Banner for Rosendahl.com

Rosendahl.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 2 z 5

Bis zur Lieferoption war eigentlich alles in Ordnung. Aber dann zehn Euro für eine Lieferung nach Hause? Alternativ 20 Minuten Autofahrt zu einem Media-Markt, um das ganze dort abzuholen? Fühlt sich... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Synes der var få anmeldelser, men var inde på Kay Bojesen Denmarks Facebook side, som henviste til Rosendahl.com, som bekræftede at det var det eneste sted man kunne købe toget. Er på ingen måde bleve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds med hele forløbet.Bestilte en fin Kay bojesen fugl, Super hurtig levering og varen var pakket flot og forsvarligt ind. Super god support fra medarbejder inde hos jer, da en af t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, fin vara. Jag hittade ett fint födelsedagståg på denna hemsida, men kände mig osugen på att beställa pga alla negativa kommentarer om bolaget. Bestämde mig tillslut att prova, och allt... Zobacz więcej

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Usługi wyposażenia wnętrz
  3. Producent ceramiki

O Rosendahl.com

Napisane przez firmę

8 ikoniske brands. Skabt til at blive brugt. Design til livet.

Rosendahl Design Group er hjemsted for otte ikoniske brands, der omfavner dansk designarv på hver deres måde. 🎀 Vores brands er skabt til at følge livet – fra hverdagens små øjeblikke til de store begivenheder, vi husker. 💐

Brands du kan finde hos Rosendahl Design Group:

• 🎨 Bjørn Wiinblad
  • 🕰️ Arne Jacobsen Clocks

Besøg Rosendahl her

Fra designikon til familiefavorit 🩷

Hos Rosendahl Design Group samler vi nogle af de stærkeste fortællinger i dansk design. 🎉 Fra ikoniske klassikere med dybe rødder i designhistorien til moderne designs, der sætter deres præg på nutidens hjem. 🍽️🥂

Vi tror på design af høj kvalitet, der gør en forskel i hverdagen. Det er design, der tåler at blive brugt og betragtet – igen og igen. 🩷

Gave til dig

Napisane przez firmę

Få en JUNA shopper ved køb for min. 499 kr.
Få en gratis Twist shopper fra JUNA med ved køb for minimum 499 kr. 🌸 Shop og få din fine gave nu. 🎁🌸 https://www.rosendahl.com/da/dk Gælder til og med den 16. september 2026 eller så længe lager haves. Udvalgte varer undtaget. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

108 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 70

Napisz recenzję

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Caroline fra Rosendahl.com

Oceniono na 1 z 5

Min søde svigermor havde købt en gave…

Min søde svigermor havde købt en gave til mig hos Rosendahl – en Kähler Astro-figur, som jeg længe havde ønsket mig. Figuren havde en helt særlig betydning, da den forestiller min kærestes stjernetegn (hendes søn), og tanken bag gaven gjorde den ekstra personlig.

Desværre blev figuren leveret ødelagt. Om skaden er sket under fragten eller tidligere, ved vi ikke, men det kan selvfølgelig ske. Det, der skuffer, er måden sagen efterfølgende er blevet håndteret på.

Min svigermor har gjort alt det rigtige. Hun har kontaktet kundeservice flere gange for at få hjælp, men har ikke fået nogen respons. Til sidst følte hun sig nødsaget til at give mig gaven, præcis som hun havde modtaget den – ødelagt.

Det gjorde mig faktisk lidt trist på hendes vegne. Når man giver en gave, skal det være en glædelig oplevelse, og i stedet stod hun nærmest og undskyldte for en situation, som hun slet ikke selv var skyld i.

Derfor er jeg oprigtigt skuffet. Rosendahl er et dansk brand, jeg har kendt og haft stor respekt for siden min barndom, og netop derfor havde jeg forventet en langt bedre kundeservice. Fejl kan ske, men den manglende hjælp og kommunikation er svær at forstå.

Jeg håber, I vil tage denne kritik til jer. Det handler ikke kun om en ødelagt figur, men om den oplevelse, I efterlader hos de kunder, der faktisk har valgt at handle hos jer.

18 lipca 2026

Odpowiedź od Rosendahl.com

Det er jeg virkelig ked af at læse. Jeg forstår godt din skuffelse – og også at det har været en trist oplevelse for din svigermor, når hun netop havde valgt en gave med så særlig en betydning for dig.

Jeg har været i dialog med vores kundeservice for at undersøge, hvad der er sket. Desværre kan vi ikke finde frem til sagen ud fra oplysningerne i anmeldelsen, da vi hverken har ordrenummer eller din svigermors navn.

Vil du derfor bede din svigermor kontakte os igen på webshop@rdg.dk med ordrenummeret og gerne henvise til denne anmeldelse? Så vil vi meget gerne se nærmere på sagen og finde en god løsning.

Oceniono na 3 z 5

GLS in Spain is terrible

You are working with delivery company GLS. They are the worst in Spain. They NEVER NEVER NEVER deliver the merchandise to my house. According them they delivered it to a pizza place that is closed for 4 months. I lost again valiable time and energy to get my merchandise. They have no contact number in Spain. A mess.

Odpowiedź od Rosendahl.com

I completely understand your frustration. Having to spend so much time and effort just to receive your order is certainly not the delivery experience we want for our customers, and I’m sorry to hear about the difficulties you’ve had with GLS in Spain.

Thank you for sharing your experience with us. We take feedback about our delivery partners seriously and will make sure your comments are passed on internally.

Best regards
Caroline from Rosendahl.com

Oceniono na 5 z 5

Bojesens födelsedagståg ska alla…

Bojesens födelsedagståg ska alla barnbarn och barnbarnsbarn ha det ser jag till

Tusen tack för de 5 stjärnorna! 🙏
Så fint att höra att Bojesens födelsedagståg får bli en tradition som följer både barnbarn och barnbarnsbarn genom många födelsedagar ❤️

Bästa hälsningar
Caroline från Rosendahl.com

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, Ware in bester Qualität!

Vielen Dank für die 5 Sterne! 🙏
Es freut uns sehr, dass Sie mit der schnellen Lieferung und der Qualität Ihrer Ware zufrieden sind.

Beste Grüße
Caroline von Rosendahl.com

Oceniono na 5 z 5

Varene kom raskt og ingen skader

Varene kom raskt og ingen skader. Veldig fornøyd ❣️

2 lipca 2026

Tusen takk for de 5 stjernene! 🙏
Så hyggelig å høre at varene kom raskt og trygt frem, og at du er så fornøyd.

De beste hilsener
Caroline

Rosendahl Grand cru termokande

Min hustru fik en sort Rosendahl Grand Cru Termokande i jubilæumsgave, der holdt "proppen" op med at virke efter 1,5-2 år, vi købte siden en ny termokande (mintgrøn) hvor "proppen" nu også er stoppet med at fungere. Ved kontakt til Rosendahl henviser de til forretningen hvor kanden er købt.....vi ved da ikke hvor hustruens kolleger har købt termokanden. Kære Rosendahl, stå ved jeres ansvar og hjælp os med at få byttet de dårlige propper. Og nej, 2 timer i kogende vand løser ikke jeres produktionsfejl
Fantastisk, I forstår vores vores frustration over jeres møgpropper men gider ikke hjælpe os....gid jeg kunne give jer 0 stjerner

26 czerwca 2026

Odpowiedź od Rosendahl.com

Det lyder som en rigtig frustrerende oplevelse, og jeg forstår godt, at det er utilfredsstillende, når I har oplevet det samme problem med to termokander.

Jeg kan også godt forstå, at det er svært at henvende sig til den oprindelige forhandler, når termokanden var en gave, og I ikke ved, hvor den er købt.

Grunden til, at vi henviser til forhandleren, er, at det er den butik, der har solgt produktet, som står for håndteringen af reklamationer. Derfor har vi desværre ikke mulighed for at ombytte eller reklamationsbehandle produkter, der ikke er købt på Rosendahl.com.

Hvis I på et tidspunkt finder ud af, hvor termokanden er købt, vil vi meget gerne hjælpe forhandleren med at finde en god løsning, hvis der bliver behov for det.

Rosendal Gran Cru…el kedel

Har i gave fået en Rosendal Gran Cru elkedel. Brugt i 9 dage,og låget er røget af 3 gange, alle 3 gange når jeg vil bruge det sidste vand, bunden op, men når låget smutter af, kommer rest vandet meget hurtigt ud, hvilket resulterer i farlige situationer.
Købt hos Imerco, som afviste klagen, jeg kan ikke bevise situationen eller at låget er korrekt lukket, de kunne dog ikke fortælle, hvordan jeg skulle kunne bevise dette!
Bruges ca 10 gange pr dag, periodisk uheld.

18 czerwca 2026

Odpowiedź od Rosendahl.com

Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, og jeg forstår godt din frustration. Når låget smutter af under hældning, kan det naturligvis skabe nogle ubehagelige situationer.

Jeg kan se, at elkedlen er købt hos Imerco og dermed ikke på Rosendahl.com. Derfor er det også den forhandler, der har solgt produktet, som skal håndtere en eventuel reklamation. Du har altså gjort det helt rigtige ved at henvende dig til dem.

Jeg kan samtidig godt forstå, at det er irriterende at skulle tage fat i sagen igen, når du allerede har været i dialog med butikken.

Når det er sagt, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe, hvis vi kan. Jeg har talt med vores kundeservice, som meget gerne vil tage en dialog med Imerco og se nærmere på sagen. Det kræver dog, at du henvender dig til dem igen, så sagen kan genoptages.

Jeg håber, at I sammen kan finde en god løsning.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og sikker levering.

Hurtig og sikker levering.
Varen intakt

12 czerwca 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os at høre, at der blev passet godt på dit køb under leveringen og at du modtog det hurtigt.

Julie / Rosendahl.com

Fuglen var uden fejl

Fuglen var uden fejl, denne gang derfor 5 stjerne

8 czerwca 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os, at du denne gang har modtaget en fugl, som levede op til forventningerne.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og figuren er i god…

Hurtig levering og figuren er i god kvalitet

22 maja 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af figuren.

Oceniono na 5 z 5

Nemt og hurtigt at bestille varer fra…

Nemt og hurtigt at bestille varer fra hjemmesiden og hurtig levering af de ønskede varer :-)

12 maja 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os at høre, at du oplevede det som både nemt at bestille og hurtigt at få leveret dine varer.

Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds med hele forløbet.

Super god support fra medarbejder inde hos jer, da en af tingene skulle retur,for at få ny Kay Bojesen figur. Figuren blev sendt hurtigt, da jeg havde sendt den anden figur retur.
Kan kun anbefale køb hos Rosendahl design ☺️

Christian

Mvh. Christian.

8 maja 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med hele forløbet – fra levering og indpakning til support og ombytning af din Kay Bojesen-figur.

Det er især dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med kontakten til vores medarbejder – det skal jeg selvfølgelig nok give videre 😊

Og tusind tak for din anbefaling, det sætter vi virkelig stor pris på ☺️

Min varmeste anbefaling

Super hurtig 🚚 2 dage fra bestilling til levering.
Alt godt 😊

29 kwietnia 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og din varme anbefaling 🙏
Det glæder os at høre, at leveringen levede op til forventningerne.

Rigtig fine varer

Rigtig fine varer, somhurtig bliver leveret

21 kwietnia 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både varerne og leveringen.

Effektiv og hurtig

Hurtig og effektiv ordrehåndtering

11 kwietnia 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv ordrebehandling.

10 ud af 10. Kan varmt anbefales

Var skeptisk i starten. Men alt i alt super god service.

Super hurtig levering og varen var pakket flot og forsvarligt ind. Jeg købte en sangfugl derinde (forudbestilte den faktisk) og da varen kom hjem var det hele som det skulle være.
Har allerede lagt endnu en ordre.

6 marca 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og din anbefaling 🙏
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering, indpakning og din forudbestilling.

Og hvor er det dejligt, at du allerede har lagt endnu en ordre – det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefale at købe herfra

Har modtaget 4 story birds, hvoraf de 3 er defekte. I svarer ikke på mine mails!
Jeg ønsker selvfølgelig handling snarest!

4 marca 2026

Hej Nina

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Alle Kay Bojesen-figurer, herunder Story Birds, bliver skabt med stor omhu og er håndlavede fra den første formgivning til det sidste lag maling. De mange processer bæres af dygtige menneskehænder, og derfor kan der forekomme små variationer og naturlige afvigelser undervejs. Produkterne gennemgår naturligvis en kvalitetskontrol, men da der er tale om håndværk, vil hvert produkt have sine egne unikke kendetegn – og i sjældne tilfælde kan en mindre fejl desværre slippe igennem kontrollen.

Vi identificerede for nylig nogle udfordringer med Story Birds og valgte derfor midlertidigt at trække dem tilbage fra butikkerne for en ekstra kvalitetskontrol. Det gjorde vi for at sikre, at de lever op til vores standarder, inden de igen blev sendt ud.

Det er derfor virkelig ærgerligt, at du har modtaget tre fugle, som ikke lever op til den vanlige kvalitet, og det vil jeg gerne beklage mange gange.

Jeg kan se, at vores kundeservice har svaret på dine mails både den 17. og den 24. februar, så det lyder meget mærkeligt, at du ikke har modtaget disse svar. Jeg kan også forstå på min kollega, at hun på SoMe – hvor du også har henvendt dig – har bedt dig sende dit telefonnummer, så vi kan finde en god løsning sammen. Det må du meget gerne sende til hende, så vi kan hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Anna / Rosendahl.com

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej