Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Eerste keer dat ik bij Pokemagic kocht en eerste keer dat ik online losse kaarten bestelde. Voor sealed producten kun je op genoeg sites terecht voor goede prijzen, maar voor losse kaarten liegt Pokem... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik probeer dus scarlet and violet te verzamelen (de set) en toen kwam ik naar deze site ik koos meteen uit die ik nodig heb en ik kreeg ze al binnen 2 dagen binnen! je krijgt de kaarten in perfecte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De kaarten kwamen heel goed verpakt binnen. Dubbele verpakking zelfs! En ze lezen m'n berichtje over of ik , zoals ze voorheen dit deden, een beetje bulk mag krijgen. Enorm tevreden! Inmiddels vaste k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een goede service. Bij vragen krijg je netjes dezelfde dag nog een (uitgebreide) reactie. Pokemagic heeft een leuk assortiment losse kaarten. Alle kaarten worden netjes en stevig verpakt. En binnen de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z kartami kolekcjonerskimi
  2. Sklep kolekcjonerski
  3. Grupa przedszkolna

Napisane przez firmę

Pokemagic is de specialiste op gebied van Pokémon kaarten. Wij richten ons voornamelijk op losse kaarten en setjs van 50 kaarten. Pokemagic streeft ernaar om haar klanten een glimlach te geven. Hoe we dit doen? Met voordelige prijzen En een goede kwaliteit.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Goede service,mooie kaarten

Bestelling snel binnen,kinderen waren er erg blij mee,mooie kaarten

26 stycznia 2023

Blije kinderen worden wij ook blij van! Veel verzamelplezier gewenst ~ Jasper

Oceniono na 4 z 5

Bezorgd zoals bestelt naar beschadigde jumbo kaarten

Snelle bezorging en bezorgd zoals besteld maar 1 van de 5 jumbo kaarten was beschadigd en allemaal krom gebogen.

Na overleg tot een oplossing gekomen.

24 stycznia 2023

Odpowiedź od Pokemagic.nl

Bedankt voor de feedback. Voor de beschadigde kaart gaan we een gepaste oplossing bieden.

Het krom trekken van jumbo kaarten is helaas wel iets veel voorkomends. Dit wordt veroorzaakt door de glitter laag in de kaart en vocht in de lucht. Omdat jumbo kaarten zo dun zijn, maar ook groot, trekken ze een stuk krommer dan gewone Pokémon kaarten.

~ Jasper

Zeer tevreden

Al vaker besteld en zal dit zeker blijven doen.

16 stycznia 2023

Odpowiedź od Pokemagic.nl

Fijn om klanten terug te zien :) Dat is een goed teken! Bedankt voor je review ~ Jasper

Super

Wij hadden een probleem met de levering. Maar is super netjes opgelost.

10 stycznia 2023

Problemen zijn er om opgelost te worden. Bedankt voor de review! ~ Jasper

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, voorraad zou groter mogen zijn.

20 grudnia 2022

Gaan we ons best voor doen! Bedankt voor de review ~ Jasper

Top schoen cadeau

Kids zijn. Erg blij met de kaarten

30 listopada 2022

Daar doen we het voor :) Veel verzamelplezier aan de kinderen gewenst! ~ Jasper

Oceniono na 5 z 5

Pokemagic zeer klantvriendelijk en aan al je vrienden en bekenden aan te bevelen voor iedere portomonee wel een cadeautje beschikbaar

Beste pokemagic ik zou jullie zeker aanbevelen voor de mensen die iets moois voor hun dierbare zoeken van Pokemon want u heeft mooie artikelen van pokemon supper mooie kwaliteit goed verpakt en een zeer snelle levering plus ze houden ook rekening met commentaar want ze hebben de bestelling van mij ook echt persoonlijk gemaakt door naar de wensen te kijken en daarop een mooi pakket gemaakt met mooie kaarten plus een leuke attentie er nog eens bij het is zeker weten een betrouwbaar bedrijf ik ga er vlug weer bestellen

15 listopada 2022

Odpowiedź od Pokemagic.nl

Bedankt voor de mooie review! Blije klanten, jong en oud, daar doen we het voor :) ~ Jasper

Betrouwbaar

Snelle levering, mooie prijs qualiteit verhouding, nette kaarten. Ik kan Pokemagic aanbevelen.

12 października 2022
Opinia niezależna

Bedankt voor het aanbevelen van Pokemagic! ~ Jasper

Oceniono na 4 z 5

3de bestelling

Deze levering duurde wel iets langer dan normaal.
Bij deze bestelling had ik vooral sleeves en een map besteld. Alles in goeie kwaliteit. De kaarten die ik had besteld waren in goeie staat. Wel geen kaart met hoge value. Bovenal betrouwbaar bedrijf.

6 września 2022

Odpowiedź od Pokemagic.nl

Dankjewel voor de review. De verzendtijd was inderdaad wat langer wegen vakantie (stond op site vermeld). Fijn om te horen dat de producten goed bevallen! ~ Jasper

Alles was perfect.

Duidelijke website, goed contact, goede en vlotte levering en de kaarten waren goed ingepakt en beschermd. Alles was perfect.

8 września 2022

Goed om te horen! Bedankt voor de review ~ Jasper

Oceniono na 5 z 5

Kaarten waren heel netjes en nog een…

Kaarten waren heel netjes en nog een bonus erbij. Er was wel enige tijd tussen de order en de levering.

6 września 2022

Odpowiedź od Pokemagic.nl

Bedankt voor de review. Normaliter is de verzending sneller, we waren nu even aan het genieten van een vakantie :) ~ Jasper

Geweldig

Geweldig! Snelle levering, duidelijke mailcontact, kaarten netjes ingepakt.

22 sierpnia 2022

Bedankt voor de positieve review! ~ Jasper

Topie

Topie, de kaarten zijn allemaal in super staat. Goede levering

10 sierpnia 2022

Fijn om te lezen dat je blij bent met de kaarten! Veel verzamelplezier ~ Jasper

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej