Eerste keer dat ik bij Pokemagic kocht en eerste keer dat ik online losse kaarten bestelde. Voor sealed producten kun je op genoeg sites terecht voor goede prijzen, maar voor losse kaarten liegt Pokem... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik probeer dus scarlet and violet te verzamelen (de set) en toen kwam ik naar deze site ik koos meteen uit die ik nodig heb en ik kreeg ze al binnen 2 dagen binnen! je krijgt de kaarten in perfecte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De kaarten kwamen heel goed verpakt binnen. Dubbele verpakking zelfs! En ze lezen m'n berichtje over of ik , zoals ze voorheen dit deden, een beetje bulk mag krijgen. Enorm tevreden! Inmiddels vaste k... Zobacz więcej
Een goede service. Bij vragen krijg je netjes dezelfde dag nog een (uitgebreide) reactie. Pokemagic heeft een leuk assortiment losse kaarten. Alle kaarten worden netjes en stevig verpakt. En binnen de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Pokemagic is de specialiste op gebied van Pokémon kaarten. Wij richten ons voornamelijk op losse kaarten en setjs van 50 kaarten. Pokemagic streeft ernaar om haar klanten een glimlach te geven. Hoe we dit doen? Met voordelige prijzen En een goede kwaliteit.
Dane kontaktowe
Deken Scholtenstraat, 7572 ZC, Oldenzaal, Holandia
- 0640935465
- info@pokemagic.nl
- pokemagic.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Makkelijk besteld en volgens afspraak…
Makkelijk besteld en volgens afspraak geleverd
Mooie en zeldzame kaarten kun je hier…
Mooie en zeldzame kaarten kun je hier vinden!
Top service en snelle levering
Colelctie verkocht, erg tevreden.
Mocht je je kaarten willen verkopen, dan kan dat ook aan Pokemagic.
Ik had zelf een collectie kaarten waar ik niets mee deed, maar zag het niet zitten elke kaart individueel te veilen. Ik besloot Pokemagic te mailen met de vraag of ze ook kaarten inkochten.
Het mailcontact was professioneel en vriendelijk. Daarbij heeft Pokemagic een eerlijke en accurate waardeschatting gedaan van mijn collectie en aan de hand daarvan een bod gedaan.
Na het vaststellen van de kwaliteit (aan de hand van foto's) kon ik de kaarten versturen en binnen enkele dagen na ontvangst was het afgesproken bedrag netjes overgemaakt.
Pokemagic, enorm bedankt!
5 Sterren!
Betrouwbaar en zeer netjes
Snelle bezorging. Zeer netjes verpakt. Bestelling is compleet.
Netjes en snel
Heel fijn dat je per kaart kunt uitzoeken. Keurig verpakt en snel verzonden.

Odpowiedź od Pokemagic.nl
Ik heb hier al een paar keer besteld en…
Ik heb hier al een paar keer besteld en ik ben altijd tevreden. De kaartjes worden netjes en goed ingepakt en verzonden

Odpowiedź od Pokemagic.nl
Poke fan: de staat van de kaarten kwam overeen…
de staat van de kaarten kwam overeen met hun beschrijving op de site. Ze geven ook een kortingsbon voor een gratis V kaart. Aangezien zo een leuke service geef ik 5 sterren!

Odpowiedź od Pokemagic.nl
Goede service. Ik was m’n kortingscode kwijt, maar kreeg er toch een gratis kaart bij. Het zijn de kleine dingen.

Cadeaukaart
Dankzij de introductie van een cadeaukaart, welk door mijn kleinzoon als idee is geopperd, kon ik hem verblijden met , inmiddels geïntroduceerde cadeaukaart, zodat hij zijn gewenste kaart kon kopen.

Odpowiedź od Pokemagic.nl
Echte aanrader vor Pokemon kaarten voor goede prijs en kwaliteit!
Echte Pokemon kaarten gekocht voor mijn 3 dochters voor een eerlijke prijs. De verkoper was eveneens klantvriendelijk, snel en zeer attent, een aanrader dus!

Erg goede site
Ik probeer dus scarlet and violet te verzamelen (de set)
je krijgt de kaarten in perfecte waarde en de duurdere kaarten waren zelfs in sleeves ik kreeg ook nog een toploader erbij (een dikkere sleeve) en een coupon code. Super tevreden ik ga zeker terug komen bij deze site

Bestelling kwam netjes binnen
Bestelling kwam netjes binnen, alles netjes verpakt en ik zag verder geen beschadigingen op de kaarten. Zelfs een kaart in een toploader sleave, netjes!

Snelle service!
Snel bezorgd en duidelijke omschrijving wat betreft de kwaliteit van de kaarten
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.