Brak produktu zamówionego po skomplikowanym procesie weryfikacji, duże podejrzenie że jest to scam służący do wyciagania danych użytkowników na stronie same najnowsze produkty, po kontakcie z obsługą... Zobacz więcej

Fatalnie. Przedłużony proces weryfikacji, miał się skończyć w ciągu doby, po tym jak minęła druga sam zrezygnowałem. Zadzwoniłem na infolinię, usłyszałem że trzeba czekać i że czas pracy plenti kończy... Zobacz więcej

Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Zobacz więcej

Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Zobacz więcej

1. Wynajem elektroniki

Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.

4,0

Dobra

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystko super

8 listopada 2024

Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 💙

Świetna app

Świetna app wynajem to było to czego szukałem

10 stycznia 2024

Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 💙

Wynajem szybki i prosty
Zamówienie i zwrot bezproblemowy
Testowałem kierownicę i fotel ze stelażem, na pewno coś jeszcze wypożyczę 😁

23 października 2024

Cześć Michał,
Dziękujemy za podzielenie się opinią 💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów i testowania sprzętu 😊

Super apka

Super apka, polecam każdemu

26 czerwca 2024

Cześć Mateusz,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 🚀

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego serwisu i liczymy na kolejne udane wynajmy 😊

Zespół Plenti 💙

doskonała obsługa

doskonała obsługa. profesjonaliści w swojej dziedzinie. warunki wynajmu są bardzo dobre. Polecam to.

17 października 2024

Cześć Andrei,
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i te miłe słowa! 💙 🚀

Mamy nadzieje, że w niedalekiej przyszłości uda się nam ponownie nawiązać owocną współpracę 😊

Zespół Plenti

Jak najbardziej na plus!!

Czytałem negatywne opinie i nie rozumiem naprawdę...
Moją weryfikację zrobiłem w pracy na przerwie i w ciągu tejże przerwy zostałem zweryfikowany pozytywnie. Mam konto z wpływami i kaucji nie mam żadnej. Od ręki dostałem Apple Watch ultra 2 na 12 miesięcy. Czekam jeszcze na dostawę, wszystko robiłem dzień przed pisaniem tej opinii. Cena uczciwa i możliwość wykupu. Ja jestem póki co zadowolony. Oby się sprawdziło 💪🏻

Edit: zegarek przyszedł w stanie idealnym i z szkłem hartowanym (albo to folia w co wątpię ;p) 😍 w ciągu niecałych dwóch dni od zamówienia. Sprawdza się idealnie i każdemu polecam aby skorzystał z usług Plenti 🥰

9 października 2024

Cześć Mateusz,
Dziękujemy - niezmiernie miło nam czytać taką opinię 💙

Mamy nadzieję, że zegarek będzie dobrze służył! 😊🚀

Super polecam wynajem

Super polecam wynajem

18 września 2024

Cześć Agnieszka,

Dziękujemy za podzielenie się opinią.
Jest nam niezwykle miło czytać takie słowa 💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów. 😊

Wynajem ok

Wynajem ok, nawet sprawnie poszło.
Firma wymaga by sprzęt wrócił naładowany a tymczasem sama wysyła rozładowany towar. Więc swoje pierwsze godziny zmarnowałem na ładowanie

4 września 2024

Dziękujemy za opinię 😊
Ciągle dokładamy wszelkich starań, aby sprzęt wysyłany do naszych Klientów był w jak najlepszym stanie. Mamy nadzieję, że przy kolejnym wynajmie doznania będą tylko coraz lepsze! 🚀

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka. Sprzęt wygladał jak nowy. Bezproblemowy kontakt.

6 grudnia 2023

Cześć Marcin,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią 🚀

Cieszymy się, że nasza aplikacji spełniła Twoje oczekiwania 💙

Ostrzegam

Ostrzegam - firma widmo. Zamówienie opłacone 3 dni temu, towar rzekomo na stanie i nagle sie okazuje, że 3 dzień czekają na kuriera inPost aby odebrał "ponad sto przesyłek" 😂
Najpewniej albo nie mają towaru, za który zapłaciłem albo nie płacą InPostowi, więc im zablokowano obsługę paczek.
Pieniądze ode mnie jednak wzięli 😳

12 sierpnia 2024

Cześć Łukasz,

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Jednak chcielibyśmy podkreślić, że nie mamy wpływu na działanie firm kurierskich. Korzystamy z najpopularniejszych firm kurierskich działających na terenie Polski. Niestety sytuację wydłużenia dostawy, zniszczenia czy zgubienia paczki zdarzają sie w każdej firmie. Zawsze też staramy się pomóc rozwiązać tego typu sytuacje, jeśli się pojawią.

Jeśli produktu nie posiadamy, to taka informacja znajduje się na karcie produktu (informacja o wydłużonym czasie dostawy). Nic nie ukrywamy przed naszymi klientami i jeśli chcesz, zawsze może się zgłosić z prośbą o anulowanie zamówienia do naszego Działu Obsługi, a my dokonamy zwrotu płatności.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

wszystko super

10 sierpnia 2024

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie. Zapraszamy do kolejnych wynajmów!

Zespół Plenti

Weryfikacja i wysyłka sprzętu…

Weryfikacja i wysyłka sprzętu przebiegła szybko i bezproblemowo. Same urządzenie było w dobrym stanie i korzystało się przyjemnie. Proces zwrotu również był prosty i szybki. Ogólnie polecam.

2 sierpnia 2024

Cześć Robert,
Dziękujemy za opinię.
Cieszymy się, że weryfikacja i wysyłka sprzętu przebiegły sprawnie! 😊
Dziękujemy za rekomendację! 💙

Pozdrawiamy

Wynajmowałem sprzęt do gamingu

Wynajmowałem sprzęt do gamingu, i jestem bardzo zadowolony że mogę spróbować wiele rzeczy i w dostępnej cenie.

10 maja 2024

Cześć Anton,

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że byłeś zadowolony z wynajmu sprzętu! 🎮
To świetne, że możesz spróbować wielu rzeczy bez konieczności inwestowania dużych kwot. Mamy nadzieję, że dalsza zabawa będzie równie satysfakcjonująca! 💻✨🎉

Pozdrawiamy

Błyskawiczna dostawa

Błyskawiczna dostawa, bezproblemowa weryfikacja, sprzęt w idealnym stanie. Polecam

25 lipca 2024

Cześć Sylwia,
dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią! 💙

Rozczarowanie!

Dostałem propozycje wymiany na inny sprzęt, który kompletnie nie pasował do tego, który chciałem.

Zostałem poinformowany, że sprzęt, który wypożyczyłem jest na razie niedostępny, po prostu dłużej będę musiał zaczekać - na co byłem gotowy… ale później dostaje mail z informacją, że anulowano moje zamówienie, bez podania przyczyny. (przyczyną raczej nie jest niedostępność, bo i tak można zamówić taki sprzęt z wydłużonym czasem).

Napisałem również feedback mailowo, związany z komunikacją czy to na stronie czy mailowo i nawet nie poczuwają się, by przeprosić i zaproponować rozwiązanie tej sytuacji.

Jedyne co otrzymałem w związku z tą sytuacją, to anulowanie zamówienia, rabat z 5%, którego nie mogę nawet wykorzystać, zmarnowane nerwy i czas.

Naprawdę, proponuje poprawę podejścia, klienci po prostu będą uciekać…

P.S. Plenti wstawia każdemu tę samą formatkę odpowiedzi… a tekst „(…) mamy nadzieję, że mimo tego nadal dostrzegasz korzyści płynące z korzystania z usług Plenti.” Oczywiście, że nie dostrzegam! Przecież właśnie narzekam na Wasze usługi.

Macie mnóstwo złych praktyk zastosowanych na stronie/aplikacji, które wprowadzają w błąd użytkowników… nie jasne komunikaty na stronie i Wasza okropna komunikacja z klientem.

Poco dajecie możliwość wypożyczania sprzętu, którego nawet nie macie, jak mam widzieć tutaj korzyści z Waszej usługi?! Gdybym wiedział, że jest niedostępny to bym nie zmarnował mnóstwa czasu na rejestrację u Was, w dodatku gdzie trzeba sprzedać swoje dane bankowe, by się zweryfikować. Mnóstwo zmarnowanego czasu i nerwów.

Poprawcie UX swojej strony i sposób komunikacji ze swoim klientem, bo to po prostu odpycha od Was…

17 lipca 2024

Dziękujemy za opinię.

Chcielibyśmy jednak sprostować pewne informacje. W trakcie naszej korespondencji wspomnieliśmy, że wybrany przez Ciebie model produktu jest obecnie niedostępny, w związku z tym zaproponowaliśmy Ci alternatywny model, który jest dostępny od ręki.
Chcielibyśmy podkreślić, że dostałeś kod na 15%, także konsultant przeprosił za trudności związane z zainsniałą sytuacją.

Przepraszamy za wszelkie niejasności w naszej komunikacji, mamy nadzieję, że mimo tego nadal dostrzegasz korzyści płynące z korzystania z usług Plenti.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, jesteśmy do Twojej dyspozycji.

super apka

super apka ! nareszcie moglam wypróbować gogle - przyszly w idealnym stanie, jak nowe - ochoron użytkowania sprawila ,ze bezstresowo moglam kozystac ze sprzętu i cieszyć sie w pelni w czasie gry ! POLECAM!!!!👏🏻✨💖👏🏻

3 lipca 2024

Cześć,
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że nasza usługa spotkała się z Twoim uznaniem. 💙 🚀
Mamy nadzieje, że w niedalekiej przyszłości uda się nam ponownie nawiązać owocną współpracę. 😊

Opinia Plenti

W dniu 13/11/2023 pierwszy raz wypozyczylem od Plenti Airpodsy Pro 1 gen.
Do dzis z nimi mam umowe i serdecznie polecam!!!

13 listopada 2023

Cześć Michał,
dziękujemy bardzo za opinie 💙🚀

Miło słyszeć, że nasza aplikacja spełnia Twoje oczekiwania.

Użytkowanie serwisu

Bardzo łatwy i sprawny sposób zweryfikowania się w serwisie. Wysyłka i sposób płatności za wynajem praktycznie bezobsługowa. Możliwość zabezpieczenia sprzętu w formie dodatkowej opłaty która jest bez większego problemu do zaakceptowania.

29 maja 2024

Cześć Dariusz,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią 🚀

Cieszymy się, że nasza aplikacji spełniła Twoje oczekiwania 💙

Zespół Plenti

Jestem zachwycony aplikacja szybką…

Jestem zachwycony aplikacja szybką wysyłka oraz przyzwoity cenami

20 maja 2024

dziękujemy za wysoką ocenę 🤩

Świetnie czytać takie słowa! Staramy się stale rozwijać, aby dostarczać coraz lepszą jakość usług! 🚀

Opcja wynajmu = oszczędności

Bardzo podoba mi się opcja wynajmu sprzętu, który oferuje firma Plenti, dzięki temu mogę wypożyczyć sprzęt na testy lub określony czas, w którym realnie go potrzebuje. Oszczędzam przy tym mnóstwo pieniędzy, bo nie muszę od razu płacić pełnej ceny za urządzenie. Serdecznie polecam skorzystać ;)

22 maja 2024

Cześć Kamil,
dziękujemy za podzielenie się opinią!

Cieszymy się, że widzisz zalety w naszej usłudze i możesz cieszyć się najnowszą technologią niższym kosztem 🤝

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 💙