Rosemunde Copenhagen Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Jeg er generelt vild med Rosemundes lækre silkeundertrøjer, som er noget af det lækreste tøj, man kan have på. Desværre er deres retur-politik helt på månen og meget dyr. Havde jeg læst ordenligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastik tøj af god kvalitet og design. Har jeres tøj i mange forskellige farver og modeller. En ting jeg kunne ønske bliver forbedret er jeres hjemmeside: flere søge og filter muligheder og bedre fl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Das sind einfach unglaublich schöne und praktische Shirts. Sehr angenehmes Material und ziemlich formstabil auch wenn man sie länger trägt. Leider waren sie in dieser Form, Farbe und Größe bei meinem... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

The lace tops are wonderful. They stay good for a long time. I don't like the promotions on your website. You offer a great promotion but if you look to the size you want, the promotion disappears.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Rosemunde Copenhagen er elegant og feminint tøj til kvinder. Hos rosemunde.dk kan du finde alt fra de ikoniske silketoppe, klassiske suits, flotte silkekjoler og de populære cashmere cardigans. Lækre materialer og holdbare kvaliteter er kendetegnende for kollektionerne for at opfylde missionen: A luxury feeling - every day

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Fine produkter og driftsikker levering

Rosemunde leverer generelt bestilte varer hurtigt og præcist. Let håndtering af evt. returforsendelse.

Varerne er altid i orden. (Men det ville dog være dejligt, hvis mærkerne i nakken hvor også størrelse fremgår kunne laves, så de ikke kradser/kan tages af uden besvær).

9 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en bluse og den er helt…

Jeg købte en bluse og den er helt vidunderlig blød og har en meget smuk facon 🥰
Super service og hurtig fragt 👌🏻❤️

10 czerwca 2023

Kære Pia,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores produkt og shop.

Vi sætter pris på din positive feedback, og hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, er vi altid klar til at assistere dig. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Venlig hilsen,

Schlechte Qualität

Hübsche Sachen, sehr schlechte Qualität

8 maja 2023

Sehr geehrter Kunde,

Wir schätzen Ihr Feedback und werden es nutzen, um unseren Service in Zukunft zu verbessern.

Oceniono na 1 z 5

Habe 17 Euro für eine Rücksendung…

Habe 17 Euro für eine Rücksendung zahlen müssen, da Rosamunde die Kosten nicht übernimmt.
Trotz korrekter Adress-Angabe konnte die Post die Adresse nicht ausfindig machen, also ging Paket wieder an mich zurück, kostete nochmal 10 Euro.
Kundendienst von Rosemunde hatte eine unfreundliche Egalhaltung, nach dem Motto ist doch mein Problem. Daher bestelle ich dort nie wieder.

15 marca 2023

Sehr geehrter Kunde,

Es tut uns leid zu hören, dass Sie eine negative Erfahrung mit unserem Online-Shop gemacht haben. Wir verstehen, dass Rücksendungen frustrierend sein können, und wir entschuldigen uns für etwaige Unannehmlichkeiten, die durch unsere Rücksendungsrichtlinie verursacht wurden. Leider übernehmen wir die Kosten für die Rücksendung nicht, wie in unseren Geschäftsbedingungen angegeben.

In Bezug auf das Adressproblem möchten wir Ihnen versichern, dass wir immer die Adressinformationen unserer Kunden vor dem Versand des Pakets überprüfen. Wir entschuldigen uns für etwaige Missverständnisse und werden diesen Vorfall weiter untersuchen, um ähnliche Vorfälle in Zukunft zu vermeiden.

Wir bedauern auch, dass Sie eine unangenehme Erfahrung mit unserem Kundenservice-Team gemacht haben. Wir nehmen alle Kundenfeedbacks ernst und werden diesen Vorfall untersuchen, um sicherzustellen, dass unser Team jederzeit freundlichen und hilfsbereiten Service bietet.

Zu hohe Rücksendungskosten

Ich frage mich wie man ein online Shop betreiben will ohne freie Rücksendungskosten! Ich finde die Modelle sehr schön, aber wenn man sich schon die Kosten eines Geschäfts sparen will, muss die Kundin Doch die Möglichkeit haben kostenlos zurückzusenden! Aber da sind sie stur! Ich musste ca 17 € für eine Versicherte Sendung nach Dänemark bezahlen! Das macht man nur ein Mal!
Deshalb muss ich leider darauf verzichten das online Shop von Rosemunde zu nutzen!
Ansonsten ist der kundenservice sehr freundlich , aber die können nichts machen . Schade um die schöne Mode!
Ich schreibe diese Rezension in der Hoffnung dazu beizutragen dass die Firma ihre Versandpolitik bessert!

12 lutego 2023

Oceniono na 1 z 5

Julegave på black friday - ingen returmuligheder

Jeg købte julegave på black friday (en cardigan) på rodemunde.dk. Denne skulle dog returneres, da modtageren af gaven mente, den var for lille (deres cariganner er generelt meget små, og bestemt ikke størrelsessvarende). Dette var over de 30 dages returret, da det naturligt var efter jul, hvorfor jeg kontaktede Rosemundes kundeservice, om der ikke måtte gælde forlænget returret ifm. black friday. Jeg blev informeret, at dette først gjaldt fra den 1. december. Et kæmpe scam!

Så lad være med at købe julegaven fra Rosemunde på black friday!

11 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Køb ikke julegaver til BlackFriday på rosemunde.dk

Jeg købte en cardigan på rosemunde.dk til Black Friday. Det skulle være en julegave. Den blev afhentet på posthuset 26/11 og givet i julegave 24/12. Da cardiganen er meget lille af størrelse, skulle den såmænd bare byttes til en større størrelse. Men det var for sent - de 30 dages returret var overskredet, da vi kom om på den anden side af jul, og modtageren meddelte mig, at den var for lille.

Ergo: køb ikke julegaven på rosemunde.dk til Black Friday (eller sørg for ikke at afhente pakken med det samme, da de 30 dage løber fra den dag, du henter pakke på posthus), da du ikke når at bytte til en anden størrelse, før de 30 dage gået. Dårlig kundeservice og sidste gang jeg køber dér.

4 stycznia 2023

Drop webshoppen

Drop webshoppen - retur er besværligt og dyrt. Du kan kun sende "pakkepost-dør erhverv", så en alm. pakke koster næsten 100,- at returnere. Dårlig service, som holder mig væk fremover. Jeg beholder varen, da det ikke kan svare sig at returnere - god forretning for dem....

10 grudnia 2022

Ikke tilfreds med Rosemundes webshop

Bestilte en del varer på udsalg. Da jeg af erfaring ved at Rosemundes størrelser er meget svingende, bestilte jeg flere størrelser af nogle af varerne. En del toppe var dog så små i størrelsen at jeg, som bruger alm. størrelse M, oplevede at selv str. L i flere af modellerne var for lille. Øv.
En del varer skal sendes retur og man skal så selv købe returfragten. Rosemunde tilbyder ikke at man kan købe en label, som langt de fleste webshops ellers gør. Det bliver jo megadyrt i fragt. Mere øv!
Kan ellers godt lide Rosemundes ting men det er sidste gang jeg handler på deres egen webshop.

6 października 2022
Oceniono na 2 z 5

Har i julegave fået en Rosemunde…

Har i julegave fået en Rosemunde cardigan i 40% lyocell, 30% silke og 30% polyester.
Den fnugler helt vild, så der sidder små totter allevegne. Brugt 3 gange og ikke engang vasket endnu. Super ærgerligt, da jeg ikke tænker at den har været helt billig 😢

21 stycznia 2022

Returnering af bluse :(

Har fået den skønnest top fra min kæreste i julegave.
Desværre var størrelsen bare for lille.
Hvilket betød , at jeg skulle sende den retur.
Bestille retur for 65kr . Da pakkenposen har den strørrelse den har og de fra kundeservice hos Rosemunde, anbefalet at jeg skulle bestille med tracking. Derfor prisen på 65kr .
Inden i har jeg skrevet på retur seddel. At jeg gerne vil have den i en størrelse 38.
Har pakket den i den pakkepose den kom i. Men den lille pose som var udenom blusen fik vi ikke lagt med i.
Da min kæreste naturligvis har pakket den fint ind i gave papir til jule aften .
Dette resultere i , at de trækker 50kr fordi den ikke er med og vil derfor ikke heller ikke sende en større størrelse retur
Min kæreste får sit beløb retur. Men med Minus 50kr .
Så nu sidder jeg bare med ret øv oplevelse. Har ingen bluse. Som endelig bare skulle havde været en større størrelse.
Plus jeg har betalt 115kr for ingen ting…

Og kan godt være det er noget i arbejder på hos Rosemunde. Men er intet der hjælper mig her og nu

28 grudnia 2021

Kære Kirstine
Vores kunderservice vil kontakte dig privat.
Mvh Rosemunde

Dårlig returneringspolitik og service

Jeg købte et Barbara Kristoffersen joggingsæt over deres webshop. Da jeg prøvede bukserne på, var de gennemsigtige. Derfor ville jeg naturligvis ikke beholde dem. De syntes ikke, at det var grund nok til en reklamation, så jeg skulle selv betale returfragten. Det SKULLE sendes med erhvervsfragt, og det var mega dyrt. Dårlig oplevelse :(

10 maja 2021

Odpowiedź od Rosemunde Copenhagen

Hej Alma, bukserne er blevet tjekket grundigt, og de er ikke gennemsigtige ved almindeligt brug. Man er naturligvis altid velkommen til at returnere en vare, og her anbefaler vi, at det gøres med fragt, der kan trackes. Mvh Rosemunde

Elendig returneringpolitik

Denne web butik har en elendig returneringsservice. Ingen returlabel, dyr returnering og varerne leveres i meget skrøbelig plast indpakning og så forlanges 50 kr hvis posen får en lille rift. Det er stort set umuligt at tage varen ud af posen uden det kan ses.
Vil slet ikke anbefale at handle her.

19 lutego 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej