Poppeliers Meubelen Veenendaal Recenzje 1130

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Wij zijn heel prettig geholpen. Kregen de ruimte om eerst rustig zelf te kijken maar konden wel vragen stellen indien nodig. Daarna rustig met de verkoper de mogelijkheden bekeken en de verkoper had h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prima ontvangst in de winkel. Snelle levering meubels. Netjes gebeld dat de meubels binnengekomen waren en dat er een afspraak gemaakt kon worden. 1 dag vantevoren weer netjes gebeld met het tijdv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij de keuze en aankoop waren we al erg enthousiast, aardige verkoper die heel goed advies gaf De levering zou pas eind januari zijn maar we werden gebeld of het half december al kon want de meubels... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 4 z 5

Prima service in de winkel

Prima service in de winkel, werden wederom weer goed geholpen. Kwaliteit is top.
Waarom 4 sterren en geen 5.?
De bezorgers waren niet zo top. rouwdouwers die denken dat je door kunt duwen met de bank terwijl ze al tegen je muur aanzitten (gelukkig voor ons hadden we de deuren binnen al weggezet) . Daar valt zeker nog winst uit te behalen.

5 grudnia 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw uitgebreide review en de mooie woorden over onze service in de winkel en de kwaliteit van onze meubels. Fijn om te horen dat u daar tevreden over bent.

Fijne verkopers

Fijne verkopers

1 listopada 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie compliment! Fijn om te horen dat u onze verkopers als prettig heeft ervaren.

Oceniono na 3 z 5

Ten tijde van de koop hadden we…

Ten tijde van de koop hadden we afgesproken dat het onderstel aan de stoelen gemonteerd zou worden. Daarna zijn we nog 2x gebeld hierover, steeds dezelfde vraag. Toen we ze kwamen ophalen was het onderstel NiET onder de stoelen gemonteerd. De betreffende medewerker zei dat ze dat op het ophaalpunt nooit deden, maar hebben het gelukkig toch gedaan. Hij heeft de 3 sterren beoordeling volgemaakt!

18 grudnia 2025

Beste klant,

Dank u voor uw feedback. Jammer dat er onduidelijkheid was over het monteren van het onderstel. Fijn dat dit bij het ophalen alsnog voor u is opgelost.

Draaistoel kapot

Wij hadden onze draaifauteuil kapot. Zeer snel kwam er een monteur. Deze gaf aan dat hij opgehaald en gemaakt zou worden omdat hij het ter plekke niet kon maken. Vervolgens duurde het langer en Poppeliers ging er een paar keer bij de fabriek achteraan. Toen wij in de buurt waren, even langs gegaan om te vragen of ze iets hadden gehoord. Hierop zei Gerrit dat hij dit veel te lang vond duren en als wij dat ook wilden we iets anders uit mochten zoeken. Die zelfde avond zaten we op een mooie nieuwe stoel incl. hopper. Wat een goede service en een dikke duim voor verkoper Gerrit.
Geurt en Diny van Steenbergen

1 marca 2025
Opinia niezależna

Beste Geurt en Diny,

Hartelijk dank voor jullie mooie review!

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service en dat alles, ondanks het ongemak met de fauteuil, naar wens is opgelost. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en we doen altijd ons best om mee te denken.

Gerrit en het hele team waarderen jullie complimenten enorm. Geniet van de nieuwe stoel en hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen.

Met vriendelijke groet

Goed geholpen, vriendelijk

Goede ervaring, goed geholpen, mee gedacht en vriendelijk

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve ervaring. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent, dat er met u is mee gedacht en dat u onze vriendelijkheid waardeert. We staan graag weer voor u klaar.

Oceniono na 4 z 5

Omdat de verkoper die mij hielp ook…

Omdat de verkoper die mij hielp ook werkelijk meedacht.

28 sierpnia 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat onze verkoper goed met u meedacht. We helpen u graag weer in de toekomst.

Oceniono na 5 z 5

We krijgen altijd een goede…

We krijgen altijd een goede voorlichting op datgene we willen kopen.

27 sierpnia 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u altijd goede voorlichting ontvangt bij uw aankopen. We staan graag ook in de toekomst voor u klaar.

Super geholpen leuke korting gekregen

Super geholpen leuke korting gekregen

19 sierpnia 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en tevreden bent met de korting. We helpen u graag weer in de toekomst.

prettige ervaring

goed advies en goed geholpen worden

31 sierpnia 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen en goed geholpen bent. We staan graag weer voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke verkoper die ondersteuning…

Vriendelijke verkoper die ondersteuning biedt.
Goede kwaliteit en service.

16 sierpnia 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat onze verkoper u goed heeft ondersteund en dat u tevreden bent over de kwaliteit en service. We helpen u graag weer in de toekomst.

Prachtige bank gekocht

We zijn heel goed geholpen. Precies de bank die we wilden hebben voor een hele mooie prijs.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u precies de bank heeft gevonden die u zocht, en ook nog eens voor een mooie prijs. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Oceniono na 5 z 5

Super geholpen voor de 3e keer in korte tijd.

Het was allemaal goed, de vrijheid om rond te kijken en op het juiste moment was de verkoper er voor een goed advies.

9 sierpnia 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw herhaaldelijke bezoek. Wat fijn om te horen dat u zich vrij voelde om rustig rond te kijken en op het juiste moment geholpen bent met goed advies. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug.

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen en duidelijke uitleg op…

Goed geholpen en duidelijke uitleg op onze vragen.

4 sierpnia 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen en duidelijke uitleg heeft gekregen. We staan graag weer voor u klaar.

Erg vriendelijk personeel

Erg vriendelijk personeel. Kundig advies en goed meegedacht.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u onze vriendelijkheid en het meedenken heeft gewaardeerd. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijk en service gericht!

Met alleen een telefonische ervaring kan ik zeggen dat ik uiterst vriendelijk ben geholpen. Kort op de bestelling veranderde ik van gedachten en heb de order nog mogen veranderen. En zelfs hierbij, met begrip voor de reden hiervan, ben ik uitstekend geholpen. Uiterst vriendelijk, geduldig en servicegericht personeel. Hier voel ik mij als klant zeer prettig bij. Groet, Enzina

19 sierpnia 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Wat fijn om te horen dat u zo goed en geduldig bent geholpen. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Binnen 8 dagen het dressoir geleverd

Binnen 8 dagen het dressoir geleverd. Keurig afgeleverd en op de plaats gezet. Top.

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat het dressoir netjes op z’n plek is gezet. We wensen u veel plezier met uw aankoop! 😊

Oceniono na 2 z 5

Geen gevoel voor de klant.

Van ellende ben ik bijna de winkel uitgerend. De verkoper was zeer bevooroordeeld, sturend en invullend. Ik zocht een fauteuil. De goedkopere stonden voor in de winkel. Ze hadden nog wel duurdere verderop staan, maar die zouden wel niet in aanmerking komen. De verkoper had geen enkel gevoel bij wat ik zocht en liet me de meest oubollige stoelen zien. Die werden het meest verkocht, dus dat zou ik ook wel willen. Nee, geen Poppeliers voor mij.

7 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Beste,

Wat jammer om te horen dat uw bezoek niet aan de verwachtingen voldeed. We vinden het belangrijk om iedereen op een open en klantgerichte manier te helpen, en het spijt ons dat dit bij u anders is overgekomen.

Oceniono na 4 z 5

Goede service en duidelijke uitleg en…

Goede service en duidelijke uitleg en hulp bij het uitzoeken van de juiste kleuren bij elkaar.

3 sierpnia 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie reactie.
Fijn om te horen dat u onze service, duidelijke uitleg en hulp bij het uitzoeken van de juiste kleuren waardeert.

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk geholpen en er werd mee…

Vriendelijk geholpen en er werd mee gedacht over kleur en maat

24 lipca 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw reactie.
Fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en dat er goed met u is meegedacht over kleur en maat.
We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijke ontvangst bij…

Zeer vriendelijke ontvangst bij aankomst. Verder uitstekend advies door desbetreffende medewerker.

24 lipca 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
Fijn om te horen dat u vriendelijk bent ontvangen en uitstekend advies heeft gekregen van onze medewerker.
We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej