Wszystko ok, oprócz jednego dużego wgniecenia w pudełku na przedniej stronie. Trochę to odbiera poczucie poszanowania produktu, zwłaszcza gdy jest to wersja kolekcjonerska konsoli. Pozdrawiam :)
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
PROSHOP >> JESZCZE WIĘCEJ >>> JESZCZE TANIEJ Czy Ty też kochasz elektronikę? A może oczekujesz po prostu dużo więcej produktów w jeszcze lepszych cenach? W takim razie trafiłeś w idealne miejsce. Proshop.pl jest dla każdego! Aktualnie posiadamy ponad 400 kategorii produktowych. W naszej sprzedaży znajdziesz: sprzęt komputerowy, oprogramowania, gadżety, artykuły gospodarstwa domowego, produkty do pielęgnacji, sprzęt do fitnessu, zabawki dla dzieci i wiele więcej. Jesteśmy tu, aby ułatwić Ci zakupu i posiadamy wszystko w jednym miejscu online, a zamówienia realizujemy z dostawą do domu. Jeszcze więcej Posiadamy tak wiele i wciąż poszerzamy naszą ofertę. Szczycimy się tym, że posiadamy jeden z największych asortymentów elektroniki i IT w Danii. Nasza oferta jest bardzo szeroka - od własnych komputerów DUTZO, przez monitory komputerowe, aż po najpotężniejsze karty graficzne na rynku. Nie ograniczamy się i poszerzamy również naszą sprzedaż na Europę. Aktualnie prowadzimy sprzedaż już w 8 krajach europejskich. Jeszcze szybciej Błyskawiczna dostawa to znak rozpoznawczy firmy Proshop w Danii. Dostawa na teren Polski to tylko 3-4 dni robocze. Zamówienia z produktami dostępnymi na magazynie realizujemy jeszcze tego samego dnia. Na naszym magazynie posiadamy ogromnego robota AutoStore, który codziennie pomaga przy pakowaniu zamówień. Nasz AutoStore to 112 robotów, które sprawnie poruszają się po powierzchni pudełek ułożonych jeden na drugim, a jest ich już ponad 100 tysięcy. Roboty przywożą pudełka do stacji do pakowania lub do naszej ogromnej maszyny pakującej zamówienia z technologią pakowania Fit-to-size.
Slet Moellevej 17, 8270, Højbjerg, Dania
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Sklep wysyła z magazynu z Danii, operatorem jest DPD , paczki są wadliwie wprowadzane wiec nie można sprawdzić statusu ani terminu. Paczka opóźniona o półtora tygodnia i nikt nie wie co się z nia dzieje ,

Odpowiedź od Proshop.pl
Ogólnie myślałem ze to fake. Duzo promocji bardzo. Elegancki sklep przesyłka przyszła na czas. A monitor byl orginalnie zapakowan

Odpowiedź od Proshop.pl
Wszystko ok. dostawa szybka bez komplikacji. Towar zgodny z zamówieniem, tylko opakowanie było naderwane tak jak by ktoś sprawdzał zawartość paczki

Odpowiedź od Proshop.pl
Dobra cena produktu, sprawna wysyłka. Nie mam nic do zarzucenia.

Odpowiedź od Proshop.pl
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem oraz przede wszystkim dobrze zapakowany.

Odpowiedź od Proshop.pl
Oszałamiająca promocja na black friday, dostawa przed estymowanym terminem, towar zgodny z opisem(nie ukrywam bałem się na samym początku zamówić, ale na pewno tu wróce)

Atrakcyjna cena, dostawa na czas. Karta graficzna dobrze zapakowana. Polecam

Przestrzegam klientów B2B
Prsohop przywraca używane towary po zwrocie 14 dniowym do sprzedaży jako nowe i blokują możliwość zwrotu. Dotarła do mnie karta graficzna z przeklejoną plombą producenta z prostokątnej na okrągłą, dodatkowo karta poobijana, porysowana śrubokrętem, bez folii zabezpieczających na radiatorze. Sklep nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności nie przychyla się do jakiejkolwiek rekompensaty finansowej, nie chce zamknąć sprawy polubownie. Na ten moment moja reklamowana karta od tygodnia leży na magazynie Proshop bez aktualizacji i odpowiedzi na maile. Ze strony polskiego działu wsparcia nie usłyszałam nawet słowa "Przepraszam" za tą jakże kuriozalną sytuację.

Odpowiedź od Proshop.pl
Termin dostawy podany na stronie to 2-3 dni. W rzeczywistości przesyłka do odbioru była dopiero po 10 dniach. Zachęcam do korzystania z InPost zamiast DPD, wtedy przesyłki będą przychodziły na czas i prawdopodobnie oceny będą wyższe. Trudno przerzucać winę na firmę kurierską w przypadku, kiedy to Państwo decydujecie o wyborze partnera logistycznego. Towar przyszedł w dobrym/ normalnym stanie (to cud, bo był tylko owinięty kartonem), ale nie miałem pewności czy dotrze przed Świętami. Dodatkowo na infolinii Samsunga poinformowano mnie, że dla tego numeru seryjnego gwarancja zaczęła bieg już w sierpniu (zegarek nieaktywowany) a przedmiot kupiony w grudniu...

Odpowiedź od Proshop.pl
Dobra cena i to tyle, ekspres w ogóle niezabezpieczony do przesyłki, w efekcie przyszedł pęknięty, nienadający się do użytku. Produkt był tylko w oryginalnym opakowaniu owiniętym taśma, karton przyszedł z dziurami, zero jakichkolwiek dodatkowych zabezpieczeń.

Odpowiedź od Proshop.pl
Cały proces od momentu zamówienia po odbiór przesyłki przebiegł bez jakichkolwiek zastrzeżeń.

Odpowiedź od Proshop.pl
Szybko i sprawnie, przesyłka przyszła wcześniej niż myślałam . Polecam.

Odpowiedź od Proshop.pl
Zamówienie dotrało z dwudniowym opóżnieniem ale trzeba pamiętać że szło z Dani i Firma nie ma wpływu na czas pracy Kuriera . Konkurencyjne Ceny i rzetelna Obsługa .. Polecam ..

Odpowiedź od Proshop.pl
Nie mając produktu w magazynie firma nie kontroluje procesu i jest jedynie resellerem. Przesyłka miała być na dzień N potem na N+1 potem na N+2 potem musiałem się upomnieć i w końcu dotarła ba dzień N+4. Gdybym wiedział kupiłbym gdzie indziej szczególnie że Proshop z opóźnień niewiele sobie robił

Odpowiedź od Proshop.pl
Zakup: MSI claw z i5 co do sprzętu to jestem bardzo zadowolony, a co do firmy sprzęt zgodny z opisem stan paczki idealny oraz cena nie dostepna w polskich sklepach. Czas dostawy 4dni ale trzeba pamiętać że magazyn jest w Dani. Szybość nadania paczki ekpresowo, towar zakupiony 23.11 (Niedziela wieczorem) a 24.11 4nocy odebrany przez kuriera. Ocena 5/5

Odpowiedź od Proshop.pl
Transakcja przebiegła doskonale. Szybka wysyłka, towar zgodnie z zamowieniem bezpiecznie zapakowany trafił do mnie bez problemu. Polecam.

Odpowiedź od Proshop.pl
Zakupy udane . Kupiłem duży zestaw Lego bardzo dobrej cenie w stosunku do oferty rynkowej .Towar dostarczony szybko bardzo dobrze zapakowany .

Odpowiedź od Proshop.pl
Paczka przyszła w tragicznym stanie
Nie rozumiem jak elektroniczny produkt za ~2500zł można tak tragicznie zapakować, karta graficzna, która jest podatna na mikrouszkodzenia. Brak jakiejkolwiek folii, czegokolwiek, paczka została przebita, jest widoczna dziura, ucierpiało też opakowanie karty graficznej (też znajduje się dziura), kąt opakowania również uszkodzony, podepnę kartę i jeżeli pojawią się jakiekolwiek problemy od razu leci zwrot.

Odpowiedź od Proshop.pl
Wszystko w jak najlepszym porządku, ale opakowanie do poprawy. Pamięć w tekturowym opakowaniu...