Szeroka oferta jest niewątpliwie zaletą. Natomiast aplikacja jest gorsza niż kiedyś - wymusza podawanie danych przy opiniach, również przy tej - powinna być możliwość używania pseudonimów, jak kiedyś.... Zobacz więcej
Kurierzy zawsze spoznieni. Pracuje w przychodni i nie mam mozliwosci schodzenia na dół by odebrać zamowienie. Specjalnie pisze w notatce które piętro i pokoj, a kurierzy dzwonią, ze nie moga wchodzic... Zobacz więcej
Złożyłem zamówienie przez serwis dostawczy i czekałem na Pyszne. Aplikacja jest dobra, ale dostawa spóźniła się ponad 40 minut, a jedzenie już ostygło. Obsługa klienta odpowiedziała na moją skargę, al... Zobacz więcej
Od pewnego czasu Pyszne bardzo się popsuło.Ciągle coś udoskonala na gorsze. Znikły niektóre rodzaje pizz (kiedyś było ciasto cienkie,tradycyjne,grube)teraz nie ma bo nie da się wybrać.Są tylko dwa r... Zobacz więcej
Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.
Wrocław, Polska
Zamówienie zostało dostarczone po 2,5 h. Zimne. Niekompletne. Kurier był chamski. Byłem stałym i częstym klientem. Teraz zrezygnuję z usług.

Odpowiedź od Pyszne.pl
Wszystko jest ok do czasu aż dostaniesz źle zamówienie . Czekam już miesiąc za zwrotem kasy . Wciąż rozmowa z botem . Najpierw miały być 3 dni do przelewu potem 10 ....

Odpowiedź od Pyszne.pl
Przetrzymują pieniądze gdzie bary pracują na nich! Bary wykładają kasę na towar robią jedzenie, oni zarabiają bo mają marzę. A oni nie wypłacają pieniędzy. Jak mają funkcjonować bary skoro oni doprowadzają do zadłużenia barów Pyszne Pl. ,Pyszne Pl wy nie jesteście instytucja bankową. Po co przetrzymujecie pieniądze kontrahentów!!! Przez was bary przestaną istnieć bo popada w spirale długów!!! Nie polecam Pyszne Pl. Jesteście złodzieje i oszuści

Odpowiedź od Pyszne.pl
Zamawiałam wczoraj przez pyszne pl, nie pierwszy raz ale wczoraj to już przeszli samych siebie. Kurier nie zabrał całego zamówienia, dostarczył tylko napoje. Dzwonię do restauracji,a tam zamówienie czeka na kuriera. Pyszne miało znaleźć innego kuriera,pani z restauracji miała oddzwonić do mnie i cisza w temacie. W końcu otrzymałam zwrot gotówki, restauracja nie zadzwoniła do mnie. Na infolinii rozmowę przerywa,nikt nic nie wie.
Ostatni raz zamawiałam, bo nie tylko wczoraj ale wcześniej też były niekompletne zamówienia.

Odpowiedź od Pyszne.pl
Na zamowienie czekalem ponad 2h.
Ciagle byla aktualizowana godzina dostawy.
Brak mozliwosci kontaktu z obsluga pyszne.pl.
Brak mozliwosci zlozenia reklamacji.
Brak mozliwosci anulowania zamowienia.
Pod wzgledem obslugi klienta pyszne.pl to jakis dramat.

Odpowiedź od Pyszne.pl
Aplikacja, która w żaden sposób nie jest w stanie pomóc klientowi jeśli wystąpi jakiś problem. Moje zamówienie nie dotarło ale magicznie został dopisany status jako "doręczone" 1,5h wcześniej mimo że 10 minut wcześniej w dalszym ciągu było "jeszcze chwila". Obsługa klienta nie istnieje, jedyny jest bot, który nie jest w stanie pomóc chyba w niczym. Bardzo bezużyteczne narzędzie, choć wiadomo, że firma musi oszczędzać na wszystkim co się da. Szkoda, że za tym idzie również okradanie swoich klientów. Nawet jeśli to wina restauracji to winę w pełni ponosi pośrednik, w tym przypadku pyszne. Jedyną opcją na kontakt jest droga mailowa a jak wiadomo na taką można poczekać nawet kilka dni, o ile łaskawie ktoś w ogóle zdecyduje się na zgłoszenie odpowiedzieć. Reasumując nikomu nie polecam jakiejkolwiek styczności z tą aplikacją. Wybór na rynku spory a tutaj w przypadku jakichkolwiek komplikacji możecie pożegnać się ze swoimi środkami, które przeznaczyliście na jedzenie które nigdy do was nie dotarło.

Odpowiedź od Pyszne.pl
najpierw pobrali pieniądze, potem zadzwonił kurier i powiedział, że restauracja jest zamknięta, zamówienie zostalo anulowane, więc zacząłem zamawiać w innym miejscu. Później jednak pieniądze zostały pobrane, po godzinie kurier przyjechał i dostarczył zamówienie, a po kolejnych 30 minutach wrócił i poprosił o zapłatę gotówką. Zadzwonili też z restauracji i poprosili o płatność Blikiem
I na dodatek fanfary — piszę do wsparcia w aplikacji, a ona mówi, że nie może mnie połączyć z konsultantem.

Odpowiedź od Pyszne.pl
Plusem jest to, że kurierzy stosują się do wytycznych klienta. Minusami są: 1. obsługa klienta poprzez rozmowę z BOT - problem z komunikacją i brak możliwości szybkiego rozwiązania problemu 2. brak możliwości anulowania zamówienia przez klienta - przy anulowaniu zamówienia bezpośrednio przez sprzedawcę nie otrzymałam pełnej kwoty za zwrot - po upomnieniu się otrzymałam zwrot kwoty przeznaczonej na napiwek dla kuriera, ale na inne konto bankowe (Państwa pracownik powinien zweryfikować konto, z którego nastąpiła zapłata za zamówienie) 3. informacje podane na Państwa stronie o subskrypcji są kompletną bzdurą - aktualnie jest niedostępna, ale nikt z Państwa nie pofatygował się o to, aby zamieścić rzetelną informację dla klienta. Z mojego doświadczenia wynika, że Wolt, Glovo i Uber Eats działają lepiej, dlatego bardzo rzadko korzystam z Pyszne.pl A brak subskrypcji i opłaty za dostawę dodatkowo mnie do tego skutecznie zniechęcają.

Odpowiedź od Pyszne.pl
Kiedyś mieszkałam w innym kraju i tam usługa dostawy działała o wiele lepiej. Tutaj, ile razy już zamawiałam, zawsze muszę długo czekać — nawet jeśli restauracja jest dosłownie obok domu. Jest jeszcze nad czym popracować :(

Odpowiedź od Pyszne.pl
Strona na której można szybko złożyć zamówienie, fajny support, ciekawe udoskonalenia

Odpowiedź od Pyszne.pl
Dostałem kod rabatowy na pyszne.pl jednakże po półgodziny dowiedziałem że to jest kod tylko na aplikację mobilną (nigdzie nie było o tym informacji musiałem sam się tego domyśleć), następnie po zainstalowaniu aplikacji i użyciu kodu rabatowego wystąpił "błąd transakcji" ponieważ nie zaakceptowali zapłaty poprzez googlepay, kiedy wybrałem inną formę transakcji wyskoczyła mi informacja, że bon został już użyty....
strata czasu

Odpowiedź od Pyszne.pl
Bardzo długi czas oczekiwania, było ustawione 35-55 min, teraz jeszcze 30 min, a kiedy będzie kurier to może jeszcze więcej, to 1,5 godziny albo więcej jak tutaj 15 min dostawy bo jest blisko. Czemu odrazu nie pisze w aplikacji że to jest 2 godziny, a tylko po kolei zmienia czas? Okropnie.

Odpowiedź od Pyszne.pl
Dostawa nie przyjechała po godzinie. Nie ma komu to zgłosić !

Odpowiedź od Pyszne.pl
Jest to super portal do zamawiania jedzenia. Zawsze z niego korzystam, jednak zdarzają się też potknięcia, pomyłki w zamówieniu, czasami bardzo długi czas dostawy. Jednak po ostatnim mylnym zamówieniu wszystko szybko zostało uregulowane.

Odpowiedź od Pyszne.pl
Płaciłam gotówką i nie mogłam uzyskać zwrotu z tego powodu. Obsługa w restauracji to wietnamczycy, którzy nie mówią ani trochę po polsku. Dostarczono mi surowe jedzenie a pyszne zakrywa się botami na chacie, które nie potrafią nic zrobić.

Odpowiedź od Pyszne.pl
Zamawiam regularnie z pyszne.pl i nigdy się nie zawiodłem. Polecam

Odpowiedź od Pyszne.pl
Okropne doświadczenie! Otrzymałem od Pyszne.pl kod rabatowy dla nowego klienta, więc zamówiłem jedzenie za ponad 200zł po czym w koszyku wklepałem kod i... nie mogłem zrealizować, żadnej formy płatności. Po kilku próbach dałem sobie spokój, usunąłem kod z koszyka i ta dam! Mogłem zapłacić:)
Zgłosiłem reklamację (użerając się najpierw z prymitywnymi botami), a tam naukowcy debatowali przez kilka dni co z tym zrobić.
Trzeba było dosyłać skany i w pewnym momencie myślałem, że będą chcieli jeszcze skan paszportu i odciski palców:D
Finalnie w wesołym tonie przyznali mi... taki sam kod, jakiego nie mogłem wykorzystać:DDD
Dałem się skusić niezbyt atrakcyjną promką, a finalnie zamiast rabatu, straciłem tylko czas i energię, a Pyszne.pl swoje zarobiło.
Nie, nie i jeszcze raz nie!
Nigdy więcej nie chcę mieć z nimi nic do czynienia i odradzam wszystkim.

Odpowiedź od Pyszne.pl
Pyszne usuwa komentarze bezpodstawnie, niepodając przyczyny zasłaniają się regulaminem