Ik ervaarde een ontzettend goede en snelle service. Ik ondervond een probleem op de website (korting werd niet doorgerekend bij betaling). Hiervoor contacteerde ik de helpdesk, ik kreeg meteen een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
wij schakelen na 30 jaar koken op gas over op inductiekoken en hadden nieuwe kookpotten en enkele pannen nodig. In de PROFILEC winkel in Brugge kregen wij goede raad , en een erg prijsgunstig aanbod v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De zaak in Brugge is een walhalla voor kookliefhebbers! Er is enorm veel keuze aan allerlei apparatuur, machines en accessoires, niet enkel voor keuken, maar voor het volledige huishouden. Wij hadden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kan via het werk wat korting krijgen bij krefel, maar miserie!! Ik wacht nog altijd op terugbetaling! Uit frustratie kwan ik bij profilec, ik bestelde een l’or koffiezet voor dezelfde prijs als bij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Profilec – We deliver happiness! 🛍️ Dé elektro- en kookwinkel in Brugge met een eigen lever- en installatiedienst binnen 30 km. Bestel online op www.profilec.be vóór 23u59 en krijg je bestelling morgen al in huis! Of bezoek onze fysieke winkel (Monnikenwerve 9 - 8000 Brugge).
Monnikenwerve 9, 8000, Brugge, Belgia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
Ik ben prettig en prima geholpen.
Alles is gegaan zoals het hoort..
Binnen enkele uren de track&trace code ontvangen.
Bestelling is de volgende dag al bezorgd.
Prima hoor.
Klein min punt de fabrikant geeft een cashback.
Kom je pas achter bij invullen van het formulier er achter dat deze cashback niet voor Nederland geldt.
Jammer had beter in de verkoop voorwaarden moeten staan.
Maar wie weet komt Profilec mij hierin tegemoet door deze zelf aan uit te keren.
Verder prima een Top zaak en levering.
JvL
Goes.

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
Schitterende service gecombineerd met de meest correcte prijs , wat moet er meer zijn !

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
Fijne winkel, online een oven besteld en keurig bezorgd. Er was wat vertraging maar daarover werd keurig contact opgenomen, er is aangeboden om de bestelling te wijzigen, annuleren of met kleine vertraging te leveren. Ik raad deze winkel aan.

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
De bestelling was er supersnel en werd correct verpakt en juist geleverd.
Superser
vice!

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
Ik plaatste op 16/11/2025 een bestelling met 4 verschillende artikelen. Omdat ik na 24 nog geen bestelbevestiging ontvang in mijn mailbox contacteer ik de klantendienst. Zij melden mij dat een artikel niet voorradig is en zij kunnen ook niet zeggen wanneer de leverancier dit zal leveren. Zij stellen mij de keuze voor om mijn artikel te annuleren of later te verzenden. Ik laat per mail weten dat ik wil annuleren. Hier komt geen reactie op en na 3 weken heb ik nog steeds mijn bestelling niet ontvangen dus contacteer ik opnieuw de klantendienst om te vragen waar mijn bestelling blijft. Ze sturen slechts 2 artikelen op omdat ze het zogenaamd vergeten zijn toe te voegen. Zij laten mij weten dat ze beide niet geleverde artikelen zullen terugbetalen. Op 4/12 ontvang ik een terugbetaling die niet correct is waardoor ik weer de klantendienst moet contacteren. Hier bestel ik nooit meer!!!!

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
Winkel is overzichtig en vlotte hulp bij vraagstelling.

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
Vriendelijk onthaald in de winkel en goede uitleg van het toestel. Vlot geleverd en geplaatst. Tot nog eens!

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
Mooi dat jullie, zonder mijn vraag' op zoek gingen naar mijn "Blokken-prijs" en dat ik deze in jullie magazijn mocht ophalen.

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Profilec.
Het pakket werd geleverd op de voorziene dag. Tussen bestelling en levering zaten 2 dagen. Gewoon top.

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
Niets op aan te merken,alles volgens de juiste info verlopen

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
Mooi assortiment met voorradige producten.
Behulpzame bediening.

Odpowiedź od Profilec Electro & Cooking
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.