Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Kjøpte dumplings til jenta. De kom i postkonvolutt som utgjorde at alle var åpnet inni pakken slik at det ikke ble noe «spennende» til hun. I tillegg var kvaliteten og utsendet helt annerledes enn en... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg bestilte en mystery boks som ikke helt svarte opp til mine forventninger. Jeg ønsket å returnere bestillingen, men det var vanskelig å få tak i de og tok lang tid å få respons på epost. Etter mye... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Utrolig gøy og spennende puslespill! Meg og min samboer brukte ca. 5 timer til å fullføre. Veldig fin helgeaktivitet. Endte opp med å vinn 500,- også, så ekstra motivasjon til å fullføre bare der :) P... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Kvaliteten på spillene er veldig god

Kvaliteten på spillene er veldig god, forsendelsen er raskt og tilpasset mine behov. Hobbyspesialisten har også refundert meg for produkter de ikke kunne levere. Jeg er en fornøyd kunde

3 stycznia 2026

Kan varmt anbefales

Hobbyspesialisten har et stort og spennende utvalg av puslespill. Kort leveringstid og god kundeservice. Kan varmt anbefales.

3 stycznia 2026

Kjekt og utfordrende

Grei postgang.
Spennende, men utfordrende å pussle🙂
Bra å få svar med en gang! Var enkelt å bare skanne koden.
Kjøpe nok flere (håp om større gevinst😉)

7 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Fikk aldri pakken jeg bestilte

Fikk aldri pakken jeg bestilte. Har forsøkt å ta kontakt per epost, men har ikke fått noe svar.
Var julegave bestilt i god tid før julaften, men måtte finne et alternativ.

31 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Puslespillet har enda ikke ankommet…

Puslespillet har enda ikke ankommet postnord sin terminal etter 18 dager og de svarer ikke på hverken e-post eller Facebook messenger. Håper jeg får kontakt med dem og at jeg får pakken på et punkt. Jeg skjønner at julen kan være hektisk, så håper på at det er årsaken og at pakken blir funnet og sendt fra dem.

10 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Har ikke fått varen min som ble bestilt…

Har ikke fått varen min som ble bestilt 26.11
Postnord har ikke fått noe fra dere som skal sendes til meg. Har sendt 2 mail ikke fått noe svar fra dere.
Ordrenr.155531 trodde jeg skulle få varen før den skal betales på klarne
Hilsen
Marit Thingstad
Meisv.30
1850 Mysen
Venter spent på om jeg får svar nå

15 grudnia 2025

Handler ikke der igjen

Bestilte tre puslespill, hvorav ett var riktig og to var helt andre puslespill. Lå ved en kommentar på ordreseddelen om at det ene var utsolgt og uten å spørre hadde de bare lagt ved et helt annet random puslespill. Også utrolig treig levering.

15 grudnia 2025

Reddet julen!

Jeg bestilte et puslespill som skulle være julegave. Dette puslespillet forsvant under transport. Feilen var åpenbart PostNord sin, men Hobbyspesialisten stilte opp og fikk sendt et nytt puslespill (uten ekstra kostnader) slik at det likevel kommer frem til jul. Noen blir forhåpentligvis glade for det og jeg ble glad som kunde. Dette er god kundeservice!

11 grudnia 2025

Megafornøyd!

Da jeg er syk og bor på omsorgssenter betyr disse puslespillene veldig mye for meg. De holder meg opptatt. Tror jeg har kjøpt 20+ puslespill og venter 3 til i posten i dag.

20 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Kona mi elsker å legge puslespill.

Kona mi elsker å legge puslespill og de morsomme og detaljerte motivene til tegneren Jan van Haasteren er favoritten. Det beste av alt er at så lenge hun er opptatt med puslespillene sine så maser hun ikke på meg!

15 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej