polette Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I just now got offline with Zoe. She has helped me twice now with ordering glasses. I love my Matilda that she helped me with and now have ordered the Giovani sunglasses. Zoe is professional, kind, pa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Polette Bruxelles, un vendeur venant de Polette Lille super sympa, des lunettes réglées à la morphologie de mon visage en un tour de main et deux paires de verres progressifs au prix d une demi paire... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Van mijn zonnenbril van 1 jaar oud liet de coating los polette.com mail gestuurd snel reactie aub foto’s die op gestuurd en eigen schuld verkeerd schoongemaakt mag absoluut niet met lauw water en P... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ravi, Réellement ravi du service après vente. Accueil au magasin avec le sourire. Mes lunettes était tordues, et le vendeur qui était seul a pris le temps pour les redresser, nous sommes sans c... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Optyk

Napisane przez firmę

Opticien en ligne depuis 2011, polette dessine et produit montures + verres dès 30€ ! Découvrez plus de 2000 montures en ligne et personnalisez avec des verres solaires, unifocaux ou progressives de haute qualité.Visitez nos showrooms pour un test de vue gratuit. ---------------------------------------------- Online optician since 2011, polette designs and produces frames + lenses starting from €30! Discover more than 2,000 frames online and customize them with high-quality sun lenses, single vision or progressive lenses. Visit our showrooms for a free eye test.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 247

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Overall very friendly staff

Overall very friendly staff, but I didn’t know the manufacturer is in china and it takes 1 month to be assembled and delivered. I would have reconsidered if I knew

27 kwietnia 2026

Dear Judith,

Thank you for your feedback. We’re glad to hear that you had a positive experience with our team.

We also appreciate your comment regarding transparency on production and delivery times, and we do not hide the fact that our production plant is indeed in China. Our glasses are indeed assembled in our production facilities, which allows us to offer accessible pricing and our standard delivery is between 12 to 16 working days as mentioned on our website.

Thank you again for sharing your experience.

Kind regards,
The polette team.

Oceniono na 1 z 5

Slechte kwaliteit van de glazen

Dit is de eerste keer dat ik een online review schrijf, en eerlijk gezegd doe ik dat uit frustratie.

Ik heb altijd brillen van bekende (duurdere) merken gekocht, maar toen ik Polette ontdekte, was ik meteen enthousiast. De prijs-kwaliteitverhouding leek geweldig, dus ik heb meteen twee brillen tegelijk gekocht die ik afwisselend draag. Voor die prijs heb je bij andere merken vaak nog niet eens één volledige bril.

Helaas begon één van de twee brillen na verloop van tijd beschadigingen te vertonen op het glas. Beide brillen worden nochtans op exact dezelfde manier behandeld. Het lijkt erop dat de coating van het glas loskomt, want telkens ik de bril voorzichtig schoonmaak met een zeemvel, komen er extra beschadigingen bij.

Daarnaast was het ook bijzonder frustrerend dat de winkel meerdere keren gesloten was wanneer ik er op maandagochtend naartoe ging, zonder dat dit ergens duidelijk werd gecommuniceerd. Uiteindelijk ben ik er toch geraakt en werd er een dossier opgesteld met foto’s.

Tot mijn grote verbazing kreeg ik nadien te horen dat dit buiten de garantie valt en dat herstelling enkel mogelijk is op eigen kosten. Dat vind ik moeilijk te begrijpen, zeker omdat mijn andere bril exact hetzelfde gebruik kent en dit probleem niet vertoont. Voor mij wijst dat duidelijk op een fabricage- of kwaliteitsprobleem.

Ik vind dit erg teleurstellend. Ondanks dat ik nog op de wachtlijst sta voor een nieuw model, hoeft het voor mij niet meer. Zeker niet als de service na verkoop op deze manier verloopt.

Ik kan het daarom helaas niet aanraden om hier nog een bril te kopen. De prijzen lijken aantrekkelijk, maar als de kwaliteit en service tekortschieten, is het uiteindelijk gewoon weggegooid geld

26 kwietnia 2026

Beste Merly,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons om uw frustratie te lezen en we begrijpen dat deze situatie teleurstellend voor u is, zeker na uw aanvankelijke enthousiasme.

Wat betreft het probleem met de glazen: het type schade dat u beschrijft—een geleidelijke aantasting van de coating bij het reinigen—kan in sommige gevallen verband houden met externe factoren zoals de gebruikte reinigingsmethode, materialen of omgevingsinvloeden. Op basis van de beoordeling van uw dossier en de foto’s die in de winkel zijn genomen, werd daarom geconcludeerd dat het niet om een fabricagefout gaat die onder de garantie valt. We begrijpen dat dit moeilijk te aanvaarden is, zeker omdat uw andere bril dit probleem niet vertoont.

Met betrekking tot uw bezoeken aan de winkel betreuren wij het ongemak veroorzaakt door de onverwachte sluitingen. Dit is niet de ervaring die wij willen bieden, en uw feedback helpt ons om de communicatie hierover te verbeteren.

We nemen ook uw teleurstelling over de dienst na verkoop serieus. Elk dossier wordt zorgvuldig en objectief beoordeeld op basis van de beschikbare informatie, met als doel tot een correcte en consistente beslissing te komen.

Dat gezegd hebbende, blijven wij uiteraard bereid om uw situatie opnieuw te bekijken. Indien u daarvoor openstaat, onderzoeken wij graag opnieuw samen met u of er alsnog een passende oplossing mogelijk is.

Nogmaals dank voor uw feedback.

Niks ontvangen

Niks ontvangen

19 marca 2026

Dag M,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen met uw bestelnummer, zodat we de situatie snel kunnen nakijken en u een duidelijke update kunnen geven over de levering.

We blijven uiteraard tot uw beschikking om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Belabberde kwaliteit en service

Ik heb inmiddels vier brillen van Polette waarbij allemaal de schroefjes extreem snel loslieten. Ik ben daarvoor meerdere keren terug geweest naar de winkel om te laten aandraaien wat maar heel kort hielp. Ik heb in 2024 een zonnebril gekocht en daar gebeurde weer hetzelfde mee. Vervolgens ben ik door hetzelfde euvel de arm van deze zonnebril kwijtgeraakt omdat dat schroefje losliet terwijl ik me om m'n hoofd had. Vervolgens heb ik meerdere mails gestuurd en werd het een slepend traject waarbij Polette eigenlijk direct riep dat het aan mij lag. Ik zou niet goed zijn omgegaan met de bril. Na veel heisa kreeg ik mijn geld terug en heb direct dezelfde bril opnieuw gekocht. Na 5x!!!!dragen gebeurde ook met deze bril precies hetzelfde. Weer klacht ingediend, foto’s gestuurd etc. En weer krijg ik de schuld dat ik nietgoed met de bril ben omgegaan. Nu weer verzoek voor nog meer foto’s om het beter te kunnen beoordelen. Ze hopen dat je gewoon opgeeft. En dat doe ik bij deze. Het heeft me al veel te veel tijd en frustratie gekost. Bij Ace&Tate heb ik dit nog nooit meegemaakt. Dus koop echt je brillen niet bij Polette. Belabberde kwaliteit en slechte service.

18 kwietnia 2026

Beste Jotta,

Bedankt dat u uw ervaring zo uitgebreid met ons deelt. Het spijt ons oprecht om te lezen dat u herhaaldelijk problemen heeft ondervonden met uw brillen en dat dit tot zoveel frustratie heeft geleid.

We willen duidelijk maken dat dit niet de ervaring is die wij nastreven. Schroefjes die loskomen kunnen in sommige gevallen gebeuren bij dagelijks gebruik, maar het feit dat u dit meerdere keren en bij verschillende brillen ervaart, verdient absoluut serieuze aandacht.

Wat betreft de eerdere afhandeling begrijpen we dat het voor u zo kan hebben gevoeld dat de verantwoordelijkheid bij u werd gelegd. Dat is zeker niet onze intentie. Wanneer wij om foto’s of extra informatie vragen, is dat uitsluitend om een zo objectief en correct mogelijke beoordeling te kunnen maken. We erkennen echter dat dit proces voor u als omslachtig en frustrerend is ervaren.

Gezien de herhaling van het probleem in uw geval, zouden wij dit graag opnieuw en grondiger bekijken. We willen dit niet op deze manier afsluiten en komen graag samen tot een passende oplossing.

Indien u hiervoor openstaat, nodigen wij u uit om opnieuw contact met ons op te nemen met vermelding van uw dossier, zodat we dit met prioriteit kunnen herbekijken.

More than happy

More than happy! My eyeglasses are perfectly adjusted to my eyesight, I wear them everyday and the quality is amazing. I had contact with the customer service just to make sure I uploaded my prescription correctly and they’ve been reactive and lovely.
I love you polette!!

21 kwietnia 2026

Heel goede service!

Ik werd enorm goed verdergeholpen door Willy!
Bril enkele jaren geleden aangekocht en vandaag nog steeds volledige herstelling onder garantie gekregen. Zeker een aanrader!

18 kwietnia 2026

DONC280€ DE PERDU
AUCUN DROIT DE RETRACTATION voir leur reponse

17 kwietnia 2026

Bonjour Daniel,

Merci pour votre retour. Nous comprenons votre mécontentement et regrettons sincèrement votre déception.

Nous souhaitons toutefois apporter une clarification importante : comme indiqué dans nos conditions générales de vente, les produits personnalisés, incluant les verres correcteurs, sont fabriqués sur mesure selon les paramètres propres à chaque client. À ce titre, ils ne peuvent pas faire l’objet d’un droit de rétractation ni d’un remboursement, conformément à la réglementation en vigueur.

Cela étant dit, si vous rencontrez un problème avec votre commande ou si le produit ne correspond pas à votre prescription, nous vous invitons à nous contacter. Notre équipe reste disponible pour étudier votre situation et voir dans quelle mesure nous pouvons vous accompagner.

Cordialement,

L'equipe polette

Great even for support!

I met a small issue which was super kindly and efficiently handled by Judie from the support team. Thank you !

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od polette

Hello, thank you very much for your kind feedback.

We are really glad to hear that your issue was handled kindly and efficiently by Judie. Your satisfaction means a lot to us, and we will be sure to share your message with her.

We truly appreciate your trust and support.

Kind regards,

Oceniono na 5 z 5

Polette : un SAV de qualité avec un personnel agréable et professionnel !

Après une première expérience très positive, j'ai rencontré quelques difficultés pour une seconde paire de lunettes (réglage des verres). Mais heureusement le SAV Polette a pris les choses en mains. Grâce à l'aide efficace et extrêmement agréable de Zoé et de Judie, les choses se sont arrangées pour le mieux. Merci au SAV de Polette, merci à Zoé et merci à Judie, c'est agréable de pouvoir compter sur un bon SAV et sur des personnes aussi professionnelles et sympathiques. D'autres commandes sur Polette suivront à n'en pas douter !

10 kwietnia 2026

Bonjour Henri,

Un grand merci pour votre retour si positif.

Nous sommes ravis d’apprendre que votre situation a pu être résolue et que notre service après-vente a su vous accompagner efficacement. Votre satisfaction est notre plus belle récompense.

Merci également pour votre confiance et votre fidélité, nous serons ravis de vous accompagner à nouveau pour vos prochaines commandes !

Très belle journée à vous,
Bien cordialement,

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej