Firma nie kontroluje swoich ekip sprzątających, zostawiłem kamizelkę w apartamencie, zadzwoniłem 2godz po wyjeździe i okazało sie ze nikt jej nie znalazł. Mają złodzieja wśród swoich pracowników. Poza... Zobacz więcej
P przyjechaniu na miejsce okazało się że jest brak miejsca parkingowego . Przez 3 godziny na infolinii uzyskiwałem sprzeczne informacje co mam zrobić . Na koniec usłyszałem że mogę sobie zaparkować sa... Zobacz więcej
Mieliśmy przyjemność gościć w apartamencie w Warszawie koło stadionu Narodowego. Dodam że dużo podróżujemy ale tym razem byliśmy bardzo , bardzo zadowoleni. Mieszkanie w pięknym stylu , bardzo dobrze... Zobacz więcej
Mieszkanie z którego skorzystałam znajduje sie w Warszawie, wynajęłam je razem z synem na 1,5 miesiąca. Mieszkanie położone na Ursynowie, nowe budownictwo, dla mnie najważniejsze że miałam blisko do s... Zobacz więcej
Pierwszy raz korzystałem z tego pośrednika noclegi-renters. Wszystko wporzadku. Kontakt przez infolinię ale nie jest to problematyczne. Jasna instrukcja jak wejść do apartamentu gdzie klucze zostawione. Jeszcze nie raz skorzystam z usług pośrednika. Polecam

Odpowiedź od Renters
Bardzo wygodny apartament dla dwojga pełen komfort. Czyściutko w pełni wyposażony .
Miło byliśmy zaskoczeni wygodne spanie i miejsce wypoczynku.
Do tego lokal położony w środkowej części Karpacza w bardzo cichej okolicy no i przede wszystkim blisko do szlaków i wyciągu. Polecamy i z chęcią wrócimy.

Odpowiedź od Renters
Wrocław blisko zoo. Lokalizacja idealna na zwiedzanie z dzieckiem i zoo i centrum Wrocławia. Wszystko co potrzebne na miejscu w apartamencie. Miejsce parkingowe dostępne i bezpieczne. Jedyny minus tv z poprzedniej epoki bez szans na striming i obejrzenie czegokolwiek poza Mango TV.

Odpowiedź od Renters
Apartament luksusowy i w pięknej lokalizacji. Wyposażenie spełniające wymogi.
Cena adekwatna to standardu.
Polecam ;)

Odpowiedź od Renters
Apartament czysty, przestronny, bardzo dobrze wyposażony, blisko deptaku i centrum miasta

Odpowiedź od Renters
Apartament zgodny z opisem i zdjęciami, widoki jeszcze lepsze niż na zdjęciach, czysty, zadbany i bardzo dobrze wyposażony

Odpowiedź od Renters
Kolejny świetny weekend w Krakowie.
Apartamentu od renters.pl to najwyższa klasa.
Gorąco polecam

Odpowiedź od Renters
Apartament prezentuje się nowocześnie i jest dobrze zlokalizowany, jednak pobyt pozostawił mieszane odczucia. Cena jest zdecydowanie wygórowana w stosunku do oferowanych warunków. Największym rozczarowaniem okazała się łazienka – bardzo mała i z nieprzyjemnym zapachem, co znacznie obniża komfort korzystania. Dodatkowym utrudnieniem jest fakt, że apartament znajduje się na czwartym piętrze w budynku bez windy, co bywa uciążliwe przy bagażach czy codziennym wchodzeniu.
Podsumowując – mimo kilku pozytywnych stron, stosunek jakości do ceny nie wypada korzystnie, a warunki mogą być niewygodne dla wielu gości.

Odpowiedź od Renters
Apartament jest świetnie usytuowany. Blisko do promenady i plaży. Dodatkowym plusem dla zmotoryzowanych jest miejsce parkingowe w podziemnym garażu. W zasięgu kilkudziesięciu metrów są restauracje i kawiarnie. Rano blisko po świeże bułeczki. Sam apartament znajduje się na parterze. Posiada ogromny taras. W salonie mamy również dużo przestrzeni i miejsca, wygodny narożnik , duży dobrej jakości telewizor, szybkie Wi-fi. Wyposażenie kuchni zaspokaja wszystkie potrzeby. Sypialnia przestronna z dużym, bardzo wygodnym łóżkiem. Bardzo gorąco polecam.

Odpowiedź od Renters
Apartament bardzo czysty, komfortowy i świetnie wyposażony, w spokojnej lokalizacji, blisko atrakcji. Zdecydowanie polecam! 🌟

Odpowiedź od Renters
Spokojna Piękna okolica, blisko do restauracji, wyciagu skrzyczne i rzeki.
Apartament zadbany, przytulny, nie brakowało nam niczego. Polecam i na pewno wybierzemy się ponownie !

Odpowiedź od Renters
Szybka reakcja na pytania i proste logiczne wyjaśnienia problemów.

Odpowiedź od Renters
Na plus położenie mieszkania, miejsce parkingowe częściowe wyposażenie mieszkania. Brakowało kubków do picia herbaty, kawy, mała ilość talerzyków tylko dwa. Brak możliwości obejrzenia telewizji odbierana miała zakłócony obraz (zepsuty dekoder).

Odpowiedź od Renters
Apartament w Sianożętach. Nowoczesny budynek zlokalizowany tuż przy plaży. Bogato wyposażony apartament. Wygodne łóżko. W salonie rozkładana sofa na której dwie osoby ze swobodą i z wygodą się wyśpią. Kuchnia dobrze wyposażona. Rolety zewnętrzne i klimatyzacja.

Odpowiedź od Renters
Przyjemny apartament na krótki pobyt we Wrocławiu, blisko na zawody jeździeckie, bezpośrednio w budynku sklepy, można po przyjeździe spokojnie dostać to czego się zapomniało lub jedzenie w dino, żabce czy pepco a nawet pójść na balijski masaż (najlepiej zamówić termin z wyprzedzeniem). Na ulicy Zwycięskiej w odległości krótkiego spaceru jest dużo lokali gastronomicznych z pysznymi śniadaniami, kawą, na wprost ulicy jest bardzo duży i dobrze zaopatrzony stragan z owocami i warzywami.
Bardzo dobry dojazd, blisko zjazdu z autostrady, komfortowy parking podziemny w cenie, apartament klimatyzowany, nowiutki i idealnie czysty. Są tabletki do zmywarki ale nie znaleźliśmy zmywarki ;) Ze względu na bliskość drogi nocą jest dość głośno, przy zamkniętym oknie nie słychać, jest klimatyzacja, ale jeśli ktoś lubi spać przy otwartym oknie to polecam stopery.
Ogólnie bardzo przyjemny pobyt, na pewno skorzystam w przyszłości przy okazji pobytów we Wrocławiu.

Odpowiedź od Renters
Apartament w Sopocie spełnił nasze oczekiwania. Wysoki standard mieszkania. Polecamy!

Odpowiedź od Renters
Pobyt dwutygodniowy w Little Laguna ul. Szkolna 1B, 72-415 Międzywodzie. Zasadnicze wady wynajętego apartamentu przysłoniły pewne zalety, jak dobre wyposażenie segmentu kuchennego. Przede wszystkim brak Wi-Fi. Tzn. jest na klatce schodowej i przed drzwiami, ale w apartamencie nr. 7 nie ma zasięgu! Brak miejsca parkingowego, choć na terenie obiektu są wolne miejsca. Parkują chyba tylko stali mieszkańcy z zagranicznymi rejestracjami. Niestety, informację o braku miejsca parkingowego dostałem dopiero po opłaceniu rezerwacji. A w informacji ogólnej dotyczącej obiektu jest dezinformacja, ze miejsca parkingowe są dostępne. Na prośbę o zmianę rezerwacji lub wynajęcie parkingu za dodatkową opłatą obsługa renters.pl pozostawała głucha albo odpowiadała standardowo: NIE MA parkingu. Nie ma możliwości zmiany rezerwacji. Czyli gorzej niż kontakt z AI. Z odpływu pod prysznicem wydobywał się odór. Wentylator hałasował jak startujący helikopter. Nie ma możliwości osobnego wyłączenia wentylatora. Brak worków na segregowane śmieci. Trzeba sobie kupić. Mieszkańcy palą papierosy na balkonach, choć jest zakaz w całym obiekcie. Apartament i duży balkon zacieniony przez wysokie drzewa. Słowem, brak słońca. Dobrze, że było na plaży. Nieco dalej na ul. Szkolnej duża inwestycja, będzie hałas jeszcze przez ok. dwa lata. W drugiej strony, całkiem blisko, następna inwestycja z hałasem od rana. Obiekt Little Laguna jest położony przy głównej trasie przebiegającej przez wyspę Wolin. W nocy i rano samochody nawet nie zwalniają, więc je dobrze słychać. Generalnie, nie polecam pobytu w Little Laguna.

Odpowiedź od Renters
Lokalizacja super, czysto i bardzo wygodne łóżko! Świetny weekendowy wypoczynek

Odpowiedź od Renters
Przepiękny apartament, w samym centrum z widokiem na rzekę. Bardzo blisko restauracji i wszelkich atrakcji. Napewno tu wrocimy!

Odpowiedź od Renters
Bardzo polecam pobyt w Apartamencie B406 w Międzyzdrojach, świetna lokalizacja, piękny oraz zadbany apartament.