Firma nie kontroluje swoich ekip sprzątających, zostawiłem kamizelkę w apartamencie, zadzwoniłem 2godz po wyjeździe i okazało sie ze nikt jej nie znalazł. Mają złodzieja wśród swoich pracowników. Poza... Zobacz więcej
P przyjechaniu na miejsce okazało się że jest brak miejsca parkingowego . Przez 3 godziny na infolinii uzyskiwałem sprzeczne informacje co mam zrobić . Na koniec usłyszałem że mogę sobie zaparkować sa... Zobacz więcej
Mieliśmy przyjemność gościć w apartamencie w Warszawie koło stadionu Narodowego. Dodam że dużo podróżujemy ale tym razem byliśmy bardzo , bardzo zadowoleni. Mieszkanie w pięknym stylu , bardzo dobrze... Zobacz więcej
Mieszkanie z którego skorzystałam znajduje sie w Warszawie, wynajęłam je razem z synem na 1,5 miesiąca. Mieszkanie położone na Ursynowie, nowe budownictwo, dla mnie najważniejsze że miałam blisko do s... Zobacz więcej
Ogólnie dobrze usytuowane ,czysto, blisko dworca i sklepów , niestety w łazience panuje bardzo nieprzyjemny wręcz odurzający zapach z kanalizacji , nie ma żadnych wieszaków na ręczniki , wyposażenie kuchni Ok,

Odpowiedź od Renters
Apartament w najwyższym standardzie, czysto i wszystkie udogodnienia, jesteśmy bardzo zadowoleni. Dobra lokalizacja w klimatycznej dzielnicy.

Odpowiedź od Renters
Pokój przy ruchliwej ulicy, zimną wodą, problemy ze światłem, podłoga wymagałaby odświeżenia, niezbyt czysto, włosy na łóżku, ogólnie za te pieniądze to niezbyt polecam.

Odpowiedź od Renters
Będąc w apartamencie w Wiśle spędziłam bardzo miłe chwile. Wejście bezproblemowe,dobrze wyposażony aneks kuchenny,przyjemny wystrój pokoju i te widoki z balkonu bezcenne. Prosiłabym o wymianę materaca bo był z jednej strony zarwany i o naprawienie dekodera . Ogólnie było ok,na pewno jeszcze skorzystam z tej firmy .

Odpowiedź od Renters
Apartament ok, jest wszystko co potrzeba . Jedynie co to głośna ale mało efektywna lodówka.
Lokalizacja super, wszędzie blisko.

Odpowiedź od Renters
Apartament z przestronnym tarasem na 3 piętrze. Śniadania , kawa z możliwością relaxu na świeżym powietrzu- bezcenne chwile. Ekipa sprzątająca powinna ciut bardziej przyłożyć się do swoich zadań. Łazienka jest ważnym pomieszczeniem dla najemców. Nie zmienia to jednak ogólnie dobrego wrażenia o apartamencie.

Odpowiedź od Renters
Zakwaterowanie dokładnie takie jak w opisie i na zdjęciach. Bezproblemowe i zdalne wejście. Bardzo wygodna sprawa. Bardzo dobry kontakt z obiektem.

Odpowiedź od Renters
Wynajmują apartamenty w miejscowościach turystycznych w normalnych cenach (np. 350 zł za dobę), gdzie na przeciwko jest budowa nowego obiektu i od pon. do pt w godzinach od 7:00 do 17:00 masz odgłosy budowy non stop podczas urlopu. Wybierasz ofertę przy plaży, z dala od ulicy, przy lesie i za to płacisz ale i tak nie wypoczywasz. Oszuści!

Odpowiedź od Renters
apartament Warszawa ul. Emilii Plater 55 było wszystko jak w opisie. Swietna lokalizacja, czysto cicho. Odbiór kluczy bezstresowy

Odpowiedź od Renters
Szybki kontakt, miła obsługa, czystość standard w wyposażenia. ok, pozatym widok z balkonu super.

Odpowiedź od Renters
Prawie dwutygodniowy pobyt w apartamencie D204 BelMare w Międzyzdrojach był strzałem w dziesiątkę. Wszystko co potrzebne w nim było. Parking w cenie co jest ogromnym atutem. Apartament jest Przestrzenny. Taras z meblami ogrodowymi super.

Odpowiedź od Renters
To kolejny pobyt w apartamencie w Poznaniu przy ul. Strzałowej 3/11- lokalizacja doskonała, apartament wygodny i spełnił w pełni moje oczekowania.

Odpowiedź od Renters
Sprzatanie musialysmy zrobic same, odkurzacz byl pełen, kurzu na centymetr w każdej garderobie i na oknach. Koło od toalety było od dziecięcej toalety a klapa od niej zepsuta. W kabinie prysznicowej niema gdzie położyć mydła czy szamponu, na podłogę jedynie. To musisz być młody żeby moc się nachylić aż do podłogi . Ręczników tez nie ma gdzie powiesić .
Krzesła przy kuchni nie maja pokrowców , brak opiekacza do chleba,
Pozytywne ze mieszkanie duże , i leży blisko tramwaju.
W nocy dużo krzyków i hałasu .
Z poważaniem Halina

Odpowiedź od Renters
W ofercie nie było zdjęć pokoju - były zdjęcia innych. Pokoje, których zdjęcia były w ofercie umieszczone miały wyższy standard od tego który otrzymaliśmy. A przede wszystkim to nie był apartament. Informacja że jest to apartament wprowadza w błąd bo na miejscu okazało się, że mieszkanie podzielone jest na pokoje i otrzymaliśmy pokój a mieliśmy otrzymać kawalerkę/studio.

Odpowiedź od Renters
Gdybym wcześniej przeczytał opinie, nigdy nie zarezerwowałbym u nich mieszkania. I od razu zaznaczę – wszystkie negatywne komentarze w pełni się potwierdzają.
Już na samym początku wyszła ogromna nieścisłość. Według ogłoszenia mieszkanie miało być w Sopocie, tymczasem znajdowało się w… Kosakowie, czyli ponad 20 km od wskazanego na mapie miejsca.
Samo mieszkanie to dramat. Pęknięta deska klozetowa, pourywane klamki, kanapa z widocznymi plamami od potu, obdrapane stoliki nocne, zatkany zlew, pełno kurzu pod łóżkiem, jakby nigdy nie było odkurzane – można by wymieniać dalej całą listę takich „drobiazgów”. Problem w tym, że z opinii wynika, iż właściciele często próbują obciążać gości kosztami tych zniszczeń, jakby to oni byli winni.
Mieszkanie miało być „na parterze”. Faktycznie – wejście prowadziło z parteru, ale trzeba było wspiąć się po stromych, drewnianych schodach na piętro, bo lokal był podzielony na dwie części: dół i górę.
Najgorsze było jednak to uczucie, że cały czas coś tu jest nie tak. Do tego ceny kompletnie nieadekwatne – zdecydowanie z kosmosu. Odradzam i mijać szerokim łukiem. Podłoga to lawa na balkonie (taki syf)

Odpowiedź od Renters
Mieszkanie na Kasprzaka w Warszawie bardzo przytulne, czyste, wyposażone w niezbędne sprzęty. Pobyt w tym miejscu oceniam pozytywnie.

Odpowiedź od Renters
Firma ma bardzo dobre podejście do klienta, dba o niego.