Profilec Electro & Cooking Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ervaarde een ontzettend goede en snelle service. Ik ondervond een probleem op de website (korting werd niet doorgerekend bij betaling). Hiervoor contacteerde ik de helpdesk, ik kreeg meteen een... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

wij schakelen na 30 jaar koken op gas over op inductiekoken en hadden nieuwe kookpotten en enkele pannen nodig. In de PROFILEC winkel in Brugge kregen wij goede raad , en een erg prijsgunstig aanbod v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De zaak in Brugge is een walhalla voor kookliefhebbers! Er is enorm veel keuze aan allerlei apparatuur, machines en accessoires, niet enkel voor keuken, maar voor het volledige huishouden. Wij hadden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik kan via het werk wat korting krijgen bij krefel, maar miserie!! Ik wacht nog altijd op terugbetaling! Uit frustratie kwan ik bij profilec, ik bestelde een l’or koffiezet voor dezelfde prijs als bij... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep AGD
  2. Sklep RTV
  3. Sklep z przyborami kuchennymi
  4. Sklep z lodówkami
  5. Sklep TV
  6. Sklep z pralkami i suszarkami

Napisane przez firmę

Profilec – We deliver happiness! 🛍️ Dé elektro- en kookwinkel in Brugge met een eigen lever- en installatiedienst binnen 30 km. Bestel online op www.profilec.be vóór 23u59 en krijg je bestelling morgen al in huis! Of bezoek onze fysieke winkel (Monnikenwerve 9 - 8000 Brugge).

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 467

Napisz recenzję

Super snelle levering

Super snelle levering, heel kwaliteitsvol product

Beste klant,

Top om te horen dat je zo tevreden bent! 🚀 Snel geleverd en dan ook nog eens een kwaliteitsvol product – beter kunnen we het niet samenvatten. Bedankt voor je vertrouwen!

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende ervaring met deze winkel..

Ik ben prettig en prima geholpen.
Alles is gegaan zoals het hoort..
Binnen enkele uren de track&trace code ontvangen.
Bestelling is de volgende dag al bezorgd.
Prima hoor.
Klein min punt de fabrikant geeft een cashback.
Kom je pas achter bij invullen van het formulier er achter dat deze cashback niet voor Nederland geldt.
Jammer had beter in de verkoop voorwaarden moeten staan.
Maar wie weet komt Profilec mij hierin tegemoet door deze zelf aan uit te keren.
Verder prima een Top zaak en levering.

JvL
Goes.

Beste klant,

Wat een fijne en uitgebreide review – bedankt daarvoor! Geweldig om te horen dat alles vlot en volgens plan is verlopen, van bestelling tot levering. Daar doen we het voor!

Wat betreft de cashback: dat is inderdaad jammer, en we begrijpen je teleurstelling helemaal. Die acties worden helaas rechtstreeks door de fabrikant geregeld, en die kleine lettertjes zijn soms nét iets te goed verstopt... We nemen je opmerking zeker mee om onze info op de site en bij de producten nog duidelijker te maken – bedankt voor die waardevolle feedback!

Blij dat je ons een topzaak noemt, dat geeft ons tonnen motivatie!

Oceniono na 5 z 5

Schitterende service gecombineerd met…

Schitterende service gecombineerd met de meest correcte prijs , wat moet er meer zijn !

Beste klant,

Dat klinkt als muziek in de oren! 🎶 Een mooie mix van service en eerlijke prijzen – precies waar we voor staan. Jij vat het perfect samen!

Bedankt voor je enthousiasme, we geven je complimenten met plezier door aan het hele team.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, heel vriendelijk chauffeur die zeer behulpzaam was

24 grudnia 2025

Beste klant,

Bedankt voor je fijne feedback! 🚚 Wat leuk om te horen dat niet alleen de levering vlot verliep, maar dat onze chauffeur ook zo’n goeie indruk naliet. We geven het zeker aan hem door — zo’n compliment maakt zijn dag!

Tot de volgende levering!

Heel vriendelijke verkoper

Heel vriendelijke verkoper, Ferid heet hij.

30 grudnia 2025

Beste klant,

Wat leuk dat je Ferid even in de spotlight zet! 😊 We geven je compliment zeker met veel plezier aan hem door — daar zal hij gegarandeerd van glimlachen. Fijn dat je zo'n positieve ervaring had in onze winkel!

Hopelijk tot binnenkort!

Fijne winkel

Fijne winkel, online een oven besteld en keurig bezorgd. Er was wat vertraging maar daarover werd keurig contact opgenomen, er is aangeboden om de bestelling te wijzigen, annuleren of met kleine vertraging te leveren. Ik raad deze winkel aan.

15 grudnia 2025

Beste klant,

Wat fijn dat je ons aanraadt, ondanks de vertraging – dat appreciëren we enorm! 🙏 We proberen altijd transparant te communiceren, zeker als er iets niet helemaal loopt zoals gepland. Super dat je onze aanpak waardeerde én dat de oven uiteindelijk netjes geleverd werd.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer, online of in Brugge!

Beste klant,

Dankjewel voor je reactie! 😊 Vriendelijkheid kost niets, maar doet zoveel — dus fijn om te horen dat je dat zo ervaren hebt.

Altijd welkom bij Profilec!

Super!

De bestelling was er supersnel en werd correct verpakt en juist geleverd.
Superser
vice!

Beste klant,

Wat een enthousiasme, daar krijgen wij energie van! Supersnel, supercorrect én superservice… we voelen ons bijna superhelden nu 😉. Heel blij dat alles zo vlot verlopen is.

Tot een volgende “super”-ervaring!

Oceniono na 1 z 5

Plaats een bestelling bij de concurrent!!!

Ik plaatste op 16/11/2025 een bestelling met 4 verschillende artikelen. Omdat ik na 24 nog geen bestelbevestiging ontvang in mijn mailbox contacteer ik de klantendienst. Zij melden mij dat een artikel niet voorradig is en zij kunnen ook niet zeggen wanneer de leverancier dit zal leveren. Zij stellen mij de keuze voor om mijn artikel te annuleren of later te verzenden. Ik laat per mail weten dat ik wil annuleren. Hier komt geen reactie op en na 3 weken heb ik nog steeds mijn bestelling niet ontvangen dus contacteer ik opnieuw de klantendienst om te vragen waar mijn bestelling blijft. Ze sturen slechts 2 artikelen op omdat ze het zogenaamd vergeten zijn toe te voegen. Zij laten mij weten dat ze beide niet geleverde artikelen zullen terugbetalen. Op 4/12 ontvang ik een terugbetaling die niet correct is waardoor ik weer de klantendienst moet contacteren. Hier bestel ik nooit meer!!!!

4 grudnia 2025
Opinia niezależna

Beste,

Wij vinden jouw bestelling niet meteen terug in ons systeem. Zou je even jouw order nummer kunnen doorgeven via marketing@profilec.be zodat wij dit verder kunnen onderzoeken?

Alvast bedankt.

Oceniono na 5 z 5

Winkel is overzichtig en vlotte hulp…

Winkel is overzichtig en vlotte hulp bij vraagstelling.

Beste klant,

Bedankt voor je fijne woorden! 😊 Super om te horen dat je vlot geholpen werd en dat je onze winkel als overzichtelijk ervaart, altijd welkom!

Oceniono na 4 z 5

Beste klant,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de levering vlot verlopen is — we blijven er alles aan doen om het nog net dat tikkeltje sneller en efficiënter te maken.

Hopelijk tot binnenkort!

Super goede service

Super goede service

27 grudnia 2025

Beste klant,

Kort maar krachtig — en daar worden we instant blij van! 💪 Bedankt voor je fijne feedback, we blijven ons best doen om die service top te houden.

Tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Vlot geleverd en goede prijs.

Vriendelijk onthaald in de winkel en goede uitleg van het toestel. Vlot geleverd en geplaatst. Tot nog eens!

Beste klant,

Wat een fijne review, dankjewel! 😊 Super om te horen dat zowel de levering als de ontvangst in de winkel vlot verliep — en dat je tevreden bent over de uitleg bij je toestel, daar steken we graag wat extra tijd in.

We kijken er alvast naar uit je nog eens terug te zien!

Oceniono na 4 z 5

Kookpot

Top product

Beste klant,

Kort, krachtig én tevreden — daar worden we blij van! 🍳 Geniet van je nieuwe kookpot, hopelijk rolt er heel wat lekkers uit je keuken.

Tot een volgende keer!

Gewoon zeer vriendelijk

Mooi dat jullie, zonder mijn vraag' op zoek gingen naar mijn "Blokken-prijs" en dat ik deze in jullie magazijn mocht ophalen.

Beste klant,

Wat leuk dat je dit laat weten — daar doen we het voor! 😊 We vinden het belangrijk om nét dat tikkeltje extra te doen, ook als er geen vraag komt. Graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Eerste kennismaking : top!

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Profilec.
Het pakket werd geleverd op de voorziene dag. Tussen bestelling en levering zaten 2 dagen. Gewoon top.

19 grudnia 2025

Beste klant,

Wat een fijne eerste kennismaking, daar worden we blij van! 😊 Super om te horen dat alles vlot en stipt is verlopen — zo zien we het graag. We geven je complimenten zeker door aan ons team, die doen altijd hun best om alles zo snel mogelijk rond te krijgen.

Hopelijk tot een volgende keer, online of in onze winkel in Brugge!

Geen klachten

Geen klachten

27 grudnia 2025

Beste klant,

Da’s wat we graag horen — geen klachten is voor ons het mooiste compliment! 😊

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Top!

Scherpe prijs, goede communicatie en snelle levering. Top!

Beste klant,

Yes, daar doen we het voor! Fijn dat je tevreden bent over zowel de prijs als onze service — en die snelle levering proberen we uiteraard te blijven waarmaken.

Bedankt voor je enthousiaste feedback, echt top dat je de tijd nam om dit te delen!

Oceniono na 5 z 5

Niets op aan te merken,alles volgens de…

Niets op aan te merken,alles volgens de juiste info verlopen

23 grudnia 2025

Beste klant,

Top om te horen dat alles vlot en correct verlopen is — zo hebben we het graag! Bedankt voor je vertrouwen en om de moeite te nemen een review achter te laten.

Tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Mooi assortiment met voorradige producten.

Mooi assortiment met voorradige producten.
Behulpzame bediening.

22 grudnia 2025

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat ons assortiment in de smaak valt én dat je tevreden bent over onze service — dat is precies waar we het voor doen! We geven de complimenten met veel plezier door aan ons team in de winkel.

Hopelijk tot snel, online of in Brugge!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej