Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Patrząc na 162 recenzji, recenzenci mieli wspaniałe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci są zadowoleni z łatwości składania zamówień oraz z konkurencyjnych cen, zwłaszcza w przypadku produktów LEGO. Wielu docenia szybką wysyłkę i terminową dostawę, a także dobrą komunikację na każdym etapie realizacji zamówienia. Konsumenci często podkreślają, że otrzymane produkty są nowe, oryginalne i zgodne z opisem. Niektórzy klienci byli jednak niezadowoleni z opakowania produktów, wskazując na słabe zabezpieczenie przesyłek, co skutkowało uszkodzeniami towaru. Pojawiły się również skargi dotyczące opóźnień w dostawie oraz problemów z obsługą klienta w przypadku niedostarczenia towaru lub uszkodzeń.

O czym najczęściej mówią ludzie

Product

Recenzenci podkreślają niejednoznaczne aspekty produktu. Wielu konsumentów chwaliło produkty za dobrą cenę,... Zobacz więcej

Delivery service

Użytkownicy opisują niejednoznaczne interakcje z usługą dostawy. Wielu konsumentów chwali szybką wysyłkę i... Zobacz więcej

Order

Konsumenci są zadowoleni z procesu zamawiania. Wielu chwali łatwość składania zamówień, szybką realizację i... Zobacz więcej

Price

Recenzenci wspominają pozytywne opinie na temat cen. Klienci często podkreślają atrakcyjne i konkurencyjne... Zobacz więcej

Quality

Klienci mieli niejednoznaczne doświadczenia z jakością. Wielu konsumentów chwaliło produkty za zgodność z... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Wszystko ok, oprócz jednego dużego wgniecenia w pudełku na przedniej stronie. Trochę to odbiera poczucie poszanowania produktu, zwłaszcza gdy jest to wersja kolekcjonerska konsoli. Pozdrawiam :)

Przed zakupem oglądałem opinie na trustpilot i nie były zbyt dobre ludzie pisali ogólnie że dostawa była opóźniona oraz paczki były słabo zapakowano. Pomimo tych opinii zdecydowałem się na zakup obudo... Zobacz więcej

Świetna cena, ogromny wybór, szybka wysyłka. Przydałoby się tylko lepiej zabezpieczyć przesyłkę - kości RAM latały po całym pudełku, ale na szczęście działają.

Ogólnie obawiałem się zamawiać przez ten sklep, ale ostatecznie zamówiłem Monitor Dell Alienware w dniu 25.03. Realizacja zamówienia miała trwać 2-3 dni robocze i prawie się udało. Zamówienie przyszło... Zobacz więcej

1. Sklep z komputerami i akcesoriami

PROSHOP >> JESZCZE WIĘCEJ >>> JESZCZE TANIEJ Czy Ty też kochasz elektronikę? A może oczekujesz po prostu dużo więcej produktów w jeszcze lepszych cenach? W takim razie trafiłeś w idealne miejsce. Proshop.pl jest dla każdego! Aktualnie posiadamy ponad 400 kategorii produktowych. W naszej sprzedaży znajdziesz: sprzęt komputerowy, oprogramowania, gadżety, artykuły gospodarstwa domowego, produkty do pielęgnacji, sprzęt do fitnessu, zabawki dla dzieci i wiele więcej. Jesteśmy tu, aby ułatwić Ci zakupu i posiadamy wszystko w jednym miejscu online, a zamówienia realizujemy z dostawą do domu. Jeszcze więcej Posiadamy tak wiele i wciąż poszerzamy naszą ofertę. Szczycimy się tym, że posiadamy jeden z największych asortymentów elektroniki i IT w Danii. Nasza oferta jest bardzo szeroka - od własnych komputerów DUTZO, przez monitory komputerowe, aż po najpotężniejsze karty graficzne na rynku. Nie ograniczamy się i poszerzamy również naszą sprzedaż na Europę. Aktualnie prowadzimy sprzedaż już w 8 krajach europejskich. Jeszcze szybciej Błyskawiczna dostawa to znak rozpoznawczy firmy Proshop w Danii. Dostawa na teren Polski to tylko 3-4 dni robocze. Zamówienia z produktami dostępnymi na magazynie realizujemy jeszcze tego samego dnia. Na naszym magazynie posiadamy ogromnego robota AutoStore, który codziennie pomaga przy pakowaniu zamówień. Nasz AutoStore to 112 robotów, które sprawnie poruszają się po powierzchni pudełek ułożonych jeden na drugim, a jest ich już ponad 100 tysięcy. Roboty przywożą pudełka do stacji do pakowania lub do naszej ogromnej maszyny pakującej zamówienia z technologią pakowania Fit-to-size.

3,9

Dobra

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Sklep wysyła z magazynu z Danii,

Sklep wysyła z magazynu z Danii, operatorem jest DPD , paczki są wadliwie wprowadzane wiec nie można sprawdzić statusu ani terminu. Paczka opóźniona o półtora tygodnia i nikt nie wie co się z nia dzieje ,

14 stycznia 2026

Odpowiedź od Proshop.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam słyszeć, o zaistniałej sytuacji. W takich sytuacjach zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta. Postaramy się jak najszybciej pomóc i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Ogólnie myślałem ze to fake

Ogólnie myślałem ze to fake. Duzo promocji bardzo. Elegancki sklep przesyłka przyszła na czas. A monitor byl orginalnie zapakowan

9 stycznia 2026

Odpowiedź od Proshop.pl

Dziękujemy za poświęcony czas i przekazaną opinię.

Wszystko ok

Wszystko ok. dostawa szybka bez komplikacji. Towar zgodny z zamówieniem, tylko opakowanie było naderwane tak jak by ktoś sprawdzał zawartość paczki

29 grudnia 2025

Odpowiedź od Proshop.pl

Dziękujemy za przekazanie swojej opinii.

Dobra cena produktu

Dobra cena produktu, sprawna wysyłka. Nie mam nic do zarzucenia.

30 grudnia 2025

Bardzo dziękujemy!

Szybka dostawa

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem oraz przede wszystkim dobrze zapakowany.

17 grudnia 2025

Odpowiedź od Proshop.pl

Dziękujemy za przekazanie swojej opinii.

Oszałamiająca promocja na black friday

Oszałamiająca promocja na black friday, dostawa przed estymowanym terminem, towar zgodny z opisem(nie ukrywam bałem się na samym początku zamówić, ale na pewno tu wróce)

Odpowiedź od Proshop.pl

Bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość :)

Atrakcyjna cena

Atrakcyjna cena, dostawa na czas. Karta graficzna dobrze zapakowana. Polecam

20 grudnia 2025

Odpowiedź od Proshop.pl

Dziękujemy za zakup i polecenie!

Sprzedaż używanych towarów jako nowe

Przestrzegam klientów B2B
Prsohop przywraca używane towary po zwrocie 14 dniowym do sprzedaży jako nowe i blokują możliwość zwrotu. Dotarła do mnie karta graficzna z przeklejoną plombą producenta z prostokątnej na okrągłą, dodatkowo karta poobijana, porysowana śrubokrętem, bez folii zabezpieczających na radiatorze. Sklep nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności nie przychyla się do jakiejkolwiek rekompensaty finansowej, nie chce zamknąć sprawy polubownie. Na ten moment moja reklamowana karta od tygodnia leży na magazynie Proshop bez aktualizacji i odpowiedzi na maile. Ze strony polskiego działu wsparcia nie usłyszałam nawet słowa "Przepraszam" za tą jakże kuriozalną sytuację.

23 grudnia 2025

Odpowiedź od Proshop.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nam przykro z powodu opisanej sytuacji – zdecydowanie nie jest to standard, do którego dążymy.

Chcielibyśmy podkreślić, że sprzedawane przez nas produkty jako nowe powinny być w nienaruszonym stanie. Każde zgłoszenie dotyczące niezgodności towaru traktujemy poważnie i dokładnie je weryfikujemy.

DPD dostarczył zamówienie po 10 dniach

Termin dostawy podany na stronie to 2-3 dni. W rzeczywistości przesyłka do odbioru była dopiero po 10 dniach. Zachęcam do korzystania z InPost zamiast DPD, wtedy przesyłki będą przychodziły na czas i prawdopodobnie oceny będą wyższe. Trudno przerzucać winę na firmę kurierską w przypadku, kiedy to Państwo decydujecie o wyborze partnera logistycznego. Towar przyszedł w dobrym/ normalnym stanie (to cud, bo był tylko owinięty kartonem), ale nie miałem pewności czy dotrze przed Świętami. Dodatkowo na infolinii Samsunga poinformowano mnie, że dla tego numeru seryjnego gwarancja zaczęła bieg już w sierpniu (zegarek nieaktywowany) a przedmiot kupiony w grudniu...

19 grudnia 2025

Odpowiedź od Proshop.pl

Dziękujemy za Pana opinię. Przykro nam, że doszło do takiej sytuacji. W takich przypadkach zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta – dołożymy wszelkich starań, aby szybko pomóc i znaleźć rozwiązanie, które będzie dla Pana satysfakcjonujące.

Dobra cena i to tyle

Dobra cena i to tyle, ekspres w ogóle niezabezpieczony do przesyłki, w efekcie przyszedł pęknięty, nienadający się do użytku. Produkt był tylko w oryginalnym opakowaniu owiniętym taśma, karton przyszedł z dziurami, zero jakichkolwiek dodatkowych zabezpieczeń.

15 grudnia 2025

Firma godna polecenia

Cały proces od momentu zamówienia po odbiór przesyłki przebiegł bez jakichkolwiek zastrzeżeń.

8 grudnia 2025

Odpowiedź od Proshop.pl

Bardzo dziękujemy, polecamy się na przyszłość :)

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie, przesyłka przyszła wcześniej niż myślałam . Polecam.

Odpowiedź od Proshop.pl

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Zamówienie dotrało z dwudniowym opóżnieniem ale trzeba pamiętać że szło z Dani i Firma nie ma wpływu na czas pracy Kuriera . Konkurencyjne Ceny i rzetelna Obsługa .. Polecam ..

4 grudnia 2025

Odpowiedź od Proshop.pl

Dziękujemy i mimo wszystko przepraszamy za opóźnienie :)

Niekompetentny reseller

Nie mając produktu w magazynie firma nie kontroluje procesu i jest jedynie resellerem. Przesyłka miała być na dzień N potem na N+1 potem na N+2 potem musiałem się upomnieć i w końcu dotarła ba dzień N+4. Gdybym wiedział kupiłbym gdzie indziej szczególnie że Proshop z opóźnień niewiele sobie robił

Odpowiedź od Proshop.pl

Dziękujemy za opinię. Niestety w przypadku produktów sprowadzanych od dostawcy przewidywany czas realizacji może się wydłużyć. Nie mamy na to wpływu na takie opóźnienia. Przepraszamy za niedogodności.

Zakup Msi claw i5

Zakup: MSI claw z i5 co do sprzętu to jestem bardzo zadowolony, a co do firmy sprzęt zgodny z opisem stan paczki idealny oraz cena nie dostepna w polskich sklepach. Czas dostawy 4dni ale trzeba pamiętać że magazyn jest w Dani. Szybość nadania paczki ekpresowo, towar zakupiony 23.11 (Niedziela wieczorem) a 24.11 4nocy odebrany przez kuriera. Ocena 5/5

24 listopada 2025

Dziękujemy za opinię!

Transakcja przebiegła doskonale

Transakcja przebiegła doskonale. Szybka wysyłka, towar zgodnie z zamowieniem bezpiecznie zapakowany trafił do mnie bez problemu. Polecam.

21 listopada 2025

Odpowiedź od Proshop.pl

Bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość :)

Zakupy udane

Zakupy udane . Kupiłem duży zestaw Lego bardzo dobrej cenie w stosunku do oferty rynkowej .Towar dostarczony szybko bardzo dobrze zapakowany .

21 listopada 2025

Odpowiedź od Proshop.pl

Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie :)

Paczka przyszła w tragicznym stanie

Paczka przyszła w tragicznym stanie

Nie rozumiem jak elektroniczny produkt za ~2500zł można tak tragicznie zapakować, karta graficzna, która jest podatna na mikrouszkodzenia. Brak jakiejkolwiek folii, czegokolwiek, paczka została przebita, jest widoczna dziura, ucierpiało też opakowanie karty graficznej (też znajduje się dziura), kąt opakowania również uszkodzony, podepnę kartę i jeżeli pojawią się jakiekolwiek problemy od razu leci zwrot.

3 grudnia 2025

Odpowiedź od Proshop.pl

Jeśli przesyłka lub produkt zostały uszkodzone w transporcie, prosimy o przesłanie maila ze zdjęciami do naszej obsługi klienta - utworzymy reklamację u przewoźnika i znajdziemy dla Pana rozwiązanie.