Regionaal Energiebeheer Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Helaas ben ik er met open ogen zelf “ingestonken”! Enorm misleidende telefonische informatie gekregen van Nederlandse Energie Beheer!! Door tijdsgebrek helaas niet goed kunnen natrekken en ik zit... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kwam met mooi bedrag en zou goedkoper uit zijn. Mail binnen van MEGA en was 100 meer dan ik bij huidige betaal. Overstap geannuleerd.

Oceniono na 1 z 5

Afgelopen maandag door hun gebeld en aanbod gehad om over te stappen naar MEGA.volgens RCB hoefde ik geen overstapboete te betalen.vanmorgen van energiedirect een Email gehad dat de boete 1704 euro be... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Wat een ongelofelijk boeven zijn dit

Wat een ongelofelijk boeven zijn dit! Een vals verhaal ophangen dat de huidige energie maatschappij failliet gaat en zij namens deze maatschappij bellen. In mijn geval DGB. Ik heb hier een vast contact en ben tevreden en ik zit helemaal niet te wachten op een overstap. Ik wil dan ook bij deze iedereen waarschuwen dat deze kletspraatjes van een ene Laurens zeer glad en onjuist zijn. Niet intrappen! Gelukkig kan ik er nog onderuit vanwege 14 dagen opzeg termijn.

22 maja 2023

Oplichters.

Gebeld met de smoes dat Innova ging stoppen voor een jaar ivm oorlog Oekraïne (al vanaf 5 mei!!). Ze hadden te weinig ingekocht. We kregen een jaar een andere leverancier en zouden na een jaar automatisch teruggaan naar Innova.
Snel gekeken op internet en zag deze reviews. Ook Innova zelf gebeld. Deze heeft bevestigd dat het NIET klopt wat deze partij beweerd. Oplichters!

3 maja 2023

Regionaal Energiebeheer of…

Regionaal Energiebeheer of contractbeheer, 2 handen op een buik. Ik werd door hen gebeld dat mijn huidige leverancier (Hollandse Energie Maatschappij) het komende jaar geen energie kunnen leveren omdat ze te weinig hebben ingekocht. Of ik wilde overstappen naar Gewoon Energie. Het verhaal over de HEM bleek gelogen. HEM blijft gewoon leveren. Onbegrijpelijk dat deze schimmige bureautjes hun praktijken ongestraft kunnen voortzetten.

14 kwietnia 2023

Oplichters

Ook ik ben minstens 15 x keer gebeld door deze oplichters. Ben er niet ingetrapt. Zijn ook zeer agressief. Waarom worden dergelijke bedrijven niet tot de orde geroepen? Triest daar er altijd mensen zijn die hun verhaal voor waar aannemen

2 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Ben gebeld door Romeo van Doorn die…

Ben gebeld door Romeo van Doorn die zich uitgaf van iemand van DGB en vertelde dat mijn contract wordt omgezet tot een variabel contract. Wat niet meer als één groot leugen is. Zeer agressieve verkoper waar je gelijk moet beslissen. Daar je het weer ongedaan kan maken hiermee akkoord gegaan. Gelijk maar hier en daar informeren en kwam er snel achter dat alles wat die man verteld van geen kant klopt. Ik vraag me af of aan dit soort oplichting niks te doen is? Dit soort lui zou gestraft moeten worden. Het kan de goedgelovige persoon honderden of zelfs wel duizenden euro’s kosten! Ik zeg opsluiten die lui!

1 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Wat een misleidende oplichters zijn…

Wat een misleidende oplichters zijn dit!Mijn man werd gebeld met de mededeling dat ons eigen energiebedrijf te weinig gas had ingekocht door de hoge prijzen en we nu tijdelijk over moesten naar hun en na 1 jr weer terug konden....Blijkt geen bal van waar te zijn.Schandelijke manier van verkoop dit.

19 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

meerdere keren zeeeer opdringerige…

meerdere keren zeeeer opdringerige mensen aan de lijn gehad. Heel onplezierige gesprekken. Leugenachtig verhaal over mijn energie leverancier, die failiet zou zijn, dus dat ik snel moestvhandelen. Ik heb ze uitgelegt dat ik tot oktober een vast contract heb voor 20 cent. Maar niemand (van de zes) wilde luisteren. Nummerblokkade was het enige wat hielp.

8 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

15 februari benaderd door regionaal e…

15 februari benaderd door regionaal e energie beheer met de boodschap dat zij namens Budget Energie, dat failliet gaat klanten daarvan moeten bellen met deze boodschap en een contract kunnen aanbieden bij Innova Energie.
Een GROTE leugen.
Mag dit zo maar?

14 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Gebeld door Romeo van Doorn namens…

Gebeld door Romeo van Doorn namens Regionaal Energiebeheer. De vaste contracten bij energiemaatschappijen zouden per 8 maart 2023 worden omgezet naar variabele contracten. Of ik daarvan op de hoogte was. Nee meneer van Doorn daar was ik niet van op de hoogte omdat het ook niet waar is. Deze Belgisch sprekende man bood mij een 1 jarig contract aan bij Innova Energie. Voor minder dat ik nu betaal. En als ik na een jaar weer zou weggaan zou ik €500,00 krijgen, "voor het ongemak". Vandaag kreeg ik het contract via de mail van Innova Energie. €70,00 hoger dan dat dhr. Van Doorn gegarandeerd had. Ik heb gebruik gemaakt van de 14 dagen bedenktijd en meteen alles geannuleerd. Dhr. van Doorn was erg vasthoudend ook al zei ik tijdens gesprek dat ik geen interesse heb. Beste mensen trap er niet in! Het zijn allemaal valse voorwendselen.

7 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Romeo van Doorn de man die alles voor je regelt

door Romeo van Doorn gebeld met verhaal dat onze huidige leverancier (hij deed zich voor als hun werknemer) ons vaste contract ging openbreken per 01-01-2023 (was mogelijk gemaakt door de regering) en dat ze daar een alternatief voor hadden bij DGB, het maandelijkse voorschot kon zelfs omlaag. Ook kreeg ik nog €150 voor het ongemak.

Hij moest daarvoor even zaken regelen en zou me zo snel mogelijk terug bellen.

Ik heb toen meteen onze eigen leverancier gebeld en navraag gedaan. Wat ik vermoede bleek al, ze konden in hun systeem zien dat er niet naar mij gebeld was, ook het verhaal klopte niet.

Ondertussen belde Romeo mij 5 keer achter elkaar, helaas later niet nog een keer terug gebeld door hem, dan had ik hem voor het blok kunnen zetten.

Eén en al misleiding dus, maar wordt geloofwaardig gebracht.

16 listopada 2022

Opgelicht!

Ook wij kregen een telefoontje van energie collectief waarbij werd aangegeven dat ons vaste contract door innova werd opgezegd vanwege de oorlog in Oekraine. We reageerden verbaast omdat we een vast contract hadden maar moesten de kleine lettertjes maar eens lezen. Te goed van vertrouwen de offerte getekend en nu betalen we 3 keer zoveel. Echt schandalig dat dit zo kan, dat mensen dit kunnen doen blijft voor ons een raadsel. GROTE OPLICHTERS ZIJN HET!!!! Diverse telefoontjes aan gewaagd maar helaas!

10 listopada 2022

Oplichtersbende samen met DNB energie

Zijn nog geen ster waard. Grote oplichtersbende. Moet nu 3 keer zoveel betalen. Dina van Zanten had gebeld van REC dat Innova energie de prijzen omhoog zou doen vanwege de oorlog in Oekraïne. Ik heb gevraagd naar en getekend voor het zelfde bedrag als bij Innova. Dat was geen probleem, staaf zwart op wit het bedrag De andere oplichtersclub van DGB Energie hebben de energie en gas kosten meer dan 3 keer verhoogd. Ik krijg van Innova geld terug. Wat ik bij DGB in 2 maanden moet betalen, betaal ik bij Innova in geen jaar tijd. Ik heb geen mail ontvangen van herroepingsrecht. Telefonisch zijn beide oplichters bedrijven niet bereikbaar.Kan Radar of de Consumentenbond niet voor gedupeerden wat gaan doen zodat gedupeerden naar hun oude vertrouwde leverancier en maandbedrag terug gaan. Het kan toch niet zo zijn dat de oplichters van REC en DGB hiermee verder gaan.

7 listopada 2022

Scam! Niet intrappen

Ik nam voor mijn vriendin die geen Nederlands spreekt een telefoontje aan van deze club met een vaag verhaal, haar energieleverancier zou failliet zijn en zij zou nog geld van ze krijgen dus dat ging deze dame regelen. Dat van het geld tegoed klopte dus in eerste instantie leek dit geloofwaardig. Halverwege het gesprek ging ik twijfelen, via googelen deze reviews gevonden en gelukkig het gesprek op tijd afgekapt. Niet intrappen dus! Wel eng dat ze bepaalde gegevens hadden zoals wanneer het contract af zou lopen.

10 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Regionale Energie collectief zijn scammers om duurdere contract te verkopen en goedkope contracten af te sluiten.

Regionale Energie collectief zijn gewoon scammers. Ze hebben gelogen dat Innova Energie hun prijzen tijdens mijn 3 jaar contract zal verhogen en hebben mijn contract beëindigd en ik betaal nu 3x meer voor mijn energie bij DGB energie wat ook niet betrouwbaar is. Het was ook dom van mij om mensen via de telefoon te vertrouwen of niet op google gekeken. Ik snap niet hoe ze mensen scammen zodat ze duurdere contract kunnen geven tijdens deze crisis. Dit is echt schandalig als ze weer bellen gelijk ophangen en niet vertrouwen.

19 sierpnia 2022

OPLICHTERS 1e KLAS

Ik werd op zaterdag om 12.30uur gebeld door een dame haar naam zal ik hier niet vermelden. smeerde mij een offerte aan om bij DGB energie te gaan maar ik had 14 dagen bedenktijd. Maar s 'avonds kreeg ik een vreemd gevoel en stuurde een email om mijn te HERROEPEN met de HERROEPINGRECHT van 14 dagen bedenk tijd. Dat ik de offerte wilde annuleren. Geen probleem volgens de email. 2 dagen later op dinsdag kreeg ik van DGB energie een aanmelding als nieuwe klant. Nou ik weer een email dat ik mij had herroepen en de email dan de Regionaal Energie Collectie erbij gedaan waarin stond dat ik niets hoefde te doen. Nou ik de email van REC gestuurd en de DGB energie geannuleerd 1-1-2022 d via email. want telefonisch 0,0 bereikbaar. Mensen trap er niet in en wees tijdig als je het niet vertrouw. EN kijk bij ACM om hun te blokkeren met recht van verzet. Zelfs geen ene ster verdienen ze.

29 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Regionaalcontractbeheer.nl GROTE…

Regionaalcontractbeheer.nl GROTE OPLICHTING!
Ik ben opgebeld door regionaalcontractbeheer.nl door Dhr. Romeo van Doorn. Een man met een Belgisch accent. Zeer beleeft en vriendelijk. Heeft mij aangeboden om energiecontract om te zetten met betere condities. Die dag belde hij wel 4 keer opnieuw op om te vragen of ik het begreep en of ik nog vragen had. Die had ik, heb deze gesteld en kreeg direct antwoord. Hij kwam betrouwbaar over ik kreeg de offerte per telefoon en daar stond inderdaad in wat wij besproken hadden.
Hij heeft mij omgezet naar DGB (hun zitten samen met Innova). Van DGB kreeg ik andere bedragen, 5 keer zo hoog. Maar Romeo belde weer en zei dat ik mij daar niets van moest aantrekken wat hij mij stuurde was de afspraak. Uiteindelijk ben ik zo belazerd en kreeg van DGB de afschrijvingen op mijn bank van € 1.200,- De offerte die ik kreeg via mijn mb kon niet meer geopend worden. Ik had deze moeten omzetten naar PDF maar had ik niet gedaan.
Ik hoop dat als mensen dit lezen, ze er niet intrappen om een duur energie contract af te sluiten. Het oude contract krijg je niet meer terug, maar dit was eind 2022 toch al weg. Gelukkig zijn er nog organisaties die transparant zijn in hun tarieven. Als er mensen zijn die met het dure contract opgezadeld zitten kun je contact opnemen met info ad DEMENEREN punt com( Je mag geen mail adres hier inzetten).
Ik ben netjes geholpen en ben overgestapt. Vraag hun via mail of je overgezet kan worden en ze nemen snel contact met je op. En NEE ik werk daar niet!! Hun tarieven zitten veel lager als door de overheid het ingestelde energieplafond. Ze zijn makkelijk te bereiken en geven openheid. Ik heb nu met gas en stroom tarieven die door maatschappijen voor 3-4 keer over de kop verkocht worden.
Betaal niet meer dan nodig is aan gas en stroom en mail naar info ad DEMENEREN punt com !!(mail adres mag niet hier geplaatst worden).
STOP DE FRAUDEURS!!

1 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Dieven van je portemonnee. Leugenaars zijn het zit nu met een…

Leugenaars zijn het zit nu met een contract dat 2,5 × zoveel is als dat het was!
Mijn contract zou beëindigd worden dus ik had geen keuze.
Maar Romeo van Doorn wist het wel te regelen voor mij, zou nog minder gaan betalen dan dat ik nu deed.
Door omstandigheden is het nu zover heen dat ik dus 2,5x meer per maand betaal dan dat mij is verteld.
Echt mensen pas op met dit bedrijf!
Mochten ze bellen gewoon direct de hoorn er op gooien!
Mocht het namelijk mis gegaan zijn, zijn ze nooit meer te bereiken.
Erger kan niet

21 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Ze liegen alles bij elkaar

Vorig jaar erin gestonken, rechtsbijstandverzekering is er bij geweest zou hun aangesproken hebben. Hebben ze dit jaar het lef om weer te bellen. Dat ze nog actief zijn is voor mij dus een raadsel. Ze liegen de hele boel bij elkaar en zeggen dat je huidige energiecontract afloopt terwijl dit niet zo is.

29 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Misleid door het regionaal energie…

Misleid door het regionaal energie collectief! Ze vertelden dat de energieleverancier waarbij ik zat, failliet zou gaan en ik met hoge kosten zou komen te zitten. Ze hadden een exact zelfde aanbod bij DGB. Dat stond in de offerte, maar in kleine lettertjes stond iets anders. Ik voel me misleid en ook stom. ACM Consuwijzer helpt me nu met stappen die ik kan zetten. Ze hebben voorbeeldbrieven, zodat een misleidende koop vernietigd kan worden. Ik hoop dat dit gaat werken, maar wat een tijd een energie heb ik hier al inzitten. Het was niet nodig geweest, wanneer ik beter had opgelet en niet te goed van vertrouwen was geweest!

21 października 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej