Re-Factory, We sell refurbished electronics! Recenzje 94

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn dochter kocht airpods, binnen een jaar werkten ze niet goed meer. op tijd gemaild, nooit reactie. Website under construction, geen telefoonnummer. De mail aan support komt gewoon terug, want dat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben erg tevreden over de Blaupunkt Bluebot Extreme robotstofzuiger A gradatie die als nieuw zonder een krasje/beschadiging uit de verpakking kwam. Hij werkt super en pakt alle hoekjes mee. Enige... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor de eerste keer hier een robotstofzuiger van B-categorie besteld. De stofzuiger zag er als nieuw uit, bijna geen krassen of deukjes te zien. Alles zat netjes verpakt in de doos. Snelle service b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Verzending heeft ong. 4 a 5 dagen geduurd( weekend zat er tussen) verzending via dpd. Doos zag er onstabiel uit volgeplakt met plakband. Inhoud stofzuiger echt top.. had een b gradatie. Erg tevre... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 4 z 5

Op Re Factory is niets aan te merken.

Op Re Factory is niets aan te merken.
Goede producten en snel verzonden.
Alleen jammer dat jullie van DPD gebruik maken.Die zorgden er voor dat mijn bestelling met veel vertraging uiteindelijk niet thuis werd bezorgd, maar bij een afhaalpunt werd gedropt.
Ze zijn niet eens aan de deur geweest.
Denk je goedkoop uit te zijn door bij jullie iets te bestellen, en dan rekend DPD 13 euro omdat ik ze belde om te vragen hoe en wat. Dit is zeker niet jullie schuld, maar wel van DPD. Dus voortaan liever een ander vervoersbedrijf gebruiken.

1 marca 2022

Beste R. Groenenboom,

Wij vinden dit heel vervelend om te horen. Zo is er over iedere vervoerder helaas wel wat op te merken. Wat betreft het niet eens proberen om ons pakket aan te bieden & vervolgens ook nog kosten te maken om je pakket te maken vinden wij uitermate vervelend. Zou je ons willen mailen op support@re-factory.nl? Dan kunnen wij dit voor je oppakken en bespreken met DPD.

Oceniono na 4 z 5

Bedrijf met perfect idee op papier maar niet uitvoerbaar in de praktijk.

Positief:
- Verzending van artikelen op de dag van bestelling.
- Zeer veel betaal opties inclusief Klarna zonder extra kosten.
- Uitstekend bereikbare klantenservice die e-mails op de zelfde of eerstvolgende werkdag vriendelijk en duidelijk beantwoord.
- Artikelen worden uitstekend verpakt verstuurd.

Negatief:
- Ondanks uitgebreide website blijkt dat er bijna geen artikelen voorradig zijn.
- Retourzendingen moeten door de klant betaald worden hoewel hieronder in het antwoord van re-factory tot mijn verbazing staat dat retourzendingen gratis zijn.
Op de website staat duidelijk onder het kopje 'retourneren': "Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed."

Samenvatting:
Het idee achter dit bedrijf lijkt geweldig, namelijk om de berg afval van geretourneerde artikelen bij andere bedrijven te verminderen door deze artikelen tegen een gereduceerde prijs opnieuw te verkopen.
Maar... de website vermeldt honderden artikelen die allemaal niet voorradig zijn.
Wat heb ik aan een website die praktisch alleen niet-voorradige artikelen vermeld???
Ik wil een website die voorradige artikelen vermeld en niet het omgekeerde!

22 lutego 2022

Beste Ronald,

Bedankt voor de uitgebreide review. Dit is zeer waardevol voor ons. Het klopt dat wij een deel van de artikelen niet op voorraad hebben. Dit komt voornamelijk doordat wij maar een beperkt aantal retourproducten ontvangen waardoor wij maar een beperkt aantal producten op voorraad hebben. Wij zouden ook meer producten willen aanbieden aan onze klanten :)

Verder is een retourzending altijd gratis en kan je via de website zelf heel eenvoudig een gratis retourlabel aanmaken. Mocht je hier nog een oplossing voor willen dan mag je altijd even mailen naar support@re-factory.nl.

Greenteam Re-Factory

Oceniono na 5 z 5

Klein probleempje en super opgelost!

Klein probleempje en super opgelost! Snelle reactie en prima oplossing. Producten zijn super voor deze prijzen.

18 lutego 2022

Beste Rob,

Bluebot Xtreme refurbished.

Voor het eerst een refurbished besteld voornamelijk omdat er ook garantie wordt gegeven via re-factory. Dit geeft iets meer zekerheid dan op de 2e hands markt te kopen. Voor de c-gradatie gekozen aangezien hij hier ook gaat botsen dacht ik. Echter wat ziet hij er goed uit, niks geen grote deuken of krassen. Klein beetje gebruikerssporen maar verder perfecte staat. Volgens mij mis ik wel de borsteltjes en afstandsbediening tenzij die in de robot zitten en ik ze nog niet heb gevonden. App werkt goed en na een paar keer een ronde door het huis heb ik wel het idee dat dit een prima aankoop is geweest. De robot maakt goed schoon en komt in de kleinste hoekjes. Het dweilen is leuke bijzaak maar ik denk niet dat deze veel gebruikt gaat worden hier. Met huisdieren moet je toch even kracht zetten om vlekken kwijt te raken. Ik ben er tot zover zeer tevreden mee.

18 lutego 2022

Beste Ria,

Hartelijk dank voor de positieve review!

Goede prijs en kwaliteit

Goede prijs, goede kwaliteit en snel bezorgd!

12 lutego 2022

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor de positieve review.

Snelle levering, prima product

Om vijf voor vier was de betaling gereed, de robotstofzuiger werd meteen verzonden, en de volgende dag was hij binnen. Het was een categorie B, maar er was geen kras op te zien, hij zag er als nieuw uit. Hij werkt ook prima. Verzonden via DHL.

31 stycznia 2022

Beste Metam4,

Oceniono na 5 z 5

Supersnel geleverd en het gevraagde…

Supersnel geleverd en het gevraagde product voldoet helemaal aan de verwachting.

27 stycznia 2022

Beste Wout,

Goed om te horen dat Re-Factory aan je verwachtingen voldaan heeft.

Excellent company

Excellent company! The Samsung S9 clear view standing cover is practically brand new. The original prize is 3 times higher...

19 stycznia 2022

Beste Victor,

Thank you for the positive review!

A-kwaliteit Blaupunkt Xboost besteld

A-kwaliteit Blaupunkt Xboost besteld. In perfecte staat en ziet er werkelijk uit als ongebruikt. De moeite waard!

9 stycznia 2022

Beste Mark,

Goed om te horen dat jij tevreden bent met Re-Factory!

Team Re-Factory

blaupunkt xtreme robotstofzuiger…

blaupunkt xtreme robotstofzuiger gekocht.
een nieuwe was me te duur, en na wat googlen kwam ik op de site van re-factory. dus deze robot daar gekocht.
perfect! en het scheelde toch een 150 euro.

8 grudnia 2021

Beste Jej,
Bedankt voor de positieve review.

Team Re-Factory

Oceniono na 2 z 5

Hopen dat de TV beter is dan de beloftes op de website...

TV een week geleden besteld.

Destijds op de website 'Op orders boven de €20 zit gratis verzending'. Ik moest dus ruim €10,- verzendkosten betalen voor een TV van €200+.
Sinds een klacht/opmerking staat hier nu een '*' achter.

"Op voorraad en voor 16u besteld, dan de volgende dag in huis."

De TV is op voorraad, maar is op het moment van schrijven nog steeds onderweg vanuit Spanje. Dus ik ben zeer benieuwd hoe ze normaalgesproken die belofte waar kunnen maken.

Denk je dus 'snel' een TV in huis te hebben, controleer dus eerst maar uit welk land deze komt.

We hopen dat de TV het wachten waard is!

29 listopada 2021

Beste Mark,

De televisie zal vanuit een extern magazijn verzonden worden. Vandaar dat dit langer duurt. Om deze reden kunnen wij een uniek aanbod aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Waarschijnlijk is daarom ook de bestelling geplaatst. Gelukkig staat dit duidelijk aangegeven bij het afrekenen en gaat het maar om een beperkt aantal producten die wij aanbieden. Wij gaan bij deze producten nog duidelijker aangeven wat de levertijd van deze producten is.

Met vriendelijke groeten

Re-Factory

Oceniono na 5 z 5

Re Factory - Betrouwbare webwinkel.

Betrouwbare webwinkel en vlotte communicatie via mail bij problemen. Zeker een aanrader om ook even te bekijken.

13 października 2021

Hi Serge,

Great price and pakage

Great price, well packed, and it's always a good idea to buy refurbished.
Delivery could have been quicker, this is the only reason for not rating 5 stars.

5 października 2021

Beste . Spijkers,

Bedankt voor de feedback! Helaas komt het soms voor dat vertraging optreed tijdens het bezorgen. Onze excuses hiervoor!

Dik tevreden

Moet eerlijk zijn, was wat sceptisch wat betreft een remarketed product. Denk neem gewoon de gok, hij was ook stukken goedkoper dan bij vele webshops en je draagt toch een klein beetje bij aan een betere wereld. De bestelling kwam door uiteraard DHL wel een dag later, maar het is als nieuw. Ik ga dit bij meerdere mensen aanraden, het is werkelijk win op win op win situatie. De 5 sterren dubbel en dwars waard, overigens ook als je ergens meezit dan is de support supersnel. Goed, ben gewoon dik tevreden, ga zo door Re-Factory!!!!

29 września 2021

Hi Robbie,

Thanks voor de leuke feedback!

flipcover samsung s10e

flipcover vr samsung s10e besteld, helft vd prijs van bol.com en binnen 2 of 3 werkdagen thuis..

28 września 2021

Hi Timmeh,

Dank voor de positieve reactie!

Top, prima

Top, snelle levering, goed product!

27 września 2021

Beste Majel,

Dank voor de positieve reactie!

Totally happy!

Totally happy with my refurbished robo-cleaner (Blaupunkt XBoost). Everything except the packaging looked new and I couldn't recognize any signs of previous use. Who cares about the packaging when the price is so much lower compared to a "brand new" item? Not me... ;)

Hi Mark,

Thanks for the positive feedback!

Oceniono na 5 z 5

Snel geregeld en super goede service.

Snel geregeld en super goede service.
Top bedrijf.

Hi Annemiek,

Bedankt voor de leuke en positieve reactie!

Refurbished Robocleaners.

Refurbished Robocleaners.
Got two refurbished robo cleaners xboost and extreme. They work great now. Had some issues with the xboost, Li battery was completely flat on arrival. One night on the charger and it worked ok.
The Extreme is much better though.

Not so good:
Support desk is only reachable by mail, not by telephone or whatsapp. So replies take their time!
Don't expect ad-hock solutions!
But support send me a free return label right away which I did't need anymore ;-).

Hi Frank,

Thanks for you feedback!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej