Firma nie kontroluje swoich ekip sprzątających, zostawiłem kamizelkę w apartamencie, zadzwoniłem 2godz po wyjeździe i okazało sie ze nikt jej nie znalazł. Mają złodzieja wśród swoich pracowników. Poza... Zobacz więcej
P przyjechaniu na miejsce okazało się że jest brak miejsca parkingowego . Przez 3 godziny na infolinii uzyskiwałem sprzeczne informacje co mam zrobić . Na koniec usłyszałem że mogę sobie zaparkować sa... Zobacz więcej
Mieliśmy przyjemność gościć w apartamencie w Warszawie koło stadionu Narodowego. Dodam że dużo podróżujemy ale tym razem byliśmy bardzo , bardzo zadowoleni. Mieszkanie w pięknym stylu , bardzo dobrze... Zobacz więcej
Mieszkanie z którego skorzystałam znajduje sie w Warszawie, wynajęłam je razem z synem na 1,5 miesiąca. Mieszkanie położone na Ursynowie, nowe budownictwo, dla mnie najważniejsze że miałam blisko do s... Zobacz więcej
Bardzo przytulne, czyste i pięknie urządzone miejsce. Zadbano o chyba każdy drobny szczegół wyposażenia, dodatkowy plus to parking i bezpieczne osiedlem, gorąco polecam!!

Odpowiedź od Renters
Fajnie urządzona przestrzeń, wygodnie. Wszystkie potrzebne urządzenia dostępne. Fajny widok i dużym atutem jest balkon.

Odpowiedź od Renters
Nowe i czyste mieszkanie, zadbane. Miło urządzone. Wspomnienie o zestawie startowym jak najbardziej pomocne ale spodziewałbym się, że papier toaletowy czy worki na śmieci będą w ilości co najmniej 2x większej.

Odpowiedź od Renters
Świetna lokalizacja blisko stacji metra Młociny przystanków autobusowych i tramwajowych w budynku sklep Biedronka .Apartament czysty ,parking w hali garażowej .Jedynym minusem nie mającym wpływu na pobyt brak kuchenki mikrofalowej.Polecamy jak będziemy w Stolicy to na pewno wrócimy w to miejsce

Odpowiedź od Renters
Bel mare apartament D 124 jedynym minusem apartamentu to że nie dociera wogule na balkon i okno słońce przez co apartament jest bardzo zimny i nie przytulny w salonie duży grzejnik wogule nie grzeje poza tym reszta ok

Odpowiedź od Renters
Mieszkanie w dobrej lokalizacji ale za 946.14 zlotych za noc- papier taletowy powinien byc w mieszkaniu. Probowalismy dzwonic kilkanascie razy na numer podany ale oczywiscie nikt nie odbieral. Pisalismy emaile, ale dostawalismy tylko wygenerowanie gotowe wiadomosci-ze wszystko powinno byc w mieszkaniu. Bardzo zly customer service,wlasciwie nieistniejacy.Mieszkanie moglo byc lepiej posprzatane.Ogolnie bardzo zle doswiadczenie.Nie polecam.

Odpowiedź od Renters
Warszawa. Kawalerka w centrum na ulicy Pereca. Idealne miejsce blisko centrum z prywatnym darmowym parkingiem. Dobrze wyposażone i czyste. Zapewnione podstawowe startery typu kawa, herbata i kosmetyki. Wygodne zameldowanie bez recepcji o dowolnej porze. Bardzo polecam.

Odpowiedź od Renters
Polecam Rezerwacją szybko sprawieni bez zastrzeżeń

Odpowiedź od Renters
Czysto schludnie. Wszystko dokładnie objaśnione pełen komfort i mile spędzony czas i wyjazd udany

Odpowiedź od Renters
Apartament położony bardzo blisko morza, miejsce bardzo spokoje, idealne do wypoczynku. Sam apartament bardzo czysty, zadbany, niczego nie brakowało. Kosmetyki, ręczniki, żelazko oraz reszta wyposażenia na wysokim poziomie. Miejsce jest godne polecenia czy to dla par czy nawet tak jamy z dzieckiem. Gdybyśmy mieli możliwość, zostalibyśmy dłużej. Myśle, że kiedyś jeszcze tam wrócimy.
Polecam gorąco.

Odpowiedź od Renters
Pobyt w apartamentach był przez Renters! Zameldowanie odbyło się w pełni bezkontaktowo, co było bardzo wygodne i sprawnie zorganizowane – dostaliśmy jasne instrukcje i bez problemu weszliśmy do apartamentu.
Sam apartament spełnił wszystkie nasze oczekiwania – nowoczesny, bardzo czysty i dobrze wyposażony. Wszystko, czego potrzebowaliśmy, było na miejscu — w pełni wyposażona kuchnia, wygodne łóżko, a także szybki internet.
Duży plus za możliwość przyjazdu z psem – ciche, spokojne miejsce z ogródkiem sprawdziło się idealnie. Do dyspozycji mieliśmy również miejsce parkingowe, co było bardzo praktyczne. Dodatkowym atutem jest bliskość komunikacji miejskiej, więc łatwo można było dostać się do centrum
Zdecydowanie polecamy to miejsce i na pewno wrócimy w przyszłości

Odpowiedź od Renters
Wisła, świetne mieszkanie z niesamowitym widokiem na góry. Czyste i dobrze urządzone. Polecam

Odpowiedź od Renters
Odwiedziliśmy apartament wypożyczony przez Renters w Mielnie Jantaris A40 na 5 dni wszystko świetnie przygotowane bardzo czysto ogromny apartament bo około 80m2 tak jak w opisie widok z 4 piętra centralnie na morze, 2 tarasy jeden w literę L ten z widokiem na morze część tarasu słoneczna od rana a część w cieniu, na tarasie fotele ratanowe bardzo solidne i wygodne cena konkurencyjna można spokojnie polecić dla wymagających. Wyposażenie apartamentu na wysokim poziomie.

Odpowiedź od Renters
Zamówienie zostało dokonane przez booking. W momencie gdy mieliśmy się już meldować, wsiadaliśmy do Ubera w Krakowie, dostaliśmy emaila, że apartament nie będzie nam udostępniony ze względu na problemu techniczne. Zaproponowano nam inny i nie mając w tamtym momencie czasu ani sił zgodziliśmy się, tylko że musieliśmy jeszcze raz zapłacić. Bo to już od nich a nie z bookinga, tak nam tłumaczono. Fatalnie rozwiązana sytuacja. Do apartamenty, przez zatrzaśniętą skrytkę, nie mogliśmy się dostać przez jeszcze godzinę. Drugie łóżko, sofa, nie wyglądała na rozkładaną. Dodzwonić się do obsługi klienta to jakiś koszmar, automat zapętla w kółko. Nie polecam. Będziemy rozważniej wybierać kwatery.

Odpowiedź od Renters
Byliśmy w Apartamencie Balticus Międzyzdroje.
Apartament który został nam wynajęty byl wyposażony we wszystko co było potrzebne do tygodniowego pobytu.Kuchnia miała wszystko co potrzebne,super łazienka,salon,sypialnia,bardzo duży taras i bardzo blisko do morza.W okolicy dużo sklepów i restauracji.Polecam

Odpowiedź od Renters
Czysto, łatwe zameldowanie, kontakt był bardzo łatwy, nie raz skorzystam z usług wynajmu

Odpowiedź od Renters
Wspaniały pokój z pięknym widokiem fajny fotelik bujany duże łóżko blisko sklepy w centrum apartament .Super wanna .Łazienka w pokoju co jest ważne. Kuchnia wporzadku .Cisza i spokój. Polecam

Odpowiedź od Renters
Apartament wynajęty w Dźwirzynie spełnił w pełni nasze oczekiwania. Szczególnie profesjonalny , jasny i wyraźny opis czynnosci jakie trzeba wykonać by się do niego dostać. Wypsażony we wszystko czego potrzeba by bezproblemowo funkcjonowac. Bardzo korzystne odległości do plaży, morza i ...sklepu uwięczają tygodniowy nasz tygodniowy wypoczynek.
Jedyny malutki minus , to konieczność udrożnenia odpływów umywalki i kabiny prysznicowej. Woda spływa bardzo powoli.
Jeszcze raz serdeczne dzięki za udostepnienie nam tak komfortowo wyposażonego Apartamentu .
Dziekujemy
Marek C

Odpowiedź od Renters
Firma Renters stara się, aby klienci byli zadowoleni. Jednak właściciele mieszkań(apartamentów) nie koniecznie słuchają wskazówek. Informacja dla właściciela apartamentu Szafarnia 11/17a. Szanowny Właścicielu apartament duży, fajny, ale dostęp do kanałów oraz przede wszystkim do internetu ŻENADA!!! Problem z pracą zdalną, WiFi pojawia się i znika. Wyposażenie "kuchni": kieliszki, szklanki do whiskey itp. biedne :(. Jeśli chcesz mieć obłożenie, to usuń, a w zasadzie doposaż serwis w kuchni i postaraj się by UPC zapewniło należyty sygnał.