Wij zijn heel prettig geholpen. Kregen de ruimte om eerst rustig zelf te kijken maar konden wel vragen stellen indien nodig. Daarna rustig met de verkoper de mogelijkheden bekeken en de verkoper had h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prima ontvangst in de winkel. Snelle levering meubels. Netjes gebeld dat de meubels binnengekomen waren en dat er een afspraak gemaakt kon worden. 1 dag vantevoren weer netjes gebeld met het tijdv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij de keuze en aankoop waren we al erg enthousiast, aardige verkoper die heel goed advies gaf De levering zou pas eind januari zijn maar we werden gebeld of het half december al kon want de meubels... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.
Wageningselaan 66, 3903LA, Veenendaal, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
Wij zijn goed geholpen en de levering was ook goed gegaan en de levering was binnen de afgesproken tijd

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
Nieuw bankstel uitgezocht maar toch een wijziging toegevoegd
Gelukkig top geholpen
Alles geregeld top mannen

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
Goede aankoop begeleiding en prima prijs/ kwaliteit verhouding. Al vele aankopen naar volle tevredenheid gedaan.

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
goede service in de winkel en hele aardige jongen bij het bezorgen. ondanks de sneeuw toch bezorgd.

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
We zijn uitstekend geholpen door Gerrit. Hij heeft veel kennis van zaken, heeft ons zeer prettig geholpen.
De artikelen zijn goed en netjes en ruim binnen de levertijd bezorgd.

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
We zijn netjes geholpen, meegedacht aan onze wensen en kleurstalen mee gekregen om zo thuis te kunnen kijken of de bank qua kleur bij de rest van de meubels pasten

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
De manier waar op we zijn geholpen.
Waren voor ons erg positief.
De manier hoe de verkoper ons adviseerde.
En de afhandeling prima.

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
Super geholpen, prima meegedacht naar de mogelijkheden en uiteindelijk tot een goede keus gekomen.
Prima contact en prettig geholpen.

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
We werden heel gastvrij ontvangen en kregen alle gelegenheid om ons te oriënteren. Aansluitend heeft de verkoper ons perfect begeleid en buitengewoon vakkundig geadviseerd: wat een vakkennis! Op ons verzoek hebben we er ‘een nachtje over geslapen’. De volgende dag opnieuw prima ontvangst en puntjes op de i. Met een zeer tevreden gevoel de offerte getekend. Hier komen we zeker terug.

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
We werden heel fijn geholpen, goed advies, aardige mensen.

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
Goed geholpen in winkel in Veenendaal. Goed advies.
Goede service.

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
De levering zou pas eind januari zijn maar we werden gebeld of het half december al kon want de meubels waren al binnen
Dus alles werd keurig gebracht en het klopte precies zoals afgesproken dus TOP

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
We zochten een 3-zitbank.
We hebben een duidelijk en eerlijk advies gekregen. Ook werd er de tijd voor genomen.
Nu afwachten op de levering. 😉

Odpowiedź od Poppeliers Meubelen Veenendaal
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.