Mam wrażliwą i bardzo delikatną cerę. W ciągu całego swojego życia wypróbowałam niezliczona ilość kosmetyków, od tych tanich drogeryjnych po te od kosmetologa za wysokie pieniądze. Nic nie działa tak... Zobacz więcej
U mnie dokładnie ta sama sytuacja co u reszty osób opisujących swój problem z tą firmą. Zamówienie złożone w kwietniu do dzisiaj go nie otrzymałam. Na moje wiadomości odpowiedź, że to problem z przewo... Zobacz więcej
Jedna z niewielu marek skincare
Jedna z niewielu marek skincare, po której naprawdę widzę różnicę na skórze. Zamówiłam początkowo przez reklamę i byłam sceptycznie nastawiona, ale po kilku tygodniach używania skóra jest dużo spokojnjjesza i ładniejsza. Ogromny plus też za traktowanie klienta i bardzo dopracowane składy produktów.
Super porządna marka
Super porządna marka, wysyłka szybka, bardzo fajne i niecodzienne opakowania, a do tego wszystkiego produkty bardzo wysokiej jakości
Ponad 2 miesiące czekam na realizację…
Ponad 2 miesiące czekam na realizację zamówienia, bardzo trudny kontakt ze sklepem. Nie odpowiadają na maile ani na wiadomosci albo odpowiadają zdawkowo po długim czasie
18 dni bez wysylki
Produkty moze i dobre ale zlozylam zamowienie 18! dni temu i nie jest ono nadal nadano. Obsluga odpisala jeden raz ze sprawdzi i cisza. To jest moje drugie zamowienie ale jak patrze to pierwsze tez dlugo nie wysylali ale nie prawe 3 tygodni. Juz nie wiem czy to skam czy co tam sie dzieje.
Zamówienie złożyłam w kwietniu
Zamówienie złożyłam w kwietniu, w dalszym ciągu nie otrzymałam przesyłki. Pisałam w tej sprawie z P. Krzysztofem. Sprawa miała być wyjaśniona. Brak przesyłki i brak 100 zł na koncie. Nie polecam.
Naturalne kosmetyki,które naprawdę…
Naturalne kosmetyki,które naprawdę działają. Krem z ceramidami i serum z witaminą C to must-have w mojej pielęgnacji. Polecam w 💯%
Moje pierwsze zamówienie i jestem…
Moje pierwsze zamówienie i jestem baaaaaaaardzo zadowolona 🥰 Polecam kosmetyki Nuuni są rewelacyjne - niesamowita jakość i bardzo szybkie rezultaty widoczne gołym okiem
Rewelacyjne opakowania
Rewelacyjne opakowania, które od razu przykuły moją uwagę, a środek jeszcze lepszy. Bardzo szybka i sprawna obsługa. Polecam
Jednym slowem
Jednym slowem - super. Bardzo lubie tonic zakupybu nuuni. Produkty wysokiej jakosci
Obsługa się spisała
Obsługa się spisała, paczkę otrzymałam zgodnie z planem - w komplecie i na czas. Zakupy bardzo udane ☺️
Wasze kosmetyki to moje odkrycie roku
Wasze kosmetyki to moje odkrycie roku! 🥰 jakby stworzone dla mojej skóry 😁 Polecam.
NUUNI to marka
NUUNI to marka, ktora zdecydowanie mocno wyroznia się na polskim i nie tylko, rynku do pielęgnacji. Produkty są delikatne, ale jednocześnie bardzo skuteczne. Uwielbiam w nich to, że formuly są oparte na naturalnych sklanikach, a dodatkowo że nie mają zapachów, co sprawia że skóra jest nawilżona, promienna i odżywiona. Produkty są lekkie, nie zatykają porów, co jest idealnym rozwiązaniem dla mojej wrażliwej i skłonnej do wypryskow skóry. Dodatkowym, ogromnym plusem są estetyczne opakowania i przystepne ceny! Zdecydowanie polecam NUUNI każdemu, kto szuka skutecznej, a jednocześnie delikatnej pielęgnacji! 😊❤️
Proces składania zamówienia był bardzo…
Proces składania zamówienia był bardzo łatwy, nie było żadnych problemów z towarem, a dostawa była szybka. Koncentracja na kliencie na wysokim poziomie.
Zamawiam juz 3 raz
Zamawiam juz 3 raz - wszystko ok Czas dostarczenia od 2 do 3 dni od zamówienia. Jestem zadowolona. Produkty mi pasuja i bardzo często są fajne promocje
Świetne kosmetyki w dobrej cenie
Świetne kosmetyki w dobrej cenie, które pomogły mi przywrócić moją skórę po długim czasie do dobrego stanu. Uwielbiam i polecam. 💜
Produkty najwyzszej jakosci 💯
Produkty najwyzszej jakosci 💯
Zawsze mozna liczyc na porade w sprawie pielegnacji. Zamowienia realizowane bardzo szybko. Paczki starannie zapakowane. Polecam i jeszcze raz polecam! 👍
Naprawdę dobre produkty
Naprawdę dobre produkty
Mam trudna cerę, a te produkty w pełni spełniają moje wymagania
Polecam, bardzo szybka wysyłka. Zamawiałam już kilka razy i zawsze bez żadnego problemu. Bardzo polecam!
Kosmetyki mają bardzo dobre składy i…
Kosmetyki mają bardzo dobre składy i działanie, czekam na następne produkty - szczególnie coś pod oczy! Szybka wysyłka.