We zijn vaste klant bij Pronto en worden altijd perfect geholpen. Service en kwaliteit zijn prima. Sebastian heeft alle tijd genomen en ons zoals gewoonlijk TOP geholpen.
Reakcja na opinię
Mario heeft ons perfecte uitleg gegeven Zeer vriendelijke man neemt alle tijd.Je krijgt mooi eerlijk antwoord.Een dikke 10 voor deze meneer
Reakcja na opinię
Recent hebben wij hier een nieuwe bank en eetkamerstoelen gekocht. We zijn uitstekend geholpen door adviseur Raymond, hij nam alle tijd voor ons en gaf deskundig advies. Absolute aanrader!
Reakcja na opinię
Fijne winkelervaring. We hebben eerst rustig kunnen rondkijken in de winkel en vervolgens zijn we erg goed geholpen door verkoper Mario. Hij nam alle tijd om ons rond te leiden, onze vragen te beantwo... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Cartograaf 16, 6921 EZ, Duiven, Gelderland, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bij binnenkomst werden we welkom geheten en daarna een poos met rust gelaten om zelf de winkel goed te verkennen en naar een bank te zoeken die ons aanstaat.
De verkoper Raymond kwam ons vragen wat voor wensen we hadden en liet ons banken zien die passend zijn bij de wensen. Verder prima uitleg over de verschillende type zittingen.
Toen we een bank gevonden hadden die ons aanstond werd er uitgebreid tijd genomen om een goede stof en kleur naar wens te vinden.
We twijfelden tussen 2 kleuren en kregen grote kleurstalen mee om thuis te bekijken. Dit hielp om de knoop door te hakken. De dag erop de bank besteld en dat proces verliep ook soepel. Nu rustig afwachten op de levering.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
We hebben uitgebreid de tijd genomen om 2 fauteuils uit te zoeken. Met de prettige en vakkundige hulp van Mandy kwamen we tot de juiste keuze.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Mooie winkel! Vriendelijke personeel.
Goed advies gekregen van verkoper Luuk Stammen.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Luuk Stammen heeft ons goed geholpen. Zeer behulpzaam en erg meedenkend. We zijn blij met onze aankoop.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Goede en duidelijke uitleg van verkoper Luuk gehad over alles wat er mogelijk is voor een mooie en fijne bank.
Als alles ook nog binnen de verwachte levertijd wordt geleverd dan is het helemaal top .tot nu toe een aanrader.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Nieuwe bank gekocht bij Pronto Wonen Duiven.
Super goed en fijn geholpen door Luuk.
Geholpen met uitzoeken en samen stellen van de bank die wij graag willen
Service top en klantvriendelijkheid staan voorop.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Geweldig geholpen door zeer vriendelijk personeel. Veel keus en goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt een aanrader, wij komen zeker terug.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Wij zijn zeer te spreken over de verleende service van Raymond echt een topper! Van advies tot aan de orderbevestiging heel goed begeleid met advies voor ons nieuw interieur!
Raymond nogmaals heel erg bedankt!

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Ik gaf een omschrijving van wat ik zocht en werd direct naar het product van mijn dromen gebracht. De medewerker was behulpzaam en bekwaam. Hij wist Hij kon al mijn vragen beantwoorden en was eerlijk over de voor- en nadelen van het product. Daarnaast dacht de medewerker goed met me mee.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Goed en deskundig advies gehad alles goed uitgelegd

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Een zaak met prettig personeel zich in kan leven wat de klant wil en er de tijd voor nemen.
Uitgebreide de informatie en stalen even mee naar huis kunnen nemen om te kijken of de kleuren thuis passen en met alle maten van de bank of we niets over het hoofd hebben gezien.
In ons geval Maaike Hartelijk dank voor je support

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Bijzonder fijne ervaring met gedegen uitleg over onze koopwens! Vriendelijk, informatief en zeer correct alles afgehandeld! Komen hier zeker terug!

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Zeer goed geholpen door Raymond en ook zeer vriendelijk en snelle afhandeling

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
We bought some chairs from the Duiven shop today and Maaike was very nice and helpful and she immediately switched to English when she realised when I couldn't speak dutch. 10/10 customer service.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Fijne verkoper( mario ,duiven), bood meerdere opties, veel geduld.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Prima geholpen in een leuke sfeervolle winkel met veel keus en leuke ideeën. En een leuk presentje na zaken doen.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Duiven
Het was een erg vriendelijke medewerker (Mario) en werd goed geholpen. Hij neemt ook echt de tijd dat was zo fijn.