Pronto Wonen - Tilburg Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Aabe-straat 41, 5021 AV Tilburg, Noord-Brabant, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

2 augustus 2026 was de dag dat wij Leo de interieurspecialist van Pronto in Tilburg mochten ontmoeten en wat was dit een aangename ontmoeting! Leo bleek een expert te zijn in het perfect samenstellen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben geholpen door verkoper Yaniek en ben enorm tevreden daar waar het gaat over klantvriendelijkheid en meedenken. Echt top service. Ik kom zeer zeker terug in deze winkel.

Oceniono na 5 z 5

We zijn vandaag bij Pronto geweest en we hebben eindelijk onze perfecte eetkamerstoelen gevonden! Na een lange zoektocht in allerlei winkels was dit dé plek waar we zijn geslaagd. Het personeel was on... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

We werden goed ontvangen door Leo. Hij hielp ons met het zoeken naar eetkamerstoelen waar we al heel lang naar het zoeken waren. We kwamen uit bij een stoel die je helemaal kon samenstellen volgens je... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4. Sklep meblowy
  5. Sklep z sofami

O Pronto Wonen - Tilburg

Napisane przez firmę

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 774

Napisz recenzję

Super leuke winkel

Super leuke winkel. Mooi ingericht en leuke prijsjes. Had niks nodig maar toch vriendelijk geholpen.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Tilburg

Bedankt voor je compliment Madelon!

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk personeel in mooie winkel(s)

Super vriendelijk personeel die ons fijn te woord stond voor onze vragen. Zijn bij 3 filialen geweest (Breda, Eindhoven en Tilburg) en overal fijn geholpen.

Beste Steef,

Bedankt voor je mooie review! We geven het compliment zeker door aan onze winkel.

Oceniono na 4 z 5

Wederom keurig en netjes geholpen bij…

Wederom keurig en netjes geholpen bij Pronto nu weer voor een ronde tafel top

Odpowiedź od Pronto Wonen - Tilburg

Kijk, dat wordt gezellig tafelen! Veel plezier van de aankoop Gerard. En bedankt voor de review.

Prima geholpen

Prima geholpen door Christ. Ondanks dat wij al wisten welke bank, hebben wij nog lang getwijfeld. Maar personeel vriendelijk en geduldig.

Beste Niels,

Fijn dat u uiteindelijk heeft kunnen slagen bij Pronto wonen. Hartelijk dank voor uw mooie review.

Team Pronto wonen

Super goede service

Super goede service! Erg klant vriendelijk. Koop er zeker nog een meubelstuk.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Tilburg

We hopen je snel weer terug te zien Emma!
Bedankt voor je goede review.

Beste winkel

Hele leuke spulletjes en erg leuk personeel, super goed geholpen!

9 kwietnia 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Tilburg

Bedankt voor de leuke review!

Relaxfauteuil

We waren op zoek naar een relaxfauteuil, Leo heeft ons prima geholpen. En had op al onze vragen en wensen en bevredigend antwoord.

Beste Henk,

Fijn dat onze Leo u zo goed heeft geholpen!
Ik geef het zeker aan hem door. Bedankt voor uw mooie review.

Mooie hoekbank gekocht

Veel keuze in verschillende stijlen en goede prijs kwaliteit verhouding. Heel fijn dat je staaltjes stof mee naar huis mag nemen om te zien of het matched met je interieur

Odpowiedź od Pronto Wonen - Tilburg

Kijk, dat is nog eens een mooi compliment! Hartelijk dank voor je mooie review Esther!

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Mooie prijs/kwaliteitverhouding.

Bedank voor uw review!

Correcte en vriendelijke hulp

Ik heb al een aantal inkopen gedaan bij Pronto wonen in Tilburg.Vandaag heb ik een tafel gekocht. Geholpen door Danny.
Nam de tijd,was duidelijk,correct en vriendelijk.
Een fijne winkel met mooie met mooie,betaalbare meubels en goede verkopers.
Aan te bevelen!!!
Florence Lockefeer

Geachte heer Lockefeer,

Hartelijk dank voor uw mooie compliment. Ik zorg ervoor dat het bij onze medewerker terecht komt.
Bedankt voor uw review.

Oceniono na 4 z 5

Winkel overzichtelijk en veel keuze

Winkel overzichtelijk en veel keuze, vriendelijke en snelle service.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Tilburg

Fijn dat je tevreden bent over onze snelle service,
We wensen je veel plezier toe van de aankoop!

Goed geholpen.

Beste Jelske,

Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen.
Bedankt voor je review!

super service!

Heel fijn geholpen door verkoopmedewerker Chris. Niet opdringerig, maar rustig de tijd gevend, en indien gewenst er wel zijn voor informatie en advies. Er werd goed meegedacht met ons, zoals wat fijn is bij aanwezigheid van huisdieren. Voor ons een reden om hier te willen kopen!
Heel fijn dat we grote kleurenstalen mee mochten nemen om thuis goed te kijken welke kleur bank het beste zou staan bij de rest van het interieur. En de tip om bij daglicht en in de avond te kijken gaf een hele andere kijk en heeft onze keuze bepaald! Ook de overige medewerkers erg prettig, al met al een aanrader!

5 kwietnia 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Tilburg

Hartelijk dank voor je mooie review Sonja. Erg leuk om te lezen dat de tips van onze adviseurs jullie hebben geholpen bij het maken van de beste keuze!
Veel woonplezier gewenst van jullie nieuwe meubels.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej