Brak produktu zamówionego po skomplikowanym procesie weryfikacji, duże podejrzenie że jest to scam służący do wyciagania danych użytkowników na stronie same najnowsze produkty, po kontakcie z obsługą... Zobacz więcej
Fatalnie. Przedłużony proces weryfikacji, miał się skończyć w ciągu doby, po tym jak minęła druga sam zrezygnowałem. Zadzwoniłem na infolinię, usłyszałem że trzeba czekać i że czas pracy plenti kończy... Zobacz więcej
Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Zobacz więcej
Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Zobacz więcej
Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.
Polska
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wynajem szybki i prosty
Zamówienie i zwrot bezproblemowy
Testowałem kierownicę i fotel ze stelażem, na pewno coś jeszcze wypożyczę 😁

Odpowiedź od Plenti
doskonała obsługa. profesjonaliści w swojej dziedzinie. warunki wynajmu są bardzo dobre. Polecam to.

Odpowiedź od Plenti
Czytałem negatywne opinie i nie rozumiem naprawdę...
Moją weryfikację zrobiłem w pracy na przerwie i w ciągu tejże przerwy zostałem zweryfikowany pozytywnie. Mam konto z wpływami i kaucji nie mam żadnej. Od ręki dostałem Apple Watch ultra 2 na 12 miesięcy. Czekam jeszcze na dostawę, wszystko robiłem dzień przed pisaniem tej opinii. Cena uczciwa i możliwość wykupu. Ja jestem póki co zadowolony. Oby się sprawdziło 💪🏻
Edit: zegarek przyszedł w stanie idealnym i z szkłem hartowanym (albo to folia w co wątpię ;p) 😍 w ciągu niecałych dwóch dni od zamówienia. Sprawdza się idealnie i każdemu polecam aby skorzystał z usług Plenti 🥰

Odpowiedź od Plenti
Wynajem ok, nawet sprawnie poszło.
Firma wymaga by sprzęt wrócił naładowany a tymczasem sama wysyła rozładowany towar. Więc swoje pierwsze godziny zmarnowałem na ładowanie

Odpowiedź od Plenti
Szybka wysyłka. Sprzęt wygladał jak nowy. Bezproblemowy kontakt.

Odpowiedź od Plenti
Ostrzegam - firma widmo. Zamówienie opłacone 3 dni temu, towar rzekomo na stanie i nagle sie okazuje, że 3 dzień czekają na kuriera inPost aby odebrał "ponad sto przesyłek" 😂
Najpewniej albo nie mają towaru, za który zapłaciłem albo nie płacą InPostowi, więc im zablokowano obsługę paczek.
Pieniądze ode mnie jednak wzięli 😳

Odpowiedź od Plenti
Weryfikacja i wysyłka sprzętu przebiegła szybko i bezproblemowo. Same urządzenie było w dobrym stanie i korzystało się przyjemnie. Proces zwrotu również był prosty i szybki. Ogólnie polecam.

Odpowiedź od Plenti
Wynajmowałem sprzęt do gamingu, i jestem bardzo zadowolony że mogę spróbować wiele rzeczy i w dostępnej cenie.

Odpowiedź od Plenti
Błyskawiczna dostawa, bezproblemowa weryfikacja, sprzęt w idealnym stanie. Polecam

Odpowiedź od Plenti
Dostałem propozycje wymiany na inny sprzęt, który kompletnie nie pasował do tego, który chciałem.
Zostałem poinformowany, że sprzęt, który wypożyczyłem jest na razie niedostępny, po prostu dłużej będę musiał zaczekać - na co byłem gotowy… ale później dostaje mail z informacją, że anulowano moje zamówienie, bez podania przyczyny. (przyczyną raczej nie jest niedostępność, bo i tak można zamówić taki sprzęt z wydłużonym czasem).
Napisałem również feedback mailowo, związany z komunikacją czy to na stronie czy mailowo i nawet nie poczuwają się, by przeprosić i zaproponować rozwiązanie tej sytuacji.
Jedyne co otrzymałem w związku z tą sytuacją, to anulowanie zamówienia, rabat z 5%, którego nie mogę nawet wykorzystać, zmarnowane nerwy i czas.
Naprawdę, proponuje poprawę podejścia, klienci po prostu będą uciekać…
P.S. Plenti wstawia każdemu tę samą formatkę odpowiedzi… a tekst „(…) mamy nadzieję, że mimo tego nadal dostrzegasz korzyści płynące z korzystania z usług Plenti.” Oczywiście, że nie dostrzegam! Przecież właśnie narzekam na Wasze usługi.
Macie mnóstwo złych praktyk zastosowanych na stronie/aplikacji, które wprowadzają w błąd użytkowników… nie jasne komunikaty na stronie i Wasza okropna komunikacja z klientem.
Poco dajecie możliwość wypożyczania sprzętu, którego nawet nie macie, jak mam widzieć tutaj korzyści z Waszej usługi?! Gdybym wiedział, że jest niedostępny to bym nie zmarnował mnóstwa czasu na rejestrację u Was, w dodatku gdzie trzeba sprzedać swoje dane bankowe, by się zweryfikować. Mnóstwo zmarnowanego czasu i nerwów.
Poprawcie UX swojej strony i sposób komunikacji ze swoim klientem, bo to po prostu odpycha od Was…

Odpowiedź od Plenti
super apka ! nareszcie moglam wypróbować gogle - przyszly w idealnym stanie, jak nowe - ochoron użytkowania sprawila ,ze bezstresowo moglam kozystac ze sprzętu i cieszyć sie w pelni w czasie gry ! POLECAM!!!!👏🏻✨💖👏🏻

Odpowiedź od Plenti
W dniu 13/11/2023 pierwszy raz wypozyczylem od Plenti Airpodsy Pro 1 gen.
Do dzis z nimi mam umowe i serdecznie polecam!!!

Odpowiedź od Plenti
Bardzo łatwy i sprawny sposób zweryfikowania się w serwisie. Wysyłka i sposób płatności za wynajem praktycznie bezobsługowa. Możliwość zabezpieczenia sprzętu w formie dodatkowej opłaty która jest bez większego problemu do zaakceptowania.

Odpowiedź od Plenti
Jestem zachwycony aplikacja szybką wysyłka oraz przyzwoity cenami

Odpowiedź od Plenti
Bardzo podoba mi się opcja wynajmu sprzętu, który oferuje firma Plenti, dzięki temu mogę wypożyczyć sprzęt na testy lub określony czas, w którym realnie go potrzebuje. Oszczędzam przy tym mnóstwo pieniędzy, bo nie muszę od razu płacić pełnej ceny za urządzenie. Serdecznie polecam skorzystać ;)