Firma nie kontroluje swoich ekip sprzątających, zostawiłem kamizelkę w apartamencie, zadzwoniłem 2godz po wyjeździe i okazało sie ze nikt jej nie znalazł. Mają złodzieja wśród swoich pracowników. Poza... Zobacz więcej
P przyjechaniu na miejsce okazało się że jest brak miejsca parkingowego . Przez 3 godziny na infolinii uzyskiwałem sprzeczne informacje co mam zrobić . Na koniec usłyszałem że mogę sobie zaparkować sa... Zobacz więcej
Mieliśmy przyjemność gościć w apartamencie w Warszawie koło stadionu Narodowego. Dodam że dużo podróżujemy ale tym razem byliśmy bardzo , bardzo zadowoleni. Mieszkanie w pięknym stylu , bardzo dobrze... Zobacz więcej
Mieszkanie z którego skorzystałam znajduje sie w Warszawie, wynajęłam je razem z synem na 1,5 miesiąca. Mieszkanie położone na Ursynowie, nowe budownictwo, dla mnie najważniejsze że miałam blisko do s... Zobacz więcej
Super lokalizacja i czyściutko napewno jeszcze nie raz się zatrzymamy tutaj. Narazie najlepszy apartament w jakim byliśmy w Warszawie w przystępnej cenie.

Odpowiedź od Renters
** Jedna gwiazdka za bardzo dogodną lokalizację a druga za klimatyczne mieszkanie w pięknym starym budownictwie. Na tym niestety kończą się pochwały bo w mieszkaniu było po prostu brudno. Brudne ściany, brudne okna, stary zaplamiony materac w głównej sypialni ( mniejszy od ramy łóżka), zepsuty czajnik, śmierdząca łazienka i stare zużyte patelnie które nie nadawały się do użytku. W dodatku kiedy sama zabrałam się za sprzątanie okazało się że odkurzacz wogóle nie ciągnie a wystawiony na balkon mop też jest brudny. Wielka szkoda bo samo mieszkanie jest naprawdę piękne.

Odpowiedź od Renters
Bardzo dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Nieopodal przystanek z którego można dojechać pociągiem na niemiecką strone.Łatwy dojazd komunikacją miejską do dworca głównego.Tuż obok liczne bary, kawiarnie, punkty usługowe, sklepy.Mieszkanie zadbane, dobrze wyposażone i czyste. Okolica spokojna.

Odpowiedź od Renters
Pierwszy raz korzystaliśmy z tego pośrednika.
Cena noclegów byłą tańsza niż na bookingu.
Instrukcje wejścia do wynajętego domu były zrozumiałem.
Wynajęty dom spełniał Nasze oczekiwania.

Odpowiedź od Renters
Szczyrk Apartament Plazowa 6.
Stosunkowo czysto. Większość wyposażenia niezbędnego do sprzątania i gotowania była na stanie.
Działająca klimatyzacja, możliwość włączenia ogrzewania przy spadku temperatury.
Na 6 gwiazdek z 5 jak na moje potrzeby przydała by się blaszka do piekarnika, większa ilość światła w salonie i siatki dla kotów na balkonie i tarasie.

Odpowiedź od Renters
Bardzo gorąco polecam. Mieszkaliśmy w Gdańsku. Lokalizacja bardzo dobra. Mieszkanie bardzo dobrze wyposażone, czyste, zadbane. Dodatkowo w cenie miejsce parkingowe. Jeżeli będę miała okazję to na pewno jeszcze skorzystam. Polecam.

Odpowiedź od Renters
Mieszkaliśmy w nowym apartamentowcu w Międzywodzie. Apartament czysty i kompleksowo wyposażony. Budynek w ostatniej linii zabudowy, więc widok na drzewa. Brakowało może tylko firanek, bo jednak okna widoczne z parkingu i chodnika z boku. Polecam.

Odpowiedź od Renters
Byliśmy z żoną w apartamencie Morska 12/23 w Rewalu. Jesteśmy bardzo zadowoleni, apartament jest w pełni wyposażony, niczego nam nie brakowało. Co prawda budynek znajduje się na skraju kompleksu apartamentów Klifowa ale uważam że jest to na plus ponieważ balkon wychodzi na sąsiednią działkę gdzie rosną drzewa i można w spokoju odpocząć . Do plaży jest dosłownie 3 minuty piechotą . Z dachu rozpościera się piękny widok na morze, dostępne są leżaki i jacuzzi z którego mogą korzystać za darmo goście apartamentów. Był to nasz drugi raz w tym apartamencie i napewno nie ostatni 🙂Szczerze polecamy.

Odpowiedź od Renters
Musieliśmy po 1 nocy opuścić mieszkanie w Sopocie z uwagi na liczne niedogodności: olbrzymi smród (zapach szamba) w całym mieszkaniu z kanalizacji, który uniemożliwiał pobyt mimo zakupu odświeżaczy powietrza, permanentny hałas od sąsiadów z góry (słyszalne rozmowy, chodzenie, trzaskanie i skrzypienie drzwi). Mieszkanie zaniedbane i do remontu: pęknięte lustro, skrzypiąca podłoga, poluzowane płytki podłogowe w łazience, brud. Zdjęcia w ofercie przekłamują rzeczywistość. Błędne instrukcje dot. zameldowania. Zgłaszaliśmy uwagi, ale ciągle odzywał się bot.

Odpowiedź od Renters
Noweczesny apartamenty w bliskiej odległości od centrum Warszawy na Kolejowej 19C. Dwie oddzielne sypialnie. Miejsce parkingowe w garażu podziemnym w cenie.

Odpowiedź od Renters
Mieszkanie spoko, blisko do głównych atrakcji Krakowa. Obsługa robiła wszystko aby zatrzeć złe wrażenie z pierwszego dnia i udało im się. Polecam

Odpowiedź od Renters
Super lokalizacja,przystępna cena,dostęp do spa to kolejny plus.Kontak też przebiegał prawidłowo.Jedyne co to przydały by się nowe materace.

Odpowiedź od Renters
Nieskomplikowany proces, apartament czysty, dobrze przygotowany. Polecam

Odpowiedź od Renters
Apartament w Karpaczu idealny dla 2 osób. Zgodnie z opisem mały ale komfortowy. Czysty i wyposażony we wszystkie niezbędne sprzęty. Cicha okolica, miejsce parkingowe przypisane do apartamentu. Blisko sklepy, przystanek autobusowymi stacja PKP.

Odpowiedź od Renters
Rezerwacja przebiegła bez problemów, otrzymałem wszystkie informacje potrzebne do zameldowania się. Sam apartament był nienagannie czysty, i wyposażony we wszystko co było potrzebne, w znakomitej lokalizacji i zgodnie z opisem. Będę polecał wasze profesjonalnej usługi.

Odpowiedź od Renters
Przepiękny apartament, schludny i czysty. Wyposażony we wszelkie najpotrzebniejsze rzeczy typu sztućce, talerze, ręczniki itp.
Lokalizacja wspaniała, 10 minut spacerkiem do plaży.

Odpowiedź od Renters
Witam bardzo dobra lokalizacja oraz zadbany apartament bardzo polecam

Odpowiedź od Renters
Super miejsce dla dwojga Mielno Jantaris A14 , miło wspominamy pobyt. Polecamy z całego serca.

Odpowiedź od Renters
Nowoczesny, czysty, cichy, dobrze wyposażony apartament w dobrej lokalizacji i przystępnej cenie.
Lokalizacja Warszawa Kolejowa 43.

Odpowiedź od Renters
Mieszkanie w fajnej lokalizacji, blisko właściwie wszedzie, jedynie materac w sypialni zbył zdecydowanie za miekki, a wręcz zapadający sie pod człowiekiem, plusem był parking podziemny gdzie mogliśmy bez obaw zaparkować auto z dodatkowym boxem.