Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Kjøpte dumplings til jenta. De kom i postkonvolutt som utgjorde at alle var åpnet inni pakken slik at det ikke ble noe «spennende» til hun. I tillegg var kvaliteten og utsendet helt annerledes enn en... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Utrolig gøy og spennende puslespill! Meg og min samboer brukte ca. 5 timer til å fullføre. Veldig fin helgeaktivitet. Endte opp med å vinn 500,- også, så ekstra motivasjon til å fullføre bare der :) P... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte et puslespill som skulle være julegave. Dette puslespillet forsvant under transport. Feilen var åpenbart PostNord sin, men Hobbyspesialisten stilte opp og fikk sendt et nytt puslespill (u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Bestillingene er rasket levert

Bestillingene er rasket levert, og utvalget er bra. Det negative er at det manglet en bit i det ene Trollpuslepillet puslespillet, og den mailen var de IKKE interessert i å svare på.

6 lutego 2026

Beste kundeservice og opplevelse

Hobbyspesialisten har et av de bredeste og beste utvalgene av puslespill i Norge. Kundeservice er rask og effektiv, og de er svært hjelpsomme og imøtekommende. Jeg har kjøpt fra dem et par ganger nå, og kan ikke anbefale dem nok.

15 lutego 2026
Oceniono na 3 z 5

Problematisk retur

Jeg bestilte en mystery boks som ikke helt svarte opp til mine forventninger. Jeg ønsket å returnere bestillingen, men det var vanskelig å få tak i de og tok lang tid å få respons på epost. Etter mye om og men fikk jeg returnert pakken.
Nå er de veldig raske til å svare på epost, så det kan være at det var et kortvarig problem, og jeg håper de er bedre på kommunikasjon og retur nå.

6 lutego 2026

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Har skrevet utallige mail, prøvd å komme i kontakt på chatten osv. Dette da lykkehjulet til qr kode puslespillet ikke fungerer. Har holdt på siden desember.

21 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Det er artig å bli spurt om hva jeg…

Det er artig å bli spurt om hva jeg syns i en epost fra hobbyspesialisten når jeg ikke har mottatt varen og ikke får kontakt med kundeservice. Bestilte 17 januar og i dag er det 6 februar. De svarer ikke på epost, selv om de sier de svarer innen 48 timer, jeg har førsøkt siden 19 januar å oppnå kontakt. Telefon kan du drite i, du kommer bare til en svarer som henviser til epost.

17 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ikke fått levert puslespill bestilt før…

Ikke fått levert puslespill bestilt før jul, brått slutt på tilbakemelding fra deres side når puslespill etterlyses. Får ikke svar om når de har tenkt å betale tilbake for varer de ikke har levert. Styr unna, min erfaring er at Hobbyspesialisten er totalt useriøs.

23 stycznia 2026

Ikke fornøyd

Det er tre uker siden jeg bestilte, og pakken har fortsatt ikke kommet i posten. De svarer ikke på e-post, men jeg har to ganger fått svar via chatten på nettsiden. Der lover de at saken skal settes i gang, men ingenting skjer. I dag har de ikke svart i chatten på nettsiden heller.

22 stycznia 2026

Bestilte puslespill 29.des

Bestilte puslespill 29.des. Skulle være en gave til 14.jan. Det er nå 17.jan og har ennå ikke mottatt pakke. Leveringsestimatet er nå 21.jan. (23 dager etter bestilling) Har fått beskjed når jeg etterlyste at jeg ville få et ekstra puslespill som plaster på såret fordi det var omorganisering av lageret. Den infoen burde jeg fått den 29.des. Dette ble bare rot og stress for min del.

17 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej