Kjøpte dumplings til jenta. De kom i postkonvolutt som utgjorde at alle var åpnet inni pakken slik at det ikke ble noe «spennende» til hun. I tillegg var kvaliteten og utsendet helt annerledes enn en... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg bestilte en mystery boks som ikke helt svarte opp til mine forventninger. Jeg ønsket å returnere bestillingen, men det var vanskelig å få tak i de og tok lang tid å få respons på epost. Etter mye... Zobacz więcej
Utrolig gøy og spennende puslespill! Meg og min samboer brukte ca. 5 timer til å fullføre. Veldig fin helgeaktivitet. Endte opp med å vinn 500,- også, så ekstra motivasjon til å fullføre bare der :) P... Zobacz więcej
Jeg bestilte et puslespill som skulle være julegave. Dette puslespillet forsvant under transport. Feilen var åpenbart PostNord sin, men Hobbyspesialisten stilte opp og fikk sendt et nytt puslespill (u... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)
Dane kontaktowe
Langebruvegen 9, 6800, Førde, Norwegia
- +47 450 82 635
- post@hobbyspesialisten.no
- puslespill.org
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Spennende konsept
Spennende konsept, lotteripuslespill. Og selv om jeg kanskje ikke vinner, så er det godt å sette seg ned med et puslespill som engasjerer. Extra stas å få et annet puslespill med på kjøpet.
Sender ikke varen og elendig kundeservice
Fikk mail om at ordren var ferdig og lagt til sending. Pakken ble registrert hos Postnord, men så skjedde det ikke mer. Tok kontakt etter 4 dager for å høre om alt var i orden.
Fikk da beskjed om at det var tidkrevende å pakke inn varen (ramme) i bobleplast, og at jeg var siste kunde som fikk produktet fordi det var så tidkrevende.. Han lovte at pakken skulle sendes dagen etter.
Så ble det stille. Har sendt et par mailer for å følge opp, for jeg trenger virkelig produktet raskt (spisebordet er dekket av puslespill!), men ikke noe svar å få.
Vet ikke om det er noe håp å få igjen pengene heller. Utrolig useriøst - styr unna!
Best på puslespill
Veldig bra priser, stort og variert utvalg og veldig rask forsendelse. Anbefales på det varmeste!
Fikk varen raskt
Fikk varen raskt. God kvalitet på varen, eneste minuset var at man ikke kan velge hvilket "bonus" puslespill man får med.
Rask levering
Rask levering.
Stoler på at jeg får varene, så jeg betaler ved bestilling.
Det var spennende å få de nye, med ukurante brikker. Morsomt å pusle.
Vi er hekta begge to.
Så dere blir ikke kvitt meg.👍🤣🤣🤣
HEI Jeg kjøpte 2 stk puslespill fra dere Trefl, det jeg manglet var ett større bilde av puslespillet i esken. Det har det vært med før med andre puslespill. MVH jon
Hei kjøp av puslespill
Et kjøp som lønner seg.
Kommer rast etter bestilling og jeg elsker overraskelsen som følger med, føler jeg får masse for pengene.
Var kjekt og pusle QR koden
Var kjekt og pusle QR koden, tok ikke så lang tid, vi klarte det på en kveld.
Fine nettsider
Fine nettsider, gode tilbud og priser. Raskt levert også, tilogmed til Nord-Norge.
QR kode puslespillet
QR kode puslespillet var gøy å pusle, men lite poeng i å vinne 25 kr som må brukes i nettbutikken
Jeg har bestilt puslespill
Jeg har bestilt puslespill, og fortsatt ikke fått noe. Prøvd Chat, telefon og nå to mailer, men fortsatt ikke svar. Ble bestil 7 oktober, lagt inn i PostNord 8 oktober, men ikke noe mer. Helt håpløst at de ikke svarer på henvendelser. En skuffet gutt som hadde håpet å få nytt puslespill til bursdagen sin, men det kan vi se langt etter…
Vanligvis superfornøyd, men nylig skuffende opplevelse
Jeg har bare hatt gode opplevelser med Hobbyspesialisten, inntil nylig. De har et stort utvalg av puslespill til rimelige priser, de er raske på å behandle bestillinger, og pakkene jeg bestiller er vanligvis klare til å hentes innen 2 dager.
Men 28.09. la jeg inn en ny bestilling hos dem. Dagen etter logget jeg meg inn og sjekket status, og så at bestillingen min var kansellert. Dette hadde jeg ikke fått noe beskjed om fra dem... Jeg la deretter inn samme bestilling på nytt, dagen etter ble bestillingen ferdig behandlet, og PostNord-frakt hadde blitt opprettet. Dette er snart 2 uker siden, og ingenting har skjedd! Jeg har prøvd å kontakte dem på både chat og mail, uten noe særlig respons.
Hadde det ikke vært for denne hendelsen, hadde jeg gitt full pott med stjerner, men dette er rett og slett for dårlig i forhold til hva jeg er vant til fra dem.
Anbefales
Veldig god service og rask levering.
Varen var godt pakket.
Bestilte 2 stk store rammer
Bestilte 2 stk store rammer. Pakken kom aldri. Etter mange uke spørr jeg om hvor pakken er. Fikk da beskjed om att det var noe galt med pakkemaskinen men att det var fikset så pakken blir sendt snart. 3 uker senere forsatt ikke noe pakke. Jeg sender ny mail og får da beskjed om att de ikke kan sende dem siden de er så store og att det er blitt dyrere å sende dem. Og att hvis de sender dem kan de fort bli ødelagt. Hvorfor selger de da sånne rammer og hvorfor tok det 7 uker før jeg fikk ett ordentlig svar. Fikk pengene tilbake men fader for dårlig service.
Mange fine puslespill som er gode å…
Mange fine puslespill som er gode å legge og tåler å bli lagt flere ganger uten å gå opp i limingen. Likte Troll-serien spesielt godt. Har kjøpt alle av den serien.
Jeg har ikke fått puslespillene jeg…
Jeg har ikke fått puslespillene jeg bestillte 9. september. Post nord har bare fått melding om pakken, men den er ikke levert inn der. Har sendt melding til dere fra siden deres og også epost, men får ikke noe svar. Dette synes jeg er useriøst, betalte jo over 600 kr for de to puslespillene
Har nå i etterkant fått puslespillene og tre ekstra pga forsinkelsen, så positivt Håper dette bare var et uhell fra deres side.
Jeg hadde en positiv og god opplevelse
Jeg hadde en positiv og god opplevelse. Jeg bestilte ett nydelig puslespill med god kvalitet og i tillegg fikk jeg med ett valgfritt puslespill fra Troll serien😊👍 Alt i alt super fornøyd😊
Lang leveringstid
Litt lang leverings tid og feil i leveranse, men ble kompensert med ett gratis puslespill så veldig fornøyd med det☺️
Butikk med mange puslespill!
Har bestilt herfra flere ganger, aldri vært noe problem. En gang fikk jeg et ekstra puslespill med uten at jeg hadde bestilt, det var jo snilt!
Ble dessverre en liten feil den ene gangen, men fant til slutt en løsning og det ble rettet opp i.
🤩🤩🤩🤩
Jeg fikk tilsendt feil puslespill. Men med hjelp fra dere i hobbyspesialisten fikk jeg tilsendt rabatt kupong så jeg kunne bestille riktig puslespill. Jeg fikk også et gratis puslespill da min forsendelse ble forsinket.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.