Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Eerste keer dat ik bij Pokemagic kocht en eerste keer dat ik online losse kaarten bestelde. Voor sealed producten kun je op genoeg sites terecht voor goede prijzen, maar voor losse kaarten liegt Pokem... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik probeer dus scarlet and violet te verzamelen (de set) en toen kwam ik naar deze site ik koos meteen uit die ik nodig heb en ik kreeg ze al binnen 2 dagen binnen! je krijgt de kaarten in perfecte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De kaarten kwamen heel goed verpakt binnen. Dubbele verpakking zelfs! En ze lezen m'n berichtje over of ik , zoals ze voorheen dit deden, een beetje bulk mag krijgen. Enorm tevreden! Inmiddels vaste k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een goede service. Bij vragen krijg je netjes dezelfde dag nog een (uitgebreide) reactie. Pokemagic heeft een leuk assortiment losse kaarten. Alle kaarten worden netjes en stevig verpakt. En binnen de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z kartami kolekcjonerskimi
  2. Sklep kolekcjonerski
  3. Grupa przedszkolna

Napisane przez firmę

Pokemagic is de specialiste op gebied van Pokémon kaarten. Wij richten ons voornamelijk op losse kaarten en setjs van 50 kaarten. Pokemagic streeft ernaar om haar klanten een glimlach te geven. Hoe we dit doen? Met voordelige prijzen En een goede kwaliteit.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Absolute aanrader!

Allereerst heeft Pokémagic een zeer overzichtelijke website met nuttige en gedetailleerde productinformatie.

Bestellen en betalen gaan eenvoudig.

Ook is het fijn dat er een mogelijkheid is om aankopen te laten verzekeren, wat op een betrouwbare partij duidt.

Mijn eerste bestelling bestond uit een aantal losse kaarten van hoge waarde (totaalbedrag + 250 euro).

In eerste instantie had ik hier wat vragen over. Deze zijn snel en goed beantwoord via het voorbestemde formulier. Op basis daarvan kon ik vol vertrouwen op aankoop overgaan.

De levering vond tijdig plaats, de kaarten waren goed verpakt en de conditie was bij elk van de kaarten precies zoals deze zou moeten zijn. Op die manier werd er aan mijn verwachtingen voldaan.

Het is duidelijk dat Pokémagic een professionele partij is die verstand van zaken heeft en een uitstekende service weet te bieden.

9 czerwca 2023
Opinia niezależna
Oceniono na 3 z 5

Contact

Ik probeer in contact met jullie te komen maar het formulier op jullie website doet het niet. Helaas heb ik geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling. Deze is geplaatst op vrijdag 26 mei. Ik zou graag willen weten wanneer ik mijn bestelling kan verwachten.

25 maja 2023

Odpowiedź od Pokemagic.nl

Bedankt voor het doorgeven. Het contact formulier werkt inmiddels weer. We nemen contact met je op via de mail. ~ Jasper

Oceniono na 5 z 5

Weer wat besteld en weer goed

Weer wat besteld. Donderdagavond laat besteld en zaterdag binnen! Top gedaan! Ik moet zelf de verwachtingen van mijn zoontje managen: vanaf 8.00 's ochtends hield hij de brievenbus in de gaten 😉

5 maja 2023

Odpowiedź od Pokemagic.nl

Fijn om te lezen dat onze service goed bevalt. We blijven onze best doen :) ~ Jasper

Snelle service

Snelle service, top kwaliteit!

23 kwietnia 2023

Fijn om te lezen dat de kaarten goed bevallen! Bedankt voor de review ~ Jasper

Gewoon goede service

Meerdere keren besteld en goed bevallen. Goede prijzen.

10 kwietnia 2023

Fijn om klanten terug te zien. We blijven ons best doen! ~ Jasper

Top!

Makkelijke site, en snelle verzending

11 kwietnia 2023

Bedankt voor de review ~ Jasper

eerste set

net begonnen met mijn eerste set te verzamelen . ik ben dan ook heel blij dat alles in perfecte staat is toegekomen

19 marca 2023

Veel verzamelplezier gewenst! Bedankt voor de review ~ Jasper

Snel

Snel, netjes.

Zo snel als Talonflame! ~ Jasper

Oceniono na 5 z 5

Mooie nette kaarten goed verzendklaar…

Mooie nette kaarten goed verzendklaar verpakt en beschermd .krijgt waar voor je geld .word optijd verstuurd .en je krijgt het optijd geleverd .ze doen bij de kaarten exstra sleafjes om voor exstra bescherming.
Geen klacht tot zo ver dus .keep it going .

Odpowiedź od Pokemagic.nl

Fijn om te lezen dat de kaarten en service goed bevalt! Bedankt voor de review. ~ Jasper

Heel tevreden

Zoals afgesproken op tijd verstuurd en keurig verpakt.!

8 lutego 2023

Top! Bedankt voor delen van de ervaring ~ Jasper

Super tevreden!

Ik heb hier nu al 2 keer besteld, en beide keren was ik erg tevreden! Goed verpakt en je krijgt er ook wat leuke stickers bij :)

7 marca 2023

Altijd fijn om tevreden klanten terug te zien. Bedankt :) ~ Jasper

Kaarten zijn echt

Snelle levering. Kaarten zijn echt en zien er netjes en goed uit.

26 lutego 2023

Odpowiedź od Pokemagic.nl

En zo hoort dat ook volgens ons. Fijn te lezen dat je er blij mee bent. ~ Jasper

Keurig

Netjes verpakt, goed geleverd

Bedankt voor de review! ~ Jasper

Zeer goede service.

Zeer goede service.
Kaarten waren in zeer goede staat.
En heel erg betrouwbaar.

4 lutego 2023

Toppie! Veel plezier met de mooie kaarten ~ Jasper

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej