Od 9 maja nie otrzymałam żadnej odpowiedzi w sprawie wycofania się z zamówienia i zwrotu pieniędzy, mimo kilkukrotnych prób kontaktu. Zgodnie z prawem, jutro mija ostatni, 14 dzień na zwrot pieniędzy.... Zobacz więcej
Żenada, rozczarowanie i brak jakichkolwiek kompetencji. Żałuję ze wcześniej nie przeczytałam tutaj opinii. To jest jakiś żart! Kolejna reklamacja i kolejna bluza zła... Reklamacji bylo... Zobacz więcej
Polecam omijac szerokim lukiem. Zamowiona przeze mnie bluza z wizerunkiem psa, ktory jest maltanczykiem przyszla zdecydowanie pozniej niz powinna. Kogos za mocno poniosla wizja artystyczna i pies na h... Zobacz więcej
Na zwrot środków po uzgodnieniu szczegółów czekam od 23 stycznia. Od tamtego momentu mimo kilkukrotnego podjęcia próby kontaktu dalej nikt się nie odzywa. Fatalne materiały, fatalna jakość. Wstyd mi... Zobacz więcej
Ciągle jestem ignorowany w e-mailu i…
Ciągle jestem ignorowany w e-mailu i nie mogę otrzymywać żadnych aktualizacji na temat mojej paczki, która została zamówiona 11 grudnia i napisali do mnie, że została już wysłana, od kilku dni próbuję uzyskać odpowiedź na poczcie o tym, gdzie jest moja paczka, teraz nawet nie jestem pewien, czy do mnie dotrze lub czy otrzymam odpowiedź, jak na razie czuję osad i jakbym został oszukany. Status na stronie nie zmienił się od 18 i 23 (dwie paczki), ale powiedziano mi, że już od nich opuścili, więc zaczynam myśleć, że zostałem oszukany
Nowość: jak się okazało, sklep bezczelnie kłamie i ignoruje wszystkie moje wiadomości, dwa tygodnie później w końcu otrzymałem odpowiedź na wszystkie moje wiadomości, jak się okazało, że okłamali mnie, że wysłali moją paczkę i powiedzieli, że prawdopodobnie wkrótce ją wyślą. Nie polecam nikomu tego sklepu, który nie umie pracować z klientami i bezczelnie kłamie

Odpowiedź od Pupiloo
Finalnie zamówienie przyszło, ale customer service i czas realizacji - porażka
Zamówienie 2 koszulek z 4 grudnia przyszło rzutem na taśmę 24.12. więc finalnie rodzice dostali prezent. Deklarowana data dostawy to było coś w stylu 16.12. więc trwało to zdecydowanie za długo. Dobrze, że nie zamawiałam dla kogoś innego - musiałabym na cito wymyślać coś innego pod choinkę. Zamówienie 2 x rozm. L, przyszło L i XL gdzie L było szersze od XL. Już nie miałam czasu mierzyć linijką jak to się ma do rozmiarówki ze strony; dobrze, że nie przyszły za małe. Sama jakość materiału i napisu, oraz sam projekt - bez zastrzeżeń.
Odpisują copy-and-paste tylko na pierwszego maila z pytaniem co się dzieje z zamówieniem, potem już nie. Odpowiedź pisał chatGPT bo widać że nieprzeczytane ze zrozumieniem o co pytałam. Tracking zamówienia na ich stronie to śmiech na sali, nie ma żadnego przełożenia na rzeczywistość. Zamówienie 4.12. a 5.12. wysyłają powiadomienie że moje zamówienie jest w drodze-- oczywiście że nie było. To celowe wprowadzanie w błąd. Mieli wysyłać UPS/DHL, wysyłają GLSem. GLS podaje jako nadawcę WORLDTECH LOGISTICS - SHIPPER ONLY NOT SELLER. Szybki risercz w Google wskazuje że to firma scam, miałam wyjątkowe szczęście że w ogóle zamówienie przyszło.
Privacy Policy mają skopiowane z jakiejś innej strony .de; sama domena pupiloo.pl jest zarejestrowana na firmę z Holandii. Holenderska policja nie przyjmuje zgłoszeń online zza granicy, wątpię że da się wskórać cokolwiek zgłaszając sprawę na komisariacie w PL (aczkolwiek policja zgłoszenie musi przyjąć, kwota nie ma znaczenia). Jak ktoś nie dostanie zamówienia to zostaje zgłoszenie procedury "chargeback" u wystawcy karty, Visa albo MasterCard.
NIE POLECAM.

Odpowiedź od Pupiloo
Ta firma to zwykłe oszustwo
Ta firma to zwykłe oszustwo. Podane czasy realizacji nie maja nic wspólnego z rzeczywistością.Bardzo słaba obsługa klienta, zero wiedzy kiedy towar zostanie dostarczony i w jakim jest etapie realizacji. Bluzy to tani szajs z Chin, bardzo słaby gatunkowo. Nadruki haftowane w Chinach.Odradzam!!!! Pupiloo.pl to zwykłe oszustwo!

Omijać szerokim łukiem!
Na obrazkach ze strony, wszystko wygląda super. Rzeczywistość jest marna, a najbardziej przykre jest doświadczenie z supportem:
- informacje o dostawie do Polski są nieprawdziwe, wysyłka nie trwa ok. 15 dni. Trwa ponad 3 tygodnie.
Po skontaktowaniu się z supportem, kazali mi doliczyć jeszcze 5-7 dni :) Wiadomość pisał chyba jakiś bot.
- bluza z kapturem, którą kupiłam, bardzo cienka, nie ma metki ze składem, logo producenta od wewnątrz, rozmiaru, nic.
- haft pozostawia dużo do życzenia. Napis ok., głowa psa z niedoróbkami - np. nie dociągniecie haftu do konturów, czy jakaś niebieska nitka (?) a pies był w brązach. Szkoda, że nie można załączyć tutaj zdjęć.
Ogólnie cena jest nieadekwatna do jakości. Obsługa klienta leży i kwiczy. Czas realizacji tragedia.
Nigdy więcej.
edit: support poprosił o więcej szczegółów, mogę tylko dodać, że paczka przyszła w ostatniej chwili, rzutem na taśmę.
Spojrzałam jeszcze na zdjęcie i to, co dostałam - zdecydowanie zabrakło kolorów, wszystko w pewnym momencie się zlewa.
Ten zakup już za mną, więcej nie powtórzę i Wam też nie polecam.

Zamówienie złożone 1 grudnia
Zamówienie złożone 1 grudnia, doszło równo 24 grudnia. Miał być prezent na święta, ale z powodu późnej i niepewnej dostawy musiałem kupić alternatywny.
Kontakt jest sprawny, biorąc pod uwagę szybkość odpowiedzi (zapewne chatbot), ale klient jest po prostu zbywany bardzo ogólnymi odpowiedziami zamiast konkretów.
Finalnie produkt jest nieźle wykonany, ale ja nigdy więcej bym od tej firmy niczego nie kupił.

Oszustwo
Sytuacja taka jak u Wszystkich - bluza zamówiona miesiąc temu, nie przyszła do dzisiaj. Według śledzenia zamówienia na ich stronie kurier odebrał już przesyłkę do doręczenia ale po kontakcie z GLS okazuje się że to nieprawda. Według śledzenia przesyłki GLS, nie została ona jeszcze nawet wydana kurierowi przez nadawcę. Jeśli ktoś będzie chciał zbiorowo się tym zająć to jestem chętny. W razie czego proszę o kontakt na pedrritto17@gma il.com

Odpowiedź od Pupiloo
Zamówienie złożone 7 grudnia.
Zamówienie złożone 7 grudnia.
Napisalem do obsługi klienta - otrzymałem regułkę z chatgpt niby po polsku, dramat.
Podobno produkują w Polsce, a znając życie wysyłka zagranicy.
Jeśli się nie wyrabiają to sami powinni napisać i przeprosić że wysyłka jest opóźniona. Prezentu nie będzie.
Odradzam! Jeszcze się okaże że to phishing i 250zl w plecy.

Odpowiedź od Pupiloo
Zamówienie złożone 29.11 z nadzieją na…
Zamówienie złożone 29.11 z nadzieją na świąteczny prezent - brak informacji o statusie od ponad 3 tygodni. Wychodzi na to, że osoba której chciałem wręczyć prezent jako jedyna go nie otrzyma przy wigilii...

Odpowiedź od Pupiloo
Zamówienie złożone na początku grudnia
Zamówienie złożone na początku grudnia.
Kontkat z obsługą klienta - boty
Jak u pozostałych osób czas oczekiwania i kontakt z klientem poniżej wszelkich oczekiwań.
Serio, prościej by było zamówić z chin, pewnie doszłoby szybciej.
Absolutnie odradzam, prawie 300 zł jak krew w piach.

Odpowiedź od Pupiloo
gdzie można zgłosić ze strona/portal…
gdzie można zgłosić ze strona/portal oszukuje ludzi i wyłudza pieniądze ?
nie dajcie się nabrać, bluzy i cala reszta nie przychodzą - jeżeli jest pisana pozytywna recenzja to przez boty

Odpowiedź od Pupiloo
Dramat odradzam wszystkim miesiąc czasu…
Dramat odradzam wszystkim miesiąc czasu nie dostaje koszulki banda oszustów i tyle

brak zamówienia po 3 tygodniach od zamówienia
To samo co w innych komentarzach - brak zamówienia po 3 tygodniach od zamówienia, na maila odpowiada bot. Obawiam się, że nigdy go nie zobaczę - SCAM

Odradzam
Odradzam, kontakt z firmą tragiczny. Bluza którą zamówiłam nie doszła do tej pory (19.12) chociaż bluzę zamówiłam ponad miesiąc temu. Mydlenie oczu tym ze przesyłka została dostarczona do kuriera (wcale nie jest, po kontakcie z gks) obawiam się że przesyłka nie dotrze nigdy

Serdecznie odradzam
Zamówienie doszło znacznie później niż wskazywała strona. Dodatkowo jedna z bluz jest w kolorze innym niż zamawiana.
Firmą zablokowała możliwość komentowania i dodawania ocen, na wiadomości odpowiada bot

Odpowiedź od Pupiloo
Kategorycznie nie polecam zakupów na…
Kategorycznie nie polecam zakupów na pupiloo. Zamówienie zrobiłam 40 dni temu na 3 bluzy, dalej nie otrzymałam pełnego zamówienia, a dwie bluzy, które dotarły są wadliwe, z nieprawidłową kolorystyką oraz w złym rozmiarze. Kontakt mailowy może i z firmą jest, ale po wymianie prawie 20 maili dalej nie ma ani towaru z reklamacji, ani pieniędzy!!! PODEJŚCIE POPILOO JEST NIEPROFESJONALNE I WSKAZUJE NA ZNAMIONA OSZUSTWA INTERNETOWEGO!!! Nie dajcie się naciągnąć, bo stracicie i pieniądze i nerwy.
EDIT 9.01.2025
Po prawie trzech miesiącach oczekiwań otrzymałam trzy bluzy z reklamacji. Dwie miały być szare, a jedna zielona. Wszystkie bluzy otrzymałam w kolorze GACIOWEGO RÓŻU. Już nie wiem czy się śmiać czy płakać. Złożyłam kolejną reklamację. Sprawa jak najbardziej się nadaje do zgłoszenia do Rzecznika Praw Konsumenta.

Odradzam
Zamówienie złożone 28 listopada. Drugi tydzień mydlenia oczu i puste obietnice o wysyłce na dniach. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM

NIE POLECAM
Zamówienie złożone 1 grudnia nadal jest w trakcie produkcji. Nie otrzymałam żadnego wsparcia przez kontakt z supportem.. nawet nie są w stanie przekierować mojej przesyłki na inny adres , chociaż jeśli faktycznie przesyłka idzie z Chin to nie ma to w sumie znaczenia - już na pewno nie zdąży do świąt .. jestem potwornie rozczarowana jakością usług i kontaktem - support odpisuje szybko tylko wtedy kiedy nic nie może zrobić. Nie polecam , szczególnie że firma nie przyjmuje zwrotów. Jak dostanę przesyłkę za dwa miesiące to nie wiem co mam z nią niby zrobić? Firma powinna wziąć za to odpowiedzialność i w takiej sytuacji oddawać pieniądze, to jest niepoważne a wiedzę że nie jestem jedyną z takiej sytuacji…

Oszustwo?
Niestety podobnie moje doświadczenie jest podobne do doświadczeń innych osób - zamówienie złożone 27.11.24 (dzisiaj jest 19.12) i nadal nie dostarczone, status realizacji ostatni raz aktualizowany 3.12. Mam nadzieje, że kiedyś zamówienie do mnie dotrze, może na kolejne święta…

Odpowiedź od Pupiloo
Zamówiłam bluzę na tej stronie i…
Zamówiłam bluzę na tej stronie i wysłałam e-mail z prośbą, aby kolor oczu mojego kota był dokładnie taki, jak na zdjęciu. Świetnie się do tego dostosowali, jestem bardzo zadowolona z efektu. Bluza jest wygodna i świetnie wygląda. To będzie moja bluza na świąteczną kolację. XD

Odpowiedź od Pupiloo
Popełniłem błąd przy składaniu…
Popełniłem błąd przy składaniu zamówienia i nawet tego nie zauważyłem. Skontaktowałem się z obsługą klienta i otrzymałem kod rabatowy, dzięki któremu kupiłem nową bluzę. Nowa bluza jest idealna, ale trochę szkoda, że nie dostałem jej za darmo.