Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi är jättenöjda med Reco och har fått personlig och proffsig hjälp att använda tjänsten för vårt företag. Även under provperioden hade vi många möten och har känt oss väl omhändertagna från start. Re... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Reco har hjälp oss som städbolag att tack vare er trovärdighet, få fler kunder & självklart att våra egna kunder lämnar fina omdömen om våra städuppdrag! Bra kontakt med vår kontaktperson Sofia som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det är för oss som familjeföretagare verksamhetskritiskt att människor som överväger att pröva våra tjänster och eventuellt bli löpande kunder kan läsa vad våra kunder tycker. Vi har därför använ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fungerar jättebra och är ett seriöst företag samt ett bra alternativ till Truspilot som blivit hutlöst dyrt. Vi har kört RECO nu i 1,5 år och är jättenöjda. Och nej, vi kan inte ta bort dåliga... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 4 z 5

För mig som företagare fungerar Reco…

För mig som företagare fungerar Reco mycket bra och jag har get mig flera nya, nöjda kunder.

25 października 2024

Odpowiedź od Reco

Så roligt att höra Johanna - det är just det här som är styrkan i Reco - att omdömen från era tidigare kunder hjälper er att vinna förtroende hos nya kunder 😊
Stort tack för att du delar med dig.

Oceniono na 1 z 5

Dåligt företag som inte bryr sig om…

Dåligt företag som inte bryr sig om sina kunder. Deras trovärdighet och support är lika med noll.

12 września 2024

Hej Evan Par,

Vad tråkigt att du har den här upplevelsen av oss.

Vi vill självklart att alla våra kunder ska känna sig både sedda och hörda, så det känns inte bra att du upplever motsatsen. Vi tar din feedback på allvar och vill gärna förstå mer vad det är som gått fel så att vi kan förbättra oss.

Hör gärna av dig till kundtjanst@reco.se så att vi kan titta närmare på ditt ärende.

Reco går företagens ärenden

Reco går företagens ärenden. Jag ville lämna ytterligare ett omdöme då jag hamnat i knipa med 1komma5 men det gick inte. 1komma5 är duktiga tills fakturan är betald sen är du inte värd mycket. 1 komma5 använder Reco i sin marknadsföring. De är duktiga tills problemen kommer och då får du inte yttra dig på Reco.

2 września 2024

Hej Urban,

Vi vill börja med att förtydliga att Reco är en oberoende plattform - vi går inte företagens ärenden.

Alla kunder har möjlighet att lämna ett omdöme om sin kundupplevelse på Reco, så länge de följer våra medlemsvillkor och det är bara möjligt att skriva ett omdöme per genomförd affär. Syftet med den rutinen är att hålla omdömena rättvisa och trovärdiga, så att både framtida kunder och företagen får en balanserad bild av företaget.
Du har givetvis möjlighet att uppdatera ditt tidigare omdöme.

Jag beklagar om detta upplevts som begränsande för dig, men jag hoppas att det förklarar varför vi har den rutinen vi har.

Oceniono na 1 z 5

Bekräfta med email OCH bankid??

Bekräfta med email OCH bankid??? Det är för f*n inte skatteverket, hybris much??

28 września 2024

Odpowiedź od Reco

Hej Johan, tack för din feedback! Jag förstår att det kan kännas lite mycket att behöva verifiera både mejladress och BankID. Anledningen är enkel – vi vill vara helt säkra på att det är en riktig person bakom varje omdöme.

Mejladressen kopplar omdömet till en användare, och BankID är en av Sveriges säkraste metoder för att bekräfta identitet. Det gör att vi kan utesluta anonyma tyckare och fejkade omdömen.

Så nej, vi är inte Skatteverket 😉 – men vi tar trygghet och pålitlighet på största allvar, för att du och andra ska kunna lita på omdömena på Reco

Katastrof dåligt

Katastrof dåligt. Boka ej. Super slarviga när det kommer till städ och extremt dåligt bemötande när man säger till. Skulle aldrig rekommendera till någon.

6 września 2024

Odpowiedź od Reco

Hej! Tack för att du delar din upplevelse – men vi kan se att det här omdömet inte gäller Reco utan ett annat företag. Vi rekommenderar att du kontaktar Trustpilots support så det hamnar hos rätt företag.

Oceniono na 4 z 5

Stavboms AB (Mekonomenföretag) bra bilservice

Jag tycker att personalen hos Stavboms AB uppträder korrrekt och vänligt och gör ett bra jobb vad gäller bilservice och - reparationer

9 sierpnia 2024

Odpowiedź od Reco

Hej! Vad roligt att höra att du är nöjd med Stavboms AB. De hade nog blivit jätteglada att läsa ditt omdöme. Tyvärr har ditt omdöme hamnat fel här på Trustpilot eftersom omdömet inte gäller Reco. Om du vill att det ska hamna rätt är det Trustpilots support du behöver kontakta.

Loser vilket s äNI är.

Loser vilket sföretag NI är.. Opsis NI menar NI är ett företag🖕

10 czerwca 2024

Odpowiedź od Reco

Hej Sanna. Utifrån det du skrivit är det svårt för oss att förstå detaljerna bakom ditt omdöme, men vi vill gärna reda ut det tillsammans med dig.

Hör av dig till oss på kundtjanst@reco.se, så hjälper vi dig att gå igenom vad som hänt och hur vi kan förbättra oss framåt.

Oceniono na 5 z 5

Vårt första bilköp hos Auto House i…

Vårt första bilköp hos Auto House i Frillesås. Mycket trevligt bemötande både i telefon och på plats. Vi återkommer mer än gärna när det blir dags för bilbyte.

25 kwietnia 2024

Odpowiedź od Reco

Hej! Härligt att höra om ert positiva bilköp hos Auto House – men vi kan se att det här omdömet inte gäller Reco utan dem. För att det ska hamna rätt är det Trustpilots ansvar att hjälpa dig vidare.

Pay2win som nån annan skrev

18 marca 2024

Hej Carl Magnus,

Vi vill vara tydlig med att betalning aldrig påverkar vilka omdömen som publiceras på Reco. Alla kunder har rätt att lämna ett omdöme, så länge det finns en faktisk kundrelation till företaget och innehållet följer våra medlemsvillkor.

Ett omdöme tas endast bort om det bryter mot våra villkor eller om vi inte kan styrka att en kundrelation har funnits

Reco kräver bankID

Reco kräver bankID. Onödigt
Vill inte strössla med den på nätet.

13 marca 2024

Odpowiedź od Reco

Hej! Jag förstår att BankID kan kännas lite krångligt ibland. Men vi använder det av en ända enkel anledning: BankID är en av Sveriges allra säkraste metoder för identitetskontroll.

Genom att kräva BankID kan vi vara helt säkra på att det alltid är en riktig person bakom varje omdöme. Det gör att både du och andra kan lita på att omdömena på Reco är äkta och pålitliga – även om det kan kännas som ett extra steg.

Varning!

Varning!

Använd INTE Reco.se!
De publicerar HELA ditt namn så att det går att spåra vem du är. Detta kan få katastrofala konsekvenser för den som lämnar omdöme. Man kan inte själv gå in och ändra sitt användarnamn och man kan inte själv ta bort sitt konto.
Sämsta betyg!

9 marca 2024

Odpowiedź od Reco

Hej Mikael, tack för att du delar dina synpunkter.

När man lämnar ett omdöme på Reco behöver det verifieras med BankID. Det gör vi för att säkerställa att varje omdöme kommer från en riktig person – och då hämtas det namn som är kopplat till BankID. På Reco visas alltid för- och efternamn, aldrig mer än så.

Skulle det mot förmodan följa med ett mellannamn eller något du inte vill visa öppet kan du alltid kontakta oss på kundtjanst@reco.se, så hjälper vi dig att korrigera det.

På det sättet kan både du och andra känna er trygga med att omdömena på Reco är äkta och pålitliga – samtidigt som din integritet respekteras.

Utpressningsförsök.

Utpressningsförsök.
Dom sätter dåliga omdöme som verifierat kund som inte är en kund men bara skriver dåliga omdöme i sitt eget utpressningsförsök.
Sedan tar dom bort bra omdöme från faktiska kunder.
Reco vill ha betalt av företaget för "rådgivning" hur man får bra omdöme.

4 marca 2024

Hej Stephan Ewertt,

Jag förstår att du är upprörd och vill gärna förtydliga hur Reco fungerar. Ett omdöme tas endast bort om det saknas en kundrelation till företaget som recenserats, eller om innehållet bryter mot våra medlemsvillkor.

Vi publicerar aldrig falska omdömen för att utpressa företag, och betalning påverkar inte heller vilka omdömen som ligger kvar på Reco.

Vårt fokus är att ge stöd och rådgivning till företag som vill samla in omdömen från alla sina kunder för att skapa en så nyanserad bild som möjligt. Det är helt frivilligt och påverkar inte bedömningen av tidigare eller befintliga omdömen.

Hör gärna av dig till oss på kundtjanst@reco.se
om du har fler frågor om hur vi arbetar.

Oceniono na 1 z 5

Reco absolutely lacks transparency in…

Reco absolutely lacks transparency in their T&C and enables customers to leave fake reviews without any need to prove the claims made.
Absolutely terrible customer support to communicate with and due to their monopolistic position in Sweden they simply do not care.

28 lutego 2024

Hi Timothy,

I want to clarify that Reco is committed to transparency and credibility. All reviews must comply with our Terms & Conditions, and users can only leave reviews based on actual experiences. We also have systems in place to verify customer relationships and handle reports of potentially false or inappropriate content.

We take customer support seriously and strive to respond promptly and fairly to all inquiries. Our goal is to maintain a trustworthy platform for both customers and businesses, and we continually work on improving our processes.

Ligger på gastro på Danderyd

Ligger på gastro på Danderyd, legat i 3 dygn. Helt plötsligt säger dom att dom vill ha en ny pat. Här kommer dom inte heller när man ringer.

25 lutego 2024

Odpowiedź od Reco

Hej! Vi kan se att det här omdömet inte gäller Reco utan Danderyds sjukhus. När omdömen hamnar fel är det Trustpilots ansvar att se till att de placeras rätt. Du får gärna kontakta deras support så det blir rätt.

VVS-TEMA VARNING!

Jag vill varna för detta företag som installerade en frånluftsvärmepump hos oss för ca 2 år sedan. Sedan installation har det varit upprepade fel på pumpen resulterande i att vi tidvis inte haft någon värme eller varmvatten i huset, vatten som läckt ut över hela tvättstugegolvet mm. Då vi kontaktat dem vid fel får vi ett otrevligt bemötande och ingen hjälp. Vi har därmed kontaktat andra firmor som hjälpt oss resulterande i reparationskostnader för 25 000 kr. Nu har en av dessa firmor hittat grundproblemet som visar sig vara felaktig installation. Slang för tappvatten har använts i värmesystemet vilket den inte är avsedd för. Detta resulterar i att pumpen inte fungerar och att avlagringar i pumpen bildas vilket är skadligt. VVS-Tema vägrar åter igen att hjälpa oss med reparation och reparationskostnader. Bemötandet är genomgående fruktansvärt otrevligt, hånfullt och nära hotfullt. Jag vill varna alla konsumenter för dem och självklart kommer vi ta ärendet vidare till försäkringsbolag och Allmänna Reklamationsnämnden.

19 stycznia 2024

Odpowiedź od Reco

Hej! Vad vi kan läsa har du haft en tuff upplevelse med VVS-Tema. Tyvärr har ditt omdöme hamnat på fel företag – det gäller inte Reco, men det är här du har skrivit det. Egentligen borde omdömet ha flyttats till rätt företag, men det verkar som att Trustpilot har låtit det ligga kvar.

För att det ska hamna rätt behöver du kontakta Trustpilots support. Vill du däremot lämna ditt omdöme om VVS-Tema här på Reco kan du enkelt söka upp företaget på reco.se och skriva ditt omdöme där. Då ser vi till att det blir rätt.

Oceniono na 5 z 5

Jag rekommenderar Dentle varmt!

Dentle elektriska tandborste. Jag rekommenderar den mycket varmt. Den borstar tänderna riktigt rena och tar även bort tandsten, som jag har haft mycket besvär med. När man är väldigt trött på kvällen och orkar inte ens tänka på tandborstning, behöver man inte göra något annat än att ha på Dentle tandborsten tandkräm, trycka på startknappen och hålla borsten mot tänderna, Dentle gör allt jobb själv och får tänderna fräscha och rena! Tandborsten håller även koll på tiden, så att man borstar tänderna exakt i 2 minuter. Den har tre olika hastigheter. För mig känns det mycket bättre med tandborstningen nu och tänderna är fräscha, rena och mycket vitare. Jag kan möta världen med ett fint vitt leende!

10 grudnia 2023

Var varsam !

Var varsam !
Hej, jag heter Axel Rosenberg och är arkitekt. Jag jobbade hos Stadionarkitekter i 19 år och hjälpte bla till med att ta hand om deras framtid digitalt.

Det är väl ok men med en mycket svajig och osäker ledning och liten förmåga till att förvalta kompetens, leder det ju till sämre arkitektur och villkor och resultat för beställare.

Säkert pga ignorans men det kan ju lösas om man har insikt och dynamik som inte beror av krav.

Svårt läge då man följer strömmen så gott det går, men helt klart reducerande, produktivt, och i slutändan betydligt sämre resultat för beställaren.

Stor rädsla och fegt ansvarstagande borgar än mer för sämre resultat för beställare och då även brukare enligt mig.

En typ av prostitution mga arkitekter lider av i Sverige och ingen vågar säga något om.

Synd då det går att utvecklas.

Men skönt att få prova något nytt och märka den stora skillnaden.
Därför blir betyget bara 1*

Det som vore bra för dom är att ta sina resurser på mer allvar och åtsidosätta sin ignorans. Det är ju svårt om man just är ignorant. Men man kan ju försöka enligt mig.

Det kanske dom har försökt göra men det är för sent

Att det tog 19 år för mig att förstå är sorgligt men sant och kan förhoppningsvis leda till att dom får det bättre och att kunderna får det dom skall

/RA RosenbergArkitekter ™

28 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Fruktansvärt bök för att försöka lämnad…

Fruktansvärt bök för att försöka lämna omdöme. Först verifiera e-post fast jag är inloggad. Sedan BankID. Därefter felmeddelande att det inte funkar; och då tas all text bort. Börja om från början och det funkar ändå inte. Ofta är man ju på dåligt humör redan från början och inte blir det bättre av allt stök och bök med att lämna en dålig recension.

7 listopada 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej