tam zakupy.
masakra
masakra, nie można zwrócić produktu w najbliższym sklepie, tylko trzeba zapierdzielać do tego, w którym się kupiło. kpina z klienta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jestem bardzo niezadowolona z obsługi…
Jestem bardzo niezadowolona z obsługi Rossmana. Zamówiłam karmę dla moich kotów. Pomylono moje zamówienie i zamiast droższej karmy dostałam 8 puszek tańszej z tej samej firmy. A żeby to zareklamować muszę tachać te puszki do najbliższego Rossmana i je reklamować. To chyba nie po to zamawiałam je do odbioru w paczkomacie. I to niestety nie jest pierwszy raz z taką pomyłką ręce opadają. Nie polecam zamawiać nic online.
Nie polecam, podczas zakupów pytałam czy są zwroty, kupiłam kapcie na prezent, tak są dostałam odpowiedź, ale nie powiedzieli że mają swój termin 7 dni, nie ma żadnego plakatu na sklepie na ten temat.