Regionaal Energiebeheer Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Helaas ben ik er met open ogen zelf “ingestonken”! Enorm misleidende telefonische informatie gekregen van Nederlandse Energie Beheer!! Door tijdsgebrek helaas niet goed kunnen natrekken en ik zit... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kwam met mooi bedrag en zou goedkoper uit zijn. Mail binnen van MEGA en was 100 meer dan ik bij huidige betaal. Overstap geannuleerd.

Oceniono na 1 z 5

Ook wij kregen een telefoontje van energie collectief waarbij werd aangegeven dat ons vaste contract door innova werd opgezegd vanwege de oorlog in Oekraine. We reageerden verbaast omdat we een vast c... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Afgelopen maandag door hun gebeld en aanbod gehad om over te stappen naar MEGA.volgens RCB hoefde ik geen overstapboete te betalen.vanmorgen van energiedirect een Email gehad dat de boete 1704 euro be... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oplichterspraktijken

Men beloofde dat er geen opzegkosten zouden zijn indien ik zou overstappen. Had contact met RCB en als je deze opzoekt kom je bij dit malafide bedrijf terecht gelegen te Amsterdam op de Bert Haanstrakade 730.

Telefoonlijn is altijd bezet en het zogenaamde invulformulier geeft steeds aan dat er een fout optreedt.

Snap niet dat deze oplichterspraktijken steeds geduld worden in dit land. Ga niet in zee met deze oplichters

16 stycznia 2024

Oplichting

Oplichting! Deze mensen gaan erg slim te werk, ze gebruiken een naam die lijkt op een ander, wel goed lopend, bedrijf! Zo denk je snel dat ze vanuit dat bedrijf bellen, gelukkig wordt hier wel goed voor gewaarschuwd! Ze blijven bellen erg vervelend en erg onbeschoft!

12 stycznia 2024

Onprettig en onprofessioneel

“Hey mevrouw….,” zo klinkt het aan de andere kant van de lijn. Dan ben ik al klaar. Begint het verhaal over samenwerking met kamer van koophandel en een zogenaamde aanbieding voor een energiecontract. Ik zeg alleen “ga ik geen gebruik van maken” en de verbinding wordt zonder enige vorm van afsluitende tekst verbroken.

8 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Ze proberen je met leugens een contract…

Ze proberen je met leugens een contract aan te smeren en wil je niet, worden ze behoorlijk agressief. Als je aangeeft dat je niet door hun wenst gebelt te worden reageren ze ook boos en blijven gewoon stalken. Hier gaat het al dik 2jaar blokkeer ik een nr bellen ze gewoon met een andere. Ik heb momenteel geen vast energie contract en gok dat ze daarom blijven bellen. Zeer zeer vervelend.

5 stycznia 2024

Leugenaars

Leugenaars, er bleek niets te kloppen van het verhaal.
Agressieve benadering op basis van oude gegevens

3 stycznia 2024

Zeer slecht gesprek

Zeer slecht gesprek waar weinig waarde in zat. Erg vervelend dat zij op de één of andere manier aan 8 jaar oude gegevens (adres) zijn gekomen.

Hierover klacht in gediend bij Autoriteit Persoonsgegevens.

29 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Agressieve benadering en dreigen met flinke boete

Al eerder iemand aan de lijn gehad van dit bedrijf met een vervelende ervaring. Nu weer..als ik niet meega in een vernieuwd contract krijg ik een opzegging met daarbij een flinke boete. Ik zei dat ik dit gesprek als niet geweest is beschouwde. Vroeg nog om haar naam maar toen liet ze de verbinding verbreken. Erg vervelend!

27 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Vandaag gebeld door de Nederlandse…

Vandaag gebeld door de Nederlandse Energie Beheer (0314-887121). De verkoper vond ik erg opdringerig reageren. Ik kreeg argwaan en vroeg of hij van EnergieDirect was, maar vertelde dat hij een ‘tussenpersoon’ was. Ik begon steeds meer te twijfelen, en hij had een sms en e-mail gestuurd naar mij. Daarna gaf ik aan dat ik druk was op m’n werk, ik maakte een eind aan het gesprek en hing op. Daarna werd ik 4 keer! teruggebeld. Nummer heb ik geblokkeerd. Pas op voor deze opdringerige verkoper, en blokkeer het telefoonnummer.

18 grudnia 2023

Onbeschofte Randdebielen

Gisteravond voor de zoveelste keer gebeld door zo'n idioot namens Energiebeheer, waar ik zogenaamd klant ben. Bleef maar doordrammen over mijn energiecontract, na 3 keer te hebben aangegeven geen belangstelling te hebben. Word er zolangzamerhand schijtziek van,
Laat ze ophouden met die onzin,
Onbegrijpelijk dat dit soort praktijken mogelijk zijn.

15 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Gisteravond gebeld door RCB (regionaal…

Gisteravond gebeld door RCB (regionaal contract beheer)
Door Giovani Bos, hij zij dat hij voor de consumenten bond werkte.
Ik zou een boete hebben openstaan van 800 euro bij mijn oude energie leverancier vanwege het overstappen.
Ik was 4 maanden geleden overgestapt.
Ik was geschrokken van de hoge boete.
Hij zij dat mijn huidige energie leverancier (mega) uit de markt werd gezet.
De boete zou worden kwijt geschonden als ik terug zou gaan naar het netbeheer stedin.
Toen ik de contract formulieren kreeg stond er Gewoon energie bij.
Hij zij dat hun onderdeel van stedin waren.
Ik heb vandaag gebeld naar mijn oude energie leverancier, en hun bevestigde dat er geen boete open staat.
Ik heb gelukkig nog bedenktermijn, maar ik hoop dat dit een les is.
Ik ga een klacht tegen hem indienen.

13 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Gisteren gebeld door medewerker van…

Gisteren gebeld door medewerker van RCB, onze huidige leverancier zou producten niet meer kunnen leveren en waren genoodzaakt om de klant onder te brengen bij een andere energieleverancier, jawel bij Gewoonenergie. Omdat ik het uiteindelijk niet vertrouwde contact gehad met onze huidige leverancier, bleken helemaal geen problemen te hebben met het leveren van gas en elektriciteit. Ik heb contact gehad met Gewoonenergie en situatie uitgelegd. Ik bleek al de 4e te zijn die belde en opgelicht is door RCB. Ik heb zojuist RCB gemaild dat ik een klacht tegen ze wil indienen. Mocht ik niets van ze horen dan gaat er een klacht naar de consumentenbond en ga ik Radar inschakelen. Hopelijk gaan meer gedupeerden actie ondernemen. Inmiddels heb ik hebt ook gemeld bij de ACM consuwijzer. Voor diegene die dit ook wil doen: consuwijzer.nl klik op meld een overtreding, vul het formulier in en verstuur

6 grudnia 2023

Zeer agressieve telefonische…

Zeer agressieve telefonische benadering; op onbeschofte manier vertellen ze je dat je gek bent als je met je huidige energie leverancier door gaat - als je aangeeft dat je eerst dit voorgestelde ‘goedkopere’ contract wil checken, word je weggedrukt- ongekend dit soort bedrijven

27 listopada 2023

PURE OPLICHTING!

PURE OPLICHTING! Op basis van valse informatie proberen ze je een ander contract aan te smeren. Gebeld door Giovanni Bos van RCB. Ook bij mij een compleet onzin verhaal dat ik teveel keer ben overgestapt en ik nu hele hoge boetes moet betalen en hij het voor mij gaat oplossen. Vervolgens een nieuw duur contract toegestuurd gekregen bij GewoonEnergie. Trap er niet in!!! Is pure misleiding en oplichting!

23 listopada 2023

Pure oplichters

Wat een stelletje oplichters. Stellen zich voor alsof ze je grote vriend zijn. Duwen met heel veel woorden je een richting op die je niet wil gaan en uiteindelijk blijk je een jaar te vroeg over te stappen en krijg je een boete aan je broek.

Vervolgens is niemand meer thuis en degene die luid riep ik ben op telefoonnummer xx te bereiken krijg je nooit meer aan de telefoon.
Daarnaast zit ik inmiddels met een veel te duur contract!

20 listopada 2023

Agressief en brutaal

Bellen brutaal en als je wilt zeggen dat je geen interesse hebt, ook niet op een later tijdstip, drukken ze weg. Onfatsoenlijk zooitje!!

22 listopada 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej