Wszystko ok, oprócz jednego dużego wgniecenia w pudełku na przedniej stronie. Trochę to odbiera poczucie poszanowania produktu, zwłaszcza gdy jest to wersja kolekcjonerska konsoli. Pozdrawiam :)
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
PROSHOP >> JESZCZE WIĘCEJ >>> JESZCZE TANIEJ Czy Ty też kochasz elektronikę? A może oczekujesz po prostu dużo więcej produktów w jeszcze lepszych cenach? W takim razie trafiłeś w idealne miejsce. Proshop.pl jest dla każdego! Aktualnie posiadamy ponad 400 kategorii produktowych. W naszej sprzedaży znajdziesz: sprzęt komputerowy, oprogramowania, gadżety, artykuły gospodarstwa domowego, produkty do pielęgnacji, sprzęt do fitnessu, zabawki dla dzieci i wiele więcej. Jesteśmy tu, aby ułatwić Ci zakupu i posiadamy wszystko w jednym miejscu online, a zamówienia realizujemy z dostawą do domu. Jeszcze więcej Posiadamy tak wiele i wciąż poszerzamy naszą ofertę. Szczycimy się tym, że posiadamy jeden z największych asortymentów elektroniki i IT w Danii. Nasza oferta jest bardzo szeroka - od własnych komputerów DUTZO, przez monitory komputerowe, aż po najpotężniejsze karty graficzne na rynku. Nie ograniczamy się i poszerzamy również naszą sprzedaż na Europę. Aktualnie prowadzimy sprzedaż już w 8 krajach europejskich. Jeszcze szybciej Błyskawiczna dostawa to znak rozpoznawczy firmy Proshop w Danii. Dostawa na teren Polski to tylko 3-4 dni robocze. Zamówienia z produktami dostępnymi na magazynie realizujemy jeszcze tego samego dnia. Na naszym magazynie posiadamy ogromnego robota AutoStore, który codziennie pomaga przy pakowaniu zamówień. Nasz AutoStore to 112 robotów, które sprawnie poruszają się po powierzchni pudełek ułożonych jeden na drugim, a jest ich już ponad 100 tysięcy. Roboty przywożą pudełka do stacji do pakowania lub do naszej ogromnej maszyny pakującej zamówienia z technologią pakowania Fit-to-size.
Slet Moellevej 17, 8270, Højbjerg, Dania
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Zakup w Proshop przebiegł bez najmniejszego problemu. Towar nowy, oryginalny, zgodny z opisem, dobrze zapakowany i dostarczony szybko. Cały proces — od zamówienia po odbiór — na bardzo wysokim poziomie.
Cena mogłaby być odrobinę niższa, ale nie jest to nic, co psułoby ogólne wrażenie. Jakość obsługi i pewność zakupu w pełni to rekompensują.
Zdecydowanie polecam — solidny sklep, do którego bez problemu można wrócić przy kolejnych zakupach.

Odpowiedź od Proshop.pl
Sprzedają towar, którego nie mają. Dodatkowo żeby dostać zwrot pieniędzy trzeba uzupełniać formularze - jakby nie mogli zwrócić zgodnie z pierwotną formą płatności..

Odpowiedź od Proshop.pl
Bardzo szybka realizacja, super ceny.
Polecam.

Odpowiedź od Proshop.pl
Współczuję przyszłym klientom......istny Gang Olsena. Klient po zapłaceniu za towar staje się intruzem.

Odpowiedź od Proshop.pl
Proshop po raz kolejny anuluje składane zamówienie (tym razem dysk SSD). Firma bardzo niewiarygodna i nierzetelna. Zdecydowanie odradzam zakupu w Proshop. Zamówienie z dnia 22.01.2026 roku.

Odpowiedź od Proshop.pl
Sprzedają towar którego nie posiadają, a potem anulują. Zwrot pieniędzy dopiero po kilkunastu dniach. To już zresztą nie pierwszy raz. Gorąco nie polecam

Odpowiedź od Proshop.pl
Zamawiasz towar, a na drugi dzień anulują zamówienie - kasa oczywiście zamrożona

Odpowiedź od Proshop.pl
Nie polecam, wysyłka ZNACZNIE opóźniona, brak informacji o przesyłce, niemożliwe jest się dodzwonić na infolinię, używają jednego z najgorszych przewoźników (dpd), po zainkasowaniu pieniędzy sklep ma cie gdzieś (oraz wysłany towar). Polecam unikać

Odpowiedź od Proshop.pl
Zamówiono dwa produkty nadane w dwóch paczkach tego samego dnia. W wyznaczonym terminie dotarła jedna z nich, wysłano zapytanie o drugą - odpowiedź dotarła po tygodniu od upływu terminu dostawy, tak jak druga przesyłka. Monitor (pierwsza paczka) nie był zabezpieczony w żadym akceptowalnym stopniu, karton producenta był wgnieciony, pozadzierany i zamoczony, brak zabezpieczenia drugim kartonem lub folią na czas wysyłki. Zakupiono nowy sprzęt, jednak naklejka producenta na logo była odklejona i niechlujnie naklejona ponownie. Kontakt z firmą na żenująco niskim poziomie - drugi mail nadal oczekuje na odpowiedź od tygodnia.

Odpowiedź od Proshop.pl
Szybko, sprawnie i bez problemów. Paczka solidnie zapakowana! Szybka dostawa, polecam!

Odpowiedź od Proshop.pl
Przesyłka miała dojść w ciągu 3 dni,a doszła po półtora tygodnia. Zaginęła o czym w ogóle nie zostałam poinformowana, gdybym sama nie wydzwaniała to pewnie do dzisiaj by nie dotarła ( na meila także nie odpisują). W rozmowie przez telefon usłyszałam, że jak paczka nie dojdzie w ciągu dwóch kolejnych dni to mam zadzwonić o zwrot środków, ale telefon może być wyłączony, ponieważ nie wyrabiają się. Przesyłka, w końcu dotarła,ale nie polecam i na pewno już nie skorzystam z zakupów w tym sklepie.

Odpowiedź od Proshop.pl
Przed zakupem oglądałem opinie na trustpilot i nie były zbyt dobre ludzie pisali ogólnie że dostawa była opóźniona oraz paczki były słabo zapakowano. Pomimo tych opinii zdecydowałem się na zakup obudowy. Na stronie pisało że dostawa w 2-3dni ,a końcowo dotarła po 4 (nie licząc weekendu). Recenzenci pisali, że paczki są słabo zapakowane, ja się z tym nie zgodzę chociaż w moim przypadku była dobrze zapakowane i myślę że zależy od zapakowania ze strony producenta, ponieważ u mnie była etykieta po prostu naklejony na karton z produktem z zerowym nakładem od proshop, a widziałem opinie że producent sam słabo zapakował i to był cud że dotarł cały. Dlaczego 4 gwiazdki ponieważ, przez tą dostawę.

Odpowiedź od Proshop.pl
Mocno odradzam zakupy w tym sklepie. Kupiłam koszt na śmieci simple human za około 1500 zł, który został dostarczony z uszkodzonym tylnym panelem co sprawiało że nie można było swobodnie wyciągać worka. Po zgłoszonej reklamacji odesłałam produkt. Następnie dostałam od sklepu informację że produkt został uszkodzony podczas transportu ale nie otrzymałam protokołu szkody z kurierem więc nie mogę dochodzić roszczeń od firmy kurierskiej. Sklep napisał, że generalnie nie jest to ich problem i odesłał do mnie pognieciony u zniszczony kosz. To jest po prostu absurd.

Odpowiedź od Proshop.pl
Bardzo profesjonalny i szybki kontakt z Zespołem Proshop. Sklep pomógł mi wyjaśnić przyczynę opóźnienia w firmie kurierskiej, odpowiedzialnej za dostarczenie towaru.
Gorąco polecam.

Odpowiedź od Proshop.pl
Monitor przyszedł w oryginalnym opakowaniu nawet nie owinięty folia - mało dyskretne odbieranie paczki .... Do tego okazało się że matryca jest wadliwa i obecnie mamy proces reklamacji. Dostałem etykietkę i odesłałem z powrotem i czekamna odpowiedź sklepu, widziałem, że dpd już dostarczyło paczkę powrotną. Na stronie w profilu brakuje wygodnego dostępu do statusu mojej obecnej reklamacji - właściwie nigdzie nie jest widoczna. Nie przychodzą też żadne maile w tym czasie o mojej reklamacji za to zdążył już przyjść mail z pytaniem o opinie - więc jest słaba - źle macie priorytety kontaktu z klientem. Jakbyście zapytali po uznanej reklamacji może byłoby lepiej.

Odpowiedź od Proshop.pl
Polecam wszystko przebiegło sprawnie cena bardzo konkurencyjna na nic nie mogę narzekać

Odpowiedź od Proshop.pl
Wszytko przebiegło ok, dobrze zapakowane, cena super.

Odpowiedź od Proshop.pl
Wsystko ok. Szybka wysyłka, średnio zapakowana. Tablet wrzucony po prostu do kartonu. Ku mojemu zdziwieniu nawet opakowanie nie było zniszczone od tableta :)

Pozdrawiam :)